Anusic kuka,ljuti se,trazi pomoc:Plenki pomagaj..
Page 1 of 1
Anusic kuka,ljuti se,trazi pomoc:Plenki pomagaj..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/anusic-domaca-uprava-zatajila-nam-je-jednu-kljucnu-informaciju-ovo-je-nedopustivo-15008772
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Anusic kuka,ljuti se,trazi pomoc:Plenki pomagaj..
Plenki i Borg nemaju vremena za tebe ni tamo neki megle...posluzio si kad je trebalo sad se cupaj
2015-09-08
kriv ti je skoro...bojis se da te ne dohvate seljacke grablje jer si prodavao suplje price...znao si ti sto ce se desiti sa megleom..pa si sutio radi izbora...i okrivljavao skoru...sada heljp...drz ne daj..izvlaci me plenki..evo sve trci...nije plenki lud da njega grablje opice...dr'z se anusicu
2015-09-08
Pa pored Anušića i nego što će nego zbrisati.
Inače Zott se povukao iz BiH, pa je mlijekara svejedno nastavila raditi pošto su je lokalni poduzetnici preuzeli.
Inače Zott se povukao iz BiH, pa je mlijekara svejedno nastavila raditi pošto su je lokalni poduzetnici preuzeli.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
inace anusic je bio vrlo glasan antiskorist i o njemu se pisali i govorili hvalospjevi kao da se sam bog spustio u hrvatsku..kad ono corak...ovaj na prvoj krizi pao i kmeci li ga kmeci kanda su mu bec glavu na kamaru stavili..cim ga je djapic uzdizao u nebesa znao sam odmah koliko je sati..lik je posluzio za medijsko poliranje da se glasovi dobiju sad ce biti odbacen ko zadnja krpa jer plenki ne voli uz sebe imati probleme koje mediji resetajuHektorović wrote:Pa pored Anušića i nego što će nego zbrisati.
2015-09-08
inače ta ojebina od HDZovca je i uzrok zašto propada država.
to je kao da se Wehrmacht žali SSu radi lošeg statusa logoraša u Aušvicu, tako i ovo izgleda
to je kao da se Wehrmacht žali SSu radi lošeg statusa logoraša u Aušvicu, tako i ovo izgleda
Znači ,da stvar bude potpuno jasna, u RH poljoprivednici mogu preživjeti i biti konkurentni u odnosu na strane trgovačke lance i jeftine uvoznike isključivo ako se organiziraju kao kartel. S obzirom da su karteli zabranjeni zbog navodne zaštite tržišne utakmice u kojoj se izjednačavaju Real Madrid i NK Špičkovina Donja, Hrvatska je ovisna o uvoznom mlijeku, uvoznoj paprici, uvoznom paradajzu i uvoznim šljivama. I tako će biti za sve vrijeme dok bude trajala EU. Amen.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Znači ,da stvar bude potpuno jasna, u RH poljoprivednici mogu preživjeti i biti konkurentni u odnosu na strane trgovačke lance i jeftine uvoznike isključivo ako se organiziraju kao kartel. S obzirom da su karteli zabranjeni zbog navodne zaštite tržišne utakmice u kojoj se izjednačavaju Real Madrid i NK Špičkovina Donja, Hrvatska je ovisna o uvoznom mlijeku, uvoznoj paprici, uvoznom paradajzu i uvoznim šljivama. I tako će biti za sve vrijeme dok bude trajala EU. Amen.
prvo država je pre skupa i pre birokratizirana. dakle porezi, regulacije itd. iako opet i poljopriveda i nije toliko pre-oporezivana kao neke druge djelatnosti.
a sa druge strane , mentalni sklop većine seljaka je u socijalizmu. postoji hrpa uspješni seljaka i farmera koji super rade. a imaš dosta ovih seljaka koji čekaju da država pošalje neki poticaj i bez toga nemogu.
poljoprivedu i seljake netreba zvati seljacima , nego poduzetnicima, oni su baš to, poduzetnici , kapitalisti. dakle netko tko otvara farmu, ili nešto sadi sa ciljem da bi išao na tržištu , je poduzetnik.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ne ide.
Slažem se s Lenjinom u jednom - seljaci su prirodno konzervativni i reakcionarni.
Država je na kraju tretirala poljoprivredu kao i brodogradnju - socijalni rezervoar koji treba uzdržavati.
Slažem se s Lenjinom u jednom - seljaci su prirodno konzervativni i reakcionarni.
Država je na kraju tretirala poljoprivredu kao i brodogradnju - socijalni rezervoar koji treba uzdržavati.
Guest- Guest
Možeš slobodno ukinuti PDV na svu hranu, a cijena hrane će i dalje biti ista za sve one koji otkupuju za trgovačke lance jer država nije stala na kraj prekupcima. Prekupci su uništili hrvatsku poljoprivredu, a država nije ništa radila osim što je sve ove godine podilazila uvoznim lobijima, prekupcima i Todoriću. kao što reče moj djed od 88 godina, Hrvatsku su uništili HDZ i Todorić.AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Znači ,da stvar bude potpuno jasna, u RH poljoprivednici mogu preživjeti i biti konkurentni u odnosu na strane trgovačke lance i jeftine uvoznike isključivo ako se organiziraju kao kartel. S obzirom da su karteli zabranjeni zbog navodne zaštite tržišne utakmice u kojoj se izjednačavaju Real Madrid i NK Špičkovina Donja, Hrvatska je ovisna o uvoznom mlijeku, uvoznoj paprici, uvoznom paradajzu i uvoznim šljivama. I tako će biti za sve vrijeme dok bude trajala EU. Amen.
prvo država je pre skupa i pre birokratizirana. dakle porezi, regulacije itd. iako opet i poljopriveda i nije toliko pre-oporezivana kao neke druge djelatnosti.
a sa druge strane , mentalni sklop većine seljaka je u socijalizmu. postoji hrpa uspješni seljaka i farmera koji super rade. a imaš dosta ovih seljaka koji čekaju da država pošalje neki poticaj i bez toga nemogu.
poljoprivedu i seljake netreba zvati seljacima , nego poduzetnicima, oni su baš to, poduzetnici , kapitalisti. dakle netko tko otvara farmu, ili nešto sadi sa ciljem da bi išao na tržištu , je poduzetnik.
2015-08-09
Poljoprivreda u RH je propala priča, žalim budale koji se time bave, osim onih par OPG-a koji direktno nalaze kupce preko Interneta i ne ovise o domaćim i stranim prodajnim lancima. Ako sadiš paprike iz organskog uzgoja, otvori web stranicu i ponudi ih direktno svakome tko ih želi kupiti, bez prekupaca. Domaći OPG-ovci i poljoprivrednici bi se trebali ugledati na domaće vrsne pizzerije koji imaju ne samo proizvod, već i vlastitu dostavu od peći (zemlje) do stola. Da naši krezubnici ne volepuste hektare jeftine pšenice koju nemaju kome prodati, osim u pola cijene
2015-08-09
Frash, ima gradske djece, vratili se na zemlju OPG, sredstva iz EU fondova, web prodaja, žive sasvim solidno...
Nema ih puno, ali može se, kužiš.
Guest- Guest
Pa to i kažem, ali ne više na veliko, nikakvi hektari obrađene zemlje Hrvatsku neće spasiti, osim da se čitava Slavonija momentalno preorijentira na industrijsku konoplju, koku i makmobiu$ wrote:Frash, ima gradske djece, vratili se na zemlju OPG, sredstva iz EU fondova, web prodaja, žive sasvim solidno...
2015-08-09
Similar topics
» U HDZ-u vruce!Anusic:Ja sam za Skoru!HDZ-ovci ljuti a nemocni
» Plenki nemirno spava.Ivan Anusic postaje americki covjek za HDZ
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bergamo trazi pomoc
» Plenki nemirno spava.Ivan Anusic postaje americki covjek za HDZ
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bergamo trazi pomoc
Page 1 of 1