Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
u cemu je onda problemkaya wrote:Druga situacija je ova o kojoj prica ray. Raspises natjecaj i startu ponudis muskarcu vise a zeni manji . Imas pravo nuditi placu koliku zelis, nitko se ne moze pozvati na diskriminaciju jer bi to objasnio nekim osobnim razlozima, npr on je vjestiji u necemu.
otkud znas da nekad ne ponudi zenama vecu a muskarcima nizu
radi sisa recimo
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Prikriveno ne znaci da je vojna tajna koju nitko ne zna nego da radis nesto u nekoj legalnoj formi pa te nitko ne moze tuziti a diskriminiras u stvari.prckov wrote:a prikriveno se radi a svi znajukaya wrote:Pa ti si glup i ne mozes shvatiti napisano. Ja sam napisala kako se to radi prikriveno a sto je legalno pa nikoga ne mozes tuziti. Njemu ces drugacije imenovati radno mjesto i dati mu vecu placu. Ili ga stavis u veci razred zbog .. vec necega.prckov wrote:svuda na zapadu je vec u zakonu zabranjena razlicita isplata na osnovu spola, za isti poso, isto obrazovanje, radni staz, bolovanje I radno vrijemekaya wrote:To da su zene losije placene uopce nije mit nego bolest europe i dalje.
Na jednoj strani je cinjenica da one rade u losije placenim sektorima ( trgovina, proizvodnja , skolstvo itd) pa je tu dio razloga , ali to nije diskriminacija. Ja osobno mislim da nisu velikim dijelom za rukovodeca mjesta jer nemaju hrabrost za rizik isto kao sto doktorici /zeni ne vjerujem i gotovo. Diskriminacija je kada M i Z rade slican posao uz istu kvalifikaciju no nisu placeni jednako. Posto ne mogu legalno biti placeni nejednako to se prikriveno radi tako da je M rang 1, bolje placen jer je vrlo “ okretan i vjest” a Z je rang 2, “ plasljiva ali pedantno piskara a i hoce skuhati kavu” u nekakvoj gradaciji faktora place.
puno citas feministicke drkotine I lazi, al razumijem da je to tvoj domet
a nikad niko nije konkretan primjer pokazo dokazo I tuzio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je istina i zato bih žensko njurganje kažnjaval kako se kažnjava kad muškarac premlati ženu.Maggie19 wrote:vise cu ga ja jedna psihicki izmorit, nego sto ce ga dvojica prebit.:-DRegoč wrote:Kakva taktika? Vjerovati da žena po snazi može zamieniti muškarca? To može samo naivac.RayMabus wrote:Nije to nego šalje poruku tebi koja glasi : Ako zatražiš povišicu ima tko će te zamjeniti za manje.danni1 wrote:Znam ja.prckov wrote:
znas li ti nekog da nije
Kod mene je u firmi takav slučaj.
Više sam plačen nego mali koji dela samnom.
Nile mali ništa lošiji niti manje radi. Možda se gazda vodi mišlju da sam ja tu ipak 22g a mali tek 2i po.
Znaju oni šta rade , tako ti uvale žensku ili nekog momka da radi za manje. To ti je njihova taktika.
Jasno je to meni, ali volim da mi to feministice pokušaju osporiti.prckov wrote:azi, leftardska prica je da je razlika u zaradi radi nejednakosti i obespravljenosti zenaRegoč wrote:Kakva taktika? Vjerovati da žena po snazi može zamieniti muškarca? To može samo naivac.RayMabus wrote:Nije to nego šalje poruku tebi koja glasi : Ako zatražiš povišicu ima tko će te zamjeniti za manje.danni1 wrote:Znam ja.prckov wrote:
znas li ti nekog da nije
Nile mali ništa lošiji niti manje radi. Možda se gazda vodi mišlju da sam ja tu ipak 22g a mali tek 2i po.
Znaju oni šta rade , tako ti uvale žensku ili nekog momka da radi za manje. To ti je njihova taktika.
ne ulaze u detalje niti opravdanost pojedinih slucajeva di prividno postoji razlika
a recimo svaki ce privatnik radije vise platit radnika koji moze u po noci doc kad mu zatreba nego nekog ili neku koji to nece
svi izuzeci di je razlika uglavnom imaju racionalne I lako objasnjive razloge
veze to nema sa patrijarhatom ili obespravljenoscu I glupostima na kojima leftardi zaraduju poene
Da sa ženama baratam kao sa ekonomijom ima bi pet žena. Problem je šta su to druge osobe a ako nije po mome stvar će otić u krivom smjeru. Kod ekonomije tih problema neman jer sve ja diktiram.
Fino spavat idući godinu dana , ljudi iseljavaju, krah nataliteta , Austrija otvara tržište rada 2020.
Ja san ti ko iz onog vica Dolazi radnik tražit posao i pita kolika je plaća i ovaj odgovara U početku manja a posli viša.
Dobro , doć ću ja posli
Fino spavat idući godinu dana , ljudi iseljavaju, krah nataliteta , Austrija otvara tržište rada 2020.
Ja san ti ko iz onog vica Dolazi radnik tražit posao i pita kolika je plaća i ovaj odgovara U početku manja a posli viša.
Dobro , doć ću ja posli
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
te ti price sjedi pa sarnavki uz kavicu servirajkaya wrote:Prikriveno ne znaci da je vojna tajna koju nitko ne zna nego da radis nesto u nekoj legalnoj formi pa te nitko ne moze tuziti a diskriminiras u stvari.prckov wrote:a prikriveno se radi a svi znajukaya wrote:Pa ti si glup i ne mozes shvatiti napisano. Ja sam napisala kako se to radi prikriveno a sto je legalno pa nikoga ne mozes tuziti. Njemu ces drugacije imenovati radno mjesto i dati mu vecu placu. Ili ga stavis u veci razred zbog .. vec necega.prckov wrote:svuda na zapadu je vec u zakonu zabranjena razlicita isplata na osnovu spola, za isti poso, isto obrazovanje, radni staz, bolovanje I radno vrijemekaya wrote:To da su zene losije placene uopce nije mit nego bolest europe i dalje.
Na jednoj strani je cinjenica da one rade u losije placenim sektorima ( trgovina, proizvodnja , skolstvo itd) pa je tu dio razloga , ali to nije diskriminacija. Ja osobno mislim da nisu velikim dijelom za rukovodeca mjesta jer nemaju hrabrost za rizik isto kao sto doktorici /zeni ne vjerujem i gotovo. Diskriminacija je kada M i Z rade slican posao uz istu kvalifikaciju no nisu placeni jednako. Posto ne mogu legalno biti placeni nejednako to se prikriveno radi tako da je M rang 1, bolje placen jer je vrlo “ okretan i vjest” a Z je rang 2, “ plasljiva ali pedantno piskara a i hoce skuhati kavu” u nekakvoj gradaciji faktora place.
puno citas feministicke drkotine I lazi, al razumijem da je to tvoj domet
a nikad niko nije konkretan primjer pokazo dokazo I tuzio
ne tvrdim da nekih iznimaka ima koji gledaju nekog zajebat I sebi u dzep strpat vise, ali onda takvi gledaju oderat ljude neselektivno, tj one koje mogu bez obzira na spol
a pogotovo citava prica veze nama sa feministickim drkotinama
drugo, pitaj te tvoje babe sta vele na potrosacku razliku, naime zene trose 70%
kako to objasne
2014-04-18
Baš.vas.brige kad i muški i ženski na Balkanu rade za kikiriki. Fino spavaj i lezi doma , svake godine je sve manje ljudi. Doć ću ja posli
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
doduse sad je rijetko nac metluMaggie19 wrote:ako bas treba..obicno samo rijeci pomazu ;-Dprckov wrote:+ ga istuci metlomMaggie19 wrote:vise cu ga ja jedna psihicki izmorit, nego sto ce ga dvojica prebit.:-DRegoč wrote:Kakva taktika? Vjerovati da žena po snazi može zamieniti muškarca? To može samo naivac.RayMabus wrote:
Nije to nego šalje poruku tebi koja glasi : Ako zatražiš povišicu ima tko će te zamjeniti za manje.
usisivacem ga zvekni
2014-04-18
yebi ga..Curke niti hoce niti mogu raditi u opsegu poslova koje mogu moškije obavljati..niti takvim intenzitetom niti ucinkovitoscu..ZATO eventualno postoji razlika u incom listi..Regoč wrote:Jasno je to meni, ali volim da mi to feministice pokušaju osporiti.prckov wrote:azi, leftardska prica je da je razlika u zaradi radi nejednakosti i obespravljenosti zenaRegoč wrote:Kakva taktika? Vjerovati da žena po snazi može zamieniti muškarca? To može samo naivac.RayMabus wrote:Nije to nego šalje poruku tebi koja glasi : Ako zatražiš povišicu ima tko će te zamjeniti za manje.danni1 wrote:
Znam ja.
ne ulaze u detalje niti opravdanost pojedinih slucajeva di prividno postoji razlika
a recimo svaki ce privatnik radije vise platit radnika koji moze u po noci doc kad mu zatreba nego nekog ili neku koji to nece
svi izuzeci di je razlika uglavnom imaju racionalne I lako objasnjive razloge
veze to nema sa patrijarhatom ili obespravljenoscu I glupostima na kojima leftardi zaraduju poene
Guest- Guest
Za svijet bi bilo bolje da se nidi rodioRegoč wrote:Mrak se vraća! Svaka informatičarka ima veću plaću od službenika porezne uprave. Zašto se nisam rodil kano žena pa da i meni spol odredi da sam informatičarka?!Sora wrote:Te razlike u plaćama se ne odnose na jednaka radna mjesta
Nego na nejednake radne i zivotne uvjete zbog kpjih zena su U PROSJEKU SLABIJE PLAĆENE
jer ne utjece posao na spol, nego spol uvjetuje posao .
Uglavnom.
No, prave se neki tu bkesavi .
Ili jesu.
Sigurno si smanjio IQ populacije za 5 bodova
Tebe treba premlatiti pa onda pitat za izjavuRegoč wrote:To je istina i zato bih žensko njurganje kažnjaval kako se kažnjava kad muškarac premlati ženu.Maggie19 wrote:vise cu ga ja jedna psihicki izmorit, nego sto ce ga dvojica prebit.:-DRegoč wrote:Kakva taktika? Vjerovati da žena po snazi može zamieniti muškarca? To može samo naivac.RayMabus wrote:Nije to nego šalje poruku tebi koja glasi : Ako zatražiš povišicu ima tko će te zamjeniti za manje.danni1 wrote:
Znam ja.
Ma ne bi zalila ..
koji si Kenjator dosadni i neduhoviti
RayMabus wrote:Beljo seljo
ili seljo Beljo
to smo govorili kao klinci, a i dan danas
immortal-
2014-04-16
Kako neki debili poput njega ne shvaćaju da su Hrvati HiB punopravni pripadnici Hrvatskog naroda tj nacije... gena.
2014-04-16
Beljak, samoborski Del boy.
dijagram-
2015-08-09
da mu bar ovo serviraju da pročita
2014-04-16
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» evo kako ruža tomašić priča engleski
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» evo kako ruža tomašić priča engleski