ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slucaj frizider .

Page 9 of 22 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Next

Go down

Slucaj frizider . - Page 9 Empty Re: Slucaj frizider .

Post by newuser 20/2/2019, 14:29

Ali su sami sebi dopustili da ih se bez grižnje savjesti može prozvati za nemar, aljkavost kako god...

newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by prckov 20/2/2019, 14:30

ne znam za vas al jab njoj pored suda natovario I onih 10 baba iz grevio ekipe
jel obiteljsko nasilje il nije
jel tako kajo srce  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus 20/2/2019, 14:30

newuser wrote:
marcellus wrote:
newuser wrote:Puno nelogičnosti, a i aljkavosti policije netko nestao 2000 nestanak prijavljen 2005 pa to nije normalno. Nešto smrdi.

pa i smrdilo je. Normalno da je policija sumnjala od početka na ubojstvo. Nije sumnjala na frižider. Ne vidim da je to neka aljkavost. Pretpostavka da bi u frižideru neko godinama držo leš u kući u kojoj živi još pet ljudi je ono za science fiction a ne ozbiljnu istragu
Pa ako su sumnjali jesu li napravili poretragu imanja uključujući i kuću?

pretraživali su što su smjeli, očito sud nikad nije dao nalog da se kuća pretraži.

imanje su pretražili, septičku jamu i to, ostalo je naravno njiva palovec je ravnica čista nemaš kaj tražit tijelo na livadi se vidi a ak ga zakopaš životinje ga izvuku ak nije jako duboko i u lijesu.

kuću? Leš godinama u kući? Očito su to smatrali suludom pretpostavkom.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by newuser 20/2/2019, 14:32

marcellus wrote:
newuser wrote:
marcellus wrote:
newuser wrote:Puno nelogičnosti, a i aljkavosti policije netko nestao 2000 nestanak prijavljen 2005 pa to nije normalno. Nešto smrdi.

pa i smrdilo je. Normalno da je policija sumnjala od početka na ubojstvo. Nije sumnjala na frižider. Ne vidim da je to neka aljkavost. Pretpostavka da bi u frižideru neko godinama držo leš u kući u kojoj živi još pet ljudi je ono za science fiction a ne ozbiljnu istragu

pretraživali su što su smjeli, očito sud nikad nije dao nalog da se kuća pretraži.

imanje su pretražili, septičku jamu i to, ostalo je naravno njiva palovec je ravnica čista nemaš kaj tražit tijelo na livadi se vidi a ak ga zakopaš životinje ga izvuku ak nije jako duboko i u lijesu.

Onda OK očito su pretražili koliko im je dopušteno. Dakle prst krivnje se može pokazati na one koji nisu dali nalog ili tko nije tražio nalog da se kuća pretraži.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2019, 14:32

prckov wrote:ne znam za vas al jab njoj pored suda natovario I onih 10 baba iz grevio ekipe
Fašisto i muski šovinisto,sad si se oborio na  zene??!!!! odma na sud..!!! :bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/2/2019, 14:33

budimo jos nesto realni..ubojstvo je pocinjeno 2000-te..nestanak prijavljen 2005-te..jos tih godina u policji je radilo podosta onih kojih su usli u policiju 90-tih sa ulice polazuci brzinski tecaj za policajca...a vjerojatno je bilo onih i sa krivotvorenim diplomama...mnogi su i sa vezama upadali u policiju...a da nisu bili strucni..pa ne bi bilo cudno i d aje takva ekipa napravila prvi put ocevid...vise razmisljajuci ka'k bu kod veselog martina isli na gablec ili veceru nego sto su razmislajli o slucaju..pa jebote kad se sjetim tog vremena tko je sve radio u policiji ajme...pa nama kad je policija dosla na ocevid 2002 kad nam je susjed namjerno kamenom razbio prozor...ovi su dosli do 'zakljucka' da on nije mogao baciti kamen tridesetak metara jer mu je jedna ruka bila kraca...na kraju taj policjac koji je napravio zapisnik dosao je u policiju 1991 kao nekakv radnik i prosao brzinski tecaj od tri mjeseca...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2019, 14:34

vuksadinare wrote:budimo jos nesto realni..ubojstvo je pocinjeno 2000-te..nestanak prijavljen 2005-te..jos tih godina u policji je radilo podosta onih kojih su usli u policiju 90-tih sa ulice polazuci brzinski tecaj za policajca...a vjerojatno je bilo onih i sa krivotvorenim diplomama...mnogi su i sa vezama upadali u policiju...a da nisu bili strucni..pa ne bi bilo cudno i d aje takva ekipa napravila prvi put ocevid...vise razmisljajuci ka'k bu kod veselog martina isli na gablec ili veceru nego sto su razmislajli o slucaju..pa jebote kad se sjetim tog vremena tko je sve radio u policiji ajme...pa nama kad je policija dosla na ocevid 2002 kad nam je susjed namjerno kamenom razbio prozor...ovi su dosli do 'zakljucka' da on nije mogao baciti kamen tridesetak metara jer mu je jedna ruka bila kraca...na kraju taj policjac koji je napravio zapisnik dosao je u policiju 1991 kao nekakv radnik i prosao brzinski tecaj od tri mjeseca...
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 20/2/2019, 14:36

vuksadinare wrote: dosla na ocevid 2002 kad nam je susjed namjerno kamenom razbio prozor...
Ma najjači si :DD
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2019, 14:36

marcellus wrote:
newuser wrote:
marcellus wrote:

uz opravdanu sumnjuimas zakonsko pravo da kucu okrenes napoacke,ne treba ti nalog..

U jemerici ce ti preorati imanje kako treba i razvaliti temelj kuce ako ppostoji opravdana sumnja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 20/2/2019, 14:37

pismejker wrote:
prckov wrote:ne znam za vas al jab njoj pored suda natovario I onih 10 baba iz grevio ekipe
Fašisto i muski šovinisto,sad si se oborio na  zene??!!!! odma na sud..!!! :bash
jok ja
vidis da stitim zrtvu
a zrtva je zensko ako
 smijem rec da je zensko bez da se raspitam
mozda nisam politicki korektan pa ce se debo I ezek naljutit I prijavit me babama  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/2/2019, 14:38

newuser wrote:
vuksadinare wrote: dosla na ocevid 2002 kad nam je susjed namjerno kamenom razbio prozor...
pa da..sa tim susjedom smo se sporili desetak godina...zato jer je napravio zid metar u nasem posjedu a da nije nikog pitao...onda smo imali stalno pizdarije sa njim...kad je popusio na sudu isti dan nam je kamenom razbio prozor
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 20/2/2019, 14:39

izgleda da me kaja ignorira
a bas sam sladak  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2019, 14:45

vuksadinare wrote:
newuser wrote:
pa da..sa tim susjedom smo se sporili desetak godina...zato jer je napravio zid metar u nasem posjedu a da nije nikog pitao...onda smo imali stalno pizdarije sa njim...kad je popusio na sudu isti dan nam je kamenom razbio prozor
Tja..valjda pejbek..nezgodno je to..
Isto kao i moj biser kretenski stari,bez ugovora prodao komad 3x10 metara na kraju baste,i dosao drugi vlasnik i skuzao,da mu nekako u papirima stoji manje,a njegova dvorisna upravo na toj parceli..pa se usro,pa ovo pa ono,mislio da posto nema papira ja cu svojatati i taj usrani komadic zemlje..kad je vidio da to ne namjeravam smirio se,pa cak i pitao,mozda im jos komad zemlje iza zgradice da je njegov..
Rekoh,ne izazivaj susjed srecu..dosad je imas...
I oni su nekud osli,trbuffom za kruffom..ne vidjam mikog tamo.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 20/2/2019, 14:50

prckov wrote:izgleda da me kaja ignorira
Dosadan si stari..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 20/2/2019, 14:51

vuksadinare wrote:mogli bi ovako otprilike opista situaciju da je godzilla naisla na zeta da ceprka oko zamrzivaca...nakon sto ga je lupila sakom po tjemenu i ubacila u zamrzivac...nakon koji dan pita je kcer

kcerka:'mama jesi mi vidila muza'

godzilla:'nisam a kaj ga nema?'

kcerka:'pa ni's ga videla dva dana'

godzilla:'a mozda je pobegel sa onom konobaricom u susednom mestu u svabiju sem cula ka'k se prica da ju je ofiral'
:)

Last edited by kaya on 20/2/2019, 14:52; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 20/2/2019, 14:59

kaya wrote:
prckov wrote:izgleda da me kaja ignorira
Dosadan si stari..
ma nisam ja bitan
ti si zanimljiva
stara  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2019, 15:27

Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
da se raspitivala kako je trebala, priče koje je čuo otac čuli bi i oni i to bi im bilo dovoljno za sumnju na ubojstvo...
zna se kakvo je daljnje službeno postupanje...

pa murija je i sumnjala na ubojstvo.

samo nije sumnjala da je neko tolko lud da godinama drži leš u kući

policija provodi operativna izvješća i o tome izvide i sumnje radi.
sad će reć opet da sa gnječ, al ovdje je očito citiran Ivica Kirin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 20/2/2019, 15:36

Ja ipak mislim da roditelji nisu znali jer bi prijavili, samo su znali da imaju kcer opaku grdobinu i drugu nestalu. A grdobina ih je zavlacila lazima da joj se ova javljala.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 20/2/2019, 15:40

ma dajte ljudi ja sam dosta vremena kao mali klinac proveo u tom selu jer mi je mama bila učiteljica u tamošnjoj školi (zagrepčanka je ali nije bilo posla u zagrebu pa je prihvatila ić tamo). Kakva kurac policija u Maloj Subotici i Palovcu. Tamo je najviše što se ikad dogodilo bilo da je martin jagu napal sa sekirom kad mu je srala da se opet napil pa su ga otpeljali da se ohladi. I da je neko fkral piceke susedu. Kaj vi mislite da tam imaju CSI?

o kakvoj stručnosti policije pričate, pa tamo je žandar da rješava pijance i krađu kokoši, ne ubojstvo. A i najbliža stanica je mislim bila u Čakovcu...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 20/2/2019, 15:44

marcellus wrote:ma dajte ljudi ja sam dosta vremena kao mali klinac proveo u tom selu jer mi je mama bila učiteljica u tamošnjoj školi (zagrepčanka je ali nije bilo posla u zagrebu pa je prihvatila ić tamo). Kakva kurac policija u Maloj Subotici i Palovcu. Tamo je najviše što se ikad dogodilo bilo da je martin jagu napal sa sekirom kad mu je srala da se opet napil pa su ga otpeljali da se ohladi. I da je neko fkral piceke susedu. Kaj vi mislite da tam imaju CSI?

o kakvoj stručnosti policije pričate, pa tamo je žandar da rješava pijance i krađu kokoši, ne ubojstvo. A i najbliža stanica je mislim bila u Čakovcu...
:) pa dobro, kuzimo da nisu CSI al opet ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/2/2019, 15:46

kaya wrote:Ja ipak mislim da roditelji nisu znali jer bi prijavili, samo su znali da imaju kcer opaku grdobinu i drugu nestalu. A grdobina ih je zavlacila lazima da joj se ova javljala.
pa grdobina je i njih terorizirala...stari je iz ocaja pio a bio je sportas,nogometas...stara je rintala u njemackoj..i slala lovu doma..a ova trosila,kockala,lazirala da su je opljackali jer je prokockala 500 eura za rezije...evo po novom cujem da je prosle godine skoro pa izbacila kcer i zeta iz kuce...sto govori da ovi nisu imali vjerojatno pojma sto drzi ova u skrinji...bar zet i kcer...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 22 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics