ISELJENIČKI LIST KUKA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ISELJENIČKI LIST KUKA
RayMabus wrote:Ma glup mi je zakon iz točke gledišta nekog tko je doša privremeno radit tamo na.godini dvije , doša san radit a ne molit se tu.
Normalno da bi ih odjeba , to druga stvar da tamo živiš pa ajd nego ti si skakvac koji je tu skočija a on te uvjetuje ako neplatiš bit ćeš eskomuniciran.
A pa eto neću ti iz dišpeta platit.
favela boy
Guest- Guest
Nevidim smisao da plaćaš nešto šta nekoristiš , 500 eura za šta a neuđem u tu crkvu nego kod sebe doma. Pa dat ću tih 500 eura u svoje selo. Šta ću tebi davat , nit te vidim nit išta. Koju ti uslugu meni daješ pa ću tebi dat ? Dat ću svon selu. Bar znan kome dajen.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jok scientologija.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ma glup mi je zakon iz točke gledišta nekog tko je doša privremeno radit tamo na.godini dvije , doša san radit a ne molit se tu.
Normalno da bi ih odjeba , to druga stvar da tamo živiš pa ajd nego ti si skakvac koji je tu skočija a on te uvjetuje ako neplatiš bit ćeš eskomuniciran.
favela boy
Usluga i novac. Šta ću plaćat nekom uslugu a nekoristim je ? Platit ću je tamo di idem u crkvu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nevidim smisao da plaćaš nešto šta nekoristiš , 500 eura za šta a neuđem u tu crkvu nego kod sebe doma. Pa dat ću tih 500 eura u svoje selo. Šta ću tebi davat , nit te vidim nit išta. Koju ti uslugu meni daješ pa ću tebi dat ? Dat ću svon selu. Bar znan kome dajen.
jebote, ti kurca ne razumiš.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jok scientologija.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ma glup mi je zakon iz točke gledišta nekog tko je doša privremeno radit tamo na.godini dvije , doša san radit a ne molit se tu.
favela boy
Usluga i novac. Šta ću plaćat nekom uslugu a nekoristim je ? Platit ću je tamo di idem u crkvu.
skupa ti je scijentološka crkva kao i vatikanska.
Guest- Guest
Normalno da razumin , zato i nebi da ni lipe Nijemcima ako tamo neidem u crkvu nit išta.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nevidim smisao da plaćaš nešto šta nekoristiš , 500 eura za šta a neuđem u tu crkvu nego kod sebe doma. Pa dat ću tih 500 eura u svoje selo. Šta ću tebi davat , nit te vidim nit išta. Koju ti uslugu meni daješ pa ću tebi dat ? Dat ću svon selu. Bar znan kome dajen.
Jasno ko dan. Eskomuicirat ćeš me zbog toga ? Super. Doviđenja za sva vremena.
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da razumin , zato i nebi da ni lipe Nijemcima ako tamo neidem u crkvu nit išta.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nevidim smisao da plaćaš nešto šta nekoristiš , 500 eura za šta a neuđem u tu crkvu nego kod sebe doma. Pa dat ću tih 500 eura u svoje selo. Šta ću tebi davat , nit te vidim nit išta. Koju ti uslugu meni daješ pa ću tebi dat ? Dat ću svon selu. Bar znan kome dajen.
jebote ovdje u NDH ti otmu od plaće htio ti ili ne bio katolik ili neke druge vjere ili agnostik ateist plaćaš jebenoj katoličkoj crkvi u rvata i vatikanu reket.
Guest- Guest
Pa uzmu i tebi pa je to ok.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Normalno da razumin , zato i nebi da ni lipe Nijemcima ako tamo neidem u crkvu nit išta.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nevidim smisao da plaćaš nešto šta nekoristiš , 500 eura za šta a neuđem u tu crkvu nego kod sebe doma. Pa dat ću tih 500 eura u svoje selo. Šta ću tebi davat , nit te vidim nit išta. Koju ti uslugu meni daješ pa ću tebi dat ? Dat ću svon selu. Bar znan kome dajen.
jebote ovdje u NDH ti otmu od plaće htio ti ili ne bio katolik ili neke druge vjere ili agnostik ateist plaćaš jebenoj katoličkoj crkvi u rvata i vatikanu reket.
500 eura godišnje tamo nije puno samo ti ja zbog scientološkog principa novac / usluga to neću platit dok istih 500 eura ako adresiraš na crkvu koju koristim oću .
Nije stvar u 500 eura nego ti neću platit nešto šta nekoristim.
Jasno ?
2014-04-11
Nek naprave ugovor , ja dođem radit tamo crkveni porez ide kc u Hrvatskoj.Nećeš to napravit.Pa ok. Onda ništa. Nula kuna. Gubiš vjernike.
Eskomunicirat će te radi pesto eura koje nećeš da platiš jer nekoristiš usluge. Odlično. Doviđenja. A doviđenja zato jer nema zdravog razuma tu pa nemamo više šta pričat.
KRAJ RASPRAVE
Eskomunicirat će te radi pesto eura koje nećeš da platiš jer nekoristiš usluge. Odlično. Doviđenja. A doviđenja zato jer nema zdravog razuma tu pa nemamo više šta pričat.
KRAJ RASPRAVE
2014-04-11
88 tisuća im se ispisalo iz crkve jer neznaju kome ide novac. Iduće.godine će im se ispisat isto toliko i tako sve dok sistem nekrahira jer je bezveze postavljen.
Di ide lova ? Kome ? Aha.
Zapiši di ide lova ? U neku katoličku bolnicu ? Ok evo ti. Popu u latinskoj Americi za novi Mercedes. Ne može.
Reka san Ne može.
Di ide lova ? Kome ? Aha.
Zapiši di ide lova ? U neku katoličku bolnicu ? Ok evo ti. Popu u latinskoj Americi za novi Mercedes. Ne može.
Reka san Ne može.
2014-04-11
Reka san Ne može
I sad nek nastave gubit vjernike , amo dalje
I sad nek nastave gubit vjernike , amo dalje
2014-04-11
Taj zakon je loše napravljen za ljude koji su stranci u Njemačkoj odnosno preciznije koji nekoriste usluge crkve u samoj Njemačkoj.
Zatim Njemačka kao država i Vatikan su se postavili kao suci koji će određivat tko je katolik a tko ne ako ovaj neželi plačat nešto šta nekoristi.
Pa normalno da se ljudi ispisuju i neplaćaju taj porez. Kad izgube dvadeset milijuna vjernika onda će shvatit koju su pizdariju napravili.
Zatim Njemačka kao država i Vatikan su se postavili kao suci koji će određivat tko je katolik a tko ne ako ovaj neželi plačat nešto šta nekoristi.
Pa normalno da se ljudi ispisuju i neplaćaju taj porez. Kad izgube dvadeset milijuna vjernika onda će shvatit koju su pizdariju napravili.
2014-04-11
Pa ja ovdje već godinama pišem da je CUH posebna sekta toliko različita od ostatka RKC-a.T. wrote:Normalno je da naši ljudi ne daju novac njemačkoj crkvi, već crkvi u hrvata...
I sam je Bozanić istu više puta nazvao Stepinčevom crkvom,a naziv CUH toliko je istican,da bi neupućeni ili nekakav putnik namjrnik mogao pomisliti da se radi o nekoj odijeljenoj sljedbi.
Uostalom pripadnici CUH-a imaju kudikamo više sličnosti sa pripadnicima SPC-a iz Dalmacije ili Like,nego li sa katolicima iz Brazila,Meksika,Portugala,pa čak i Slovenije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko ne plati, ne trjeba ni rabiti usluge koje Crkva pruža.
slažem se.Regoč wrote:Tko ne plati, ne trjeba ni rabiti usluge koje Crkva pruža.
i pride ukinut harač poznat kao vatikanski ugovor.
veber-
2014-12-30
Dajastreb wrote:Pa ja ovdje već godinama pišem da je CUH posebna sekta toliko različita od ostatka RKC-a.T. wrote:Normalno je da naši ljudi ne daju novac njemačkoj crkvi, već crkvi u hrvata...
I sam je Bozanić istu više puta nazvao Stepinčevom crkvom,a naziv CUH toliko je istican,da bi neupućeni ili nekakav putnik namjrnik mogao pomisliti da se radi o nekoj odijeljenoj sljedbi.
Uostalom pripadnici CUH-a imaju kudikamo više sličnosti sa pripadnicima SPC-a iz Dalmacije ili Like,nego li sa katolicima iz Brazila,Meksika,Portugala,pa čak i Slovenije.
Time izjednačavaju drzavu i crkvu
I onda da nismo katotalibanija
Jesmo
Poput Irana ili afgsnistana
Skoro se i vidi to naoko
Same crkve ..
Ni ne trebaRegoč wrote:Tko ne plati, ne trjeba ni rabiti usluge koje Crkva pruža.
Pokopala sam dvoje iz obitelji bez popa
To kao dokaz da se pred smrt i u smrti mora vratiti vjeri
Ne mora
Nepizdi. I drugi ogranci KC su za sebe i imaju slične posebnosti.jastreb wrote:Pa ja ovdje već godinama pišem da je CUH posebna sekta toliko različita od ostatka RKC-a.T. wrote:Normalno je da naši ljudi ne daju novac njemačkoj crkvi, već crkvi u hrvata...
2014-04-11
Slovenac iz Kranja se krsti ,pričešćuje i ženi u župi Kranj a ne Diseldorf
Koji će kurac plaćat kc u Diseldorfu išta ? Kome ? Šta ? Nekoristi njihove usluge.
Koji će kurac plaćat kc u Diseldorfu išta ? Kome ? Šta ? Nekoristi njihove usluge.
2014-04-11
dobro, a jel mogu odustat od finansiranja raznih udruga koje im ne koriste
2014-04-19
to ne bi bilo u redu, yeho, sora, jastreb i tampondžija debo će ti sve to detaljno objasnitiprckov wrote:dobro, a jel mogu odustat od finansiranja raznih udruga koje im ne koriste
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hoće li se novi iseljenički val Hrvata imati kamo vratiti?
» Obersnel kuka i pljucka:Svi su protiv mene i SDP-a
» Kabala kuka jer ne može pobijediti Rusiju
» Vučić kuka:Hrvati pišu da smo bili velikosrpski agresori
» Anusic kuka,ljuti se,trazi pomoc:Plenki pomagaj..
» Obersnel kuka i pljucka:Svi su protiv mene i SDP-a
» Kabala kuka jer ne može pobijediti Rusiju
» Vučić kuka:Hrvati pišu da smo bili velikosrpski agresori
» Anusic kuka,ljuti se,trazi pomoc:Plenki pomagaj..
Page 2 of 4