Gade mi se muskarci koji nemaju para
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gade mi se muskarci koji nemaju para
Pustimo žene na miru , to šta one oće.svoju pičku utopit šta bolje je prirodna pojava da osiguraju potomcima bolji opstanak no ....no za tako šta moraš imat
Ili puno znanja ili velike sise
Ako nemaš ni jedno od ovo dvoje a glumiš neku koja opstaje anđeo znanja će te spustit na zemlju.
I muški opstaju a ne samo ti.
Ili puno znanja ili velike sise
Ako nemaš ni jedno od ovo dvoje a glumiš neku koja opstaje anđeo znanja će te spustit na zemlju.
I muški opstaju a ne samo ti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovisi kako kod kogaprckov wrote:a sta je to nesto sto te drzimortal wrote:svaka veza je priča za sebeprckov wrote:jedan momak iz mog mjesta je kupio poziciju u centru grada di je napravio veliki kafic na 2 kataRayMabus wrote:Neman ja šta nju zajebat ili nezajebat , nije moj odgovarajući životni partner i to je sve.prckov wrote:
e mogu ti rec da si je tu zajebo
Nek traži dalje.
poso mu parvo iso I obogatio se
onda je otiso po zenu u neko selo jer mu doslo vrijeme da se zeni,
prvo se vozio autom uzbrdo oko 2 sata, onda kad auto nije moglo dalje jer nema ceste obuko gumene cizme I pjesacio jos oko 2-3 sata dok nije stigo u selo odakle mu je mlada
nju je ozenio I eno je I dan danas okokuce dok on ganja biznis
kao što je ona ispala kako treba, znam da su za osobu iz mojih krugova koji je napravio slično, ali nije bio poduzetan, imao normalno radno mjesto govorili da je išao po svoju dragu u zabit da ga sluša i poštuje a ona se pokazala kao i situirane
i po selima ima žena koj gaze muškarce ako nisu odradili po njihovim željama
ovaj iz tvoje priče tko zna što ganja osim biznisa, a ova ga čeka samo zato jer zna što bi izgubila da ga ostavi
redovan priliv novca, ugled, život na nivou, u žiži zbivanja, sigurnost za djecu .......
da on nema što ima tko zna gdje bi ona bila
ima slučajeva u mom gradu koliko hoćeš
brakovi pucaju kada te NIŠTA ne drži za osobu s kojom jesi
navela sam ti što je kod tvog prijatelja
mene nije držalo ništa
ja sam htjela razvod
immortal-
2014-04-16
Musko treba novac, a zenska bez kvalitetnog profila na fejsu il instagramu isto tako nema sanse.
Treba raditi dobre fotke i imati sto vise pratitelja:)
dijagram-
2015-08-09
mortal wrote:
Zato postoje stambeni i kesh krediti da vas vezu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zato ja neman fejsbuk ni instangram. Pecaju idiote tamo ka šta su i same.dijagram wrote:Musko treba novac, a zenska bez kvalitetnog profila na fejsu il instagramu isto tako nema sanse.
2014-04-11
Nemam ni ja, zaostao sam u svakom pogledu.RayMabus wrote:Zato ja neman fejsbuk ni instangram. Pecaju idiote tamo ka šta su i same.dijagram wrote:Musko treba novac, a zenska bez kvalitetnog profila na fejsu il instagramu isto tako nema sanse.
I mobitel mi demodiran, na tipke:)
dijagram-
2015-08-09
Kod mene nepostoje.Serbinho-3 wrote:mortal wrote:
Slobodnjak sam koji ima par stanova , koja me prva upeca dobije stan pedeset metara od mora.
2014-04-11
kad su krediti u pitanju tek onda moraš paziti s kim u njih ulazišSerbinho-3 wrote:mortal wrote:
krediti su izleti daleko opasniji od ulaska u brak
immortal-
2014-04-16
E pa tako je i kod mene. Sad neznaju di će lovat momke pa ih lovaju po internetu. Bacaju slikice. Djeca.dijagram wrote:Nemam ni ja, zaostao sam u svakom pogledu.RayMabus wrote:Zato ja neman fejsbuk ni instangram. Pecaju idiote tamo ka šta su i same.dijagram wrote:Musko treba novac, a zenska bez kvalitetnog profila na fejsu il instagramu isto tako nema sanse.
I mobitel mi demodiran, na tipke:)
I sad ja odem tamo i napišem šta iman , stavim sliku i javit će se pedeset srednjoškolki.
Jbga šta bi se druga uvalila kad može ona. Ženska ljubomora i zavist je gadna stvar. Danas je najlakše nać neku , ima ih na bacanje šta se same nude.
2014-04-11
Pa ...možemo živit u šatoru.mortal wrote:kad su krediti u pitanju tek onda moraš paziti s kim u njih ulazišSerbinho-3 wrote:mortal wrote:
Ljubav sve pobjeđuje.
Prozirne ste no nije to problem nego šta mislite da su muški kreteni a to je već malo žešća ženska psihopatija.
Iman pet stanova , neću da se ženim nego ću hodat ulicom spotaknit se i pimpek će mi se zabit u neku.
Nema pregovaranja , šta ti oćeš nećeš , imaš jednu šansu i ako nedaš odma odo ja ća ....a ti diži stambeni kredit i traži muškoga i dalje.
2014-04-11
Tko neriskira neprofitira.RayMabus wrote:Pa ...možemo živit u šatoru.mortal wrote:kad su krediti u pitanju tek onda moraš paziti s kim u njih ulazišSerbinho-3 wrote:mortal wrote:
Ljubav sve pobjeđuje.
Prozirne ste no nije to problem nego šta mislite da su muški kreteni a to je već malo žešća ženska psihopatija.
Iman pet stanova , neću da se ženim nego ću hodat ulicom spotaknit se i pimpek će mi se zabit u neku.
Nema pregovaranja , šta ti oćeš nećeš , imaš jednu šansu i ako nedaš odma odo ja ća ....a ti diži stambeni kredit i traži muškoga i dalje.
Prosto ko pasulj.
Ćim vi meni počmete pametovat šta vi očete nečete ja odma znan di san.
Ajde odjebi.
2014-04-11
ne znam tko je ovdje veći psihopatRayMabus wrote:Pa ...možemo živit u šatoru.mortal wrote:kad su krediti u pitanju tek onda moraš paziti s kim u njih ulazišSerbinho-3 wrote:mortal wrote:
Ljubav sve pobjeđuje.
što se tiče tvog teksta prema svim dosadašnjim
i ovo pišeš općenito, a obraćaš se kao meni jbg
ako je općenito onda ne spominji mene u tekstu !
pazi kad se budeš spoticao da ti ne naleti nešto nepoželjno.. koza ili transvestit
tj da ti ne naletiš
immortal-
2014-04-16
Fino odjebite u skokovima sve ve koje mi upadate s pričom Ja oču ovo ja oču ono.
Odo ja ća.
Ima žena koje prvo rašire noge pa onda pričaju o karijeri ( braku u ovom slučaju ).
Odo ja ća.
Ima žena koje prvo rašire noge pa onda pričaju o karijeri ( braku u ovom slučaju ).
2014-04-11
ti to meni?RayMabus wrote:
Ajde odjebi.
2014-04-16
tebe nekako mimoiđe svakaRayMabus wrote:Fino odjebite u skokovima sve ve koje mi upadate s pričom Ja oču ovo ja oču ono.
Odo ja ća.
immortal-
2014-04-16
Ne nego takvim ženskima.mortal wrote:ti to meni?RayMabus wrote:
Ajde odjebi.
Ono ja bi ovo ja bi ono , njoj je veza karijera. Odo ja ća do druge koja širi noge bez uvjetovanja.
2014-04-11
samo da ne bi bilo kao iz filmića pingvini s magadaskara kad jedan pingvin viče drugom- "Pere kud baš babu?"RayMabus wrote:Ne nego takvim ženskima.mortal wrote:ti to meni?RayMabus wrote:
Ajde odjebi.
Ono ja bi ovo ja bi ono , njoj je veza karijera. Odo ja ća do druge koja širi noge bez uvjetovanja.
idem ća
immortal-
2014-04-16
Zato šta ih ja zaobilazim jer sam uočio nešto šta mi se nesviđa pa ću radije bit sam , još deset godina spavat i čekat pad matrijaharne imperije i tek onda kao stvarni gazda planete nač neku koja će mi peglat , kuvat , prat , pušit , rađat djecu ....uć u vezu sa osobom ženskog spola.mortal wrote:tebe nekako mimoiđe svakaRayMabus wrote:Fino odjebite u skokovima sve ve koje mi upadate s pričom Ja oču ovo ja oču ono.
Odo ja ća.
2014-04-11
Izjavama nekih linguza koja misli da jedino ona ima pičku i da cijeli svijet stoji u redu samo da nju vidi.Leviathan2 wrote:s cim vi glavu umarate
dobro je vama, dobro
Ženska je malo teža psihopatija.
2014-04-11
To ti je psihooatija , ženski šovinizam jer je njena izjava ekvivalent ovoj mojoj : Ja volim samo žene sa velikim sisama jer velike sise daju puno mlijeka dojenčadi ( bogat otac osigurava hranu i smeštaj majci s bebom ).
Dakle to vam je to. Meni njena izjava nesmeta jer para iman više nego dotična nego mene nešto zanima : A jel imaš ti tri sise ?
Dakle to vam je to. Meni njena izjava nesmeta jer para iman više nego dotična nego mene nešto zanima : A jel imaš ti tri sise ?
2014-04-11
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 4 of 9