ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Čemu će onda da služe hakeri? Ili braća Kinezi?marcellus wrote:dzango wrote:Čipuješ auto i rešena stvar.
ma nije jer će te uskoro auto sam cinkat muriji ako bilo prekoračiš brzinu bilo drkaš po čipu
A nekako izlecu, crveno im je bezveze, kao neke muhe. Onda oni njihovi motorici, neuroticno voze..marcellus wrote:kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
prije su bili odlični; brzi, bezobrazni, ali kompetentni, ali ih je eu uškopila
sad su spori i smotani do jaja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
2015-08-15
Zajebano.kaya wrote:E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ako si na go. zemi taxi, cugu i spusti zastor. ako si poslovno, pištolj ostavi doma.kaya wrote:E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
atena je kaotična. za nas koji smo divljaci.
veber-
2014-12-30
veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
ja jesam, nije bilo strašno
samo doduše na kreti su uglavnom sami turisti
Sto? Isto neuroticno?dzango wrote:Zajebano.kaya wrote:E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
2015-08-15
u biti nije strašno nigdje, moraš znat vozit. u nekim zemljama imat toyotu terorist 4×4. ni nissan nije za odbacit. njih više vole u tropima.
2014-12-30
u biti nije neurotično. semafori, nekultura vožnje, nepotrbna križanja, parkiranje nasred zelenog vala dostavnog kamiona čini ljude nervoznima.kaya wrote:Sto? Isto neuroticno?dzango wrote:Zajebano.kaya wrote:E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
da ne tipkam da 80% drka po mobitelu, a da ih isti postotak ne kreće na svjetlo niti održava razmak. pa onda umjesto da prođe 15 vozila ode ih 5 jer pička ispred mene se nije probudila 15 min prije pa se šminka u autu.
veber-
2014-12-30
kaya wrote:Sto? Isto neuroticno?dzango wrote:Zajebano.kaya wrote:E to nisam probala pa ne znam.veber wrote:probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
malo su cigani al niš strašno
Ti telefoni u autu su cisto sranje, aj ok meni bi se i svidjelo da neki glupan ili glupaca izgubi glavu zbog nekog glupog sms ali sto mogu povuci nevine u smrt.
omni-
2014-04-12
ovi jebeni ekrani u autu su smrt. i jebena navigacija. i auto bez getribe. užasss. a zvukovi? nikakvi. još ferrari i porš i donekle corveta zadržali zvuk.omni wrote:Ti telefoni u autu su cisto sranje, aj ok meni bi se i svidjelo da neki glupan ili glupaca izgubi glavu zbog nekog glupog sms ali sto mogu povuci nevine u smrt.
sve otišlo u tri pm.
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
Apsolutno.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
Apsolutno.
ne, zašto, tada si najboljih refleksa i najviše ti je stalo bit brz
preko 25. padaju lagano fizičke sposobnosti.
Treba uvest posebne vozačke za kretene i njima ograničit brzinu na 60 na auto cesti pa nek drkaju po mobitelima i posebne za ljude koji znaju vozit, bez ograničenja.
To je dakle fasizam ?
Ograničenje brzine ?
Da .
To je MARCELKO . NOUNAR .
da bi rec rekla o njegovom poimanju fasizma.
Osim eto
Njegova je kronološki doba iznad mentalne bar 50 god
fasizam za kikice od 7 godina
Je to
Ograničenje brzine ?
Da .
To je MARCELKO . NOUNAR .
da bi rec rekla o njegovom poimanju fasizma.
Osim eto
Njegova je kronološki doba iznad mentalne bar 50 god
fasizam za kikice od 7 godina
Je to
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nista ovo nije cudno. U citavoj EU vlada kolektivna kazna za gradjane. Ako ja npr. uzmem bocu Ozujskog razbijem je i iskoljem par ljudi od tada cete svi piti iz plasticnih, otprilike.
omni-
2014-04-12
Znammarcellus wrote:baba smetaš
Nisi najpametniji među budalama
nema šanse u njemačkoj. plastika je nepoželjna. a pivo stavit u plastiku je 8i smrtni grijeh, aluminij toleriraju.omni wrote:Nista ovo nije cudno. U citavoj EU vlada kolektivna kazna za gradjane. Ako ja npr. uzmem bocu Ozujskog razbijem je i iskoljem par ljudi od tada cete svi piti iz plasticnih, otprilike.
veber-
2014-12-30
veber wrote:nema šanse u njemačkoj. plastika je nepoželjna. a pivo stavit u plastiku je 8i smrtni grijeh, aluminij toleriraju.omni wrote:Nista ovo nije cudno. U citavoj EU vlada kolektivna kazna za gradjane. Ako ja npr. uzmem bocu Ozujskog razbijem je i iskoljem par ljudi od tada cete svi piti iz plasticnih, otprilike.
Aluminij značajno povećava rizik od Alzheimera.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
Page 3 of 7