Poginuo Šaban Šaulić
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poginuo Šaban Šaulić
Za Alaha, Bakira i ZDS.epikur37 wrote:dzango wrote:Haso je balija i ustaško cveće i bez ijedne kape.marcellus wrote:haso je jedno imo kapu al nije bila kokarda nego nešto drugo
imo 16 godina
ali kažu ustaša i gotovo
hasanče je zds!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Za Alaha, Bakira i ZDS.epikur37 wrote:dzango wrote:Haso je balija i ustaško cveće i bez ijedne kape.marcellus wrote:haso je jedno imo kapu al nije bila kokarda nego nešto drugo
imo 16 godina
ali kažu ustaša i gotovo
hasanče je zds!
I ISIS
Guest- Guest
šaban je iskompleksirana budaletina kao i ovi što mu ližu pakšuvuksadinare wrote:šaban kralj kafana
Serbia Strong wrote:Ovo je beretka Vojske Srbije, veze sa četničkom beretkom nema.
to je isto
marcellus wrote:Serbia Strong wrote:Ovo je beretka Vojske Srbije, veze sa četničkom beretkom nema.
to je isto
Gskk
Guest- Guest
osobno..ja ga nisam slusao...ali gdje god da sam u kakvu krcmetinu usao..on se na vrtio...cuj pjesme i jesu za takav kafanski 'ugođaj'...pola ih naroljano...ne zna je'l pjeva šaban ili sinan ali bitni su refreni..'voleo sam jednu ženu kao kafanu'tre wrote:šaban je iskompleksirana budaletina kao i ovi što mu ližu pakšuvuksadinare wrote:šaban kralj kafana
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio..on i brena...a i halid...ali opcenito u hrvatskoj se slabo slusao osamdesetih...mislim na urbanije dijelove...kao opcenito i svi pjevaci narodnjaka.jedino je nesto prođu imao toma zdravkovic ali njegove pjesme i melos je vise ono pio nesto između slagera i narodnjaka...epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
2015-09-08
epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
Polako izlazi iz ormara :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
Dakle, slušao si ga :D
2018-04-10
pa morao sam u krcmama kad sam onomad jedno vrijeme preko ljeta za praznike pomagao krizmanom kumu...jbg soferi manje vise u takve su zalazili kad su bili na putu...pogotovo bosna,srbija,banija...ali realno uopce mi se nije sviđalo...polupšijan svijet dokon..cekas kad nekom pukne film pa okine casom..ili jebe nekom majku...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa morao sam ..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
Natjeralo te.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa morao sam ..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
Natjeralo te.
Svezali su ga i tukli dok nije pristao :D
2018-04-10
fora sa pokojnim čika šapketom, kako brani mlade narodnjake...
2015-08-06
nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa morao sam ..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.epikur37 wrote:vucino priznaj da si ga slusao, ne lazi :)
Natjeralo te.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa morao sam ..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
ne ozbiljno..mislim d asam ga slusao kao pjevaca...ali sjecam se da je u krcmama cesto trestio.
Natjeralo te.
sva sreća da je bilo samo jedanput...tko bi to izdržao stalno kad ideš van
2015-08-06
...samo rock i pop...i toma zdravkovic..ovi su outepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa morao sam ..Hektorović wrote:
Natjeralo te.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...samo rock i pop...i toma zdravkovic..ovi su outepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
pa morao sam ..
Natjeralo te.
I još Zorica Brunclik i gotovo.
2015-08-06
kakva zorica brunclik..ko je ta?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...samo rock i pop...i toma zdravkovic..ovi su outepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...epikur37 wrote:
Natjeralo te.
2015-09-08
Na nju je epi bacao drkicu kad je skužio čemu služi kožicavuksadinare wrote:kakva zorica brunclik..ko je ta?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...samo rock i pop...i toma zdravkovic..ovi su outepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
nikome nije natjerao morao sam jesti sa kumom kad smo bili na putu...istina u tim krcmama je bila fina klopa..narocito gulasi,fileki,grah...
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Poginuo Šaban Šaulić
» Dodik je šaban
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Poginuo Ćorušić
» poginuo ravnozemljas, RIP
» Dodik je šaban
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Poginuo Ćorušić