Poginuo Šaban Šaulić
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Poginuo Šaban Šaulić
https://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/poginuo-saban-saulic-u-nesreci-u-njemackoj-zivot-izgubio-kralj-narodne-glazbe-jedan-od-najpoznatijih-folk-pjevaca-na-podrucju-ex-jugoslavije/8389340
Last edited by kic on 17/2/2019, 19:51; edited 1 time in total
Re: Poginuo Šaban Šaulić
a Irudati,slusam od malih nogu za njega..podosta se i nazivijo..enivej RIP..
Guest- Guest
Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb. Tako da.....
Šabane, ode ti u ahiret. RiP.
Šabane, ode ti u ahiret. RiP.
Guest- Guest
Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
Ne plediram na osobni ukus, nego na jugoslavenski opus kao takav. Informiran si za razliku od mladeži koja otvara temu. Dao bih se opkladiti, da si ga gdje-gdje susreo u anegdotalnoj situaciji.
Guest- Guest
jastreb wrote:Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
Sad sam u šoku, očekivao sam neki esej od tebe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne. Nikad ga nisam vidio. Ipak on ne spada u pjevače moje generacije.kofein wrote:jastreb wrote:Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
Ne plediram na osobni ukus, nego na jugoslavenski opus kao takav. Informiran si za razliku od mladeži koja otvara temu. Dao bih se opkladiti, da si ga gdje-gdje susreo u anegdotalnoj situaciji.
Od pokojnih pjavača nar.muzike ja sam volio Tomu Zdravkovića i Louisa. I Sinana.
2014-04-22
jel patka il je stvarno pogino
- Upravo su mi javili da je moj Šaban poginuo. Ne mogu da vjerujem - kazao je za "Avaz" Halid Bešlić.
Najpoznatiji bh. pjevač bio je potresen kada smo ga nazvali nedugo nakon informacije da je u Njemačkoj u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao njegov prijatelj i kolega Šaban Šaulić.
- Suvišno je bilo šta reći. Bio je dobar čovjek i pjevač - rekao je Bešlić.
Najpoznatiji bh. pjevač bio je potresen kada smo ga nazvali nedugo nakon informacije da je u Njemačkoj u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao njegov prijatelj i kolega Šaban Šaulić.
- Suvišno je bilo šta reći. Bio je dobar čovjek i pjevač - rekao je Bešlić.
2018-04-10
Nakon vijesti da je poginuo Šaban Šaulić, za "Avaz" je, vidno potresena, govorila Šemsa Suljaković.
- Čula sam da ga nema više i ne mogu vjerovati. Jeza me ne prilazi otkad sam čula da nas je napustio naš dobri Šaban. Grozno se osjećam, ulazila sam nekoliko puta na portale ne bi li pročitala da je to bila lažna vijest, ali, nažalost, poginuo je. Bio je dobar čovjek i nikome nije želio loše, nadam se da će mu biti dobro i na onom svijetu – poručila je Suljaković za „Avaz“.
- Čula sam da ga nema više i ne mogu vjerovati. Jeza me ne prilazi otkad sam čula da nas je napustio naš dobri Šaban. Grozno se osjećam, ulazila sam nekoliko puta na portale ne bi li pročitala da je to bila lažna vijest, ali, nažalost, poginuo je. Bio je dobar čovjek i nikome nije želio loše, nadam se da će mu biti dobro i na onom svijetu – poručila je Suljaković za „Avaz“.
2018-04-10
Sad će se pojaviti Marcellus i napisati "Tko je taj?"
2014-04-22
https://infobrif.rs/amp/2019/02/17/nemacki-mediji-o-nesreci-u-kojoj-je-poginuo-saban-saulic9917/
Guest- Guest
jastreb wrote:Ne. Nikad ga nisam vidio. Ipak on ne spada u pjevače moje generacije.kofein wrote:jastreb wrote:Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
Od pokojnih pjavača nar.muzike ja sam volio Tomu Zdravkovića i Louisa. I Sinana.
O iebate.............on ti nije generacija A Tomo jest ........kako to
Toma je legenda bez daljnjega ali i ovaj je ostavio trag nezbrisiv
Hektorović wrote: nadam se da će mu biti dobro i na onom svijetu – poručila je Suljaković za „Avaz“.
Guest- Guest
jastreb wrote:Sad će se pojaviti Marcellus i napisati "Tko je taj?"
ja se više bojim da će se pojaviti danko i napisati "ćetnik".jastreb wrote:Sad će se pojaviti Marcellus i napisati "Tko je taj?"
Last edited by kaya on 17/2/2019, 13:57; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)kofein wrote:jastreb wrote:Nikad ga nisam obožavao.kofein wrote:Na otvaranje ovakove teme, tapiju ima svejugoslavenski biograf lakih nota i kafanskih kompozicija - Jastreb.
RIP.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jebi ga, nije se opasal eksplozivom i razniel na božićnom sajmu pa žena nije sigurna da mu pripadaju sedamdeset dvie djevice.kofein wrote:Hektorović wrote: nadam se da će mu biti dobro i na onom svijetu – poručila je Suljaković za „Avaz“.
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Poginuo Šaban Šaulić
» Dodik je šaban
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Poginuo Ćorušić
» poginuo ravnozemljas, RIP
» Dodik je šaban
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Poginuo Ćorušić
» poginuo ravnozemljas, RIP
Page 1 of 7