evo kako ruža tomašić priča engleski
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Regoč-
2015-08-21
Re: evo kako ruža tomašić priča engleski
ma ok je, ko da drugi po eu parlamentu imaju boljiRegoč wrote:Tečno s blagim naglaskom.
2016-07-22
Daleko bolje nego ja u svakom mogućem slučaju. Vidi se i čuje se tko je živio i radio u zemljama engleskog ili nekog drugog govornog područja, a tko je samo u školskim klupama, na TV-u, radiju i internetu susretao se s njima.
Guest- Guest
Ne da je ok, nego je izvrsno. Čuje se da joj nije materinski, ali se čuje i da se dugo vremena s njime svakodnevno služila.Leviathan2 wrote:ma ok je, ko da drugi po eu parlamentu imaju boljiRegoč wrote:Tečno s blagim naglaskom.
Naglasak i treba biti da se uvijek tko je i odakle je. Ne sad onaj u stilu žešćeg hispanskog, ruskog ili indijskog naglaska, ali malo. Inače po internetu žene s engleskog govornog područja se nešto posebno lože na naglaske stranih muškaraca.Leviathan2 wrote:ma ok je, ko da drugi po eu parlamentu imaju boljiRegoč wrote:Tečno s blagim naglaskom.
Guest- Guest
Ili na partijskom šalabahteru.Fénix wrote:Daleko bolje nego ja u svakom mogućem slučaju. Vidi se i čuje se tko je živio i radio u zemljama engleskog ili nekog drugog govornog područja, a tko je samo u školskim klupama, na TV-u, radiju i internetu susretao se s njima.
I dečki vole egzotiku.Fénix wrote:Naglasak i treba biti da se uvijek tko je i odakle je. Ne sad onaj u stilu žešćeg hispanskog, ruskog ili indijskog naglaska, ali malo. Inače po internetu žene s engleskog govornog područja se nešto posebno lože na naglaske stranih muškaraca.Leviathan2 wrote:ma ok je, ko da drugi po eu parlamentu imaju boljiRegoč wrote:Tečno s blagim naglaskom.
Sa šalabahterom trebaš čitati i zvučiti kao izvorni govornik nakon što pročitaš 2-3 puta za pripremu nekakvu izjavu kad već nisi iskusan. To na ovoj slici je ipak bilo toliko blijedo i neuvjerljivo, u konačnici nepotrebno jer se moglo i na hrvatskom reći pa neka prevoditelji rade svoj posao.Regoč wrote:Ili na partijskom šalabahteru.
Guest- Guest
Kažu da nije bilo prevoditelja za hrvatski.Fénix wrote:Sa šalabahterom trebaš čitati i zvučiti kao izvorni govornik nakon što pročitaš 2-3 puta za pripremu nekakvu izjavu kad već nisi iskusan. To na ovoj slici je ipak bilo toliko blijedo i neuvjerljivo, u konačnici nepotrebno jer se moglo i na hrvatskom reći pa neka prevoditelji rade svoj posao.Regoč wrote:Ili na partijskom šalabahteru.
Vrlo nezgodno...Regoč wrote:Kažu da nije bilo prevoditelja za hrvatski.
Guest- Guest
ona prica tecno engleski, ali kad pocne pricat hrvatski ima blago americki naglasak, ko glasnovic
Guest- Guest
Glasnović puno jače, a ni ne priča tečno hrvatski.bemliti wrote:ona prica tecno engleski, ali kad pocne pricat hrvatski ima blago americki naglasak, ko glasnovic
Šta vam to smeta, mislim naglasak?
Kad sam ovdje počeo pisati imao sam problema s hrvatskim.
Hrvatski mi danas nije profesionalni ni jezik komunikacije općenito.
Tako 3/4 života.
Kad sam ovdje počeo pisati imao sam problema s hrvatskim.
Hrvatski mi danas nije profesionalni ni jezik komunikacije općenito.
Tako 3/4 života.
Eroo wrote:Skoro pa kao predsjedničin.Leviathan2 wrote:dobar engleski,
Počele su isto
--Blowjob - fifty dolars.....its OK to ju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kao tvoja mama, misliš?Yehudi wrote:Eroo wrote:Skoro pa kao predsjedničin.Leviathan2 wrote:dobar engleski,
Počele su isto
--Blowjob - fifty dolars.....its OK to ju
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Jebi ga nakon Mare/Ingrid i Kosorice, Tomasicka zvuci super. Ustvari ne vidim gdje je problem sa njeznim engleskim. Dobar. Dnevno politcko sranje, kao eto, glupaca ne zna jezik a Anticevickin engleski, branio javno, tadasnj premijer. Skiljavi nalupa zenu i nikome nista, celavi nalupa i cijela se zemlja digne na node. Koja je bitna razlika. Da je jedan skiljav a drugi celav. Da, i nisu iz istog tora. Kila mozga i dalje u laganom padu a vrijeme promjenjljivo sa laganim povjetarcem . More, malo do umjereno.
2014-04-14
Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
Page 1 of 2