IZGRADNJA ŽIČARE STAJE-NOVA MASOVNA GROBNICA- ZAGREB
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: IZGRADNJA ŽIČARE STAJE-NOVA MASOVNA GROBNICA- ZAGREB
A nishta..skupljaj pare,pa za Rusiju,jednom..zemlja jeftina,gradjevinski materijal isto,a poduzetnistvo polako raste,kako je i Levi potvrdio,njegov brat je otvorio firmu u Rusiji..
Ono najljepse,bencin super 95 je 50 Centi..tako da se i privreda moze uspjesno razvijati,ali mosh normalno vozati nekog preko 200 konja,kao da vozis obicni golf..
O Rujkama da ne zapocinjem..
Ono najljepse,bencin super 95 je 50 Centi..tako da se i privreda moze uspjesno razvijati,ali mosh normalno vozati nekog preko 200 konja,kao da vozis obicni golf..
Guest- Guest
A kud bi iz Australije.pismejker wrote:A nishta..skupljaj pare,pa za Rusiju,jednom..zemlja jeftina,gradjevinski materijal isto,a poduzetnistvo polako raste,kako je i Levi potvrdio,njegov brat je otvorio firmu u Rusiji..
O Rusiji nemam pojma osim da podrzavam njihovu viziju medjunarodnih odnosa. Inace planiram da odem tamo kao turist i da posjetim razne gradove.
Mene zanima kakav je zivot stanovnika, zivotni standard i tako to.
Jer o Rusiji se svasta prica a ja stvarno ne mogu svemu i svacemu da vjerujem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dakle,prvo sam bio Tyrael,pa onda Svetac..Kao takav sam znao nagaziti agresivnu pascad,pa me i danas tako zovu...Ringo10 wrote:Ovo mi sad privuklo pozornost ...pismejker wrote:Ma deset godina je i vse nego dovoljno da i u virtuali nekog upoznas.
Deset i vise godina ti mene znas po forumima ... ako sam dobro razumio.
Ko si ti onda? Jesi li nekad pisao po forumima pod drukcijim nickom? Znamo li se mozda sa nekih drugih foruma?
Ja sam po forumima negdje od 2003. Najprije sam pisao na jednom Hrvatskom hercegbosna forumu pod nickom HVO Sarajevo. Jedno vrijeme je tu pisao i moj brat pod nickom Bojovnik i zajebavao je sve zivo ali je njemu brzo dosadilo.
Kasnije sam to promijenio u Ringo, po nadimku iz djetinjstva, i koristio sam razne brojeve a najcesce Ringo10.
Ponekad sam tu i tamo koristio i drukcije nickove ali marginalno i nebitno.
Dakle?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:A kud bi iz Australije.pismejker wrote:A nishta..skupljaj pare,pa za Rusiju,jednom..zemlja jeftina,gradjevinski materijal isto,a poduzetnistvo polako raste,kako je i Levi potvrdio,njegov brat je otvorio firmu u Rusiji..
O Rusiji nemam pojma osim da podrzavam njihovu viziju medjunarodnih odnosa. Inace planiram da odem tamo kao turist i da posjetim razne gradove.
Mene zanima kakav je zivot stanovnika, zivotni standard i tako to.
Jer o Rusiji se svasta prica a ja stvarno ne mogu svemu i svacemu da vjerujem.
Eto,Yoda,koji ne podnosi Rusiju,kaze da imaju otprilike prosjecni standard kao u rH,tko naravno ima posao..lova je redovna,a u produkcijskim sektorima je placa i visa..ipak pitaj Levija,ima friskije podatke..
Dakle bitno bolje nego prije 20-30 godina
Guest- Guest
Ovoga Tyrael se ne sjecam. A ovoga Svetac se sjecam ... Ali bjese li to na nekom drugom forumu?pismejker wrote:dakle,prvo sam bio Tyrael,pa onda Svetac..Kao takav sam znao nagaziti agresivnu pascad,pa me i danas tako zovu...Ringo10 wrote:Ovo mi sad privuklo pozornost ...pismejker wrote:Ma deset godina je i vse nego dovoljno da i u virtuali nekog upoznas.
Ko si ti onda? Jesi li nekad pisao po forumima pod drukcijim nickom? Znamo li se mozda sa nekih drugih foruma?
Ja sam po forumima negdje od 2003. Najprije sam pisao na jednom Hrvatskom hercegbosna forumu pod nickom HVO Sarajevo. Jedno vrijeme je tu pisao i moj brat pod nickom Bojovnik i zajebavao je sve zivo ali je njemu brzo dosadilo.
Kasnije sam to promijenio u Ringo, po nadimku iz djetinjstva, i koristio sam razne brojeve a najcesce Ringo10.
Dakle?
2015-09-24
Ovoga Tyrael se ne sjecam. A ovoga Svetac se sjecam ... Ali bjese li to na nekom drugom forumu?pismejker wrote:dakle,prvo sam bio Tyrael,pa onda Svetac..Kao takav sam znao nagaziti agresivnu pascad,pa me i danas tako zovu...Ringo10 wrote:Ovo mi sad privuklo pozornost ...pismejker wrote:Ma deset godina je i vse nego dovoljno da i u virtuali nekog upoznas.
Dakle?
2015-09-24
na net.hajer-u..Ringo10 wrote:Ovoga Tyrael se ne sjecam. A ovoga Svetac se sjecam ... Ali bjese li to na nekom drugom forumu?pismejker wrote:dakle,prvo sam bio Tyrael,pa onda Svetac..Kao takav sam znao nagaziti agresivnu pascad,pa me i danas tako zovu...Ringo10 wrote:Ovo mi sad privuklo pozornost ...pismejker wrote:Ma deset godina je i vse nego dovoljno da i u virtuali nekog upoznas.
Dakle?
Guest- Guest
na net.hajer-u..Ringo10 wrote:Ovoga Tyrael se ne sjecam. A ovoga Svetac se sjecam ... Ali bjese li to na nekom drugom forumu?pismejker wrote:dakle,prvo sam bio Tyrael,pa onda Svetac..Kao takav sam znao nagaziti agresivnu pascad,pa me i danas tako zovu...Ringo10 wrote:Ovo mi sad privuklo pozornost ...pismejker wrote:Ma deset godina je i vse nego dovoljno da i u virtuali nekog upoznas.
Dakle?
Guest- Guest
Sorry Ringo,moram skoknuti do banke,provjeriti placanje,koje mi stize po automatizmu,da vidim da je sve proslo oke..ajd cujemo se,pozdrav...
Guest- Guest
si cuo za online-Banking?pismejker wrote:Sorry Ringo,moram skoknuti do banke,provjeriti placanje,koje mi stize po automatizmu,da vidim da je sve proslo oke..ajd cujemo se,pozdrav...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
eeee,moj Ringec,ja sam ti starog kova..kartica,bankumat,salterska Picija,i eventualno moja Agentica u banci..u ovom slucaju vrlo eroticna latinoamerikanka..no bitno da dobro radi..flumen wrote:si cuo za online-Banking?pismejker wrote:Sorry Ringo,moram skoknuti do banke,provjeriti placanje,koje mi stize po automatizmu,da vidim da je sve proslo oke..ajd cujemo se,pozdrav...
Kako da kazem,nemam vjere u internet..imam VPN kao zastitu,ali...nije bed sjest u auto ili bous i do banke..malo popricama sa salterskim picijama,pogladim bankumate i to je to...sasvim jednostavno..
Guest- Guest
Hajde lijepo ... iako odgovaraš meni a zapravo ti je flumen postavio pitanje ... ali nema veze.pismejker wrote:eeee,moj Ringec,ja sam ti starog kova..kartica,bankumat,salterska Picija,i eventualno moja Agentica u banci..u ovom slucaju vrlo eroticna latinoamerikanka..no bitno da dobro radi..flumen wrote:si cuo za online-Banking?pismejker wrote:Sorry Ringo,moram skoknuti do banke,provjeriti placanje,koje mi stize po automatizmu,da vidim da je sve proslo oke..ajd cujemo se,pozdrav...
Kako da kazem,nemam vjere u internet..imam VPN kao zastitu,ali...nije bed sjest u auto ili bous i do banke..malo popricama sa salterskim picijama,pogladim bankumate i to je to...sasvim jednostavno..
Tako i ja sa mobilnim telefonima .. kod mene to služi za nazovem - odgovorim, onda SMS i to ti je to. A sve te zajebancije koje ti mobiteli mogu izvesti, to za mene ne postoji.
2015-09-24
a jebiga zurio...gle,bankovni racun obicno se veze za tvoj mail racun,koji ti ako izgubis mobitel,ili ti netko crackira mail,ima full pristup bankovnom racunu,bez da ista mora upisivati.dakle,samo ti udje na bankovni racun i posalje tvoju lovu gdje god pozeli,moze i na neki cisto numer konto,bez ikakvih podataka,digne lovu sa toga i zatvori racun..mosh mu posoiti rep,vise nemas love..Ringo10 wrote:Hajde lijepo ... iako odgovaraš meni a zapravo ti je flumen postavio pitanje ... ali nema veze.pismejker wrote:eeee,moj Ringec,ja sam ti starog kova..kartica,bankumat,salterska Picija,i eventualno moja Agentica u banci..u ovom slucaju vrlo eroticna latinoamerikanka..no bitno da dobro radi..flumen wrote:si cuo za online-Banking?pismejker wrote:Sorry Ringo,moram skoknuti do banke,provjeriti placanje,koje mi stize po automatizmu,da vidim da je sve proslo oke..ajd cujemo se,pozdrav...
Tako i ja sa mobilnim telefonima .. kod mene to služi za nazovem - odgovorim, onda SMS i to ti je to. A sve te zajebancije koje ti mobiteli mogu izvesti, to za mene ne postoji.
E u tome je poanta..
Guest- Guest
Jesu ono na Sljemenu besni cucki ipak ?
A sta bi sa Savskom .
Nikad da dudu fotke kostura
Jao sto volim kosture .
Jao boze to me insoirise na sex
Jao
Nikad da dudu fotke kostura
Jao sto volim kosture .
Jao boze to me insoirise na sex
Jao
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Gradit će se nova pruga Zagreb-Beograd!
» Croatia Airlines spojila Zagreb s četiri nova odredišta
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Šta zna dete štaje 300 km :)
» Wikileaks ne staje!
» Croatia Airlines spojila Zagreb s četiri nova odredišta
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Šta zna dete štaje 300 km :)
» Wikileaks ne staje!
Page 7 of 7