Slucaj frizider .
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Slucaj frizider .
stos alergicna na pozitivnu kritikuRabarbara wrote:Podrepak, ne prodajem ništa. Vrati novčanik u džep i smiri se.prckov wrote:zato sto to prodajes pod pamet na I to na javnom mjestuRabarbara wrote:Dobro, a zašto se onda kačiš na nekog koga smatraš tupim?prckov wrote:eno vidiRabarbara wrote:
Ma evo meni opet mog podrepog visuljka.
I opet komentira foruaše, a na temu nema ništa pametno napisati. Rodilagamajka neupotrebljivog i beskorisnog.
Rekoh razguli. Jesi li glup ili gluh?
sad se ljuti na mene ko da sam ja kriv sto je tupa
vid cak je I kontekst izrezala, nije vrag da si I ti skuzila da valjas gluposti
Mazohizam?
Sretan si da je netko poput tebe?
Što?
a to steti drustvu u cjelini za koje si ti navodno zabrinuta
Znam tko si, ne moraš to svaki put dokazivati. :)
ja ti samo hocu pomoc da budes koristan a ne stetan clan drustva
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tako je kajokaya wrote:Ma to su te psihopatske licnosti, nema tu empatije , sve moze kod njih.veber wrote:to je mentalni sklop koji nema osjećaj kajanja niti osjećaj da je učinio nešto što nije moralno ispravno.kaya wrote:Ne, monstrum je toliko bez savjesti da je bizaran. Pazi ona ukrade novac ( valjda iz birtije gdje je radila) i zove policiju da je opljackana i zna da ce dolaziti ispitivati ju . A sestru ima u frizideru. Koliko se to cudoviste nicega ne boji kuzis..
recider nam ti jos koju
2014-04-19
Pazite, ona osim sto se stalno cula sa sestrom ( da nitko ne prijavi nestanak) ona je cak kada se ova hladila desetak godina isla kod susjeda posuditi poplune i deke jer je izmislila da stize sestra s deckom u posjet. Znaci ona uopce nije neuracunljiva niti je potisnula to zbog seksa kako misle psihijatri :) nego je godinama zataskavala to da drugi misle da je ova ziva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
empatija je vrlo širok pojam. stvar je da nitko nije prepoznao što se dešava.kaya wrote:Ma to su te psihopatske licnosti, nema tu empatije , sve moze kod njih.veber wrote:to je mentalni sklop koji nema osjećaj kajanja niti osjećaj da je učinio nešto što nije moralno ispravno.kaya wrote:Ne, monstrum je toliko bez savjesti da je bizaran. Pazi ona ukrade novac ( valjda iz birtije gdje je radila) i zove policiju da je opljackana i zna da ce dolaziti ispitivati ju . A sestru ima u frizideru. Koliko se to cudoviste nicega ne boji kuzis..
kakv je to muž koji ima troje djece s njom a ne prepoznaje psihozu?
ja da imam staru škrinju u stanu/kući pozvao bi Rahimija da ju odfura i zeme si bakar, kompresor i naljepnicu gorenje. kasnije bi me Rahimij nazvao jel da se reši i sadržaja ili da ga vrati....sarkazam
veber-
2014-12-30
pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
veber-
2014-12-30
Nemam pp , kic mi ga je ukinuo.veber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije prcko, neka ovnina lupa.kaya wrote:Ako je prco nema nas kod kuce ..
Ovaj je čak i za njega preglup.
Guest- Guest
kaj?kaya wrote:Nemam pp , kic mi ga je ukinuo.veber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
veber-
2014-12-30
ma bezobraznakaya wrote:Pazite, ona osim sto se stalno cula sa sestrom ( da nitko ne prijavi nestanak) ona je cak kada se ova hladila desetak godina isla kod susjeda posuditi poplune i deke jer je izmislila da stize sestra s deckom u posjet. Znaci ona uopce nije neuracunljiva niti je potisnula to zbog seksa kako misle psihijatri :) nego je godinama zataskavala to da drugi misle da je ova ziva.
2014-04-19
ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
a na glupace sa alergican I generalno mi se gave
elem ni u snu
2014-04-19
Blago tebi. Da mi je dva dana biti ti, spasila bih se.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
elem ni u snu
Guest- Guest
jel mi se cini ili sam ti to nesto odbojanRabarbara wrote:Nije prcko, neka ovnina lupa.kaya wrote:Ako je prco nema nas kod kuce ..
vidis kako ljudi dobrocinstvo pogresno shvate I tako prave greske I nepravde prema divnim ljudima
2014-04-19
kaja može biti sve, ali da je glupa. nije.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
elem ni u snu
bojiš se jakih žena, a zemo?
veber-
2014-12-30
ja eto, ubi te pametRabarbara wrote:Blago tebi. Da mi je dva dana biti ti, spasila bih se.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
elem ni u snu
2014-04-19
jasta je nego glupaveber wrote:kaja može biti sve, ali da je glupa. nije.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
elem ni u snu
bojiš se jakih žena, a zemo?
to sto nije skroz glupa ne znaci da nije glupa
kuis
2014-04-19
ne, ali neka ti bude.
kaya je vrlo inteligentna žena, to što ti imaš neki default kako bi žena trebala "mislit" je tvoj problem.
kaya je vrlo inteligentna žena, to što ti imaš neki default kako bi žena trebala "mislit" je tvoj problem.
2014-12-30
Ti?prckov wrote:jel mi se cini ili sam ti to nesto odbojanRabarbara wrote:Nije prcko, neka ovnina lupa.kaya wrote:Ako je prco nema nas kod kuce ..
vidis kako ljudi dobrocinstvo pogresno shvate I tako prave greske I nepravde prema divnim ljudima
Odakle ti takva ideja?
Ja sam luda za muškarcima tvog kalibra, a to je ta fatalna veličina brabonjka zalijepljenog na ovčju dlaku. Pravi biser.
Pitam se samo kako sam mogla cijeli život bez takvog bisera.
Guest- Guest
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 15 of 22