ide tata od Ive u zatvor....
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ide tata od Ive u zatvor....
Branitelj!tre911 wrote:idiotmarcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
2015-10-07
marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Ne nego moraš biti teži pacijent da te nije briga što je netko ispalio curici od devet godina metak u zatiljak, i njenoj mami i tati, i to dok se vozio s njima u autu kao "obiteljski prijatelj" kog su poveli sa stanice.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Za mene ne. Da nisu branitelji rokali trofazne, oni bi mene. Tako da, vječna im hvala.
Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
marcellus wrote:marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Ne nego moraš biti teži pacijent da te nije briga što je netko ispalio curici od devet godina metak u zatiljak, i njenoj mami i tati, i to dok se vozio s njima u autu kao "obiteljski prijatelj" kog su poveli sa stanice.
Da je njegovo dijete bila bi ga briga. Ovako ga boli kurac. Humanista.
Guest- Guest
Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Pa Ivo je Hrvat ko što si ti Židovka...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
2015-10-07
Ništa se ti ne sekiraj trofazni, barem u snovima nema RH.
marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Naši ne baš, vaši "dobrovoljci" uglavnom jesu zločinci i ubojice, kao i cijela udbaška piramida. Malu je inače ubio "ugledni građanin Rijeke" s kojim je antifa hr tisak objavio brojne intervjue kujući ga u zvijezde, vinko sindičić, a naručitelj ubojstva je onaj fini josipović koji je 1945 u opancima i s puškom ušao u židovski stan u centru i od onda su on i sinek nahrčkarili još jedno pet nekretnina
Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
Još jedan jugoudbaški ''King Kong''. Ni čudo ča se njihova dica odupiraju lustraciji va Hrvatskoj.
Stribor-
2015-09-22
Jače, jače bivša komunjaro. Što jače vičeš "Drž te lopova" manje će pozornost biti usmjerena na tebe i što si ti radio u KPH.marcellus wrote:marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Naši ne baš, vaši "dobrovoljci" uglavnom jesu zločinci i ubojice, kao i cijela udbaška piramida. Malu je inače ubio "ugledni građanin Rijeke" s kojim je antifa hr tisak objavio brojne intervjue kujući ga u zvijezde, vinko sindičić, a naručitelj ubojstva je onaj fini josipović koji je 1945 u opancima i s puškom ušao u židovski stan u centru i od onda su on i sinek nahrčkarili još jedno pet nekretnina
2015-10-07
Najteže je kad ti je krv miješana pa moraš dokazivati Hrvatima sa si veći Hrvat od njih a Srbima da si veći Srbin od njih? Jadno malo, baš mi ga žao.tre911 wrote:Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
2015-10-07
Puno je teže kada si četnik a to moraš skrivati jer nemaš hrabrosti pokazati. Ja bi se objesio več da sam na tvom mjestu.marcus-t wrote:Najteže je kad ti je krv miješana pa moraš dokazivati Hrvatima sa si veći Hrvat od njih a Srbima da si veći Srbin od njih? Jadno malo, baš mi ga žao.tre911 wrote:Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
Reče zoka da smo tjerali lisicu a istjerati ćemo king konga. Baš mne zanima oće li uspjeti zauzdati labrnju i da jednostavno šuti ili će biti po onom njegovom starom što na um to na drum. Vjerojatno i druga antu vodi kao hrvatskog branitelja za koga se valja boriti kao što je to bilo u slučaju ona dva udbaša zbog kojih se zakačio sa svima osim sa britanicima.Stribor wrote:Još jedan jugoudbaški ''King Kong''. Ni čudo ča se njihova dica odupiraju lustraciji va Hrvatskoj.
Guest- Guest
budaletinamarcus-t wrote:Jače, jače bivša komunjaro. Što jače vičeš "Drž te lopova" manje će pozornost biti usmjerena na tebe i što si ti radio u KPH.marcellus wrote:marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
retardmarcus-t wrote:Najteže je kad ti je krv miješana pa moraš dokazivati Hrvatima sa si veći Hrvat od njih a Srbima da si veći Srbin od njih? Jadno malo, baš mi ga žao.tre911 wrote:Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
Page 2 of 4