Gade mi se muskarci koji nemaju para
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gade mi se muskarci koji nemaju para
longi, nađi dečka. možda da s sa svetojem napraviš dil?
on bu nakon hrpu godina nejebice jebal, ti buš dobil masažu prostate i oba ste zadovoljni.
on bu nakon hrpu godina nejebice jebal, ti buš dobil masažu prostate i oba ste zadovoljni.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa dobit će dite a kako mu je ona mater onda znači ima ga ona do djetetove 18 godine. Nek rodi drugo posli pa će se produžit taj rok. Ja neću s time zamarat glavu uopće.frka wrote:pa fino odes kod neke kurave i kazes,,,rasiri noge ili se naguzi,,,dobit ces stan...samo ima jedan zajeb,,one to ne rade dok ne pripises imovinu...a onda ti mozda i ne dadne:::))Malo si isprepadan...opusti se..zajebavaj se...zenu moras prvo dobro nasmijati da bi se opustila ...a onda joj ni nogice nisu tako stisnute:::))
Ja san demon , ja ću to poslat maloj gladnoj dici Afrike a ne hranit nečiji ego jer je zadatak demina Gaženje ega.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A sta ako ti dodje vec trudna a ti mislis da si ti napravija...e moj papundeku...treba imati neke druge vjestine da prepoznas koja mulja a koja ne..dok je ne jebes ne znas..ima zena koje su talentirane glumice za oskara su jebo te...ali to je druga tema...:::)))
Guest- Guest
Usvoji neko dijete,,,to je plemenit cin,,a onda cete i zapaziti i koja dalmosica sklona materinstvu..i eto ti srece u cetvero::))
Guest- Guest
Aha ,pustit ću je tri miseca iz sobe. Znan ja sve nebrini se. Nije baš mene tako lako zajebat.frka wrote:A sta ako ti dodje vec trudna a ti mislis da si ti napravija...e moj papundeku...treba imati neke druge vjestine da prepoznas koja mulja a koja ne..dok je ne jebes ne znas..ima zena koje su talentirane glumice za oskara su jebo te...ali to je druga tema...:::)))
Ima i dnk analiza posli. Znanost je napredovala
2014-04-11
Samo ne uzimaj one koje vole pse...one ti vole komandirati,,,,ima da sjedis cijeli dan kra stola pune hrane ona ce ti govoriti..Ne franjo,,nije to za tebe ti ces dobiti plasticnu kost u dupe:::::)))))))))))))))))))))))))))))))
Reka bi pok.Smoje ...smisan si ka moj Sarko::))
Reka bi pok.Smoje ...smisan si ka moj Sarko::))
Guest- Guest
Nema ništa sad idućih deset godina. Lezi , spavaj , čekaj da emanicipacija padne , gledaj vapaj i kuknjavu matrijahalne imperije u propadanju , bacanje love na porodiljne naknade , dozivanja svetog xy da se natalitet digne.frka wrote:Usvoji neko dijete,,,to je plemenit cin,,a onda cete i zapaziti i koja dalmosica sklona materinstvu..i eto ti srece u cetvero::))
Nema od toga ništa , gotovi ste.
2014-04-11
Samo ti cekaj...misic ima da ti atrofira..hormoni nestanu.. a onda ga nece dici ni sto njuferica..Problem je u svim generacijama sto misle ds ce vjecno biti mladi..a rijetko kome pada napamet faktor vremena.Takav kakav si,,,najbolje ti je drkaj::)))
Guest- Guest
Zijev , baš san malo odspava na kauču , mrtvo puvalo , nisan uopće zainteresiran više za tu tematiku. Svejedno mi je. Samo spavat , jist , kava , duvan , tv , internet , ništa me drugo nezanima.frka wrote:Samo ti cekaj...misic ima da ti atrofira..hormoni nestanu.. a onda ga nece dici ni sto njuferica..Problem je u svim generacijama sto misle ds ce vjecno biti mladi..a rijetko kome pada napamet faktor vremena.Takav kakav si,,,najbolje ti je drkaj::)))
2014-04-11
Samo ti spavaj ..nedaj se zbunjivati...ionako ces se naspavati kad odes sa ovoga svijeta...poslije ces pitati boga...a dje su one picke sto si mi obeca..a on ce ti vjerojatno rc...e moj Munibe sto fata san ti posla a ti ni jednu da uFatis...krme jedno:::)))))
Guest- Guest
Triba se ženit kad si mlad a to san ja i planira no štaš ti sa 27/28 godina nikad čuja za emanicipaciju, matrijah , karijeristice , materijalizam kod žena. Pa jedna , druga , treća , četvrta , više ispalija , mislin se koji je meni kurac , onda naša tekstove o emanicpaciji pa sve poveza. Kad san to skužija zatvorija se u kuću , pička me od tada nezanima.
One bi nama trebale plaćat šta uopće dite ima službeno oca i šta ih trpimo a ne one još zaglumile , kao samostalne su pa će sad diktirat muškima a još bi i pare.
Emanicipacija razjebala generacije i generacije , zato i propa natalitet i nema veze s ekonomijom to jer je Njemačka bogata pa su najgori u natalitetu.
Karijeristice , materijalizam , neka samosvjesna žena , ženska prava , gadljivo skroz , nije za brak , to samo rastava može biti a pa nisan glup s time imat posla.
Lezi , spavaj. Čekaj kraj emanicipacije.
One bi nama trebale plaćat šta uopće dite ima službeno oca i šta ih trpimo a ne one još zaglumile , kao samostalne su pa će sad diktirat muškima a još bi i pare.
Emanicipacija razjebala generacije i generacije , zato i propa natalitet i nema veze s ekonomijom to jer je Njemačka bogata pa su najgori u natalitetu.
Karijeristice , materijalizam , neka samosvjesna žena , ženska prava , gadljivo skroz , nije za brak , to samo rastava može biti a pa nisan glup s time imat posla.
Lezi , spavaj. Čekaj kraj emanicipacije.
2014-04-11
Ha ha ha , ja i on sigurno o tome nećemo pričat. Život je igra. Bog to zna a znam i ja. Moja je slobodna volja da neprljam svoj trenutni život ženskim spolom. Trenutno. A sutra neku koja plaća račune za struju i dobro kuva mogu primit u kuću. Ima starih parova bez djece masu.frka wrote:Samo ti spavaj ..nedaj se zbunjivati...ionako ces se naspavati kad odes sa ovoga svijeta...poslije ces pitati boga...a dje su one picke sto si mi obeca..a on ce ti vjerojatno rc...e moj Munibe sto fata san ti posla a ti ni jednu da uFatis...krme jedno:::)))))
Ja ionako idem na Alpha Centauri ( najbliža naseljena planeta Zemlji ) i tamo ću se inkarnirat jer me Zemlja više nezanima. Došao , vidio , otišao dalje.
2014-04-11
Svemir je velik , ima planeta i planeta , naseljenih jelte.
Ja negledam planet Zemlju kao centar nego kao planetu između dvaju svjetova u svemiru , svijet dobra i svijet zla , dakle ovo je neka bojišnica.
Eto došao ( inkarnirao se ) , vidio svojim očima , ni najmanje mi se nesviđa planet. Ne mislin ode ostat. Vraćan se kući.
Ja negledam planet Zemlju kao centar nego kao planetu između dvaju svjetova u svemiru , svijet dobra i svijet zla , dakle ovo je neka bojišnica.
Eto došao ( inkarnirao se ) , vidio svojim očima , ni najmanje mi se nesviđa planet. Ne mislin ode ostat. Vraćan se kući.
2014-04-11
Ovo je bojišnica između dobra i zla ovaj planet jer se nalazi na crti.
Đabe vama intervencija dobra i stvaranje boljeg svijeta kad ste uveli emanicipaciju.
Ja vama iden nešto objasnit a vi ćete za sto godina izumrit i naselit će vas narodi iz Azije i Afrike.
Očito glupo da se trudin uopće ( ovo na internetu nesmatram pod to nego uopće u vanjskom svijetu se ne trudim poboljšat išta jer ste gotovi , neisplativ projekt jer ćete uskoro nestat pa šta ću se trudit )
Đabe vama intervencija dobra i stvaranje boljeg svijeta kad ste uveli emanicipaciju.
Ja vama iden nešto objasnit a vi ćete za sto godina izumrit i naselit će vas narodi iz Azije i Afrike.
Očito glupo da se trudin uopće ( ovo na internetu nesmatram pod to nego uopće u vanjskom svijetu se ne trudim poboljšat išta jer ste gotovi , neisplativ projekt jer ćete uskoro nestat pa šta ću se trudit )
2014-04-11
frka wrote:Samo ti spavaj ..nedaj se zbunjivati...ionako ces se naspavati kad odes sa ovoga svijeta...poslije ces pitati boga...a dje su one picke sto si mi obeca..a on ce ti vjerojatno rc...e moj Munibe sto fata san ti posla a ti ni jednu da uFatis...krme jedno:::)))))
immortal-
2014-04-16
I meni. I to jako. Tu se valjda još nismo emancipirale do krajakaya wrote:Ukratko. Njoj idu na zivce muske sponzoruse. To za nju nisu muskarci .vuksadinare wrote:Jbg stara i mi muski volimo boti u ulogama sponzorusa..e tad nestaje emancipacija vec opet se vrati ono staromodno..'ti si musko ima da zaradjujes i imas love'
Al nije se najbolje izrazila.
Guest- Guest
Očito si naišal na ženu istih vrjednotah, ženu koja privrjeđuje za obitelj, a ne njeku zlatolovku.dzango wrote:Ja sam ušao bez para i ništa mi ne fali.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
I muškarac je prije svega obavezan u mladosti raditi,graditi i štedjeti,kako bi ženi sa kojom namjerava graditi(opet graditi) zajednički život,kao i djeci koja imaju doći, obezbjedio nekakvu budućnost.
Ljubav je ljubav i uglavnom prolazi,a napose opsjednutost koju nazivamo zaljubljenost. Ti moraš imati para ako ulaziš u bilo kakav posao. Posao koji ćeš završiti za par dana ili mjeseci,a ulaziti bez para u brak u kojem namjeravaš provesti cijeli život,ne samo da je rizično,već i neodgovorno.
Evala, Sore!Sora wrote:Mi se vracamo konzervativizmu
U petoj brzini
Saće muski poceti traziti djevice i kontroloirati himene
Pobacaj zabraniti
Obiteljske vrijednosti
Sora je kraljica stand-upa, šije Pervana za pet duljina!Sora wrote:Bogte mazo
Meni se sve vise cini da je SOCIJSLIZAM stvarno bio nemoguć jer je bio raj na zemlji
Jer su ljudi bili ljudi majar i sirotinja ali su znsli da ce se izvuci iz govana
Ovo danas je .. bas po Marxu covjrk covjrku fuk
ejj rvatino, jesi li se ikad mučio s djevicom?Regoč wrote:Evala, Sore!Sora wrote:Mi se vracamo konzervativizmu
U petoj brzini
Saće muski poceti traziti djevice i kontroloirati himene
Pobacaj zabraniti
Obiteljske vrijednosti
ne mislim na pubertetske veze, već kada si zreliji!
jebale vas djevice, muka isusova. još ako ima 25 ili više. užasss
veber-
2014-12-30
Ja bih da me siluje Lana Jurčević. Je li onda u redu da silujem ja nju?RayMabus wrote:Učini drugome šta želiš da tebi netko učini.
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 7 of 9