Slucaj frizider .
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Slucaj frizider .
ma, koliko ti to seki imaš?!dijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
Prije da muz niske emocionalne inteligencije nije shvatio.
A ove neke seke, strava.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
znam :)veber wrote:a, čuj. ima čovjek šarma, kaj je je.
znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?Noor wrote:znam :)veber wrote:a, čuj. ima čovjek šarma, kaj je je.
veber-
2014-12-30
ne znam da li dijagram voli plavuševeber wrote:znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?Noor wrote:znam :)veber wrote:a, čuj. ima čovjek šarma, kaj je je.
ubit će te kajica.
dijagram svakom poslu pristupa s ozbiljnošću i predanosti. vidio sam na mom krovu. tako da mislim da boja kose ne igra ulogu kod takvog pregaraoca.
dijagram svakom poslu pristupa s ozbiljnošću i predanosti. vidio sam na mom krovu. tako da mislim da boja kose ne igra ulogu kod takvog pregaraoca.
2014-12-30
nece, nas dve cemo na kavu, a vi sljakajte :)
pa i to je bolje nego s dvije, dvije, dvije kako da to pristojno napišem?Noor wrote: nece, nas dve cemo na kavu, a vi sljakajte :)
aa, dvije divlje mačketine. fino sam to napisao.
veber-
2014-12-30
Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Noor wrote:ne znam da li dijagram voli plavuševeber wrote:znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?Noor wrote:znam :)veber wrote:a, čuj. ima čovjek šarma, kaj je je.
Tako da mozemo jedino ti i ja na kavu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kuhano vino i koktele za Bozic smo propustile, tako da bi mogle..da :)kaya wrote:Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Noor wrote:ne znam da li dijagram voli plavuševeber wrote:znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?Noor wrote:znam :)veber wrote:a, čuj. ima čovjek šarma, kaj je je.
Bokte, koji razvrat na ovako morbidnoj temi...
darth_vader-
2014-04-17
janjetina, luk i ta zdrava prehrana ne rulaju kod vas?Noor wrote:kuhano vino i koktele za Bozic smo propustile, tako da bi mogle..da :)kaya wrote:Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Noor wrote:ne znam da li dijagram voli plavuševeber wrote:znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?Noor wrote:
znam :)
veber-
2014-12-30
sta fali jastogu i prstacima?veber wrote:janjetina, luk i ta zdrava prehrana ne rulaju kod vas?Noor wrote:kuhano vino i koktele za Bozic smo propustile, tako da bi mogle..da :)kaya wrote:Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Noor wrote:ne znam da li dijagram voli plavuševeber wrote:
znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama?
jastog ok. prstaci u svakom slučaju precjenjeni.Noor wrote:sta fali jastogu i prstacima?
godine davne u stonu bio pa me uvjeravali da da je je kamenica najbolja svježa s limunom. pojedem pol praseta dok trči po šumi. ne znaš tko koga jede. kamenica mene ili ja nju.
veber-
2014-12-30
zivi uzas :-Djasambrend wrote:Bokte, koji razvrat na ovako morbidnoj temi...
@veber wrote:znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama? :D
@Noor wrote;znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama? :D
@kaya wrote:Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Tako da mozemo jedino ti i ja na kavu.
@Noor wrote:kuhano vino i koktele za Bozic smo propustile, tako da bi mogle..da :)
@veber wrote:janjetina, luk i ta zdrava prehrana ne rulaju kod vas?
@Noor wrote:sta fali jastogu i prstacima??????????Posebno iz sestrinog frizidera?????????????????????
O sunce ti jebem uzareno koji morbidni perverznjaci..
@Noor wrote;znam da znaš. možda da upoznamo kayu i dijagrama? :D
@kaya wrote:Nije ni bitno jer u svakom slucaju ja ne volim pametnjakovice bez pokrica koji vole docirati.Tako da mozemo jedino ti i ja na kavu.
@Noor wrote:kuhano vino i koktele za Bozic smo propustile, tako da bi mogle..da :)
@veber wrote:janjetina, luk i ta zdrava prehrana ne rulaju kod vas?
@Noor wrote:sta fali jastogu i prstacima??????????Posebno iz sestrinog frizidera?????????????????????
O sunce ti jebem uzareno koji morbidni perverznjaci..
Guest- Guest
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 22 of 22