Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
Juanitu je bolje da kupi prnje dok ga netko ne nokautira ili jos nesto gore..dojadio je i bogu i vragu...nek se kupi u argentinu ili kod zeme obozavanog pape franjeT. wrote:Juanita pere samokritika i grizodušje zbog grijeha iz mladosti...
A kažu da je samoubojstvo najiskreniji oblik samokritike...
Pa ako ovo čita, nek bude iskren, ništa drugo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prvo ćaću, onda mater...
na kraju će žicat pare i za brata od tetke da se vrati iz paragvaja i umre u zemlji ustašiji
na kraju će žicat pare i za brata od tetke da se vrati iz paragvaja i umre u zemlji ustašiji
Jest, ovo je generalna proba. Ajd neka vise pozovu nadlezne u bolnici za psihijatarske slucajeve ovaj je poludio skroz.RayMabus wrote:Da biste prikazali tipkovne prečace, pritisnite upitnik
Prikaz tipkovnih prečaca
Pretraživanje Twittera
Razgovor
Drago Pilsel
@dragopilsel
Nikad nisam volio karneval. Mislim da je to stvar za teške budale. Ali kada vidim kako pale lutku Milorada Pupovca u Kaštel Sućurcu tada shvaćam da je to i zabava maloumnih fašista koje bi sve do jednoga trebalo pobacati u more. Premda ne vjerujem u njihovo otriježnjenje.
Slika
01:34 AM · 3. ožu 2019. · Twitter Web Client
https://mobile.twitter.com/dragopilsel/status/1102004262886879232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1102004262886879232&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2Fdalmacija%2Fsplit-zupanija%2Fclanak%2Fid%2F591874%2Fsrbijanski-sef-diplomacijeibijesan-zbog-spaljivanja-lutke-pupovca-u-kastelima-je-li-to-generalna-proba-za-nesto-sto-mu-se-sprema-hrvatske-vlasti-ovakve-incidente-trebaju-ozbiljno-shvatiti
Ubiti ce se vjerojatno kroz neko vrijeme .
Last edited by kaya on 4/3/2019, 18:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A kud bi mama , u ndh? Pa nije lepo, neka ostane tamo..marcellus wrote:prvo ćaću, onda mater...
Last edited by kaya on 4/3/2019, 18:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
a osim toga mami je samo 78 i otkud mu ideja da misli umrijeti
ćaća Adolf (oni su antifašistička familija inače) mu je došo ovdje jer je baš jako želio umrijeti u hrvatskoj pa se vratio doma u južnu ameriku i umro tamo. Samo je drago pokupio lovu od naivaca.
ćaća Adolf (oni su antifašistička familija inače) mu je došo ovdje jer je baš jako želio umrijeti u hrvatskoj pa se vratio doma u južnu ameriku i umro tamo. Samo je drago pokupio lovu od naivaca.
di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hahahamarcellus wrote:a osim toga mami je samo 78 i otkud mu ideja da misli umrijeti
ćaća Adolf (oni su antifašistička familija inače)
2015-08-15
Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
Maloumni fašisti , bacit u more al nebi ni to pomoglo....dakle triba ih pobit.
Piše , znan ja čitat znaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tako je, longi, reci mu..deboto, citat s razumijevanjem ;-PRayMabus wrote:Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
Adolf je cini se bas pravo antifasiticko imemarcellus wrote:a osim toga mami je samo 78 i otkud mu ideja da misli umrijeti
A zasto nije htio umrijeti u Hrvatskoj
I to mu nije zamjeriti
U Hrvatskoj grob do groba ..
Di če jos jedan?
Dobro NOVI ime za Kaštel Sućurac
KAŠTEL UKURAC
KAŠTEL UKURAC
Glupaco nenormalnakaya wrote:Hahahamarcellus wrote:a osim toga mami je samo 78 i otkud mu ideja da misli umrijeti
ćaća Adolf (oni su antifašistička familija inače)
Smijati se smrti nečijoj
Jbt
Vjernici pa takva bešćutna gamad
Maggie19 wrote:tako je, longi, reci mu..deboto, citat s razumijevanjem ;-PRayMabus wrote:Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
presta san citat
sad samo gledam slike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nes ni izgubiti nista
Ovo se vise ne da citati
Ovo se vise ne da citati
samo nemoj od doticnog..prebaci se na zgodne umaskarane Kastelanke ;-)debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:tako je, longi, reci mu..deboto, citat s razumijevanjem ;-PRayMabus wrote:Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
presta san citat
sad samo gledam slike
Na Lanu KurčevićMaggie19 wrote:samo nemoj od doticnog..prebaci se na zgodne umaskarane Kastelanke ;-)debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:tako je, longi, reci mu..deboto, citat s razumijevanjem ;-PRayMabus wrote:Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
presta san citat
sad samo gledam slike
Dobro joj stoji.....kurac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I to u travnju! Da nije desetoga?kaya wrote:A kud bi mama , u ndh? Pa nije lepo, neka ostane tamo..marcellus wrote:prvo ćaću, onda mater...
Ova ti je dobra :DDDMaggie19 wrote:tako je, longi, reci mu..deboto, citat s razumijevanjem ;-PRayMabus wrote:Piše piše.debotoijusto wrote:di pise da stanovnike favela kastila treba pobit ?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drago Pilsel: gnojenja
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 2 of 2