Slucaj frizider .
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Slucaj frizider .
Ti?prckov wrote:jel mi se cini ili sam ti to nesto odbojanRabarbara wrote:Nije prcko, neka ovnina lupa.kaya wrote:Ako je prco nema nas kod kuce ..
Ovaj je čak i za njega preglup.
vidis kako ljudi dobrocinstvo pogresno shvate I tako prave greske I nepravde prema divnim ljudima
Odakle ti takva ideja?
Ja sam luda za muškarcima tvog kalibra, a to je ta fatalna veličina brabonjka zalijepljenog na ovčju dlaku. Pravi biser.
Pitam se samo kako sam mogla cijeli život bez takvog bisera.
Guest- Guest
Zato si ti poginuo od svoje. Već nekoliko puta. :)prckov wrote:ja eto, ubi te pametRabarbara wrote:Blago tebi. Da mi je dva dana biti ti, spasila bih se.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:pa pošalji joj pp pa se dogovorite.prckov wrote:tako je kajo
recider nam ti jos koju
a na glupace sa alergican I generalno mi se gave
elem ni u snu
Razguli. Naporan si.
Guest- Guest
ja eto, ja sam kriv sto je ona tupa jer imam default kako zena treba mislitveber wrote:ne, ali neka ti bude.
kaya je vrlo inteligentna žena, to što ti imaš neki default kako bi žena trebala "mislit" je tvoj problem.
jes mogo sta tuplje napisat
2014-04-19
Rabarbara wrote:Ti?prckov wrote:jel mi se cini ili sam ti to nesto odbojanRabarbara wrote:Nije prcko, neka ovnina lupa.kaya wrote:Ako je prco nema nas kod kuce ..
Ovaj je čak i za njega preglup.
vidis kako ljudi dobrocinstvo pogresno shvate I tako prave greske I nepravde prema divnim ljudima
Odakle ti takva ideja?
Ja sam luda za muškarcima tvog kalibra, a to je ta fatalna veličina brabonjka zalijepljenog na ovčju dlaku. Pravi biser.
Pitam se samo kako sam mogla cijeli život bez takvog bisera.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
odoRabarbara wrote:Zato si ti poginuo od svoje. Već nekoliko puta. :)prckov wrote:ja eto, ubi te pametRabarbara wrote:Blago tebi. Da mi je dva dana biti ti, spasila bih se.prckov wrote:ja sam moj pombro nesretno ozenjen coekveber wrote:
pa pošalji joj pp pa se dogovorite.
a na glupace sa alergican I generalno mi se gave
elem ni u snu
Razguli. Naporan si.
vidim ja da budim nekakvu negativnu energiju ovdje
2014-04-19
očito imaš problem s razumjevanjem napisanog.prckov wrote:ja eto, ja sam kriv sto je ona tupa jer imam default kako zena treba mislitveber wrote:ne, ali neka ti bude.
kaya je vrlo inteligentna žena, to što ti imaš neki default kako bi žena trebala "mislit" je tvoj problem.
TI misliš da je tupa, TI.
nazivaš ju tupom jer TI "misliš" da je to obrazac ponašanja koji je tebi usađen.
projiciraš dalje da tvoja glupost se odnaša na moj upis pa onda moj upis ispada glup?
u biti, obrazac ponašanja ti je takav da ti žena ne smije odgovorit, pa onda ti "misliš" za nju.
a, uredno se zakvačite na kayu kao pijan i plota. i u zadnje vrijeme za rabarbaru.
veber-
2014-12-30
ej vebereveber wrote:očito imaš problem s razumjevanjem napisanog.prckov wrote:ja eto, ja sam kriv sto je ona tupa jer imam default kako zena treba mislitveber wrote:ne, ali neka ti bude.
TI misliš da je tupa, TI.
nazivaš ju tupom jer TI "misliš" da je to obrazac ponašanja koji je tebi usađen.
projiciraš dalje da tvoja glupost se odnaša na moj upis pa onda moj upis ispada glup?
u biti, obrazac ponašanja ti je takav da ti žena ne smije odgovorit, pa onda ti "misliš" za nju.
a, uredno se zakvačite na kayu kao pijan i plota. i u zadnje vrijeme za rabarbaru.
id vid jel koji zenski supak jos otvoren
pa se uvuci
I suti
2014-04-19
argument ti je malo jači.prckov wrote:ej vebere
id vid jel koji zenski supak jos otvoren
pa se uvuci
I suti
tupa je jer ti je odgovorila?
ili je tupa jer je žensko?
ili zato kaj si u oustreliji?
veber-
2014-12-30
svugdje neadekvatni i nesposobni..ta selekcija, odnosno izostanak iste, nas je i dovela ovdje gdje smo..dijagram wrote:A da, pa nisu svi ko ti i ja, pametni i, ...kako ono dalje.Maggie19 wrote:I onda zivit 20 godina u miru i blagostanju.
Zlo i naopako.
A, prva istraga je smijesna.
Trazili su oni oko kuce, zavirili po sobama i nemaaaa.
Da je lako svi bi bili policajci.
A,'ko ce nas dat' ;-D
Evo.. prijavljen im je nestanak od oca 2000- e, a nisu zabiljesku napravili, kamoli nesto drugo .
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ekskluzivno-otkrivamo-sokantan-propust-u-potrazi-za-ubijenom-jasminom-otac-jos-2000-htio-prijaviti-nestanak-u-policiji-ga-nisu-shvatili-ozbiljno/8406473/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ekskluzivno-otkrivamo-sokantan-propust-u-potrazi-za-ubijenom-jasminom-otac-jos-2000-htio-prijaviti-nestanak-u-policiji-ga-nisu-shvatili-ozbiljno/8406473/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..to je ono zakonski 48 sati od nestanka izlazi policija na ocevid...ali jbg ovi zaboravili odnosno tad su imali dogovorene fileke,gulas 'kod veselog martina'...eh ti seoski policajci...ko zandar mile vrbica iz kuda idu divlje svinje...prvo birtija pa posel a'k si u stanju napraviti ocevidkaya wrote:Evo.. prijavljen im je nestanak od oca 2000- e, a nisu zabiljesku napravili, kamoli nesto drugo .
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
..ocito je 'baza' policje bila smjestena u krcmi 'kod veselog martina'...
Gazda Martin:'Jozek,Ivek(drotovi) sem primil obavest da je neka cura nestala tu u susednom selu morate prejti'
Jozek,Ivek(drotovi):'Polefko Martin,polefko jos nismo pojeli paprikas a jos nam nisi donesel litru vina i radajnera bumo presli prvo sim to donesi i ne zaboravi kruha ovo ni dovoljno'
Gazda Martin:'Ok decki ja sam primam obavesti vi znate najbolje evo ide vino i radajner i kruh'
Jozek:'Si cul Ivek jos jedna puca nestala ki ih vrag nosi v nemacku'
Ivek:'pusti bumo presli sutra v jutro ko sa punim trbuhom jos dela treba malo i prileci'
Jozek:'je imas praf Ivek ko jos dela sa punim trbuhom..martin daj uz onu litru vina i radajnera jos to ponovi jen put.Minister placa'.
Gazda Martin:'Jozek,Ivek(drotovi) sem primil obavest da je neka cura nestala tu u susednom selu morate prejti'
Jozek,Ivek(drotovi):'Polefko Martin,polefko jos nismo pojeli paprikas a jos nam nisi donesel litru vina i radajnera bumo presli prvo sim to donesi i ne zaboravi kruha ovo ni dovoljno'
Gazda Martin:'Ok decki ja sam primam obavesti vi znate najbolje evo ide vino i radajner i kruh'
Jozek:'Si cul Ivek jos jedna puca nestala ki ih vrag nosi v nemacku'
Ivek:'pusti bumo presli sutra v jutro ko sa punim trbuhom jos dela treba malo i prileci'
Jozek:'je imas praf Ivek ko jos dela sa punim trbuhom..martin daj uz onu litru vina i radajnera jos to ponovi jen put.Minister placa'.
2015-09-08
kaya wrote:Evo.. prijavljen im je nestanak od oca 2000- e, a nisu zabiljesku napravili, kamoli nesto drugo .
nije im prijavljeno ništa, a priča je rekla kazala
"Pojedinosti su to koje smo doznali od nekoliko pouzdanih izvora. "
Kad je izvor anoniman, to znači da izvor ne postoji, vjeruj mi.
da ne govorim da ima malo koga u stanici ko je tu radio prije 18 godina, vjerojatno nikog jer su 2000 - 2003 poslali sve u penziju drotove koji su bili u ratu, a kamoli da bi se sjećao jel pijani martin iz palovca došal u stanicu ili nije
Pise, otac umro 2013. Znaci on je 13 a mater punih 19 godina bas onako slucajno obilazili oko te skrinje i nista cudno ne primjetivsi.
Ta smilja je bila jos mlada, prvih godina, tesko moguce da je odjednom zatrazila da se skrinju ostavi na miru, ukljucenu i ne dira i ne koristi i nitko da zaviri i pokupi barem meso:)
Tesko za povjerovati da joj roditelji sve te godine izadju u susret s takvim cudnim zahtjevom.
Jos cudnije, ako i jesu da im onda nista nije bilo sumnjivo.
Pretpostavljam da je mater znala i stitila ludacu.
Moguce je znao ili sumnjao i otac, ali takodjer sutio i zivio s tim.
Koliko j sve to nenormalno i tesko za povjerovati govori i logicna, prirodna reakcija tog novog stanara u kuci, tog momka koji je ocito za neko krace vrijeme vidio da tu nesto ne stima i pomaknuo stvar s mrtve tocke.
Cijela ta obitelj je sjebana kako god okrenes.
Ta smilja je bila jos mlada, prvih godina, tesko moguce da je odjednom zatrazila da se skrinju ostavi na miru, ukljucenu i ne dira i ne koristi i nitko da zaviri i pokupi barem meso:)
Tesko za povjerovati da joj roditelji sve te godine izadju u susret s takvim cudnim zahtjevom.
Koliko j sve to nenormalno i tesko za povjerovati govori i logicna, prirodna reakcija tog novog stanara u kuci, tog momka koji je ocito za neko krace vrijeme vidio da tu nesto ne stima i pomaknuo stvar s mrtve tocke.
dijagram-
2015-08-09
zaboravlja se jedna stvar oko skrinje..ona je bila u dijelu kuce koje nije uređen za stanovanje..dakle rijetko se tu zalazilo osim ako nije sluzilo za kakvo spremiste..ova skrinja je ruknuta pod stepenice na ancin da s euopce ne moze otvoriti..a ima ejdna detalj da su je zet jedva otvorio jel je guma na vratima skrinje bila zapecena sto govori da dugo dugo nije bila u uporabi...i unutar kako pise u jutarnjem nalazila se tek jedna vrecica sa mesom iz jos 2001...na skrinju su bile pobacane stare stvari koje s enisu upotrebljavale..steker u koji je bila ukljucena skrinja nalazio se iz skrinje i nije se moglo vidjeti da li je skrinja upaljena...iz razloga jer s eu taj prostor rjeđe ulazilo...veca enigma je kako je skrinja 20-tak godina radila..a da je se nije otapalo..sto se mora uciniti bar jednom,dva puta godisnje..za ovi sreca sto je izgleda bila kupljena vrlo kvalitetna skrinja...dijagram wrote:Pise, otac umro 2013. Znaci on je 13 a mater punih 19 godina bas onako slucajno obilazili oko te skrinje i nista cudno ne primjetivsi.
2015-09-08
stari od ove dvije je bio kroner..narocito od kad mu je druga kcer 'nestala'...pa ga ej vjerojatno bilo briga za sve a kamoli za skrinju...najcesce je bio u birtiji nego u kuci...stara je dolazila dva puta godisnje doma da bi previse posvecivala paznju na staru skrinju koja se nalazila u diejlu kuce koji nije bio uređen za zivot...i prije bi rekao onda da ej znala stara nego stari...jer stari sigurno ne bi odsutio na ubojicu i to trpio...jos a'k je pod cugom..muz od ove je kepec i papucar i vjerojatno mu je ova naredila da s ene mota previse u tom prostoru..djeca nisu znala a zet kad je uselio naarvno da mu ova nije rekla a vjerojatno nije puno ni propitkivao za tu skrinju a nit ga bilo nesto briga dok nisu on i kcer naumili taj prostor preurediti da bi u njemu zivjeli
2015-09-08
marcellus wrote:kaya wrote:Evo.. prijavljen im je nestanak od oca 2000- e, a nisu zabiljesku napravili, kamoli nesto drugo .
nije im prijavljeno ništa, a priča je rekla kazala
"Pojedinosti su to koje smo doznali od nekoliko pouzdanih izvora. "
Kad je izvor anoniman, to znači da izvor ne postoji, vjeruj mi.
"Godina je 2000. Martin Dominić, 48-godišnjak iz Palovca dolazi u zgradu policije. Vadi osobnu iskaznicu, predaje je policajcu i kaže mu da bi prijavio nestanak svoje 23-godišnje kćeri Jasmine, studentice politologije na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. Policajac na porti upisuje ga u knjigu posjetitelja "
Pošto se knjige čuvaju godinama u arhivi postoji podatak da je čovjek ušao u pp. Sada za pretpostaviti je da je došao prijaviti nestanak a ne popiti kavu na policiju.
2015-08-15
vuče uzeti ću te za priv. istražitelja ako otvorim detektivu, odličan si :) ovo ti bolje ide nego politika..vuksadinare wrote:stari od ove dvije je bio kroner..narocito od kad mu je druga kcer 'nestala'...pa ga ej vjerojatno bilo briga za sve a kamoli za skrinju...najcesce je bio u birtiji nego u kuci...stara je dolazila dva puta godisnje doma da bi previse posvecivala paznju na staru skrinju koja se nalazila u diejlu kuce koji nije bio uređen za zivot...i prije bi rekao onda da ej znala stara nego stari...jer stari sigurno ne bi odsutio na ubojicu i to trpio...jos a'k je pod cugom..muz od ove je kepec i papucar i vjerojatno mu je ova naredila da s ene mota previse u tom prostoru..djeca nisu znala a zet kad je uselio naarvno da mu ova nije rekla a vjerojatno nije puno ni propitkivao za tu skrinju a nit ga bilo nesto briga dok nisu on i kcer naumili taj prostor preurediti da bi u njemu zivjeli
2015-08-15
tocno takodijagram wrote:Pise, otac umro 2013. Znaci on je 13 a mater punih 19 godina bas onako slucajno obilazili oko te skrinje i nista cudno ne primjetivsi.
oa nema tu puno mudrolije..'znali su ovi znali su oni'..ocito nisu znali kad je zet otkrio a ovi drugi ostali skamenjeni...ako je mama znala onda je cisto sutila iz majcinskih razloga a i iz velike sramote..zato nije ni dolazila iz njemacke nego tamo zivi pod stare dane...stari nema sanse dfa je znao jer bi sigurno ovu roknuo znajuci za nedjelo doticne plus sto mu je ubijena bila ljubimica...pogotovo ak je bil pod cugom i stresom...nego nije mi jasno kako smilja nije imala plan ili sprijecila to da ovi ne uređuju taj prostor i usele se...no tesko je to sprijeciti..da im je zabranila bilo bi preocito i sumnjivo...plus kad ej vec to znala da ovi hoce tu zivjeti i da kad tad se mora prostor osposobiti za zivljenje nije poduzela neke radnej da ukloni les..mogla je to uciniti kad doma nikog nije bilo otopi fizider...prek noci odnese tijelo iz kuce i negdje ga se rijesi,zakopa...ionako 20 godina se mislio da je nestala...ocito izgleda da onda bas i nije bila bistrakaya wrote:vuče uzeti ću te za priv. istražitelja ako otvorim detektivu, odličan si :) ovo ti bolje ide nego politika..vuksadinare wrote:stari od ove dvije je bio kroner..narocito od kad mu je druga kcer 'nestala'...pa ga ej vjerojatno bilo briga za sve a kamoli za skrinju...najcesce je bio u birtiji nego u kuci...stara je dolazila dva puta godisnje doma da bi previse posvecivala paznju na staru skrinju koja se nalazila u diejlu kuce koji nije bio uređen za zivot...i prije bi rekao onda da ej znala stara nego stari...jer stari sigurno ne bi odsutio na ubojicu i to trpio...jos a'k je pod cugom..muz od ove je kepec i papucar i vjerojatno mu je ova naredila da s ene mota previse u tom prostoru..djeca nisu znala a zet kad je uselio naarvno da mu ova nije rekla a vjerojatno nije puno ni propitkivao za tu skrinju a nit ga bilo nesto briga dok nisu on i kcer naumili taj prostor preurediti da bi u njemu zivjeli
2015-09-08
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 16 of 22