ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
https://www.evo.co.uk/news/22326/mandatory-speed-limiters-to-be-fitted-to-all-new-cars-in-europe-within-three-years
majku im jebem.
ali to je zato jer smo stoka, i jer želimo biti sigurni u svom malom svinjcu. Ljudi su danas malo postali gadljivi, doslovce kukavice. Svi strahuju za život, izgleda.
a jedina zabava koja je dozvoljena je napit se do besvjesti, tu jedino nema nikakvih ograničenja.
majku im jebem.
ali to je zato jer smo stoka, i jer želimo biti sigurni u svom malom svinjcu. Ljudi su danas malo postali gadljivi, doslovce kukavice. Svi strahuju za život, izgleda.
a jedina zabava koja je dozvoljena je napit se do besvjesti, tu jedino nema nikakvih ograničenja.
marcellus wrote:a jedina zabava koja je dozvoljena je napit se do besvjesti, tu jedino nema nikakvih ograničenja.
Haram
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: ovo je pravi fašizam, al nikom ne smeta
marcellus wrote:https://www.evo.co.uk/news/22326/mandatory-speed-limiters-to-be-fitted-to-all-new-cars-in-europe-within-three-years
majku im jebem.
A to kao tebi smeta jer ne možeš voziti 170 po breguza..............ili kako?
Na koji način to tebe ometa u vožnj tvoga auta starog 10 god ?
Podržavam...
red wolf-
2016-02-10
Yehudim wrote:marcellus wrote:https://www.evo.co.uk/news/22326/mandatory-speed-limiters-to-be-fitted-to-all-new-cars-in-europe-within-three-years
majku im jebem.
A to kao tebi smeta jer ne možeš voziti 170 po breguza..............ili kako?
Na koji način to tebe ometa u vožnj tvoga auta starog 10 god ?
Na način da volim vozit 200 +, eto.
na način da su ograničenja takva da su rađena po vozačkim sposobnostima 18-godišnjakinje koja je položila prije tri mjeseca, vozi stari VW kojeg samo naljepnice sa smajlićima drže na okupu da se ne raspadne od hrđe, ima sjebane amortizere i po sumraku i kiši se vraća iz kafića nakon što se posvadila s dečkom.
čak i moja žena popizdi kad mora vozit po ograničenju, jer je obično pol onog kolko normalno negdje voziš
red wolf wrote:Podržavam...
normalno, jer si inače malo spor. Trigger je za tebe intelektualac.
Ne, ti si glup da bi razumio intenciju koja stoji iza svega ovog...marcellus wrote:red wolf wrote:Podržavam...
normalno, jer si inače malo spor. Trigger je za tebe intelektualac.
red wolf-
2016-02-10
vozim po autobahnu 160-170 i u traci pokraj mene porš 911 me pomakne bočno za metar.
ako nijemci proglase 130 vrijeme je za novi rat
ako nijemci proglase 130 vrijeme je za novi rat
2014-12-30
klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
AssadNaPodmornici wrote:klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
ma da a imaš klinaca koji s 19 godina pobjeđuju u formuli 1.
više me brinu moji penzići, sporo, smotano, da desni žmigavac skrene lijevo, ko ova nekidan penzićka što je zgazila dijete na zebri, oće stisnut kočnicu pa je sjebe alzheimer pa zaboravi koja je pedala gas a koja kočnica...
AssadNaPodmornici wrote:klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
A evo ja jedva čekam da AI preuzme vožnju...
Ionako se obično vozim sa vozačem ili taxijem
2018-04-10
Nekako se ovom mjerom osjecam kao da nam slijedi kastracija..
Vec od 50km na sat mosh zginuti,ako se bash hoce,ali i ostati dozivotni invalid..sa 150-200 gines..brzo i bezbolno..glasam za drugu opciju..covjek kad vozi brzo,mora i da jako pazi..na niskim brzinama paznja popusta i opet se gine..
vidjam hrpu retardiranih pičaka kako u svojim autima u gradu,guzvi,na autobanu,posvuda glade svoje smurtfone,jer je bitno biti povezan 24/7 365 dana u godini sa svim drugim budalama..
te koji potpisuju ovakve budalastine da postanu Zakoni,zavezati konopom Marcu za auto i malo ih provozati...sa 50 na sat,koji kilometar..
Vec od 50km na sat mosh zginuti,ako se bash hoce,ali i ostati dozivotni invalid..sa 150-200 gines..brzo i bezbolno..glasam za drugu opciju..covjek kad vozi brzo,mora i da jako pazi..na niskim brzinama paznja popusta i opet se gine..
vidjam hrpu retardiranih pičaka kako u svojim autima u gradu,guzvi,na autobanu,posvuda glade svoje smurtfone,jer je bitno biti povezan 24/7 365 dana u godini sa svim drugim budalama..
te koji potpisuju ovakve budalastine da postanu Zakoni,zavezati konopom Marcu za auto i malo ih provozati...sa 50 na sat,koji kilometar..
Guest- Guest
upravo tako..svabija puna pemzića koji datiraju jos iz WW2,jebes mi sve,ako nemaju i 80 godina,i jos uvijek voze..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:klincima do 25ete bi svakako trebalo smanjiti brzinu kojom voze
ma da a imaš klinaca koji s 19 godina pobjeđuju u formuli 1.
više me brinu moji penzići, sporo, smotano, da desni žmigavac skrene lijevo, ko ova nekidan penzićka što je zgazila dijete na zebri, oće stisnut kočnicu pa je sjebe alzheimer pa zaboravi koja je pedala gas a koja kočnica...
Ono refleksi,vidna zona,koncetracija i vozne sposobnosti na nivou egipatskih mumija..
Guest- Guest
da, sad sam opasan ja koji nisam ogrebo auto zadnjih 35 godina, a nije opasna glupa pička koja šalje sms-ove u vožnji
i to stoji što kažeš
pismejker wrote:upravo tako..svabija puna pemzića koji datiraju jos iz WW2,jebes mi sve,ako nemaju i 80 godina,i jos uvijek voze..
Ono refleksi,vidna zona,koncetracija i vozne sposobnosti na nivou egipatskih mumija..
Joža Manolić uredno ima vozačku...
Mladić za volanom.
Samo što nije 99ta...
2018-04-10
meni mercedes ne želi krenut jer je ekipa napušena ko stado krava, obični kombi. imam pasivno udisanje haše i vutra.marcellus wrote:da, sad sam opasan ja koji nisam ogrebo auto zadnjih 35 godina, a nije opasna glupa pička koja šalje sms-ove u vožnji
naravno senzor i ja smo porazgovarali kao Bowman i HAL9000 iz odiseje. više ni pojaseve ne moraš vezat, a ide...
veber-
2014-12-30
Inace u svabiji su vozaci u principu dobro savladali vozacku skolu,i jako paze..nisu eksplozivni i skloni sukobima,a manje greske u voznji se izmedju vozaca toleriraju ako nema stete i zrtava..malo se svirne,blicne i ide dalje..nema ekstremnog ponasanja.Uvijek ima mladih nadobudnih,ali nakon sto naprave nekom stetu,pa iskijaju placanje kazne i odstete,od nekih 5000-10000 ojra,nikad im vise ne pada na pamet izazivati srecu..
Guest- Guest
Hrvatski vozači su izvrsni naspram onih u BiH i Srbiji.
2018-04-10
Hektorović wrote:Hrvatski vozači su izvrsni naspram onih u BiH i Srbiji.
bliski istok je apsolutni vrh... palit svjetla noću je samo za pedere, puna crta je tu za zajebanciju a to što ide auto iz suprotnog smjera ne ometa pretjecanje, a kad jedan pretječe onda drugi pretječe istovremeno njega i onog prvog preko bankine, i niko ne jebe jel ide neko iz suprotnog smjera. Semafor, kakav kurac semafor.
Similar topics
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» nisan nikom ,,al ovoj bi opleo šamar
» Nisam ljigavac, neću nikom da klimam glavom
Page 1 of 7