Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Otkrit ću ti nešto...Svemir ima svoju melodiju...Svaki planet ima svoju melodiju...Čuli su je astronauti u svojim misijama...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Smatram da bi roditeljima trebalo biti priznato pravo na njihovo tijelo do punoljetnosti njihove djece...
Jer je pravo na tijelo temeljno ljudsko pravo...
Te je svakoga volja činiti s njegovim tijelim što mu se god prohtije...
Pa normalno da je živo , nema života bez božanskih energija. To je očito iz aviona.red wolf wrote:Pa reci to jednostavnije...Sve je zapravo živo...Počev od svega na Zemlji, pa do same Zemlje...I šire...Ali, je to vrlo jednostavno...Zašto komplicirati i stvarati religije od toga?...To mi nikad nije bilo jasno...Misliš da fetus nije svjestan boli kad ga rastavljaju na dijelove prilikom pobačaja?RayMabus wrote:Pa prvi si počeo.red wolf wrote:Jao, što vi ljudi to volite iskomplicirati...RayMabus wrote:Te tematike terminologija duša , duh i slično kod inkarnacija su bitne jedino ako pričaš s nekim o božanskim energijama ( kundalini , prana , krist i drugi ).
Dakle imaš tijelo i nešto mu nadahnjuje život to nešto je duh ili božanske energije.
Također imaš i jedinicu svijesti koja ima svijest o svijesti.
To su tri elementa fizičkog života : tijelo ( dnk ) , duh ( božanske energije ) i jedinica svijesti
Biljke su isto žive ko i taj fetus.
To je zato jer grupa neke porodice biljaka ima : fizičko tijelo + božanske energije + jedinicu svijesti ( koja je mala pošto taj oblik života nema veliku svijesnost )
Pričaš o duhu jer te zanimaju božanske energije.
Da točno biljka je živa , fetus je živ , ti si živ.
Vrlo jednostavno.
No ti si i svjestan da si svjestan.
To te razlikuje od fetusa , male bebe , biljke i zlatne ribice.
Ja sam ja ( jedinica svijesti koja ima svijest o svijesti i slobodnu volju )
Kad se inkarniram inkarniram se samo jednim svojim dijelom.
Istodobno trebam : novo tijelo ( zaćeće ) i božanske energije koje udahnjuju život u to tijelo.
Ja upadam tu kao svijest. To sam ja. Ovaj koji piše.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sveto trojstvo.RayMabus wrote:Pa normalno da je živo , nema života bez božanskih energija. To je očito iz aviona.red wolf wrote:Pa reci to jednostavnije...Sve je zapravo živo...Počev od svega na Zemlji, pa do same Zemlje...I šire...Ali, je to vrlo jednostavno...Zašto komplicirati i stvarati religije od toga?...To mi nikad nije bilo jasno...Misliš da fetus nije svjestan boli kad ga rastavljaju na dijelove prilikom pobačaja?RayMabus wrote:Pa prvi si počeo.red wolf wrote:Jao, što vi ljudi to volite iskomplicirati...RayMabus wrote:Te tematike terminologija duša , duh i slično kod inkarnacija su bitne jedino ako pričaš s nekim o božanskim energijama ( kundalini , prana , krist i drugi ).
Dakle imaš tijelo i nešto mu nadahnjuje život to nešto je duh ili božanske energije.
Također imaš i jedinicu svijesti koja ima svijest o svijesti.
To su tri elementa fizičkog života : tijelo ( dnk ) , duh ( božanske energije ) i jedinica svijesti
To je zato jer grupa neke porodice biljaka ima : fizičko tijelo + božanske energije + jedinicu svijesti ( koja je mala pošto taj oblik života nema veliku svijesnost )
Vrlo jednostavno.
Istodobno trebam : novo tijelo ( zaćeće ) i božanske energije koje udahnjuju život u to tijelo.
Bog Kreator svemira i života dakle tijelo
Božanske energije = kreirane od Boga da udahnjuju život , duh Sveti , Krist je jedna od božanskih energija
Svijest o svijesti , jedinica svijesti , osoba sama , opet kreirana od izvora jednom prije i od tada je individua.
Sveto trojstvo , otac , sin i duh sveti
Materija ( svemir , tijelo ) , osoba ( individua, jedinica svijesti koja ima svijest o svijesti i slobodnu volju ) , duh Sveti ( božanske energije , Krist je jedna od njih ).
Bez ovoga nema života.
2014-04-11
Ova osoba sama kad se inkarnira onda pamti sve , to se zove vremenska staza i druga osoba tehnikom vraćanja unatrag može je vratit u prenatalno doba.
Uglavnom je to zvuk pošto bebe nevide puno u majčinoj utrobi dakle može se sjetit razgovora svoje majke i druge osobe dok je bila fetus jer ima ta sječanja na vremskoj stazi.
Kod dokazivanja da je fetus živo biće meni nije potrebna priča o božanskim energijama , dovoljna mi je : jedinica svijesti tj osoba sama.
Kad budemo pričali jednog dana jel u redu jesti meso i biljke onda ćemo o božanskoj energiji pošto je ubijanje ubijanje pa ću ti reč da je najčišći duhovni menu : plodovi biljaka i životinja ( mlijeko , sir ) a ne same biljke i životinje jer je to ubojstvo.
Uglavnom je to zvuk pošto bebe nevide puno u majčinoj utrobi dakle može se sjetit razgovora svoje majke i druge osobe dok je bila fetus jer ima ta sječanja na vremskoj stazi.
Kod dokazivanja da je fetus živo biće meni nije potrebna priča o božanskim energijama , dovoljna mi je : jedinica svijesti tj osoba sama.
Kad budemo pričali jednog dana jel u redu jesti meso i biljke onda ćemo o božanskoj energiji pošto je ubijanje ubijanje pa ću ti reč da je najčišći duhovni menu : plodovi biljaka i životinja ( mlijeko , sir ) a ne same biljke i životinje jer je to ubojstvo.
2014-04-11
Da, točno...Ovaj svijet je takav kakav jest...RayMabus wrote:Ova osoba sama kad se inkarnira onda pamti sve , to se zove vremenska staza i druga osoba tehnikom vraćanja unatrag može je vratit u prenatalno doba.
red wolf-
2016-02-10
To je Yaldabaoth...RayMabus wrote:Sveto trojstvo.RayMabus wrote:Pa normalno da je živo , nema života bez božanskih energija. To je očito iz aviona.red wolf wrote:Pa reci to jednostavnije...Sve je zapravo živo...Počev od svega na Zemlji, pa do same Zemlje...I šire...Ali, je to vrlo jednostavno...Zašto komplicirati i stvarati religije od toga?...To mi nikad nije bilo jasno...Misliš da fetus nije svjestan boli kad ga rastavljaju na dijelove prilikom pobačaja?RayMabus wrote:Pa prvi si počeo.red wolf wrote:
Jao, što vi ljudi to volite iskomplicirati...
Vrlo jednostavno.
Bog Kreator svemira i života dakle tijelo
Božanske energije = kreirane od Boga da udahnjuju život , duh Sveti , Krist je jedna od božanskih energija
Svijest o svijesti , jedinica svijesti , osoba sama , opet kreirana od izvora jednom prije i od tada je individua.
Sveto trojstvo , otac , sin i duh sveti
Materija ( svemir , tijelo ) , osoba ( individua, jedinica svijesti koja ima svijest o svijesti i slobodnu volju ) , duh Sveti ( božanske energije , Krist je jedna od njih ).
Bez ovoga nema života.
red wolf-
2016-02-10
Da ali i evolucijski organizmi ( homo sapiens sapiens u ovom slučaju ) nemogu naglo preći na takvu ishranu u jednoj generaciji jer im organizam traži meso , ribu.red wolf wrote:Da, točno...Ovaj svijet je takav kakav jest...RayMabus wrote:Ova osoba sama kad se inkarnira onda pamti sve , to se zove vremenska staza i druga osoba tehnikom vraćanja unatrag može je vratit u prenatalno doba.
Zato ja to neforsiram čak ni kod sebe iako preferiram rižu , jaja i to no nije mi problem to spomenuti no čisto kao začetak jedne duhovne istine za generacije koje dolaze.
2014-04-11
Pa on nije rezultat evolucije...Malo se ubrzao proces, jel...heheheheheheheheheRayMabus wrote:Da ali i evolucijski organizmi ( homo sapiens sapiens u ovom slučaju ) nemogu naglo preći na takvu ishranu u jednoj generaciji jer im organizam traži meso , ribu.red wolf wrote:Da, točno...Ovaj svijet je takav kakav jest...RayMabus wrote:Ova osoba sama kad se inkarnira onda pamti sve , to se zove vremenska staza i druga osoba tehnikom vraćanja unatrag može je vratit u prenatalno doba.
Zato ja to neforsiram čak ni kod sebe iako preferiram rižu , jaja i to no nije mi problem to spomenuti no čisto kao začetak jedne duhovne istine za generacije koje dolaze.
red wolf-
2016-02-10
Ds svojim da ,sa simbiotskim zametkom-NET. wrote:Smatram da bi roditeljima trebalo biti priznato pravo na njihovo tijelo do punoljetnosti njihove djece...
Guest- Guest
Ovo je ovaj as što se proda HDZu za 4400kn, njegovo mišljenje mi vrijedi kao mišljenje onoga vanzemaljca wolfa
još jedan, ima nasT. wrote:Smatram da bi roditeljima trebalo biti priznato pravo na njihovo tijelo do punoljetnosti njihove djece...
spavate li mirno pro-liferi??!
Pauče povedi nas
2014-04-15
Ti si najgluplji a najmanje svjesta togRayMabus wrote:Pa osudio je : on je protiv svakog ubojstva.mortal wrote:stoko bolesna zar taj pokušaj nije za zgražanje i osuduRayMabus wrote:
Bravo , svaka čast
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2067960
A ljevičarima nesmeta ubijanje malih beba u majčinoj utrobi no smeta ako majka rodi , beba izađe i onda netko tu istu bebu uhvati za nožicu i udari s njom o zid s namjerom da je ubije.
Zato im je i napisao : Gubo ljevičaraska licemjerna
Na ovom forumu
A i,as oštru konkurenciju ..
Pa kretenu kako se takva tragedija moze povezati s ljevičarima i abortusima osim u glsvi idiota ?
Sta znaci to?
se desnicari DIVE OCU KOJI BACI DJECU KRIZ BALKON
a ide prije tog danima dva puta na dan u CRKVU ?
Taj zlocinac ide danima svaki dan u crkvu a kreteni se sjete ljevicara
E svaka cast
Vodi vas vodin_razbojnik wrote:još jedan, ima nasT. wrote:Smatram da bi roditeljima trebalo biti priznato pravo na njihovo tijelo do punoljetnosti njihove djece...
spavate li mirno pro-liferi??!
Pauče povedi nas
Slijepac vodi coravce
Doci cete daleko ..
Nemojte u Irsku. Tamo su vratili pravo na pobacaj.
Jbt
Koji luđaci ovdje na forumu
Kidam nalevo
Koji luđaci ovdje na forumu
Kidam nalevo
PAŠKE OBITELJI I DALJE SU U ŠOKU 'Otac je najednom postao ultrapobožan, svaki dan je išao na mise i obilazio crkve...
Mislim da je doslo vrijeme da se crkvom u hrvata pozabavi policija.
Ovaj u crkvi dva puta dnevno, smilja na vjeronauku dok su otvarali frizider.. jel to neki nauk crkve postao ili eto tamo igrom slucaja dolaze ludaci ili postanu ludaci..
Mislim da je doslo vrijeme da se crkvom u hrvata pozabavi policija.
Ovaj u crkvi dva puta dnevno, smilja na vjeronauku dok su otvarali frizider.. jel to neki nauk crkve postao ili eto tamo igrom slucaja dolaze ludaci ili postanu ludaci..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Proces RAZVOJA života, nastanak života je začeće (začeti je započeti).pismejker wrote:gle,djeluje inteligentno,a hajd ospori cinjenicu da abortusom se PREKIDA PROCES NASTANKA ZIVOTA,a sto je to ako ne ubojstvo...
Manipulacija sa staroscu zametka je sranje...prekida se nastanak zivota...i to je to..
yahh...oplodjena jajna stanica je itekako ZIVOT..Regoč wrote:Proces RAZVOJA života, nastanak života je začeće (začeti je započeti).pismejker wrote:gle,djeluje inteligentno,a hajd ospori cinjenicu da abortusom se PREKIDA PROCES NASTANKA ZIVOTA,a sto je to ako ne ubojstvo...
Manipulacija sa staroscu zametka je sranje...prekida se nastanak zivota...i to je to..
Guest- Guest
Lol lik se zove pauk, opet neki kozojeb s brda, nije čudo da brani ovog kozojeba s Paga :D
Meni je zao da paukov tata nije prekinuo proces zivota i izdrko , vis da je budalu napravio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zapravo nema pravo. Recimo, ode žena općem liečniku i kaže "deder, prijane, napiši ti meni uputnicu za kirurgiju, imam pravo raspolagati svojim tielom pa hoću da mi odrežu zdravu desnu ruku jer ne volim desničare". Uputnicu bi dobila, ali za psihijatriju.pismejker wrote:Najmije ona...Zena ima pravo da sa sVOJIM tijelom cini sto zeli...
Oke,nemam nish protiv
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
Page 3 of 14