Sirija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Sirija
aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
ajd dobro, bar si mi jednu osobinu pogodila, pouzdan, unutarnja dobrota je mit, ljepota u dusi je samozavaravanje za ruzne, , al ova tvoja recenica me podsjetila na legendarnu recenicu Hogara Strasnog koju je izrekao odgajajuci svog sina Hamleta, -Sine Hamlete, nije sve u novcu....... ima tu zlata dijamanata, rubina....
I,nemoj mi tako demistificirat te utjesne izraze poput unutarnje ljepote,dobrote,i slicnih velikih izraza..kao kad se kaze da lijepa zena ne moze biti pametna..cista diskriminacija :D
Pa,da,istina..ima nesto i u cokoladi..dobroj..ne u ovim dijabetsko-toksicnim bombama iz vecine nasih ducana :-o :D
sokrate, opet te uhvatilo a,red wolf wrote:Ajme karata...Jel' se kreće to?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
komu?, tebi? pa olaksaj si, ovo ti je mjesto gdje mos svoje flustracije izbacitred wolf wrote:Što je?...Ne ide baš tako lako?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:sokrate, opet te uhvatilo a,red wolf wrote:Ajme karata...Jel' se kreće to?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa ti se olakšavaš na tebi svojstven način, gledajući fotografije i videa mrtvaca mučenih, ubijenih i onda se još slikaju s njima nakon toga...I onda ti to ovdje staviš jer misliš da si faca zbog toga...To je tvoj đir i ne osuđujem te...Leviathan2 wrote:komu?, tebi? pa olaksaj si, ovo ti je mjesto gdje mos svoje flustracije izbacitred wolf wrote:Što je?...Ne ide baš tako lako?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:sokrate, opet te uhvatilo a,red wolf wrote:Ajme karata...Jel' se kreće to?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
ajoj,kakva je ovo ljepenka..navlakusa..:D 'ko mi kriv kad sam se odala 8-)Leviathan2 wrote:aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
ajd dobro, bar si mi jednu osobinu pogodila, pouzdan, unutarnja dobrota je mit, ljepota u dusi je samozavaravanje za ruzne, , al ova tvoja recenica me podsjetila na legendarnu recenicu Hogara Strasnog koju je izrekao odgajajuci svog sina Hamleta, -Sine Hamlete, nije sve u novcu....... ima tu zlata dijamanata, rubina....
I,nemoj mi tako demistificirat te utjesne izraze poput unutarnje ljepote,dobrote,i slicnih velikih izraza..kao kad se kaze da lijepa zena ne moze biti pametna..cista diskriminacija :D
Pa,da,istina..ima nesto i u cokoladi..dobroj..ne u ovim dijabetsko-toksicnim bombama iz vecine nasih ducana :-o :D
To su one handmade cokse,kao belgijske..mali obiteljski obrti s tradicijom..nista,nemoralna ponuda..ja placam kavu,ti donesi cokoladu:D
Samo prije dokazi nekako da je imas u posjedu:P
2014-04-12
sokrate, dosadan si covjece, smaras uistinu, ajd sad odjebi u troskokured wolf wrote:Pa ti se olakšavaš na tebi svojstven način, gledajući fotografije i videa mrtvaca mučenih, ubijenih i onda se još slikaju s njima nakon toga...I onda ti to ovdje staviš jer misliš da si faca zbog toga...To je tvoj đir i ne osuđujem te...Leviathan2 wrote:komu?, tebi? pa olaksaj si, ovo ti je mjesto gdje mos svoje flustracije izbacitred wolf wrote:Što je?...Ne ide baš tako lako?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:sokrate, opet te uhvatilo a,red wolf wrote:Ajme karata...Jel' se kreće to?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Ajde, uživaj u gledanju izmrcvarenih ljudi...To ti dobro ide...A i odgovara ti očigledno...Leviathan2 wrote:sokrate, dosadan si covjece, smaras uistinu, ajd sad odjebi u troskokured wolf wrote:Pa ti se olakšavaš na tebi svojstven način, gledajući fotografije i videa mrtvaca mučenih, ubijenih i onda se još slikaju s njima nakon toga...I onda ti to ovdje staviš jer misliš da si faca zbog toga...To je tvoj đir i ne osuđujem te...Leviathan2 wrote:komu?, tebi? pa olaksaj si, ovo ti je mjesto gdje mos svoje flustracije izbacitred wolf wrote:Što je?...Ne ide baš tako lako?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:sokrate, opet te uhvatilo a,red wolf wrote:Ajme karata...Jel' se kreće to?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
dokaz pojeden, al doci ce jos, evo otisao gigi doma pa se vraca u srijedu, veli da su njegovi nakupovali oko 30 komada i da ce mi donijet 5-6, treba mi donijet i mozarelu frisku, ne smije nazad na baustelu bez togamaggie13 wrote:ajoj,kakva je ovo ljepenka..navlakusa..:D 'ko mi kriv kad sam se odala 8-)Leviathan2 wrote:aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
To su one handmade cokse,kao belgijske..mali obiteljski obrti s tradicijom..nista,nemoralna ponuda..ja placam kavu,ti donesi cokoladu:D
kako li si samo mogao To pojesti..necu ti nikad oprostit :D i sad da se tjesim nekim obecanjima u pokusaju..jos i sir spominjes:PLeviathan2 wrote:dokaz pojeden, al doci ce jos, evo otisao gigi doma pa se vraca u srijedu, veli da su njegovi nakupovali oko 30 komada i da ce mi donijet 5-6, treba mi donijet i mozarelu frisku, ne smije nazad na baustelu bez togamaggie13 wrote:ajoj,kakva je ovo ljepenka..navlakusa..:D 'ko mi kriv kad sam se odala 8-)Leviathan2 wrote:aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
Btw,kakav je to urnebes sa ezekom nastao?:-o
2014-04-12
ma nikakav, ezek ko ezek, dosadan ko proljev i sad ga jos maramiha preimenovao u sokrata, inace nekad mi se ono, bas neda neda citat njegove nebuloze i jadne pokusaje intelektualnog preseravanjamaggie13 wrote:kako li si samo mogao To pojesti..necu ti nikad oprostit :D i sad da se tjesim nekim obecanjima u pokusaju..jos i sir spominjes:PLeviathan2 wrote:dokaz pojeden, al doci ce jos, evo otisao gigi doma pa se vraca u srijedu, veli da su njegovi nakupovali oko 30 komada i da ce mi donijet 5-6, treba mi donijet i mozarelu frisku, ne smije nazad na baustelu bez togamaggie13 wrote:ajoj,kakva je ovo ljepenka..navlakusa..:D 'ko mi kriv kad sam se odala 8-)Leviathan2 wrote:aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
Btw,kakav je to urnebes sa ezekom nastao?:-o
Samo da sve stane na međusobnom ignoriranju,to je najpametnije ;)
2014-04-12
znas onu narodnu, ako budali nemos opalit plesku, ignoriraj je, eo kad dolazim u zgb donesem ti cokoladu i ostavim negdje pa pokupis, naravno kod neke osobe kojoj vjerujes, da ne pozdere, :face:maggie13 wrote:Ok,shvacam..nekad te zna uvuc u nekakav krug..bez kraja i pocetka,kao da niste u istoj prici ..:-X
hahaha,dobar plan..na sve mislis:DLeviathan2 wrote:znas onu narodnu, ako budali nemos opalit plesku, ignoriraj je, eo kad dolazim u zgb donesem ti cokoladu i ostavim negdje pa pokupis, naravno kod neke osobe kojoj vjerujes, da ne pozdere, :face:maggie13 wrote:Ok,shvacam..nekad te zna uvuc u nekakav krug..bez kraja i pocetka,kao da niste u istoj prici ..:-X
Nego,hoces li ti uspjet odolit da je ne eliminiras,pitanje je sad..vjerujes li u cvrstinu svog karaktera B-)
2014-04-12
pa sad...., karakter mi je nula kad su cokolada i slatkisi u igri, povodljiv sam, al eo ako ne pozderem sve javim, a ici ce gigi za dva tjedna opet doma tako da je priliv konstantan, obecao mi je i limoncelo, domaci, pa da probam jel valja :Dmaggie13 wrote:hahaha,dobar plan..na sve mislis:DLeviathan2 wrote:znas onu narodnu, ako budali nemos opalit plesku, ignoriraj je, eo kad dolazim u zgb donesem ti cokoladu i ostavim negdje pa pokupis, naravno kod neke osobe kojoj vjerujes, da ne pozdere, :face:maggie13 wrote:Ok,shvacam..nekad te zna uvuc u nekakav krug..bez kraja i pocetka,kao da niste u istoj prici ..:-X
Nego,hoces li ti uspjet odolit da je ne eliminiras,pitanje je sad..vjerujes li u cvrstinu svog karaktera B-)
hmm,eto ti ga sad..'ako ne pojedem',pa za dva tjedna..bolje da ne preispitujem vise tvoj karakter,nece ostat ni papir od cokolade. :PLeviathan2 wrote:pa sad...., karakter mi je nula kad su cokolada i slatkisi u igri, povodljiv sam, al eo ako ne pozderem sve javim, a ici ce gigi za dva tjedna opet doma tako da je priliv konstantan, obecao mi je i limoncelo, domaci, pa da probam jel valja :Dmaggie13 wrote:hahaha,dobar plan..na sve mislis:DLeviathan2 wrote:znas onu narodnu, ako budali nemos opalit plesku, ignoriraj je, eo kad dolazim u zgb donesem ti cokoladu i ostavim negdje pa pokupis, naravno kod neke osobe kojoj vjerujes, da ne pozdere, :face:maggie13 wrote:Ok,shvacam..nekad te zna uvuc u nekakav krug..bez kraja i pocetka,kao da niste u istoj prici ..:-X
A,mozes i taj limoncelo dodat ako ti se ne svidi 8-)
Lose je sto imamo slicne interese i sklonosti..he he
2014-04-12
prestanite zachatavati temu o Siriji,ajte na chat pa tamo laprdajte o.k
2014-04-14
Dobro su ih namacali. Ovaj isil ima zapovjedni kadar, ali ga nema mnogo, većinom su to fanatični luđaci i na fanatizam mogu osvojiti svaku poziciju koja nema jaku obranu. Kada se susretnu sa organiziranom vojskom dobiju po pixxx.Yehudi wrote:
Donja slika -28.10.
Gornja slika -30.10.
Situacija oko Al Safirah
"„Islamska država i Nusra front su izgubili inicijativu i bili su prinuđeni da na svim frontovima pređu u defanzivu. Pritom, narušena je stabilna komanda jedinica. To je omogućilo da 28 najstrašnijih vođa bandi bude likvidirano“, rekao je Kartapolov."
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Uberite kako ih se naziva, nema više IS. Sada je IS i Nusra.
Moskau warnt vor Stellvertreterkrieg in Syrien
Die Amerikaner wollen Spezialeinheiten nach Syrien entsenden. Beobachter sehen darin einen deutlichen Kurswechsel. Russlands Außenminister Lawrow kritisiert die Entscheidung als Alleingang.--------------------------------------------------
Nakon Obamine najave kako razmišlja o slanju američke vojske u Siriju,
Rusija upozorava da bi ta odluka dovela do zaoštravanja problema jer
bi to bio proxy rat za koji Amerika nema legitimitet .
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50