Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
Page 1 of 1
Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2330823&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
tssssss....
2015-09-08
Re: Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
Jel želiš da ozbiljno komentiramo Srđanove gluposti ili šta ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
PRIJE 2 SATA
AUSTRALSKA DUŽNOSNICA: ĐOKOVIĆ NIJE ZATOČENIK. MOŽE OTIĆI KAD GOD ŽELI
Australska ministrica unutarnjih poslova prokomentirala je za Reuters situaciju s Đokovićem.
"Gospodin Đoković nije zatočenik u Australiji. Može otići kad god poželi i granična policija će mu u tome pomoći. Da, viza mu je bila izdana i to nije bio problem, nego drugi dio procesa dobivanje dozvole za legalni ulazak u našu zemlju. Osoba koja želi ući u Australiju mora za to imati sve potrebne dokumente i jedino je ona odgovorna za to hoće li ili neće dobiti dozvolu za ulazak", rekla je Karen Andrews.
2014-04-11
Srđana ne možeš komentirat ako prije toga ne uračunaš to da mu je on otac, da postoji emocinalni naboj, da su puno uložili u sina a u ovom slučaju konkretno još se javlja to oće li i drugi slijediti ovaj primjer a od četiri Grand slama tri su kod anglosasa ( Australija, SAD i VB ).
..
U jednom trenutku Srđan Đoković je malo žešće reagirao prema prosvjednicima. Na njihovo urlanje pokušao je ostati smiren: "Ljudi, ovo nije miting. Pustite me da iskažem ljubav prema svom djetetu."
Nekoliko njih nije odustajalo pa je i Srđan Đoković počeo vikati. Prosvjednici su vikali da idu za Australiju, a nakon toga su i pjevali "Sretan Božić, Nole".
..
U jednom trenutku Srđan Đoković je malo žešće reagirao prema prosvjednicima. Na njihovo urlanje pokušao je ostati smiren: "Ljudi, ovo nije miting. Pustite me da iskažem ljubav prema svom djetetu."
Nekoliko njih nije odustajalo pa je i Srđan Đoković počeo vikati. Prosvjednici su vikali da idu za Australiju, a nakon toga su i pjevali "Sretan Božić, Nole".
2014-04-11
PRIJE 22 MINUTE
SRĐAN ĐOKOVIĆ: OVO JE BORBA I ZA VAS IZ HRVATSKE
"Ovi ljudi su pokazali da su svi oni Novak. Da je to borba i za njih sam i za vas, ljude iz Hrvatske. Mi to nismo nikad razdvajali pa ni Novak. To je za nas uvijek bio isti narod, susjedi, prijatelji", rekao je Srđan Đoković za RTL.
2014-04-11
Ja san jučer reagira kad san vidija jedan detalj no ne mogu mu ja pomoć ako je neka država donijela neki zakon pa da ja idem na to jer je to upletanje u unutarnje stvari neke države a samim tim i planete a to GF ne radi osim iznimno ako ima veze s onim zašto su tu.
Jučer reagira a danas stigla poruka :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49926-gf-poslala-radosnu-vijest-okovicu-u-borbi-protiv-australskog-pedera-i-zlih-vanzemaljaca-koji-zele-porobiti-ljude
Jučer reagira a danas stigla poruka :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49926-gf-poslala-radosnu-vijest-okovicu-u-borbi-protiv-australskog-pedera-i-zlih-vanzemaljaca-koji-zele-porobiti-ljude
2014-04-11
Ovo ti pravilo ne vrijedi ako meni staneš na žulj jer san se ja inkarnira ovdje pa sam dio ovog sistema pa se mogu upletat i u stvari koje ja procjenim da oću a nisu dio općih planova GF.RayMabus wrote:Ja san jučer reagira kad san vidija jedan detalj no ne mogu mu ja pomoć ako je neka država donijela neki zakon pa da ja idem na to jer je to upletanje u unutarnje stvari neke države a samim tim i planete a to GF ne radi osim iznimno ako ima veze s onim zašto su tu.
Zato šta san se inkarnira pa nisan više samo vanjski fakotor nego san ovdje dakle nije više miješanje izvanka jer sam sad unutra.
Ne kršim to pravilo jer san se inkarnira ovdje.
2014-04-11
da, nole moze da ode, kad pozeli.
srbija nije nikad napada van
granica maticne drzave.
a to, sto vi kenjate, nastavite.
granica maticne drzave.
2020-04-21
pizzon wrote:da, nole moze da ode, kad pozeli.
granica maticne drzave.
2015-09-08
ma gdje bi vi nekoga napali islali oružje i plaćali vojsku da otima po susjednim republikama... ma ono 1200 godina u hagu je izmišljeno kao i nekoliko doživotnih robija samo zato jer vas vasceli svet mrzi i jer vam zavidepizzon wrote:da, nole moze da ode, kad pozeli.
granica maticne drzave.
Šandor Winnetou wrote:ma gdje bi vi nekoga napali islali oružje i plaćali vojsku da otima po susjednim republikama... ma ono 1200 godina u hagu je izmišljeno kao i nekoliko doživotnih robija samo zato jer vas vasceli svet mrzi i jer vam zavidepizzon wrote:da, nole moze da ode, kad pozeli.
granica maticne drzave.
Hoće li tako i Rusi i Putin završiti?
crvenkasti-
2014-04-17
ahahahahahahaha, čekaj malo, jel ti to imaš 135000 poruka? pa kad si to natukao?RayMabus wrote:Jel želiš da ozbiljno komentiramo Srđanove gluposti ili šta ?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Namjera je uzrok.pokerjocker wrote:ahahahahahahaha, čekaj malo, jel ti to imaš 135000 poruka? pa kad si to natukao?RayMabus wrote:Jel želiš da ozbiljno komentiramo Srđanove gluposti ili šta ?
2014-04-11
Šalim se.
Imam samo jedan nick pa se skupilo ( ne radim duple i/ili lažne profile ). Uostalom ionako će treći svjetski rat pa onda fino kad je tako lipo doma i čekaj a do tada komentiraj na internetu a ne da mi se na velike internet stranice jer CIA to prati a smatram koga zanima znanje sam će ga naći.
Namjera je uzrok.
Ja pišem. To šta čovječanstvo to u najvećem broju slučajeva neće pročitati jer se moraš potruditi da me nađeš u šupku interneta, to nije moj problem.
Ja radim svoj posao.
Imam samo jedan nick pa se skupilo ( ne radim duple i/ili lažne profile ). Uostalom ionako će treći svjetski rat pa onda fino kad je tako lipo doma i čekaj a do tada komentiraj na internetu a ne da mi se na velike internet stranice jer CIA to prati a smatram koga zanima znanje sam će ga naći.
Namjera je uzrok.
Ja pišem. To šta čovječanstvo to u najvećem broju slučajeva neće pročitati jer se moraš potruditi da me nađeš u šupku interneta, to nije moj problem.
Ja radim svoj posao.
2014-04-11
Korać: On podržava antivaksere, to je problem
Žarko Korać navodi da je Đoković možda i najistaknutiji sportaš kojeg je Srbija ikad imala."On kao takav ima status polubožanstva. On ima i vrlo specifične stavove, koje s njim ne dijeli većina ljudi. On neprekidno posjećuje tobožnje piramide u Bosni, koje su ordinarna budalaština, onda njegova supruga Jelena govori da treba grliti drveće kako bi se pronašao duševni mir, onda on jede neku posebnu hranu, drugačiju nego drugi ljudi. Sve je to njegovo pravo, ali problem kod planetarno poznatih sportaša je taj što su oni i uzori. I tu je bitno da je on, u suštini, antivakser. Više puta je govorio protiv cijepljenja iako doduše ne u direktnoj formi. Ali možemo, sve u svemu, reći da podržava antivaksere. I to je onda ozbiljniji problem", ističe Korać.
"Ovo sad u Australiji je rezultat dugog natezanja hoće li uopće otići tamo, onda je javnost još ranije govorila da je Australija donijela mjere da njega spriječi. Ja sam psiholog. To su teorije zavjere. One su najpopularnije u našoj regiji, ali i drugdje, vidjeli ste Sjedinjene Američke Države i priču oko Trumpovog gubitka izbora. I sad, kao, cijeli zapadni svijet hoće spriječiti Đokovića da bude najbolji. Njega iz male zemlje koja nije draga svjetskim silama. To je ta priča. A kod teorija zavjere imate dvije stvari. Prvi problem je krajnje jednostavno objašnjenje problema, a drugo je da vi morate biti neka velika ličnost kako bi protiv vas postojala zavjera. Tu je onda i nukleus precijenjene veličine. Tako kompenzirate nemoć i slabost", precizirao je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pizzon wrote:da, nole moze da ode, kad pozeli.
granica maticne drzave.
darth_vader-
2014-04-17
pokerjocker wrote:ahahahahahahaha, čekaj malo, jel ti to imaš 135000 poruka? pa kad si to natukao?RayMabus wrote:Jel želiš da ozbiljno komentiramo Srđanove gluposti ili šta ?
Ne pratiš baš igru pozorno...: )
darth_vader-
2014-04-17
Ljudi se na kraju nisu čak ni pošteno branili, što jes jes.
Similar topics
» Noletov otac:'Svuda su oko nas bombe padale.Nikad im necemo oprostiti'
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Teroristi su se samo ,,branili od policije''
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Teroristi su se samo ,,branili od policije''
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
Page 1 of 1