Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
I slavonski brod je blize bosni a moja zena se rodila u slavonskom brodu i shodno tome ima veca prava od beljakakaya wrote:Jeste, daj jos objasnite bosanki da je samoboru blize slovenija nego vinogradska.vuksadinare wrote:Daj pet Ruzo...jesi mu spustila seretski
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Beljak je janez i tocka...'tukaj je slovenija'
2015-09-08
A Bosanka sa pendrekom neka ide u Bosnu
ti si kreten, to znamovuksadinare wrote:Beljak je janez i tocka...'tukaj je slovenija'
dandanas hitna iz brežica ide u hr i spašava ljude.
kao što sam ti prije napisao većina ljudi iz samobora je rođena u krškom ili brežicama.
to što si ti kreten, nema pomoći.
veber-
2014-12-30
cuj bistrooke sto brabonja besmislicekaya wrote:On se rodio u sloveniji jer mu je vjerojatno od samobora bolnica bliza nego u centru zagreba.
A ova jedacica govna na zlicu se rodila u bosni, zivjela u kanadi i onda je sa 55 dosla jesti govna u hrvatskoj, prodavati hrvatstvo hrvatima , uhljebilia se u briselu na 10 000 eura gdje dize debelu ruku za to zene imaju manju placu nego muskarci. Pa da joj covjek tocno motornom pilom odreze glavu..
o cemu ti bona brstis ovdje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ruzo, jos nalupaj slovenca I poso je zavrsen
2014-04-19
ako ste nesretne
ako ste razvedene
ako su vam prosli svi vozovi
ako nemate kurca I dosta vam je svega
onda je vrijeme da svoju frustraciju, bjes I mrznju legalno ispoljite kroz novo (tvrdje) izdanje feminizma
u njemu imate vec sve objasnjeno, zasto mrzite i ko je za to kriv, uz dijapazon handy razloga zasto da I ostanete takvi kakvi ste sad, ako vec ne uspijete postat gori, tj progresivniji, tj. bolji
primjerak mozete priskrbit skoro u svim ngo udrugama
come and visit us anytime
ako ste razvedene
onda je vrijeme da svoju frustraciju, bjes I mrznju legalno ispoljite kroz novo (tvrdje) izdanje feminizma
u njemu imate vec sve objasnjeno, zasto mrzite i ko je za to kriv, uz dijapazon handy razloga zasto da I ostanete takvi kakvi ste sad, ako vec ne uspijete postat gori, tj progresivniji, tj. bolji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Beljak bu ga popusil...sad mu ide brdo tuzbi...jedna i od mene...vec je napisana..u utorak ide mom odvjetniku..bus brisal beljak lazni hosovce i branitelju bus bus
2015-09-08
i kaj je krivo napisala da bi ju vrijeđao?prckov wrote:cuj bistrooke sto brabonja besmislicekaya wrote:On se rodio u sloveniji jer mu je vjerojatno od samobora bolnica bliza nego u centru zagreba.
A ova jedacica govna na zlicu se rodila u bosni, zivjela u kanadi i onda je sa 55 dosla jesti govna u hrvatskoj, prodavati hrvatstvo hrvatima , uhljebilia se u briselu na 10 000 eura gdje dize debelu ruku za to zene imaju manju placu nego muskarci. Pa da joj covjek tocno motornom pilom odreze glavu..
o cemu ti bona brstis ovdje
činjenica je da su ljudi u jugi koji su živjeli na području samobora bili pod medicinskom skrbi slovenije. brežice ili krško.
ruža jede govna u eu parlamentu i za to prima jebenu plaću.
i sada, kaj je kaya krivo napisala?
to što ti je odbojna je tvoj problem.
veber-
2014-12-30
Strašnon_razbojnik wrote:da je po antifašizmu HSSa nebi ni bilo, pa sad...Beljak bi ostao kvartovski lopov
Sad cemo svi iseliti iz rvacke radi tog
I tebe vrijeđa beljakvuksadinare wrote:Beljak bu ga popusil...sad mu ide brdo tuzbi...jedna i od mene...vec je napisana..u utorak ide mom odvjetniku..bus brisal beljak lazni hosovce i branitelju bus bus
Imas duševne boli
I previse novaca ha
Pa lako iz s biračkom penzijom..
Ruza Tomašić nije zavrsila na osnovnu skolu u BIH
U KANADI TECAJ ZA POLICAJCE
imala je vrlo pozitivan utjecaj na suzbijanje droge u svom kraju
No u politici nista pozitivno pa cak ni u EU parkamentu
Konzerva bez uma
Tipičan predstavnik dijaspore kpji je oteo domacim Hrvatima sansu zaraditi lijepu placicu u Briselu
U KANADI TECAJ ZA POLICAJCE
imala je vrlo pozitivan utjecaj na suzbijanje droge u svom kraju
No u politici nista pozitivno pa cak ni u EU parkamentu
Konzerva bez uma
Tipičan predstavnik dijaspore kpji je oteo domacim Hrvatima sansu zaraditi lijepu placicu u Briselu
Prckoprckov wrote:ako ste nesretne
ako ste razvedene
Blago tebi
Tebi u Australiji Odlcno zivjeti u rvackoj
Samo ne Kuzis da je to druga zemlja .
E
A o ljubavi ..držiš predavanje zenama bas ko ovca . Prava ovca .
Gade mi se ti koji su godinama u vlasti pa pljuju,vrijedaju i omalovazavaju druge,Puno su napravili za narod otkidajuci od svojih usta jel?Beljak ovo onaj drugi ono a ova cardak elita pokrala cijelu drzavu uzduz i popreko pa nikome nista.Fuj koja su dosla vremena.
vili40-
2015-08-02
tudi samobor je slovenija... najvolem te urbane tipove koji pizde o rasizmu kad je neko protiv zatrpavanja hrvatske kozojebima iz afganistana jer sve drugo je nacionalizam, a onda počnu kenjat kak treba protjerat sve bosance i hercegovce i sve koji "se nisu tu zlegli"...
osim toga tomašićka je od rijetkih hrvatskih političara koji su ozbiljni, kompetentni, rade za korist države i nikad za sebe, za kojom se ne vuku nikakvi repovi ni afere i koja nije sjedila u briselu za 8 k eura plaće bezveze nego je proguravala sve što se može progurat u korist RH
ovo s različitim plaćama je glupost s indexa
ako ćemo biti pošteni biljana radi više za dobrobit hrvatske i cijele eu.
no ona je srpkinja i iz esdepeja pa ne valja.
no ona je srpkinja i iz esdepeja pa ne valja.
2014-12-30
Pa u ex državi je bilo normalno da ako si npr iz Poreča da ćeš ići u rodilište u Kopar a ne u Pulu. Tako je vjerojatno i sa Beljakom. A ova kanadska čobanka realno nema veze s Hrvatskom osim šta joj je HDZ poklonio domovnicu kao ostalim njenim bosančerosima.
Nije index, to su popratili svi mediji. Znam da je biljana napravila jedina to sto ih je zaustavila da nam prodaju proizvode nize kvalitete skuplje a ruza? Sto je ruza konkretno napravila za hr gradane?marcellus wrote:osim toga tomašićka je od rijetkih hrvatskih političara koji su ozbiljni, kompetentni, rade za korist države i nikad za sebe, za kojom se ne vuku nikakvi repovi ni afere i koja nije sjedila u briselu za 8 k eura plaće bezveze nego je proguravala sve što se može progurat u korist RH
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ruža je desni kadar, ne dirajte ružu makar čohala pizdu u briselu.
biljanu napadajte jer je esdepejovka i srpkinja i pride je loše proizvode prozvala.
hadezej je zjenica oka našeg
biljanu napadajte jer je esdepejovka i srpkinja i pride je loše proizvode prozvala.
hadezej je zjenica oka našeg
2014-12-30
DSvije hercegbosanke u EU parlamentu...ne može nam niKo ništa D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» evo kako ruža tomašić priča engleski
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj