Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
catabbath wrote:kaya wrote:Lik je adz-a jastreb , hoce biti turbodomoljuban i mora svaki dan napasti jugoslavene , ljevicare, srbe i masone .
Nocu slusa cecu danju sere po instagramu..
Ma misim da je iz neke od onih HSP klonova, dakle retardirani pravaš glup po qrac, svi su oni izrazito low IQ turski skot u tim krugivim :)
mislim da je ovaj hasan/bruna iscjedak , ka ono moderniji oblik pravastva , zapeli su u 45 za razliku od HSP verzija iz 41
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Pa oni ga osobno ne bi zadrzali medutim rado bi odredili drugima da ga zadrze. U tome je sav njihov smisao , ne brane oni zapravo djecu oni hoce zabranjivati nesto.veber wrote:uvijek će biti tih rasprava. svjesnost počinje u biti s dvije, tri godine.kaya wrote:Nista on nije pobrkao nego je vam prolife frikovima pobrkana glava.pismejker wrote:Pobrkao si hruschke i jabuke Alfić...abortus je prekid zivota oplodjenog zametka,odnosno buduceg covjeka..AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zivot Ne pocinje zacecem. Zametak je ziv ali ziv je i spermatozoid i jajna stanica.
licemjernost ekipe je nemjeljiva.
što znaži abortus?
da li očuvanje fetusa daje tm zametku, kasnije djetetu jednake šanse kao i željenom djetetu.
sve ove moraliste bi pitao, ali neka dobro promisle prije odgovora, da vam liječnik veli da plod ima downom sindrom, da li bi ste ga zadržali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj nek odu drkati i slusati gori gora gori borovina i nek nam se skinu vise s jedne stvari.debotoijusto wrote:catabbath wrote:kaya wrote:Lik je adz-a jastreb , hoce biti turbodomoljuban i mora svaki dan napasti jugoslavene , ljevicare, srbe i masone .
Ma misim da je iz neke od onih HSP klonova, dakle retardirani pravaš glup po qrac, svi su oni izrazito low IQ turski skot u tim krugivim :)
mislim da je ovaj hasan/bruna iscjedak , ka ono moderniji oblik pravastva , zapeli su u 45 za razliku od HSP verzija iz 41
2015-08-15
nema licemjernije gube(cast izuzecima) od tzv.vjernika.to kaze netko ko je priiiiiilicno desno socijaliziran...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa po meni je PROLIFE frik u stvari kompliment...dakle ZA ZIVOT..THX..kaya wrote:Nista on nije pobrkao nego je vam prolife frikovima pobrkana glava.pismejker wrote:Pobrkao si hruschke i jabuke Alfić...abortus je prekid zivota oplodjenog zametka,odnosno buduceg covjeka..AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zivot Ne pocinje zacecem. Zametak je ziv ali ziv je i spermatozoid i jajna stanica.
"Od ulaska u jajnu stanicu do spajanja kromosoma u kojima nastaje nova DNK prolazi više od 20 sati. Tri dana nakon toga oplođena stanica podijelit će se u osam stanica. Pritom neće sve te stanice postati fetus – tumači Grujić.
Razni ključni organi u tijelu razvijaju se postupno i mnogo sporije nego što to tvrde 'prolife' organizacije. Primjerice, prve krvne žile javljaju tek sredinom 3. tjedna. Srce, iako je prvi funkcionalno definiran organ, nastaje iz srčane cijevi s oko 20 dana razvoja. Plućni pupoljak koji je osnova dišnog sustava, javlja se u dobi od oko 4 tjedna, no pluća ne mogu funkcionirati do oko 24. tjedna jer nema stanica koje proizvode surfaktant, tvar koja omogućuje ekspanziju alveola. Mozak se razvija još sporije.
Itd...
Nadalje...DA ZIVOT COVJEKA POCINJE ZACECEM..jer je oplodjena stanica formirana kao CJELINA koja ce u odredjenim uvjetima dovesti do odrastanja i radjanja covjeka..
Jajnu stanicu,ili spermiča,mos staviti u bilo kakvu okolinu,on ce vremenom odumrijeti,JERBO nije CJELINA,nego samo gradivni element..
Ostalo samo demagogija onih koji svode covjeka swamo na splet fizickog materijala,koje onda po nekim "znanstvenim" metodama procjenjuju,kao ..jel to covjek ili nije...
ako si pazljivo citala sto sam napisao,rekao sam da je ZAMETAK simbiotski,organizam,koji rezvojem dovodi do cOVJEKA,i to se ne moze poreci..
Dakle,ubija se ono sto razvojem dovodi covjeka u zivot..
Nadalje,po meni je samo filozofsko prepucavanje...
nitko tebe ne tjra da rodis dijete,ali ako se vec zalomi,kako stare bake kazu..STITI I POSTUJ tu grudvicu Zivota,koja ce polako dobiti oblik Covjeka...ne zabe ili komarca..
Guest- Guest
kaya wrote:Daj nek odu drkati i slusati gori gora gori borovina i nek nam se skinu vise s jedne stvari.debotoijusto wrote:catabbath wrote:kaya wrote:Lik je adz-a jastreb , hoce biti turbodomoljuban i mora svaki dan napasti jugoslavene , ljevicare, srbe i masone .
vidim da je lik uhljeb a nije skup i moguce zna posao , gradjani ga izabrali za komunalije a on mlati praznu slamu o bitku zivota s puno slobodna vrimena
ako se ne spotakne vremenom bude "bitan" kotacic neke nakaradne koalicije te puno bolje placen , to HR danas
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/584781/mladi-splitski-politicar-poznat-po-desnicarenju-39uhljebljen39-u-drzavnoj-instituciji-39najradije-bih-pljunuo-u-lice-onoga-tko-tvrdi-da-sam-se-prodao-za-radno-mjesto39
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pitao sam neke forumaše da li bi da se otkrije na plodu down zadržali plod. većina je bubnula da bi.kaya wrote:Pa oni ga osobno ne bi zadrzali medutim rado bi odredili drugima da ga zadrze. U tome je sav njihov smisao , ne brane oni zapravo djecu oni hoce zabranjivati nesto.
ja sam rekao da nema šanse.
veber-
2014-12-30
pismejker wrote:Nadalje...DA ZIVOT COVJEKA POCINJE ZACECEM..j
Tehnički gledano započinje kad muškarac svrši ali nije baš prigodno jer bi svako drkanje bilo genocid i onda je bolje to prebaciti na ženu tj. kad joj se uhvati muška svršotina
catabbath-
2015-08-22
Ili su licemjerna guba kako max kaze ili su zaista pobolesnili.veber wrote:pitao sam neke forumaše da li bi da se otkrije na plodu down zadržali plod. većina je bubnula da bi.kaya wrote:Pa oni ga osobno ne bi zadrzali medutim rado bi odredili drugima da ga zadrze. U tome je sav njihov smisao , ne brane oni zapravo djecu oni hoce zabranjivati nesto.
2015-08-15
većina sere. da im se to stvarno desi odjednom bi tražili pomoć države, crkve, susjeda.kaya wrote:Ili su licemjerna guba kako max kaze ili su zaista pobolesnili.veber wrote:pitao sam neke forumaše da li bi da se otkrije na plodu down zadržali plod. većina je bubnula da bi.kaya wrote:Pa oni ga osobno ne bi zadrzali medutim rado bi odredili drugima da ga zadrze. U tome je sav njihov smisao , ne brane oni zapravo djecu oni hoce zabranjivati nesto.
ali je licemjerje u strvari. i dok nije u tvom dvorištu super je. i mogu srat, ali kada se meni desi onda više nije super.
veber-
2014-12-30
ako je tim tzv.vjernicima toliko stalo do ljudskog zivota onda pravac afrika,indija,tunguzija i obavezno ponest sve solde i naranit tamosnje jadnike.e,to bi bilo ne samo u vjerskom duhu, nego i bogu ugodno a i osigurali bi si zasigurno i svoje misto u raju...
2015-10-28
krivi pristupmax123 wrote:ako je tim tzv.vjernicima toliko stalo do ljudskog zivota onda pravac afrika,indija,tunguzija i obavezno ponest sve solde i naranit tamosnje jadnike.e,to bi bilo ne samo u vjerskom duhu, nego i bogu ugodno a i osigurali bi si zasigurno i svoje misto u raju...
gladnog nauči kako jest
nepismenog opismeni
dati novac je pranje ruku od odgovornosti.
novac nije problem, problem je kanaliziranje istog.
veber-
2014-12-30
slazem se.no,necemo sad cijepidlacit.smisao bi trebao biti jasan....veber wrote:krivi pristupmax123 wrote:ako je tim tzv.vjernicima toliko stalo do ljudskog zivota onda pravac afrika,indija,tunguzija i obavezno ponest sve solde i naranit tamosnje jadnike.e,to bi bilo ne samo u vjerskom duhu, nego i bogu ugodno a i osigurali bi si zasigurno i svoje misto u raju...
gladnog nauči kako jest
nepismenog opismeni
dati novac je pranje ruku od odgovornosti.
novac nije problem, problem je kanaliziranje istog.
2015-10-28
catabbath wrote:pismejker wrote:Nadalje...DA ZIVOT COVJEKA POCINJE ZACECEM..j
Tehnički gledano započinje kad muškarac svrši ali nije baš prigodno jer bi svako drkanje bilo genocid i onda je bolje to prebaciti na ženu tj. kad joj se uhvati muška svršotina
nema života u RH-NDH.
Guest- Guest
Puno začeća daje nečovjekaRegoč wrote:Za ubojstvo mora postojati čovjek, prije začeća nema čovjeka.kaya wrote:Da, zato kazu za cardaklije da su genocidni. Jer stalno drkaju.AlfaOmega wrote:Ak je abortus ubojstvo, kaj je onda drkanje? Genocid?
Zene bjeze od njih. Nije ni cudo, vis kakvi su..
Tak da ne lupetaj
Ti se razmisli o sebi..
NazalostGnječ wrote:catabbath wrote:pismejker wrote:Nadalje...DA ZIVOT COVJEKA POCINJE ZACECEM..j
nema života u RH-NDH.
Ovo je životarenje
Svakodnevna mučnina
Sokovi zbog idiotizma IDIOTA RETARDIRANIH DESNIČARSKIH
Nemotiviranost za dici guzicu i bilo sto pametno raditi
Jebga.
Ja sam svoje i naoravila.
Jos malo mi je ostalo.
ZAO MI JE VAS MLADIH
Upravo na ovoj temi gdje se javno opet djelimo na lijevo i desno zgodno je naglasiti da je upravo nazovimo desna opcija dozvolila da se u nju uvuče svako govno koje poželi i s desnog krila ruje i potkopava Hrvatskom narodu.
Nemamo desno orjentiranu vlast nego samo one koji se tako dobro prodaju!
Nemamo desno orjentiranu vlast nego samo one koji se tako dobro prodaju!
immortal-
2014-04-16
"Wow"prckov wrote:evo malo pro choice progresivizma (do rodenja I poslije rodenja)
vrijedi poslusat
2014-04-15
A zašto onda mene kažnjavaju kad vozim motor bez kacige ili auto bez pojasa? Zar sam nekoga ugrozio, ja imam pravo da radim sa svojim tijelom što hoću i imam u tome pravo neusporedivo više nego što se daje "majci" da ubija svoje nerođeno dijete.pismejker wrote:Ds svojim da ,sa simbiotskim zametkom-NET. wrote:Smatram da bi roditeljima trebalo biti priznato pravo na njihovo tijelo do punoljetnosti njihove djece...
Jer je pravo na tijelo temeljno ljudsko pravo...
Te je svakoga volja činiti s njegovim tijelim što mu se god prohtije...
Tu je poanta svegaRegoč wrote:Nikoga Martin ne brani, nego se zgraža nad vašim feminoljevičarskim licemjerjem po kojem se djecu smije ubiti, ali ih se ne smije baciti s balkona. Po Martinu, a i svim normalnim ljudima, ne smije se ni jedno ni drugo.kaya wrote:Normalno da ga brani kad svi napadaju postenog hrvatskog muza koji je bio na misi . Pauk u njemu vidi sebe.catabbath wrote:Lol lik se zove pauk, opet neki kozojeb s brda, nije čudo da brani ovog kozojeba s Paga :D
Ne govori gluposti..Os biti frajer sa tim drkanjem i Genocidom,glumis neke face 70tih prosdlog stoljeca.catabbath wrote:pismejker wrote:Nadalje...DA ZIVOT COVJEKA POCINJE ZACECEM..j
KAKO TO TEHNICKI POCINJE??ostalo samo nesuvislo truckanje..
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
Page 6 of 14