ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
Hektorović wrote:Hrvatski vozači su izvrsni naspram onih u BiH i Srbiji.
bliski istok je apsolutni vrh... palit svjetla noću je samo za pedere, puna crta je tu za zajebanciju a to što ide auto iz suprotnog smjera ne ometa pretjecanje, a kad jedan pretječe onda drugi pretječe istovremeno njega i onog prvog preko bankine, i niko ne jebe jel ide neko iz suprotnog smjera. Semafor, kakav kurac semafor.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
česi su užas.
voziš 170-180 i čeh krene pretjecat. mađara. mađar vozi 121km/h čeh ga pretiče sa sigurnih 125km/h.
naravno, kada prvi čeh krene u pretjecanje odmah na autoputu vidiš tko je čeh, jer se svi ukapčaju za vođom, a ti kao u krdu divljih svinja...
voziš 170-180 i čeh krene pretjecat. mađara. mađar vozi 121km/h čeh ga pretiče sa sigurnih 125km/h.
naravno, kada prvi čeh krene u pretjecanje odmah na autoputu vidiš tko je čeh, jer se svi ukapčaju za vođom, a ti kao u krdu divljih svinja...
2014-12-30
Ovo mi nikad ne dopizdi gledati..svakako preporucujem
Guest- Guest
marcellus wrote:Hektorović wrote:Hrvatski vozači su izvrsni naspram onih u BiH i Srbiji.
bliski istok je apsolutni vrh... palit svjetla noću je samo za pedere, puna crta je tu za zajebanciju a to što ide auto iz suprotnog smjera ne ometa pretjecanje, a kad jedan pretječe onda drugi pretječe istovremeno njega i onog prvog preko bankine, i niko ne jebe jel ide neko iz suprotnog smjera. Semafor, kakav kurac semafor.
Gdje si to vozio? :D
U Švicarskoj nema smisla autom, vozovi su fantazija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
švica je zadnja zemlja u kojoj bi htio živjet. prije kod ere u vukojebini bez struje nego u toj usranoj zemlji. užasna, fašistička, ksenofobična zemlja. treba ju pretvorit u nizozemsku i ledenjake poslat da napravejezeo u alpama.Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:Hrvatski vozači su izvrsni naspram onih u BiH i Srbiji.
Gdje si to vozio? :D
U Švicarskoj nema smisla autom, vozovi su fantazija.
veber-
2014-12-30
veber wrote:švica je zadnja zemlja u kojoj bi htio živjet. prije kod ere u vukojebini bez struje nego u toj usranoj zemlji. užasna, fašistička, ksenofobična zemlja. treba ju pretvorit u nizozemsku i ledenjake poslat da napravejezeo u alpama.
Što ti se događalo tamo? :D :D
A jest da nebi tamo niti ja nikad... No Francuski i Talijanski dio su ipak bolji od Švabskog.
2018-04-10
Ženeva, Lucern i Montreux su super, kozmopolitski gradovi...
2018-04-10
pa nije mi se nikaj traumatičnog. osim kaj sam morao objašnjavat drotu da mi se auto ugasi tek kada temperatura ulja padne ispod 50 i kada se turbine smire pa dok je on meni objašnjavao da ugasim auto, a ja njemu pokazivao zaključan auto koji čeka spuštanje temp ulja i broja okretaja, auto je prekinuo našu raspravu jer se sam ugasio, dodatno blinkno žmigavcima i to je to.
jedna od najusranijih, najlicemjernirnijih i užasnih zemalja.
općenito su užas i seronje, većinom.
2014-12-30
veber wrote:jedna od najusranijih, najlicemjernirnijih i užasnih zemalja.
Pa tvoji Germani :D
2018-04-10
Hektorović wrote:veber wrote:švica je zadnja zemlja u kojoj bi htio živjet. prije kod ere u vukojebini bez struje nego u toj usranoj zemlji. užasna, fašistička, ksenofobična zemlja. treba ju pretvorit u nizozemsku i ledenjake poslat da napravejezeo u alpama.
Što ti se događalo tamo? :D :D
A jest da nebi tamo niti ja nikad... No Francuski i Talijanski dio su ipak bolji od Švabskog.
tamo ti ukradu auto kad prebrzo voziš... Jamiroquaiju su maznuli neki superskupi ferrari mislim... jq inače jako voli brze aute, uglavnom vintage, ima par po mom ukusu...
mislim ono murija ti ga zaplijeni... inače da naci država al kažu mi ljudi koji su bili da nije tak loše
veber wrote:pa nije mi se nikaj traumatičnog. osim kaj sam morao objašnjavat drotu da mi se auto ugasi tek kada temperatura ulja padne ispod 50 i kada se turbine smire pa dok je on meni objašnjavao da ugasim auto, a ja njemu pokazivao zaključan auto koji čeka spuštanje temp ulja i broja okretaja, auto je prekinuo našu raspravu jer se sam ugasio, dodatno blinkno žmigavcima i to je to.
Weberu..ti si fasist,nisi progressivan,neprilagodjen si liberalnom europskom drustvu,auto te ne slusa i jos se ides objasnjavati sa policijom...5 godina zabrane ulaska u svicarsku
Guest- Guest
dzango wrote:Čipuješ auto i rešena stvar.
ma nije jer će te uskoro auto sam cinkat muriji ako bilo prekoračiš brzinu bilo drkaš po čipu
a frendica, inače nijemica, stavila zastore s modelom kave. pamučni zastori i na njima printani otisci kave. zrna, kapućino i sl.
došla joj predstavnica stanara, pozvala ju van i pokazala frontu zgrade. svi imaju iste zastore samo ona ima motiv kave koji kvari vizuru zgrade.
žena je dalmatinka i obećala je da će to rješiti već drugi dan.
napiknula je crvene zastore i na šajbe napisala: I am free
:D:D:D:D:D:D:D:D a luda dalmatinka
došla joj predstavnica stanara, pozvala ju van i pokazala frontu zgrade. svi imaju iste zastore samo ona ima motiv kave koji kvari vizuru zgrade.
žena je dalmatinka i obećala je da će to rješiti već drugi dan.
napiknula je crvene zastore i na šajbe napisala: I am free
:D:D:D:D:D:D:D:D a luda dalmatinka
2014-12-30
kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
prije su bili odlični; brzi, bezobrazni, ali kompetentni, ali ih je eu uškopila
sad su spori i smotani do jaja
daj ti meni bosance, ja ti dam te...ne znam kako bi ih nazvao, one škopljene...Hektorović wrote:veber wrote:jedna od najusranijih, najlicemjernirnijih i užasnih zemalja.
Pa tvoji Germani :D
nemaju ti veze s nijemcima. a ako rat krene, opet će iz bavarske krenut. bavarci niu normalni, kao ni sasi.
veber-
2014-12-30
kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
Ako mislis da LUDJAKE za volanom,istina..gaze nemilo po gasu kao da se vjecito utrkuju,cak i vozaci kamijuna,slepera i slicno gaze prebrzo..
"privezu" se njih 5-6 jedan iza drugog razmak ne veci od 2 metra i nafitilje 150-160...jeza je i gledati..
Guest- Guest
probaj vozit po grčkoj, onda nam javi.kaya wrote:U italiji su uzasni vozaci.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
Page 2 of 7