Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
Majke s četvero i više djece biti će doživotno oslobođene plaćanja poreza na dohodak, te će dobiti 8.000 eura poticaja za kupnju novog obiteljskog automobila, a sve s ciljem povećanja mađarskog nataliteta.
Premijer Orban najavio je mjere tijekom godišnjeg obraćanja naciji, te je pritom poručio da su to „mađarske mjere demografske politike, to je mađarski način, a ne imigracija“.
Beneficije uključuju doživotno oslobođenje plaćanja poreza na dohodak za žene koje imaju barem četvero djece. Poticaj od 8.000 eura za kupnju obiteljskog automobila također će biti dostupan za obitelji s troje i više djece.
Država će također omogućiti ženama do 40 godina starosti koje se prvi put udaju podizanje kredita s niskom stopom kamata.
„Moramo shvatiti da se Europljani nalaze na povijesnom raskrižju , oni koji se odluče za imigraciju i imigrante, bez obzira na njihove razloge, u načelu stvaraju zemlju miješane populacije. Europska ljevica postala je grobar nacije, obitelji i kršćanskog načina života“, istaknuo je Orban.
https://tribun.hr/madarska-majke-cetvero-djece-oslobodene-poreza-na-dohodak-8-000-eura-poticaja-za-obiteljski-automobil/?fbclid=IwAR020CKeWbcX1hQSAb-kIAXmni8hu6n5iE3waK7vOxgNTVnVEQaqtdOaQ5o
......................
tako treba
Premijer Orban najavio je mjere tijekom godišnjeg obraćanja naciji, te je pritom poručio da su to „mađarske mjere demografske politike, to je mađarski način, a ne imigracija“.
Beneficije uključuju doživotno oslobođenje plaćanja poreza na dohodak za žene koje imaju barem četvero djece. Poticaj od 8.000 eura za kupnju obiteljskog automobila također će biti dostupan za obitelji s troje i više djece.
Država će također omogućiti ženama do 40 godina starosti koje se prvi put udaju podizanje kredita s niskom stopom kamata.
„Moramo shvatiti da se Europljani nalaze na povijesnom raskrižju , oni koji se odluče za imigraciju i imigrante, bez obzira na njihove razloge, u načelu stvaraju zemlju miješane populacije. Europska ljevica postala je grobar nacije, obitelji i kršćanskog načina života“, istaknuo je Orban.
https://tribun.hr/madarska-majke-cetvero-djece-oslobodene-poreza-na-dohodak-8-000-eura-poticaja-za-obiteljski-automobil/?fbclid=IwAR020CKeWbcX1hQSAb-kIAXmni8hu6n5iE3waK7vOxgNTVnVEQaqtdOaQ5o
......................
tako treba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
Veći poticaji kod nas su u poljoprivredi nego za natalitet...
Re: Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
oni manje prde i ispuštaju manje CO2 nego mi...RayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
Nema ništa od toga. Njima je natalitet krahira. Neće nitko radit četvero dice da dobije poticaj od osam tisića eura za auto.
Ja jučer do Trogira jedna crnka i izađe točno di su meni stanovi i ode dole a dole par stambenih zgrada no kako je to tri ure popodne a i prejučer je bila dakle radi u Trogiru i onda ide doma a to dole su uglavnom podstanari.
Jedina prava pronatalitetna mjera je da im zabraniš radit i onda one nemaju di nego vatat momke i rađat.
Ja jučer do Trogira jedna crnka i izađe točno di su meni stanovi i ode dole a dole par stambenih zgrada no kako je to tri ure popodne a i prejučer je bila dakle radi u Trogiru i onda ide doma a to dole su uglavnom podstanari.
Jedina prava pronatalitetna mjera je da im zabraniš radit i onda one nemaju di nego vatat momke i rađat.
2014-04-11
A nema smisla to finacirat ako ih puštaš i daješ im opciju da mogu radit. Đabe ti to sve. Ja naletin na žensku , ona sama prva oče , ajde sve ok i onda ima ispite i takl non stop pa vidija ja di to ide pa prikinija. Kad mi kaže fakultet da ide il ima bižin ća ko Đava od tamjana od toga. Nikad više.mutava baštarda wrote:oni manje prde i ispuštaju manje CO2 nego mi...RayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
Mi ćemo past na 30 tisuća novorođenih godišnje i to je to.
Ako želiš da ti rađaju moraš in zabranit radit. Jedina karijera rađanje a ako nečeš krepaj.
Mađari su gotovi.
2014-04-11
Njima će se urušit natalitet. Vidiš da in dolaze generacije kojih je manje dakle manje žena za rađanje = manje novoređenih.
Orban samo pokušava usporit pad mateijarha i to je sve. Neće postić ništa. Sve je to jedan obični populizam i bacanje para.
Orban samo pokušava usporit pad mateijarha i to je sve. Neće postić ništa. Sve je to jedan obični populizam i bacanje para.
2014-04-11
Nema od toga ništa. To ćete shvatiti prije ili posli. Ja san za te pronatalitetne mjere jer će jako puno koštat pa vas želim dovest do točke kad počmete razmišljat jesu li žene na tržištu rada nešto šta košta društvo a ne pridonosi mu.
Ajmo vadi pare za demografsku obnovu.
Ajmo vadi pare za demografsku obnovu.
2014-04-11
Morate počet razmišljat na način da je njima reprodukcija od 20.do 40 i da ako će ona karijera ovo ono eto nje u 30-oj a to je pola toga.
Morate shvatiti da im tribate zabranit građenje karkarijere do 40-te godine.
Znači ništa fakultet i zabrana rada.
Izvoli udaj se. Ili krepaj.
Morate shvatiti da im tribate zabranit građenje karkarijere do 40-te godine.
Znači ništa fakultet i zabrana rada.
Izvoli udaj se. Ili krepaj.
2014-04-11
Doć.će.to vama iz guzice u glavu kad počmete gubit izbore a ulaganje u natalitet bude skuplje od doprinosa koje žene zarade na tržištu rada
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38290-plenkovic-okrivio-iseljavanje-za-izborni-poraz
Ne žuri se meni nigdi. Ja i ovako i onako ne mislim ni idući pet godina imat posla s nikojon ženskom.
Još smo mi u emanicipaciji.
Čekat ću dok ne padne.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38290-plenkovic-okrivio-iseljavanje-za-izborni-poraz
Ne žuri se meni nigdi. Ja i ovako i onako ne mislim ni idući pet godina imat posla s nikojon ženskom.
Još smo mi u emanicipaciji.
Čekat ću dok ne padne.
2014-04-11
A past će uskoro.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38199-hrvatska-odumire-795-beba-manje
Oko 900 beba manje samo u jednoj godini.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38199-hrvatska-odumire-795-beba-manje
Oko 900 beba manje samo u jednoj godini.
2014-04-11
longi
idi u madarsku pravi dicu ostija ti
idi u madarsku pravi dicu ostija ti
2014-04-19
tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
to placaju odgovorni zaposleni niskim placama i najvecim PDV u EU
toliko o mudrom drzavniku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja se jako veselim vašem demografskom krahu. Znam da nemate muda ukinit matrijarh jer ste papučari. Niste ko ja koji je tu žensku koja me vukla za nos zgazija tako da joj je policija upala u stan u trećoj godini faksa i dala joj zabranu prilaska kompjjteru i prišila prijavu tj sjeba san joj karijeru a vlastitu mater isprebija ko vola u kupusu i izbacija iz luće kad mi je počela popovat i srat i kako će ona vladat svime.
Nemate vi muda za to pa ćete sad fino izvadit novih xy miljona kuna iz proračuna da vam i iduće godine ne padne natalitet za 900 beba.
Ja udaram uvijek tamo di neprijatelja najviše boli a ahilova peta vlade je proračun.
Nemate vi muda za to pa ćete sad fino izvadit novih xy miljona kuna iz proračuna da vam i iduće godine ne padne natalitet za 900 beba.
Ja udaram uvijek tamo di neprijatelja najviše boli a ahilova peta vlade je proračun.
2014-04-11
umjesto da uvede rome koji ne znaju jezik isto na grbacudebotoijusto wrote:tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
toliko o tebi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vadi kume keš keš nema noćaš oš neš.debotoijusto wrote:tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
Ako ti se ne sviđa sistem odseli. Il počmi štancat dicu.
2014-04-11
prckov wrote:umjesto da uvede rome koji ne znaju jezik isto na grbacudebotoijusto wrote:tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
toliko o tebi
Nezaposlenost u Mađarskoj je na povijesno niskoj razini od 3,6 posto, a nacionalistički premijer Viktor Orban žestoko se protivi imigraciji.
"Nemoguće je pronaći vrtlare, konobare i kuhare", otkriva Balazs Banlaki, vlasnik Kali-Kapocsa, restorana u brdima Mindszentkalle na sjevernoj obali jezera koje se nalazi oko 80 kilometara jugoistočno od Budimpešte.
Banlakiju obično treba oko 10 zaposlenika za funkcioniranje restorana koji je otvoren samo za ljetnih mjeseci, no sada sve više i više zadataka obavlja sam.
"Prije svake sezone prebojamo restoran, no sada čak i u tim vrstama poslova ja preuzimam kist", rekao je Banlaki.
S prosječnom plaćom manjom od 530 eura mjesečno i s oko pola milijuna ljudi koji su proteklog desetljeća otišli raditi na zapad, Mađarska je ostala bez potrebnih radnika.
pjevaj ti borbene no bazicna ekonomija demantira , mala primanja i mogucnost zarade drugdje s jedne i proizvodnja trutova ovisnih o drzavi s druge strane
sto bi tu moglo krenuti po zlu ?
2014-04-12
plus sto si me iznenadio rasizmomprckov wrote:umjesto da uvede rome koji ne znaju jezik isto na grbacudebotoijusto wrote:tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
toliko o tebi
sram te bilo
2014-04-19
Odseliš ako ti se ne sviđa sistem albanske plaće a njemačke cijene i pokažeš Orbanu šta misliš o njegovom ekonomskom sistemu.
Njemačka traži radnike. Požuri.
Njemačka traži radnike. Požuri.
2014-04-11
VKV domoljub jebacRayMabus wrote:Vadi kume keš keš nema noćaš oš neš.debotoijusto wrote:tamo to korisre romi i drustveno dno , kao i svugdjeRayMabus wrote:To nama ne treba. Uselit ćemo Srbe , Nepalce , Ukrajince , Indijce itd.
Ako ti se ne sviđa sistem odseli. Il počmi štancat dicu.
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Poljska želi osloboditi mlade od plaćanja poreza na dohodak da zaustavi iseljavanje
» Neće biti smanjenja poreza na dohodak i povećanja plaća - kaže ministar financija
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Neće biti smanjenja poreza na dohodak i povećanja plaća - kaže ministar financija
» CHICAGO: Majka četvero djece iz BiH financirala teroriste, zagovarala spaljivanje nevjernika
» Splitski viječnik : Gubo ljevičarska zgražate se kad otac baci četvero djece s balkona
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
Page 1 of 2