ide tata od Ive u zatvor....
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ide tata od Ive u zatvor....
Dobro de, nisi morao dva puta odgovarati. Znam da istina boli.tre911 wrote:retardmarcus-t wrote:Najteže je kad ti je krv miješana pa moraš dokazivati Hrvatima sa si veći Hrvat od njih a Srbima da si veći Srbin od njih? Jadno malo, baš mi ga žao.tre911 wrote:Kretenčuga ( na tebe se odnosi jer si toiko tulav da pomisliš da je nekom drugom namjenjeno)marcus-t wrote:Ti četnik ima da budeš kuš!Riplex wrote:Ae dobro, ti ga još smatraš Hrvatom...Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
A jadnicak, to je onaj sljam sto je u Crkvu ujahao na konju.
Primitivno zlocinacko djubre.
Primitivno zlocinacko djubre.
dijagram-
2015-08-09
pa ne mogu ga izručiti.. em je star, em bolestan, a i kako izručiti drugoj državi oca bivšeg predsjednika.... o jebem te sramoto...
2015-08-08
je, sramota je sto jos uvijek nije predsjednik, takvo djetesce od takve loze:)michaellcmacha wrote:pa ne mogu ga izručiti.. em je star, em bolestan, a i kako izručiti drugoj državi oca bivšeg predsjednika.... o jebem te sramoto...
dijagram-
2015-08-09
pa sramota nego što, sjetim se razbojnice i njenih besjeda o profinjenosti, uglađenosti i tako to... i one da djeca ne trebaju odgovarati za postupke svojih očeva...
2015-08-08
Hehe, ovi HDZ-ovic svi od reda forenzičari genetičari. Lotka, Marčelo, Turčin Marko, murjak Vasilije.marcellus wrote:Eva wrote:Viš, vi se međusobno rokate, Hrvati mislim, a meni kažeš da su Židovi agresivci. A kod nas je zabranjeno ubit, tj. Židov ne smije ubit Židova. To je micva. Kol Jisreal arevim zeh la zeh. I Mossad ni svijetom išel ubijat Židove, čak je i onog izdajnika Mordekaja dopremil živog i zdravog doma, pa čuči u kućnom pritvoru.marcus-t wrote:Zašto? Pa naši branitelji nikako ne mogu biti ubojice i zločinci. Ti mora da si četnik neki.Riplex wrote:marcus-t wrote:Osim ako to nisu "naši dečki" koji su obranili Lijepu Našu?kaja_333 wrote:tebi se smanjio očito kada voliš da šetaju slobodno među ljudima.marcus-t wrote:Zato ti je kurac i narastao.kaja_333 wrote:mene, ja volim kada ubojice idu u zatvor.marcus-t wrote:Ide? Ne ide? Koga boli kurac za to? Moraš biti teži pacijent pa da te briga.kaja_333 wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/iz-italije-stigao-uhidbeni-nalog-za-antu-josipovica-zbog-ubojstva-obitelji-sevo-848293
Koja si ti gnjida
Pa Ivo je Hrvat ko što si ti Židovka...
Guest- Guest
a poljaci vele da ne samo djeca nego i unuci treba da odgovaraju... valjda zbog razmjera zločinstava spram svog naroda... ne vidim drugog razloga....
2015-08-08
Pa i Tuđman i Manolić su potpisivali 1945 smrtne presude,njih na tisuće pa su očevi današnje Hrvatske
stenjalica-
2015-10-18
ne diraj tuđmana zar nisi dobio naputak iz Centrale da je on sad Vaš... ;)
2015-08-08
Evo, sad nemrem prestat pjevušit, am israel haj, am israel haj, od avinu haj. Bibi me zarazio
Guest- Guest
bolje zvučiš kad pevaš neku šumadijsku...
2015-08-08
Ja uvijek super zvučim jer imam sluha. No, uz dobar glas tu je i prekrasan stas. Kaj da velim, nego, savršena sam.
Guest- Guest
Prava Židovka. Barem likom.Eva wrote:Ja uvijek super zvučim jer imam sluha. No, uz dobar glas tu je i prekrasan stas. Kaj da velim, nego, savršena sam.
2015-10-07
Tvoj certifikat se ne pika, nisi HDZ-ovac. Tek kad ti oni izdaju AUsweis, onda moš reći kaj si. Viš, da je sirota Kaja još u limbumarcus-t wrote:Prava Židovka. Barem likom.Eva wrote:Ja uvijek super zvučim jer imam sluha. No, uz dobar glas tu je i prekrasan stas. Kaj da velim, nego, savršena sam.
Guest- Guest
pa možda su tebi očevi, nama razbojnici.stenjalica wrote:Pa i Tuđman i Manolić su potpisivali 1945 smrtne presude,njih na tisuće pa su očevi današnje Hrvatske
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u biti tuđman i je, ali ovaj drugi je definitivno samo razbojnik.kaja_333 wrote:pa možda su tebi očevi, nama razbojnici.stenjalica wrote:Pa i Tuđman i Manolić su potpisivali 1945 smrtne presude,njih na tisuće pa su očevi današnje Hrvatske
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E kad dobijem certifikat, onda ću ti utisnuti žig originalnosti na lijevi guz.Eva wrote:Tvoj certifikat se ne pika, nisi HDZ-ovac. Tek kad ti oni izdaju AUsweis, onda moš reći kaj si. Viš, da je sirota Kaja još u limbumarcus-t wrote:Prava Židovka. Barem likom.Eva wrote:Ja uvijek super zvučim jer imam sluha. No, uz dobar glas tu je i prekrasan stas. Kaj da velim, nego, savršena sam.
2015-10-07
michaellcmacha wrote:pa ne mogu ga izručiti.. em je star, em bolestan, a i kako izručiti drugoj državi oca bivšeg predsjednika.... o jebem te sramoto...
kakve veze ima, i artuković je bio star i bolestan, a čije je otac nema veze, ubojica je
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kaja_333 wrote:pa možda su tebi očevi, nama razbojnici.stenjalica wrote:Pa i Tuđman i Manolić su potpisivali 1945 smrtne presude,njih na tisuće pa su očevi današnje Hrvatske
to je bezbradica
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Kako tata i sin...
Page 3 of 4