Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
:), nemoj, on je ruzan a ti lijep, da ne prede na tebe. Samo mu iz auta mahni..tre wrote::Dkaya wrote:Ako vidis prcu negdje daj molim te opali 200 i direkt. Pa zbrisi ..tre wrote:čitam svašta svetac i zanimljivo mi je da u svim tim sranjima jebeni leftardi prednjače do neba. Prosto je nevjerojatnoda kod njih nema granice u glupostima koje forsiraju. Apropo brzine bio sam neko vrijeme u australiji i tamo možeš imati makinu kakvu poželiš ali ti je limit 110 km na sat i ako pređeš preko toga i uhvate te jebo si ježa u leđa. Autoput imaju besplatan i možeš voziti tisućama km bez naplate ali ako u prosjeku pređeš 110 km/h opaliće ti kaznu i spičiti negativne bodove. Idiotarija do neba.
Nismo se sreli na žalost, djelilo nas je oko 1000 km mada smo imali volju da se upoznamo i on i ja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
Nismo kajo podlegli nikome, moj stav je takav otkako znam za sebe mada sam poslje od dvadeset i neke godine o tome dosta i pročitao i razmišljao. Moj stav je da ne osuđujem ženu koja je učinila abortus ali osuđujem taj čin, Ne želim suditi o tome zašto je to netko napravio i što ga je natjeralo na to ali ću jasno reći da to ne podržavam i ne mogu se složiti sa tim a pogotovo ne sa argumentacijom koja kaže: moje tijelo moj izbor. Tvoja maternica jeste tvoje tijelo ali dijete u njoj nije tvoje tijelo.kaya wrote:Pa vjerujem, tesko je to pitanje. Ali podlegli ste propagandi ovih bolesnika . To sto bi oni u nekom demokratskom drustvu u 21 stoljecu nije moguce. A zasto, zato sto je vec bilo i nikada nista dobro nije donjelo..pismejker wrote:Kayo,Tree i ja govorimo iz aspekta ciste humanosti,odnosno osobnog poimanja Zivota..
kaya wrote::), nemoj, on je ruzan a ti lijep, da ne prede na tebe. Samo mu iz auta mahni..tre wrote::Dkaya wrote:Ako vidis prcu negdje daj molim te opali 200 i direkt. Pa zbrisi ..tre wrote:čitam svašta svetac i zanimljivo mi je da u svim tim sranjima jebeni leftardi prednjače do neba. Prosto je nevjerojatnoda kod njih nema granice u glupostima koje forsiraju. Apropo brzine bio sam neko vrijeme u australiji i tamo možeš imati makinu kakvu poželiš ali ti je limit 110 km na sat i ako pređeš preko toga i uhvate te jebo si ježa u leđa. Autoput imaju besplatan i možeš voziti tisućama km bez naplate ali ako u prosjeku pređeš 110 km/h opaliće ti kaznu i spičiti negativne bodove. Idiotarija do neba.
Nismo se sreli na žalost, djelilo nas je oko 1000 km mada smo imali volju da se upoznamo i on i ja.
tre wrote:Nismo kajo podlegli nikome, moj stav je takav otkako znam za sebe mada sam poslje od dvadeset i neke godine o tome dosta i pročitao i razmišljao. Moj stav je da ne osuđujem ženu koja je učinila abortus ali osuđujem taj čin, Ne želim suditi o tome zašto je to netko napravio i što ga je natjeralo na to ali ću jasno reći da to ne podržavam i ne mogu se složiti sa tim a pogotovo ne sa argumentacijom koja kaže: moje tijelo moj izbor. Tvoja maternica jeste tvoje tijelo ali dijete u njoj nije tvoje tijelo.kaya wrote:Pa vjerujem, tesko je to pitanje. Ali podlegli ste propagandi ovih bolesnika . To sto bi oni u nekom demokratskom drustvu u 21 stoljecu nije moguce. A zasto, zato sto je vec bilo i nikada nista dobro nije donjelo..pismejker wrote:Kayo,Tree i ja govorimo iz aspekta ciste humanosti,odnosno osobnog poimanja Zivota..
Guest- Guest
a ti si pak potpuno krivo shvatila poantu Hoda za život...nikakve zabrane se ne spominju niti je o tome riječkaya wrote:Pa vjerujem, tesko je to pitanje. Ali podlegli ste propagandi ovih bolesnika . To sto bi oni u nekom demokratskom drustvu u 21 stoljecu nije moguce. A zasto, zato sto je vec bilo i nikada nista dobro nije donjelo..pismejker wrote:Kayo,Tree i ja govorimo iz aspekta ciste humanosti,odnosno osobnog poimanja Zivota..
nu ako nešto nije zabranjeno, niti se ima braniti ne znači da mora biti široko dostupno i svima djabe da pritom netko s tevea priča kako je napredno to isto raditi, a onom tko se ne slaže nakeljit etiketu...neće ići
2014-04-15
Zanimljiv je taj prelazak subjekta, kako kaže kaya, od trenutka rođenja eto postoje živo i svjesno i najzaštićeniji sloj društva (kako i treba biti) ali onih par trenutaka do mjeseci ranije, eto subjekt, plod, embrij, neživo biće ili kako god nema ni pravobranitelja , ni odvjetnika niti ga se pita išta jer je vlasništvo pravne osobe koja ima s njime raditi što ga volja?tre wrote:Nismo kajo podlegli nikome, moj stav je takav otkako znam za sebe mada sam poslje od dvadeset i neke godine o tome dosta i pročitao i razmišljao. Moj stav je da ne osuđujem ženu koja je učinila abortus ali osuđujem taj čin, Ne želim suditi o tome zašto je to netko napravio i što ga je natjeralo na to ali ću jasno reći da to ne podržavam i ne mogu se složiti sa tim a pogotovo ne sa argumentacijom koja kaže: moje tijelo moj izbor. Tvoja maternica jeste tvoje tijelo ali dijete u njoj nije tvoje tijelo.kaya wrote:Pa vjerujem, tesko je to pitanje. Ali podlegli ste propagandi ovih bolesnika . To sto bi oni u nekom demokratskom drustvu u 21 stoljecu nije moguce. A zasto, zato sto je vec bilo i nikada nista dobro nije donjelo..pismejker wrote:Kayo,Tree i ja govorimo iz aspekta ciste humanosti,odnosno osobnog poimanja Zivota..
2014-04-15
i meni je to pitanje, kako se recimo debo slaže sa ubijanjem djece u utrobi a samo 5 minuta kasnije kad se rodi i roditelji ga pokušaju ubiti jer su se predomislili u vezi djeteta ide snebivanje do neba i osude svake moguće vrste. Sora mi je još bolja, sve je u stanju nazvati ustašama/fašistima/nacistima i kukati nad pobijenom djecom u logorima ili na druge načine ali zato nađe opravdanje za ubiti svojih troje u vlastitoj utrobi i to prikazati kao slobodu. U biti se ne razlikuje od onih koji su djecu ubijali nešto kasnije u razvoju samo što si je ugušila savjest pa to ne vidi. I ona i oni su imali razloge zašto to napraviti i kako to opravdatin_razbojnik wrote:Zanimljiv je taj prelazak subjekta, kako kaže kaya, od trenutka rođenja eto postoje živo i svjesno i najzaštićeniji sloj društva (kako i treba biti) ali onih par trenutaka do mjeseci ranije, eto subjekt, plod, embrij, neživo biće ili kako god nema ni pravobranitelja , ni odvjetnika niti ga se pita išta jer je vlasništvo pravne osobe koja ima s njime raditi što ga volja?tre wrote:Nismo kajo podlegli nikome, moj stav je takav otkako znam za sebe mada sam poslje od dvadeset i neke godine o tome dosta i pročitao i razmišljao. Moj stav je da ne osuđujem ženu koja je učinila abortus ali osuđujem taj čin, Ne želim suditi o tome zašto je to netko napravio i što ga je natjeralo na to ali ću jasno reći da to ne podržavam i ne mogu se složiti sa tim a pogotovo ne sa argumentacijom koja kaže: moje tijelo moj izbor. Tvoja maternica jeste tvoje tijelo ali dijete u njoj nije tvoje tijelo.kaya wrote:Pa vjerujem, tesko je to pitanje. Ali podlegli ste propagandi ovih bolesnika . To sto bi oni u nekom demokratskom drustvu u 21 stoljecu nije moguce. A zasto, zato sto je vec bilo i nikada nista dobro nije donjelo..pismejker wrote:Kayo,Tree i ja govorimo iz aspekta ciste humanosti,odnosno osobnog poimanja Zivota..
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
Page 14 of 14