Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Baš će on! Sjećam se da je njekoga pozival na obračun, a kad se ovaj odazval, prietil je da će ga srediti iz zasjede pištoljem. Čovjek se nema muda ni na forumu kurčiti da je jači, kakav je tek u stvarnosti?prckov wrote:ajd baci junacinoGnječ wrote:kaya wrote:Meni je zao da paukov tata nije prekinuo proces zivota i izdrko , vis da je budalu napravio.
još uvijek ga možemo baciti preko balkona na pločnik. sa desetog kata.
sta samo brbljas
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
ma zajebanRegoč wrote:Baš će on! Sjećam se da je njekoga pozival na obračun, a kad se ovaj odazval, prietil je da će ga srediti iz zasjede pištoljem. Čovjek se nema muda ni na forumu kurčiti da je jači, kakav je tek u stvarnosti?prckov wrote:ajd baci junacinoGnječ wrote:kaya wrote:Meni je zao da paukov tata nije prekinuo proces zivota i izdrko , vis da je budalu napravio.
još uvijek ga možemo baciti preko balkona na pločnik. sa desetog kata.
sta samo brbljas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Opet ta glupa usporedba. Čovjek nastaje začećem, spajanjem jajne stanice i spermija. Spermij ako ništa ne oplodi, propada; bilo u sjemenicima, bilo na podu.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Da, zato kazu za cardaklije da su genocidni. Jer stalno drkaju.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zene bjeze od njih. Nije ni cudo, vis kakvi su..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za ubojstvo mora postojati čovjek, prije začeća nema čovjeka.kaya wrote:Da, zato kazu za cardaklije da su genocidni. Jer stalno drkaju.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
diobom stanica bog nam je udahnuo život. i te spike.
no zametak još dugo ima škrge.
gdje je trnutak svjesnosti ili smrti?.
ne postoji, kao što ni ne postoji laž o životu nakon smrti.
jedan dan smo stvoreni. običnim sexom naših roditelja nakon nekog vremena dolazi do zamora materijala i sistem se gasi. poznatije kao smrt.
razne religije uvjeravaju ljde u vjčan život no činjenica je da smo zanemarivi za svemir i on nas ne doživljava. čovječanstvo se pojavilo, je i uskoro će nestat gledano sa stanovišta svemira.
niti postoji bog niti postoji bog. postoji zakon o očuvanju energijije.
ono što mene muči, zajebi ove prerijske priče. što je bilo prvo. kako od ničeg nastane nešto. ne onaj "ja sam tvo bog i nema drugih bogova do mene" već tko je ili što stvorilo taj početak?
naravno pvaj pdf nije intelektualno spreman za ovakvu raspravu.
jedan dan smo stvoreni. običnim sexom naših roditelja nakon nekog vremena dolazi do zamora materijala i sistem se gasi. poznatije kao smrt.
razne religije uvjeravaju ljde u vjčan život no činjenica je da smo zanemarivi za svemir i on nas ne doživljava. čovječanstvo se pojavilo, je i uskoro će nestat gledano sa stanovišta svemira.
ono što mene muči, zajebi ove prerijske priče. što je bilo prvo. kako od ničeg nastane nešto. ne onaj "ja sam tvo bog i nema drugih bogova do mene" već tko je ili što stvorilo taj početak?
2014-12-30
znači drkat je ok?Regoč wrote:Za ubojstvo mora postojati čovjek, prije začeća nema čovjeka.kaya wrote:Da, zato kazu za cardaklije da su genocidni. Jer stalno drkaju.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
ne buju mi ruke odlaklavile niti bum oćoravil?
odmah mi je lakše
veber-
2014-12-30
Možemo samo raspravljati, konačnoga odgovora nema.veber wrote:diobom stanica bog nam je udahnuo život. i te spike.
Nemam dojam da dlakavim. Istina, lošije vidim na blizu, no kaže doktorica da nije vezano s vezom ruke i kurca.veber wrote:znači drkat je ok?Regoč wrote:Za ubojstvo mora postojati čovjek, prije začeća nema čovjeka.kaya wrote:Da, zato kazu za cardaklije da su genocidni. Jer stalno drkaju.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
ne buju mi ruke odlaklavile niti bum oćoravil?
odmah mi je lakše
to se zove staračka dioptrija.
idi u miru, drkaj i dalje.
dva oče naša
i tri zdravomarije i oprošteno ti je sine.
idi u miru drkat dalje.
idi u miru, drkaj i dalje.
dva oče naša
i tri zdravomarije i oprošteno ti je sine.
idi u miru drkat dalje.
2014-12-30
kolko je tebi godina genijeAlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pobrkao si hruschke i jabuke Alfić...abortus je prekid zivota oplodjenog zametka,odnosno buduceg covjeka..AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Guest- Guest
Nista on nije pobrkao nego je vam prolife frikovima pobrkana glava.pismejker wrote:Pobrkao si hruschke i jabuke Alfić...abortus je prekid zivota oplodjenog zametka,odnosno buduceg covjeka..AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zivot Ne pocinje zacecem. Zametak je ziv ali ziv je i spermatozoid i jajna stanica.
"Od ulaska u jajnu stanicu do spajanja kromosoma u kojima nastaje nova DNK prolazi više od 20 sati. Tri dana nakon toga oplođena stanica podijelit će se u osam stanica. Pritom neće sve te stanice postati fetus – tumači Grujić.
Razni ključni organi u tijelu razvijaju se postupno i mnogo sporije nego što to tvrde 'prolife' organizacije. Primjerice, prve krvne žile javljaju tek sredinom 3. tjedna. Srce, iako je prvi funkcionalno definiran organ, nastaje iz srčane cijevi s oko 20 dana razvoja. Plućni pupoljak koji je osnova dišnog sustava, javlja se u dobi od oko 4 tjedna, no pluća ne mogu funkcionirati do oko 24. tjedna jer nema stanica koje proizvode surfaktant, tvar koja omogućuje ekspanziju alveola. Mozak se razvija još sporije.
Itd...
2015-08-15
I na kraju, kada bi zivot postao zacecem 1/1 onda bi zaista u onim silnim friziderima u klinikama za oplodnju bila djeca na -40. Ko smiljkina sestra. A sto bi bilo zaista frikovito. Tako nesto nakaradno mogu izjaviti samo prolife dusevni bolesnici u crkvi. No ipak, kako je jedan novinar ustanovio , kada bi izbio pozar u takvoj klinici u kojoj bi sjedilo pa i samo jedno dijete i vrlo malo vremena , svi bi potrcali spasiti njega a ne tisucu “ djece” u friziderima. Znaci usporediti ovo bacanje hrvatskog muza, nakon mise, djece s balkona sa pobacajem moze samo mentalni bolesnik pauk.
2015-08-15
uvijek će biti tih rasprava. svjesnost počinje u biti s dvije, tri godine.kaya wrote:Nista on nije pobrkao nego je vam prolife frikovima pobrkana glava.pismejker wrote:Pobrkao si hruschke i jabuke Alfić...abortus je prekid zivota oplodjenog zametka,odnosno buduceg covjeka..AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zivot Ne pocinje zacecem. Zametak je ziv ali ziv je i spermatozoid i jajna stanica.
licemjernost ekipe je nemjeljiva.
što znaži abortus?
da li očuvanje fetusa daje tm zametku, kasnije djetetu jednake šanse kao i željenom djetetu.
sve ove moraliste bi pitao, ali neka dobro promisle prije odgovora, da vam liječnik veli da plod ima downom sindrom, da li bi ste ga zadržali.
molim bez zaletavanja. da li ste spremni živjet s idiotom koji će nakon vaše smrti i dalje ostat idiot i ako nemate love biti teret obitelji.
da li ste spremni na to?
i zašo se test radi od nekog tjedna, a ne od začeća?
nemojmo biti licemjerni.
veber-
2014-12-30
Znači,ako je abortus ubojstvo,onda,drkanje je genocid.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pauk u epizodi "lekcija o licemjerju"
od ovog latentnog homoseksualca u buducnosti budemo jos mnogo toga pametna culi
od ovog latentnog homoseksualca u buducnosti budemo jos mnogo toga pametna culi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kayo, to je sve licemjerje.kaya wrote:I na kraju, kada bi zivot postao zacecem 1/1 onda bi zaista u onim silnim friziderima u klinikama za oplodnju bila djeca na -40. Ko smiljkina sestra. A sto bi bilo zaista frikovito. Tako nesto nakaradno mogu izjaviti samo prolife dusevni bolesnici u crkvi. No ipak, kako je jedan novinar ustanovio , kada bi izbio pozar u takvoj klinici u kojoj bi sjedilo pa i samo jedno dijete i vrlo malo vremena , svi bi potrcali spasiti njega a ne tisucu “ djece” u friziderima. Znaci usporediti ovo bacanje hrvatskog muza, nakon mise, djece s balkona sa pobacajem moze samo mentalni bolesnik pauk.
hrvati su ionako fasade.
općenito za oba spola vrijedi.
veber-
2014-12-30
kaya wrote:Lik je adz-a jastreb , hoce biti turbodomoljuban i mora svaki dan napasti jugoslavene , ljevicare, srbe i masone .
Nocu slusa cecu danju sere po instagramu..
Ma misim da je iz neke od onih HSP klonova, dakle retardirani pravaš glup po qrac, svi su oni izrazito low IQ turski skot u tim krugivim :)
catabbath wrote:kaya wrote:Lik je adz-a jastreb , hoce biti turbodomoljuban i mora svaki dan napasti jugoslavene , ljevicare, srbe i masone .
Nocu slusa cecu danju sere po instagramu..
Ma misim da je iz neke od onih HSP klonova, dakle retardirani pravaš glup po qrac, svi su oni izrazito low IQ turski skot u tim krugivim :)
mislim da je ovaj hasan/bruna iscjedak , ka ono moderniji oblik pravastva , zapeli su u 45 za razliku od HSP verzija iz 41
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
Page 5 of 14