Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
https://direktno.hr/direkt/zestoki-odgovor-evo-sto-je-tomasic-porucila-na-beljakove-uvrede-149373/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
Daj pet Ruzo...jesi mu spustila seretski
2015-09-08
Re: Ruza Tomasic Beljaku!Meni Beljak sikter bosanko iz Hrvatske a on rodjen u Sloveniji!
https://direktno.hr/direkt/misic-odbrusio-beljaku-ono-sto-ruza-tomasic-hrvatsku-ti-neces-tri-zivota-149380/
2015-09-08
a, ti si kreten po običaju. i moja bivša žena je rođena u sloveniji, kao i većina samoboraca.
naravno jedeš govna po običaju a da se ne raspitaš malo.
u jugi je samobor i okolica pripadao bolničkom centru brežice ili krško, zato ne seri bez veze.
u jugi je samobor i okolica pripadao bolničkom centru brežice ili krško, zato ne seri bez veze.
2014-12-30
Gdje ste janezi..rodjen si u sloveniji janez si..ahahaha...tukaj ne bu bila slovenija janezveber wrote:a, ti si kreten po običaju. i moja bivša žena je rođena u Sloveniji, kao i većina samoboraca.
2015-09-08
Beljak:Ruzo bosanko tukaj je slovenija ne prihajaj
2015-09-08
konju nepodojeni ja sam rođen u petrovoj, a ti kao i frendovi ste i dalje glupi.
i ne znaš čitat što piše.
i ne znaš čitat što piše.
2014-12-30
a, da smanjiš opijate?vuksadinare wrote:Beljak:Ruzo bosanko tukaj je slovenija ne prihajaj
veber-
2014-12-30
veber wrote: ja sam rođen u petrovoj,
Još ja mislim zašto si ti meni nešto poznat ...
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
A sto da ti sad kazem..?...nemres imati slo putovnicu a beljak i zena ti moguveber wrote:konju nepodojeni ja sam rođen u petrovoj, a ti kao i frendovi ste i dalje glupi.
ne znam čitati što piše.
2015-09-08
ne mogu imati. da si daš truda mogao bi provjerit. no ti bulazniš po običaju.vuksadinare wrote:A sto da ti sad kazem..?...nemres imati slo putovnicu a beljak i zena ti moguveber wrote:konju nepodojeni ja sam rođen u petrovoj, a ti kao i frendovi ste i dalje glupi.
ne znam čitati što piše.
provjeri malo zakone prije nego što počneš srat.
većina ljudi koji su začeti u samoboru i okolici po rasporedu pripadaju krškom ili brežicama. no i dalje su stanovnici i građani SRH
tek od osnutka hr države ukida se hitna u samboru te su stanovnici tog područja osuđeni na sveti duh u zagrebu.
no hitna iz brežica dolazi u rubna područja i pokriva medicinsku skrb hrvatima.
ti nastavi srat po običaju.
veber-
2014-12-30
da je po antifašizmu HSSa nebi ni bilo, pa sad...Beljak bi ostao kvartovski lopov
2014-04-14
On se rodio u sloveniji jer mu je vjerojatno od samobora bolnica bliza nego u centru zagreba.
A ova jedacica govna na zlicu se rodila u bosni, zivjela u kanadi i onda je sa 55 dosla jesti govna u hrvatskoj, prodavati hrvatstvo hrvatima , uhljebilia se u briselu na 10 000 eura gdje dize debelu ruku za to zene imaju manju placu nego muskarci. Pa da joj covjek tocno motornom pilom odreze glavu..
A ova jedacica govna na zlicu se rodila u bosni, zivjela u kanadi i onda je sa 55 dosla jesti govna u hrvatskoj, prodavati hrvatstvo hrvatima , uhljebilia se u briselu na 10 000 eura gdje dize debelu ruku za to zene imaju manju placu nego muskarci. Pa da joj covjek tocno motornom pilom odreze glavu..
Last edited by kaya on Sat 9 Mar - 19:10; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste, daj jos objasnite bosanki da je samoboru blize slovenija nego vinogradska.vuksadinare wrote:Daj pet Ruzo...jesi mu spustila seretski
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa taj Samobor ćemo pokloniti Slovencima ako su tamo svi bistri kao gradonačelnik, za kilovat struje više iz Krškog
2014-04-14
beljak?jos jedan kroatizirani slovenac.nema mira dok kajkanu ne vratimu matici sloveniji...vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/zestoki-odgovor-evo-sto-je-tomasic-porucila-na-beljakove-uvrede-149373/
max123- Posts : 2853
2015-10-28
a ruzu ubosnu.naturlih...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Samo ta 'jedacica govana' je nas najbolji parlamentarac i medju najboljima u eu parlamentu..a di je lazni hosovac i branitelj 'pitajte prkacina' beljakkaya wrote:On se rodio u sloveniji jer je vjerojatno od samobore bolnice bliza nego u centru zagreba.
A jaja jedacica govna na zlicu se rodila u bosni, zivjela u kanadi i onda je sa 55 dosla jesti govna u hrvatsku, prodavati hrvatsko hrvatstvo, uhljebilia se u briselu na 10 000 eura gdje dize debelu ruku za zene imaju manju placu nego muskarci. Pa da joj covjek tocno motornom pilom odreže glavu ..
2015-09-08
I slavonski brod je blize bosni a moja zena se rodila u slavonskom brodu i shodno tome ima veca prava od beljakakaya wrote:Jeste, daj jos objasnite bosanki da je samoboru blize slovenija nego vinogradska.vuksadinare wrote:Daj pet Ruzo...jesi mu spustila seretski
2015-09-08
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» evo kako ruža tomašić priča engleski
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» evo kako ruža tomašić priča engleski