Kako tata i sin...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Kako tata i sin...
Ajme...kako je tužno kad čovjek postane karikatura samog sebe...trebao je u mirovinu otići još nakon trećeg dijela...
darth_vader-
2014-04-17
te akcijske filmove još puše samo djeca. meni je to bilo super no danas pogledam i uleti swat tim a ponašaju se kao zadnji debosi ni pištolj ne znaju držat to gledaš samo radi glavnog junaka moj najdraži je prljavi harry kad taraca manjine i liberalima jebe keve
zadnji dobar akcioni film koji sam odgledao je, verovali ili ne, brazilski elite squat 1 i 2...
Guest- Guest
Die Hard je kultni serijal. Slažem se da poslije trojke nisu trebali dalje musti, ovaj peti dio je sigurno najlošiji. Inače mi je Bruce Willis baš, ono faca, nije neki glumac, ali volim ga gledat.
Guest- Guest
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1