Gade mi se muskarci koji nemaju para
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gade mi se muskarci koji nemaju para
Ja bih da me siluje Lana Jurčević. Je li onda u redu da silujem ja nju?RayMabus wrote:Učini drugome šta želiš da tebi netko učini.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
silovanje?Regoč wrote:Ja bih da me siluje Lana Jurčević. Je li onda u redu da silujem ja nju?RayMabus wrote:Učini drugome šta želiš da tebi netko učini.
veber-
2014-12-30
Cura oće lika s parama , pa dajte joj to šta traži ha ha ha
Isteka joj rok odavno , došle mlađe a mlađe je slađe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi da si bio sa ženama znao bi da su najbolje one od 28-45.RayMabus wrote:Cura oće lika s parama , pa dajte joj to šta traži ha ha ha
veber-
2014-12-30
Svođenje argumenta na apsurd, ali nisi ti to stigal shvatiti dok ždereš janjetinu.veber wrote:silovanje?Regoč wrote:Ja bih da me siluje Lana Jurčević. Je li onda u redu da silujem ja nju?RayMabus wrote:Učini drugome šta želiš da tebi netko učini.
Meni su najbolje djevice kojima kurcen kontroliram himen.veber wrote:longi da si bio sa ženama znao bi da su najbolje one od 28-45.RayMabus wrote:Cura oće lika s parama , pa dajte joj to šta traži ha ha ha
Prođi me se sa tim starijim od 25 , znaš da ja to negledan. Samo mlado meso.
2014-04-11
Tko će to ženit šta ti je , karijera , prijateljice , putovanja po Evropi eto samo ima jedan problem ; nemože nać budalu koja će je financirat. Ko da jedna takva. Pa pun je Balkan stari cura koje su umišljene do bola a toga nisu ni svijesne a nisu nikakvi materijal za brak. To ti je previše sapunica ova gledala. To su ti te ženske. Kupi robota bolje ti je nego s tin kavu popit.
Ništa faks i ništa starija od 25 godina. To ti ja negledan uopće.
Ništa faks i ništa starija od 25 godina. To ti ja negledan uopće.
2014-04-11
Bitno je da ovo sto posto pada a pojedinačni slučajevi njeni , moji , drugih pojedinaca koji se nisu ostvarili na obiteljskom planu nisu bitni.
Samo padaj , ne samo u Srbiji nego i Hrvatskoj i drugdje. Idemo do dna.
Kad dotaknemo dno onda to više nije individualni nego društveni problem pa ćete ga vi i rješavat.
Ja san previše inteligentan i previše lin da bi se s time bavio , zato iman vas.
Samo padaj , ne samo u Srbiji nego i Hrvatskoj i drugdje. Idemo do dna.
Kad dotaknemo dno onda to više nije individualni nego društveni problem pa ćete ga vi i rješavat.
Ja san previše inteligentan i previše lin da bi se s time bavio , zato iman vas.
2014-04-11
Kao i sve ostalo,Zene se trebaju placati za njihove usluge,vake ili onake..sto se tome cuditi..
Ovoj curi bi ja mislim bila smrtna kazna da je pohebe neki bez prebijene pare..
Guest- Guest
pismejker wrote:Kao i sve ostalo,Zene se trebaju placati za njihove usluge,vake ili onake..sto se tome cuditi..
Ma pusti nju , pun je Balkan takvih koje su išle po sistemu karijera pa onda brak a budale nigdje a ona ostala stara cura , nove mlađe dolaze i sad tu kenjka ovo ono. Usidjelica , žena bez obitelji.
2014-04-11
janjetinu jedem, samo vruću i s ražnjaRegoč wrote:Svođenje argumenta na apsurd, ali nisi ti to stigal shvatiti dok ždereš janjetinu.veber wrote:silovanje?Regoč wrote:Ja bih da me siluje Lana Jurčević. Je li onda u redu da silujem ja nju?RayMabus wrote:Učini drugome šta želiš da tebi netko učini.
više volim biftek.
veber-
2014-12-30
Ovo ti je klasika u Evropi. Otiđi u Italiju i isto ćeš nać masu ovakvih ka šta je ova. Karijera i onda brak i onda nemože nać budalu koja će je financirat jer su se muški malo opametili u međuvremenu i sad tu kenjka.
Vrime ide a ti kenjkaj. Kupi pasa. Ostala bez potomstva. I to ti je to.
Vrime ide a ti kenjkaj. Kupi pasa. Ostala bez potomstva. I to ti je to.
2014-04-11
Ja sve i da imam para, biža bi što dalje od takve neke rošpije.
Pa normalna stvar. Ja ti te negledan ništa.Ćim je rekla fakultet i starija od 25 ja biž. Znan ja vas, upozna san vas dok ste studirale. Obično smeće.catabbath wrote:Ja sve i da imam para, biža bi što dalje od takve neke rošpije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema ljubavi zato šta su one to same svele na materijalizam. Evo pročitaj ovi tekst od ove. Ona se nalazila prije s momcima i glavni kriterij joj je bio lova. Znači nije izgled , duhovnost , duhovitost , kultura nego lova.
Štaš ti s takvom ženskon radit u braku ? Pričat o računima za struju. A pa bolje spavat doma i drkat i nadat se daš jednog dana naletit na nešto normalno sa Filipina
Ja to nikad nisan gleda te pare kod ženski , to mi zadnja stvar koja me zanima. Ovo danas ono dođeš na upoznavanje a one te ispitiva o financijama. Jes platija račun za struju doma ?
Mi ćemo se oženit da bi ja i ti u tom braku pričali o ćemu ? O računima za struju. Aj prođi me se. Puštaj one iz Filipina da dođu. Bar negovori hrvatski pa me boli kurac o čemu priča.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Te ženske uopće nisu svjesne jedne stvari : kad su studirale odbijale su momke. Taj momak sam ja i hrpa drugih. Sad ta ista a ista je jer se nije udala u međuvremenu traži upravo takve momke koje su par godina prije brutalno odjebale radi karijere.
Ništa pajdo fakultet i starija od 25 godina.
Ne može.
Reka san Ne može.
Ništa pajdo fakultet i starija od 25 godina.
Ne može.
Reka san Ne može.
2014-04-11
Nemojte mislit da ona s dvadeset godina nije imala ponude za ozbiljnu vezu. Tko to tvrdi laže. Sve ih dobiju u tim godinama. No njoj je bitnije dat ispite na faksu.
Sad ti ta ista takva gadura traži momka. U mene ti te s fakultetom neprolaze. Ima razlog. I to veliki. To je obična gadura.
Sad ti ta ista takva gadura traži momka. U mene ti te s fakultetom neprolaze. Ima razlog. I to veliki. To je obična gadura.
2014-04-11
I sad idemo na istrijebljivanje tih gadura jer to van je taj krah nataliteta na zapadu.
A ja ću za deset godina dat oglas u Srbnij , nabrojat nekretnine i čekan neku sa najviše srednja škola do 25 godina i cura rješila svoje egzistencijalne probleme.
A ova nek traži dalje , vrimena sve manje , ozbiljnih igrača sve manje a jajovod sve kraći
Pa pa
A ja ću za deset godina dat oglas u Srbnij , nabrojat nekretnine i čekan neku sa najviše srednja škola do 25 godina i cura rješila svoje egzistencijalne probleme.
A ova nek traži dalje , vrimena sve manje , ozbiljnih igrača sve manje a jajovod sve kraći
Pa pa
2014-04-11
Najbolje oženit srpkinju ,...onda dici jebeš mater četničku.
Oglas za deset godina u Srbiju , nabrojat nekretnine i dva uvjeta
Najviše srednja škola i do 25 godina
Aj zdravo.
Oglas za deset godina u Srbiju , nabrojat nekretnine i dva uvjeta
Najviše srednja škola i do 25 godina
Aj zdravo.
2014-04-11
Jasno, kad se ohladi, izgubi šmek.veber wrote:janjetinu jedem, samo vruću i s ražnja
I tako ja prošli tjedan u utorak obukao odijelo i otišao na ročište za jedan sudski predmet na trgovačkom sudu. I došao ja ujutro lijepo u firmu, a ženske izbečile oči i ono, buljevuksadinare wrote:https://www.alo.rs/zenske-price/zivotne-ispovesti/ispovest-ove-beogradanke-ce-vas-razbesneti-kada-procitate-njenu-pricu-bice-vam-jasno-zbog-cega-ce-ostati-sama/214589/vest
- Što me gledaš?
- Pa ono, lijep si, ne viđam te često u odijelu...
- Da znaš samo kako sam lijep kad se skinem gol... - poentirao sam tipični muški pogled na svijet i otišao
Ja sam ja, isti takav sam bio i u ponedjeljak, jednako para imao, na jednak način sam razmišljao, jednako bio obrazovan i to što sam pola dana proveo zakopan u papirima da se pripremim za ročište, ženskadiju nije bilo briga. Nije bilo briga pekaricu koja mi je mrzovoljno, dan prije prodala kroasan s višnjom. To jutro, taj utorak, dvije bakice su me pustile preko reda jer "dečko mora raditi", trgovkinja je bila iznimno ljubazna i smiješila se. U Zagrebu u centru grada kad se prošećeš u odijelu ujutro i s velikom odvjetničkom torbom, primijetio sam drugačiji odnos ljudi prema sebi, naročito žena. Kod starijih ljudi bez obzira na spol, osjetio sam u njihovim pogledima respekt i radoznalost, a u mlađim prolaznicima, pogotovo ženskadiji, da me gledaju kao boga ili barem njegovog izravnog opunomoćenika. I to je to. Mogu ja sam sebi utuvljivati u glavu da me nije briga što nosim i kako izgledam, jednako imam uspješne rezultate iza sebe, jednako sam načitan i duhovit i u odijelu i izvan njega. Ali kad sam to jutro obukao odijelo, svjedočio sam vlastiti status, pedigre i kalibar. Sasvim nebitno što sam i bez odijela praktički drugi ili treći čovjek firme, direktorova desna ruka (ili lijeva, ovisno o tome kako se gleda tehničkog direktora i/ili šeficu računovodstva), niže rangirani radnici su se u prolazu šalili da se sad konačno, mogu i oženiti. Mislim, lol. Skoro da mi nisu salutirali kao nadređenom vojnom časniku. A na ulici su ljudi mislili da imam love i da sam pun kao brod. Da, završio sam s odvjetnicom protivne strane u finom lokalu nakon ročišta. Mi ljudi smo etikete koje vješamo na sebe i prema kojima nas drugi prepoznaju. Koliko je istine u tim etiketama, to je ponekad čak i manje bitno. Ponekad je i nebitno. Jednom me direktor zvao na sastanak s nekom drugom firmom, potencijalnim investitorom, radi nekakvih tehničkih specifikacija o kojima ne znam ništa i nije moje područje. Kad sam ga pitao zašto mene zove, odgovorio mi je; da im brojčano pariramo. Sjedi, šuti i budi ozbiljan, izazivaj respekt, a ja ću sa svojim timom kod protivnika potencirati strah. To je bio njegov rezon, i bio je u pravu. Uspješno sam odradio svoj manekenski posao i vratio se uobičajenim zadacima. Više od pola uspješno odrađenog posla je psihologija, osim u mojoj struci, gdje vrijede argumenti i dokazi. Njih imaš ili nemaš, bez obzira na odijelo. Pitali su me, zašto na sva sudska ročišta ne ideš u odijelu, odnosno, zašto na neka ideš, na druga ne. Odgovorio sam da to ovisi o vrijednosti predmeta spora. Nije isto ganjati Povrv za 1000 ili dvije kuna, i naknadu štete za više stotina tisuća kn. Čisto pravno gledano, onaj vrijednosti do 1000 kn može biti kompleksniji i zamorniji od onog financijski "težeg". Ali ako ciljaš visoko, onda se moraš i ponašati u skladu s očekivanjima za to "visoko". I zato je ova ženska iz članka u pravu. Ako tražiš kvalitetu, moraš i ponuditi kvalitetu. Žene su skupe. Skupa je i budućnost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 8 of 9