Gade mi se muskarci koji nemaju para
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gade mi se muskarci koji nemaju para
to je vec odradjeno prije 16 godina.. ..mortal wrote:kad će potomstvo ??pismejker wrote:Sora wrote:Mi se vracamo konzervativizmu
U petoj brzini
Saće muski poceti traziti djevice i kontroloirati himene
Pobacaj zabraniti
Itd
Obiteljske vrijednosto a covjek je zadnja pizda
A ne najveca vrijednost
Konzervatizam je oke..Moškije zaradjuju i sveukupno se brinu o Obitelji a zene diz potomstvo i gazdarice su doma..
eto,nakon nekoliko tihih i manje tihih pobuna,Rujka se napokon pomirila sa mojom nadmoci,jbtg..ja otplacujem stan i kucu,a nju sam proglasio Kraljivom Kuhinje i Spavace sobe...posteno..nish joj ne fali...
Guest- Guest
masa ih je takva bila i bit ćeSerbinho-3 wrote:Ova izgubljena u vremenu i prostoru.
Skolu je zavrsila da bi okolo mahala diplomom i reklamirala se, usput i da bi imala zrtve za oslobadjanje frustracija i kompleksa.
Ona nema ukusa a ni stila, jer se sve svodi na zadovoljavanje lokalnog trenda, imam lovu, zivim.
Advokati nemaju pare, daleko za brendiranu garderobu, dupleks, putovanja, biftek, izlaske, sopinge preko.
Izasla sa nekime, platila racun i odmah u novine.
Oni koji imaju nesto se ne hvale i ne pokazuju, odraz seljane.
Ako misli da je materijalno iznad vrednosti jedne licnosti, moze da se opere dobro, dacu joj jednu brendiranu torbu od preko 1500€, pa da konacno pronadje sebe i bude ono, sto zaista i jeste.
mnogi su završavali vođeni frustracijama, ne željom za znanjem
nažalost mnogi takvi nam određuju mnoga pravila u životu
2014-04-16
imaš klince ?? nikad ih ne spominješpismejker wrote:to je vec odradjeno prije 16 godina.. ..mortal wrote:kad će potomstvo ??pismejker wrote:Sora wrote:Mi se vracamo konzervativizmu
U petoj brzini
Pobacaj zabraniti
Itd
A ne najveca vrijednost
Konzervatizam je oke..Moškije zaradjuju i sveukupno se brinu o Obitelji a zene diz potomstvo i gazdarice su doma..
eto,nakon nekoliko tihih i manje tihih pobuna,Rujka se napokon pomirila sa mojom nadmoci,jbtg..ja otplacujem stan i kucu,a nju sam proglasio Kraljivom Kuhinje i Spavace sobe...posteno..nish joj ne fali...
immortal-
2014-04-16
pa..privatluk..mortal wrote:imaš klince ?? nikad ih ne spominješpismejker wrote:to je vec odradjeno prije 16 godina.. ..mortal wrote:kad će potomstvo ??pismejker wrote:Sora wrote:Mi se vracamo konzervativizmu
U petoj brzini
Pobacaj zabraniti
Itd
A ne najveca vrijednost
Guest- Guest
koliko komada privatluka imaš ??pismejker wrote:pa..privatluk..mortal wrote:imaš klince ?? nikad ih ne spominješpismejker wrote:to je vec odradjeno prije 16 godina.. ..mortal wrote:kad će potomstvo ??pismejker wrote:
immortal-
2014-04-16
zene generalno drugacije vole
muskarci kad vole vole zenu kao zenu, a zene vole ono sto muskarac predstavlja, tj unosi u vezu, a ne on sam
muskarci kad vole vole zenu kao zenu, a zene vole ono sto muskarac predstavlja, tj unosi u vezu, a ne on sam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
drugim rijecima,zene hladno i racionalno razmisljaju..
Zadnja balkanka kojom sam imao posla,je u jednoj svadji,u ljutnji rekla..citiram doslovno..
"zena nece nista uciniti za muskarca,ako nema koristi od njega.." kraj citata..
Zadnja balkanka kojom sam imao posla,je u jednoj svadji,u ljutnji rekla..citiram doslovno..
"zena nece nista uciniti za muskarca,ako nema koristi od njega.." kraj citata..
Guest- Guest
tako je rijetkost da zena voli muskarca na duge staze a obrnuto je puno cescce tj da muskarci vole zene, jer nema preduvjetaprckov wrote:zene generalno drugacije vole
ko sto ono kazu volim te bez razloga
2014-04-19
cuj ovogjastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
I muškarac je prije svega obavezan u mladosti raditi,graditi i štedjeti,kako bi ženi sa kojom namjerava graditi(opet graditi) zajednički život,kao i djeci koja imaju doći, obezbjedio nekakvu budućnost.
Ljubav je ljubav i uglavnom prolazi,a napose opsjednutost koju nazivamo zaljubljenost. Ti moraš imati para ako ulaziš u bilo kakav posao. Posao koji ćeš završiti za par dana ili mjeseci,a ulaziti bez para u brak u kojem namjeravaš provesti cijeli život,ne samo da je rizično,već i neodgovorno.
2014-04-19
Problem je kad ti osjetiš da se ona udaje za zid a ne za tebe tj želi se udat za zid a ne osobu. Naletija san na to , fakultet , karijera , te su još gore od sponzoruša jer sponzoruša je bar iskrena.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
I muškarac je prije svega obavezan u mladosti raditi,graditi i štedjeti,kako bi ženi sa kojom namjerava graditi(opet graditi) zajednički život,kao i djeci koja imaju doći, obezbjedio nekakvu budućnost.
Ljubav je ljubav i uglavnom prolazi,a napose opsjednutost koju nazivamo zaljubljenost. Ti moraš imati para ako ulaziš u bilo kakav posao. Posao koji ćeš završiti za par dana ili mjeseci,a ulaziti bez para u brak u kojem namjeravaš provesti cijeli život,ne samo da je rizično,već i neodgovorno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa triba si joj odzagat malo zida i datRayMabus wrote:Problem je kad ti osjetiš da se ona udaje za zid a ne za tebe tj želi se udat za zid a ne osobu. Naletija san na to , fakultet , karijera , te su još gore od sponzoruša jer sponzoruša je bar iskrena.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
bar da na njega objesi vasu vjencanu sliku di se zaljubljeno kezite
2014-04-19
Ma da šta ću ,čekam pad emanicipacije. Trik je u tome da ja stvarno iman te materije i mogu birat i dotična iz teksta nekuži da muški s lovom to znaju pa ona nije njihov favorit za partnera nego će i on pitat A koliko ti imaš ?prckov wrote:pa triba si joj odzagat malo zida i datRayMabus wrote:Problem je kad ti osjetiš da se ona udaje za zid a ne za tebe tj želi se udat za zid a ne osobu. Naletija san na to , fakultet , karijera , te su još gore od sponzoruša jer sponzoruša je bar iskrena.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
2014-04-11
emancipacija je samo za zeneRayMabus wrote:Ma da šta ću ,čekam pad emanicipacije. Trik je u tome da ja stvarno iman te materije i mogu birat i dotična iz teksta nekuži da muški s lovom to znaju pa ona nije njihov favorit za partnera nego će i on pitat A koliko ti imaš ?prckov wrote:pa triba si joj odzagat malo zida i datRayMabus wrote:Problem je kad ti osjetiš da se ona udaje za zid a ne za tebe tj želi se udat za zid a ne osobu. Naletija san na to , fakultet , karijera , te su još gore od sponzoruša jer sponzoruša je bar iskrena.jastreb wrote:Pa normalno je da svaka žena traži nekakvu zaštitu i sigurnost.
muskarci moraju ostat tradicionalni, tj tu di ih e emancipacija zatekla
2014-04-19
Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
Vidiš zajeba. Sad ja iman par stanova i dođe ova i ja ću pitat A šta ti imaš ?
Ona će reč iman pičku a ja ću reč Imaju i ostale.
2014-04-11
e mogu ti rec da si je tu zajeboRayMabus wrote:Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
2014-04-19
Da karikiram ; radi se o osobi koja je umišljena do bola , misli da je jedina na svijetu i da samo ona ima pičku među nogama.RayMabus wrote:Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
Prekriži.
Ludo niti jebi niti doma vodi
2014-04-11
Neman ja šta nju zajebat ili nezajebat , nije moj odgovarajući životni partner i to je sve.prckov wrote:e mogu ti rec da si je tu zajeboRayMabus wrote:Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
Nek traži dalje.
2014-04-11
Neman ja šta nju zajebat , ona traži ono šta ja iman , dva stana na sto metara od mora jedan do drugog tako da je to sto kvadrata novogradnje plus kuća malo ispod koja je još veća , vikendica na Braču i plus puno zemlje koja se može prodavat a ona da se fino uvali.
E takvih imaš 1 od deset muških i ja ti dajen pedalu.
Netražim takvu životnu partnericu i to je cijela priča.
E takvih imaš 1 od deset muških i ja ti dajen pedalu.
Netražim takvu životnu partnericu i to je cijela priča.
2014-04-11
jedan momak iz mog mjesta je kupio poziciju u centru grada di je napravio veliki kafic na 2 kataRayMabus wrote:Neman ja šta nju zajebat ili nezajebat , nije moj odgovarajući životni partner i to je sve.prckov wrote:e mogu ti rec da si je tu zajeboRayMabus wrote:Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
Nek traži dalje.
poso mu parvo iso I obogatio se
onda je otiso po zenu u neko selo jer mu doslo vrijeme da se zeni,
prvo se vozio autom uzbrdo oko 2 sata, onda kad auto nije moglo dalje jer nema ceste obuko gumene cizme I pjesacio jos oko 2-3 sata dok nije stigo u selo odakle mu je mlada
nju je ozenio I eno je I dan danas okokuce dok on ganja biznis
2014-04-19
E pa tako nešto i triba ženit a ne ove umišljene linguze.prckov wrote:jedan momak iz mog mjesta je kupio poziciju u centru grada di je napravio veliki kafic na 2 kataRayMabus wrote:Neman ja šta nju zajebat ili nezajebat , nije moj odgovarajući životni partner i to je sve.prckov wrote:e mogu ti rec da si je tu zajeboRayMabus wrote:Ako postaviš stvari na materiju šta ja nikad nepostavljam u praksi jer neću taku osobu za životnog partnera onda i ova druga strana radi isto A šta ti imaš ?
Nek traži dalje.
poso mu parvo iso I obogatio se
onda je otiso po zenu u neko selo jer mu doslo vrijeme da se zeni,
prvo se vozio autom uzbrdo oko 2 sata, onda kad auto nije moglo dalje jer nema ceste obuko gumene cizme I pjesacio jos oko 2-3 sata dok nije stigo u selo odakle mu je mlada
nju je ozenio I eno je I dan danas okokuce dok on ganja biznis
2014-04-11
Uopće se netriba sa takvim ženskima zamarat , ja san ih masu upozna na taj kalup, nažalost nakotilo se toga pa mi bolje bit sam nego sa takim šta uć u životno partnerstvo.
To van ovako nekako ide ; upoznavanje pa onda ona ispitiva traži dlaku u jajetu ( ispitiva jer vidi neki potencijal u meni samo vidi osobu a nezna za lovu ) i onda se ja dignem i oden kući i gotova igra.
Sritan ti život moja umišljenosti i štaš ti i šta ti nećeš i tko tebi paše a šta ne.
Iman i ja pravo glasa : Ni ti meni nepašeš.
To van ovako nekako ide ; upoznavanje pa onda ona ispitiva traži dlaku u jajetu ( ispitiva jer vidi neki potencijal u meni samo vidi osobu a nezna za lovu ) i onda se ja dignem i oden kući i gotova igra.
Sritan ti život moja umišljenosti i štaš ti i šta ti nećeš i tko tebi paše a šta ne.
Iman i ja pravo glasa : Ni ti meni nepašeš.
2014-04-11
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Kakve poruke danas šalju hrvatski svećenici? Napadaju medije, informatiku i ljude koji nemaju djecu
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 2 of 9