Gade mi se muskarci koji nemaju para
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gade mi se muskarci koji nemaju para
I tako ja prošli tjedan u utorak obukao odijelo i otišao na ročište za jedan sudski predmet na trgovačkom sudu. I došao ja ujutro lijepo u firmu, a ženske izbečile oči i ono, buljevuksadinare wrote:https://www.alo.rs/zenske-price/zivotne-ispovesti/ispovest-ove-beogradanke-ce-vas-razbesneti-kada-procitate-njenu-pricu-bice-vam-jasno-zbog-cega-ce-ostati-sama/214589/vest
- Što me gledaš?
- Pa ono, lijep si, ne viđam te često u odijelu...
- Da znaš samo kako sam lijep kad se skinem gol... - poentirao sam tipični muški pogled na svijet i otišao
Ja sam ja, isti takav sam bio i u ponedjeljak, jednako para imao, na jednak način sam razmišljao, jednako bio obrazovan i to što sam pola dana proveo zakopan u papirima da se pripremim za ročište, ženskadiju nije bilo briga. Nije bilo briga pekaricu koja mi je mrzovoljno, dan prije prodala kroasan s višnjom. To jutro, taj utorak, dvije bakice su me pustile preko reda jer "dečko mora raditi", trgovkinja je bila iznimno ljubazna i smiješila se. U Zagrebu u centru grada kad se prošećeš u odijelu ujutro i s velikom odvjetničkom torbom, primijetio sam drugačiji odnos ljudi prema sebi, naročito žena. Kod starijih ljudi bez obzira na spol, osjetio sam u njihovim pogledima respekt i radoznalost, a u mlađim prolaznicima, pogotovo ženskadiji, da me gledaju kao boga ili barem njegovog izravnog opunomoćenika. I to je to. Mogu ja sam sebi utuvljivati u glavu da me nije briga što nosim i kako izgledam, jednako imam uspješne rezultate iza sebe, jednako sam načitan i duhovit i u odijelu i izvan njega. Ali kad sam to jutro obukao odijelo, svjedočio sam vlastiti status, pedigre i kalibar. Sasvim nebitno što sam i bez odijela praktički drugi ili treći čovjek firme, direktorova desna ruka (ili lijeva, ovisno o tome kako se gleda tehničkog direktora i/ili šeficu računovodstva), niže rangirani radnici su se u prolazu šalili da se sad konačno, mogu i oženiti. Mislim, lol. Skoro da mi nisu salutirali kao nadređenom vojnom časniku. A na ulici su ljudi mislili da imam love i da sam pun kao brod. Da, završio sam s odvjetnicom protivne strane u finom lokalu nakon ročišta. Mi ljudi smo etikete koje vješamo na sebe i prema kojima nas drugi prepoznaju. Koliko je istine u tim etiketama, to je ponekad čak i manje bitno. Ponekad je i nebitno. Jednom me direktor zvao na sastanak s nekom drugom firmom, potencijalnim investitorom, radi nekakvih tehničkih specifikacija o kojima ne znam ništa i nije moje područje. Kad sam ga pitao zašto mene zove, odgovorio mi je; da im brojčano pariramo. Sjedi, šuti i budi ozbiljan, izazivaj respekt, a ja ću sa svojim timom kod protivnika potencirati strah. To je bio njegov rezon, i bio je u pravu. Uspješno sam odradio svoj manekenski posao i vratio se uobičajenim zadacima. Više od pola uspješno odrađenog posla je psihologija, osim u mojoj struci, gdje vrijede argumenti i dokazi. Njih imaš ili nemaš, bez obzira na odijelo. Pitali su me, zašto na sva sudska ročišta ne ideš u odijelu, odnosno, zašto na neka ideš, na druga ne. Odgovorio sam da to ovisi o vrijednosti predmeta spora. Nije isto ganjati Povrv za 1000 ili dvije kuna, i naknadu štete za više stotina tisuća kn. Čisto pravno gledano, onaj vrijednosti do 1000 kn može biti kompleksniji i zamorniji od onog financijski "težeg". Ali ako ciljaš visoko, onda se moraš i ponašati u skladu s očekivanjima za to "visoko". I zato je ova ženska iz članka u pravu. Ako tražiš kvalitetu, moraš i ponuditi kvalitetu. Žene su skupe. Skupa je i budućnost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A mi uvijek i iznova oblijećemo oko njih...Zato sam još uvijek sam; nisam upoznao srodnu dušu. Da obučem odijelo, barem pola te ženskadije bi tvrdilo da mi jesmo srodne duše. Zato je možda i bolje da žene zarađuju pare i da su samostalne, barem nas više ne lažu da im je stalo do nas, niti imamo osjećaj da moramo nahraniti samo još jedna gladna usta više. Da, zato više nema "ljubavi".pismejker wrote:drugim rijecima,zene hladno i racionalno razmisljaju..
Zadnja balkanka kojom sam imao posla,je u jednoj svadji,u ljutnji rekla..citiram doslovno..
"zena nece nista uciniti za muskarca,ako nema koristi od njega.." kraj citata..
Kvaka je u tome da se ljubav nalazi unutar iste društvene socio-ekonomske klase, da se održava zajedničkim interesima koje obje strane vole međusobno dijeliti, a u različitosti karaktera.
2015-08-09
Vidiš, radi se o tome da su muškarci koji su puni kao brod ipak u privilegiranom položaju u odnosu na žene koje su pune kao brod, i da ipak oni, dakle muškarci imaju veću mogućnost i slobodu izbora životnog partnera nego žene. Ali to je zbog urođene veće poslovne snalažljivosti muškarca u odnosu na ženu. To je jednostavno evolucija; muškarci su po prirodi osvajači i njima se ništa ne poklanja samo na lijepe oči, ali kad osvajaju, dosežu same rubove svemira.RayMabus wrote:Ma da šta ću ,čekam pad emanicipacije. Trik je u tome da ja stvarno iman te materije i mogu birat i dotična iz teksta nekuži da muški s lovom to znaju pa ona nije njihov favorit za partnera nego će i on pitat A koliko ti imaš ?prckov wrote:pa triba si joj odzagat malo zida i datRayMabus wrote:Problem je kad ti osjetiš da se ona udaje za zid a ne za tebe tj želi se udat za zid a ne osobu. Naletija san na to , fakultet , karijera , te su još gore od sponzoruša jer sponzoruša je bar iskrena.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
I muškarac je prije svega obavezan u mladosti raditi,graditi i štedjeti,kako bi ženi sa kojom namjerava graditi(opet graditi) zajednički život,kao i djeci koja imaju doći, obezbjedio nekakvu budućnost.
Ljubav je ljubav i uglavnom prolazi,a napose opsjednutost koju nazivamo zaljubljenost. Ti moraš imati para ako ulaziš u bilo kakav posao. Posao koji ćeš završiti za par dana ili mjeseci,a ulaziti bez para u brak u kojem namjeravaš provesti cijeli život,ne samo da je rizično,već i neodgovorno.
bar da na njega objesi vasu vjencanu sliku di se zaljubljeno kezite
Žene koje imaju love obično su već rođene sa zlatnom žlicom u ustima, razmažene i naviknute da ih se tretira kao princeze. Takve su u stanju napraviti dramu i kad slome nokat. Ali izvan svog staklenog zvona u kojem su odrastale, one same po sebi su nesposobne za život. Ok, u zadnje vrijeme fortuna im je sklona pa se mnoge pronalaze u modnoj industriji, a tu ne moraju nešto biti posebno nadarene i pametne, ionako prodaju vlastiti izgled. Ali odvjetnice i liječnice su ipak kategorija za sebe. U pravilu, ako im ne možeš parirati u svemu - ne diraj. One ne traže nekoga tko će ih uzdržavati, jer se već mogu i to prilično uspješno uzdržavati i same, već nekoga tko će se s njima moći nositi. S obzirom da su i pravo i medicina teški fakulteti koji zahtijevaju puno odricanja, rada na sebi i žrtve, a u poslu često i rad bez radnog vremena, većina studenata koje ih završavaju su žene. Žena što je obrazovanija i više na društvenoj ljestvici, ima veće šanse da će čitav život ostati sama. Za njih, njihove vlastite sposobnosti i intelekt jest prokletstvo. Jer ambicija sama po sebi nema toliko veze sa ohološću i vlastitom umišljenošću koliko sa sposobnostima i osjećajem da možeš više. Većina ambicioznih se u stvari najviše želi dokazati sebi, pa tek onda i drugima. I dokazat će se, ali ako su žene, vrlo je vjerojatno da će ostati - nesretne i neostvarene kao ljudska bića.
2015-08-09
melkior wrote:A mi uvijek i iznova oblijećemo oko njih...Zato sam još uvijek sam; nisam upoznao srodnu dušu. Da obučem odijelo, barem pola te ženskadije bi tvrdilo da mi jesmo srodne duše. Zato je možda i bolje da žene zarađuju pare i da su samostalne, barem nas više ne lažu da im je stalo do nas, niti imamo osjećaj da moramo nahraniti samo još jedna gladna usta više. Da, zato više nema "ljubavi".pismejker wrote:drugim rijecima,zene hladno i racionalno razmisljaju..
Zadnja balkanka kojom sam imao posla,je u jednoj svadji,u ljutnji rekla..citiram doslovno..
"zena nece nista uciniti za muskarca,ako nema koristi od njega.." kraj citata..
Kvaka je u tome da se ljubav nalazi unutar iste društvene socio-ekonomske klase, da se održava zajedničkim interesima koje obje strane vole međusobno dijeliti, a u različitosti karaktera.
Odlično receno...sad,mozda je ljubav prejaka rijec za tu vrstu odnosa..ali sve ostalo je tocno
Guest- Guest
mladici
nemojte puno guzit umoricete se
2014-04-19
Civilizacija je nehotice, uništila ono najbolje u ljudima. Kapitalizam pak hotimično gazi ljude svaki dan. Zato se ja najviše palim na nekakve umjetnice i balerine. Kreativke u svom filmu.
Tiffany Alvord je zakon. Bombon pomaknut u fazi
2015-08-09
tastatura odolijeva ;-Dprckov wrote:mladici
Paaaa....nije da nisu slatkice..jesil siguran da je umjetnica ono na sto se ti zapali??? ..ove i da su štatbanfarerke,napaljivale bi covjeka ..
Salu na stranu,davno sam ISTA prestao ocekivati od Zenaaa...bude sto bude,da sto da...seks obavezan,ili moze setati dalje..nema glavobolja curo-popij jedan Hexal,nema umorna sam-spavaj dovoljno i odmaraj-nish trenutno ne radis i tako...
Salu na stranu,davno sam ISTA prestao ocekivati od Zenaaa...bude sto bude,da sto da...seks obavezan,ili moze setati dalje..nema glavobolja curo-popij jedan Hexal,nema umorna sam-spavaj dovoljno i odmaraj-nish trenutno ne radis i tako...
Guest- Guest
prckov wrote:mladici
eto bas prije 20 minuta zavrsih,nije bas i da mi je bilo do toga...Rujka navalila,a ja se tek probudio nakon rucka..ali oke,frishka i vruča,mirisna ispod tusha,tko bi odolio....
Guest- Guest
ne gazi kapitalizam po ljudma niti je ubisteno najbolje u ljudima, to je ono sto imaju u sebi bez obzira na politicki, socijalni I ekonomski kontekstmelkior wrote:Civilizacija je nehotice, uništila ono najbolje u ljudima. Kapitalizam pak hotimično gazi ljude svaki dan. Zato se ja najviše palim na nekakve umjetnice i balerine. Kreativke u svom filmu.
mani se marskista to su sve mizerije
2014-04-19
pa da, ako je ruka navalila staspismejker wrote:prckov wrote:mladici
eto bas prije 20 minuta zavrsih,nije bas i da mi je bilo do toga...Rujka navalila,a ja se tek probudio nakon rucka..ali oke,frishka i vruča,mirisna ispod tusha,tko bi odolio....
moras
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bjez megi vidis da se uzariloMaggie19 wrote:tastatura odolijeva ;-Dprckov wrote:mladici
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma bed mi je sto sam prije toliko izgubijo vremena sa balakankama.a znas kako kod njih ide..uopce nemaju stila...ono kad krene izvjesnost seksa,naglo se dignu, i ispucaju.."cek idem samo pišati,i malo se podaprati.."..jbt čika-Prckoff,pa covjek odma do pola izgubi volju..JEL BAS MORA RECI SVE GENERALIJE???..prckov wrote:pa da, ako je ruka navalila staspismejker wrote:prckov wrote:mladici
moras
Ove kulturnije cure iz drugih zemalja,ti jednostavno banu ,onako u svilenoj erocko9j obleki,ove ili one boje,a ti imas osjecaj kao da si izvukao jack-pot..
usto j izgubi vrijeme na balkanu...
Guest- Guest
e sad bi ti roman meni piso da citam
ma bjaaazi
ma bjaaazi
2014-04-19
i meni ru(j)ka pobjegne jutrom u gaće. u biti svaki put kada se probudim. onda odem pišat.pismejker wrote:prckov wrote:mladici
veber-
2014-12-30
odo spavat
nego nemojte cupat forumske cure za kikice dok me nema
vragolanci jedni
nego nemojte cupat forumske cure za kikice dok me nema
vragolanci jedni
2014-04-19
Ma forumsko je postalo pljesnivvo..nema tu nekog izazova...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
sta je tu cudno?zakoni evolucije.zenka traze sigurnost i "najjaceg" muzijaka.sve po ps-u....vuksadinare wrote:https://www.alo.rs/zenske-price/zivotne-ispovesti/ispovest-ove-beogradanke-ce-vas-razbesneti-kada-procitate-njenu-pricu-bice-vam-jasno-zbog-cega-ce-ostati-sama/214589/vest
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 9 of 9