ide tata od Ive u zatvor....
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ide tata od Ive u zatvor....
kaja_333 wrote:pa možda su tebi očevi, nama razbojnici.stenjalica wrote:Pa i Tuđman i Manolić su potpisivali 1945 smrtne presude,njih na tisuće pa su očevi današnje Hrvatske
to je bezbradica
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
michaellcmacha wrote: i one da djeca ne trebaju odgovarati za postupke svojih očeva...
Pa zašto bi odgovarali...svatko je valjda jedinka za sebe...pa koliko sinova i očeva imaju potpuno suprotna mišljenja i djelovanja...genetika je jedna stvar, ali valjda postoji i slobodna volja i pravo na izbor vlastitog puta...to mi je na razini priglupih seoskih babetina koje briju na poslovicu "kakav otac, takav sin..." ne branim sad Ivu, nego općeniti princip...znači po tvome obilježen si i ograničen grijesima svojih predaka za cijeli život i ljudi te imaju pravo šutati bez obzira koliko god isparvno i čestito ti živio jer ti je predak nešto zasrao...
darth_vader-
2014-04-17
budalamarcus-t wrote:Dobro de, nisi morao dva puta odgovarati. Znam da istina boli.tre911 wrote:retardmarcus-t wrote:Najteže je kad ti je krv miješana pa moraš dokazivati Hrvatima sa si veći Hrvat od njih a Srbima da si veći Srbin od njih? Jadno malo, baš mi ga žao.tre911 wrote:Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
pa trebaju ako su ostali na trasi koju su im očevi zacrtali, a jesu ostali su... to teško skopčati...a i nema veze sa onima koji nisu u okviru svojih pozicija činili zlo svom narodu i svojoj državi...jasambrend wrote:michaellcmacha wrote: i one da djeca ne trebaju odgovarati za postupke svojih očeva...
Pa zašto bi odgovarali...svatko je valjda jedinka za sebe...pa koliko sinova i očeva imaju potpuno suprotna mišljenja i djelovanja...genetika je jedna stvar, ali valjda postoji i slobodna volja i pravo na izbor vlastitog puta...to mi je na razini priglupih seoskih babetina koje briju na poslovicu "kakav otac, takav sin..." ne branim sad Ivu, nego općeniti princip...znači po tvome obilježen si i ograničen grijesima svojih predaka za cijeli život i ljudi te imaju pravo šutati bez obzira koliko god isparvno i čestito ti živio jer ti je predak nešto zasrao...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Tko je ono rekao da djeca i unuci ne mogu biti krivi za djela očeva - točno; ne mogu - no ako nastavljaju očevim stopama - podržavaju istu ideologiju,mogu biti ucijenjeni, dilaju povjerljive državne tajne neprijateljskim državama , kriju istinite podatke i lažu , ometaju sudstvo i istrage jer su na moćnim mijestima - zar i onda nisu krivi !!
Eto zašto treba LUSTRACIJA - koliko je još mnogo onih koje kriju njihovi nasljednici i sprečavaju istinu i pravdu da izvrše svoj zadatak ?
Svakako bi trebalo još izvršiti jedno pravo suđenje - nema veze što je mrtav - radi ISTINE i POVIJESTI " LJUBLJENOM VOĐI " koji je sve ovakve i mnogo gore stvari naređivao i odlučivao !!
PLJUC !!
Eto zašto treba LUSTRACIJA - koliko je još mnogo onih koje kriju njihovi nasljednici i sprečavaju istinu i pravdu da izvrše svoj zadatak ?
Svakako bi trebalo još izvršiti jedno pravo suđenje - nema veze što je mrtav - radi ISTINE i POVIJESTI " LJUBLJENOM VOĐI " koji je sve ovakve i mnogo gore stvari naređivao i odlučivao !!
PLJUC !!
Last edited by redder4 on 27/10/2015, 16:34; edited 2 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A bezbradica, ajde onda je sve jasno
aj i meni objasni, al polako
crvenkasti-
2014-04-17
Eto..vas sutaju od nemila do nedraga...jasambrend wrote:michaellcmacha wrote: i one da djeca ne trebaju odgovarati za postupke svojih očeva...
Guest- Guest
Pa ja mislim da svi znaju koga su nasutali najviše od pamtivijeka do sada. Ja da sam pripadnik naroda kojega su od svukud potjerali gdje god je došao meni bi bilo neugodno. Ozbiljno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njih nisu otjerali samo iz drugih država nego i iz njihove .. O jebem ti sudbinu... Vele mi smo odabrani, za tjeranje valjda.. To mi jedino logično
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo..nasutali su tebe,pa si opet nasla utociste,i nije ti nimalo neugodno..a zasto bi i bilo...??kaja_333 wrote:Pa ja mislim da svi znaju koga su nasutali najviše od pamtivijeka do sada. Ja da sam pripadnik naroda kojega su od svukud potjerali gdje god je došao meni bi bilo neugodno. Ozbiljno.
Druga je stvar,sto se tebe i dalje suta,no onai narod,nitko se vise ne usudi...ebi ga..vremenom se iskristalizira snaga i kvaliteta..
Guest- Guest
Cuj,otjerali ih mocniji,brojniji i jaci..pride jos dobro tvojim Krizarima i elitnim Vitezovima naspranjili guzice...kaja_333 wrote:Njih nisu otjerali samo iz drugih država nego i iz njihove .. O jebem ti sudbinu... Vele mi smo odabrani, za tjeranje valjda.. To mi jedino logično
No poanta jest,da vas vise ne trebaju niti protjerivati..samo dojdu i uzmu,svatko koliko mu treba...
a probaj sad odabrane protjerati...nece ici vise..ne moze...ja cekam sad da vidim deza vu nasutavanja,od jedne te iste politicke strukture..naj je kad vlastita vlast nasutuje vlastiti narod...Kayo..nema veceg cirkusa od vas..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
Page 4 of 4