Splitski kromanjonci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Splitski kromanjonci
Ti ne čitaš s razumijevanjem, a mislim da to nije moj ili ičiji tuđi problem osim samo tvoj...
:D
Guest- Guest
Post od bake je predugačak i previše kompliciran za tupka iz niša.fridrih_niche wrote:Ti ne čitaš s razumijevanjem, a mislim da to nije moj ili ičiji tuđi problem osim samo tvoj...
Guest- Guest
Nišlijo čujem da je Adem Vuchiqi odlučio priznati kosovo .
Lagao je svom narodu u stilu pravog Srbina
Lagao je svom narodu u stilu pravog Srbina
Guest- Guest
Split prekrečio mural posvećen Jugoplastici; Rađa: Jadnici, gadite mi se
Petak 25.10.2019 | 14:15
Po nalogu splitskih gradskih vlasti u petak ujutru su komunalni redari prekrečili mural posvećen slavnoj generaciji Jugoplastike.
Tačne informacije zašto je mural, koji je podsećao sve Splićane na slavne košarkaške dane, prebrisan nema i građani ovog grada traže odgovor.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=25&nav_id=1608411
Petak 25.10.2019 | 14:15
Po nalogu splitskih gradskih vlasti u petak ujutru su komunalni redari prekrečili mural posvećen slavnoj generaciji Jugoplastike.
Photo by Maddie Meyer/Getty Images
Tačne informacije zašto je mural, koji je podsećao sve Splićane na slavne košarkaške dane, prebrisan nema i građani ovog grada traže odgovor.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=25&nav_id=1608411
Guest- Guest
Ne treba sad širiti negativnost zbog toga... treba utvrditi prvo činjenice i motive, pristupiti racionalno problematici, utvrditi eventualnu nečiju odgovornost... a nakon što se utvrdi tko je odgovoran, baciti ga svinjama... i rodbinu... i kućne ljubimce...
darth_vader-
2014-04-17
Uhljeb je kriv, ka i svuda...
Al već se pocima radit novi mural i to na dvorani...
<3
Al već se pocima radit novi mural i to na dvorani...
<3
Guest- Guest
Btw. prije nekoliko godina su majstori iz grada imali namjeru prepiturati sve murale posvećene Hajduku, ali naravno da se ekipa digla na noge pa ništa od toga.
Vratit će se mural za Jugoplastiku nazad, na to ili neko drugo misto. Nema tu rasprave,Split je to...
Vratit će se mural za Jugoplastiku nazad, na to ili neko drugo misto. Nema tu rasprave,Split je to...
Guest- Guest
Ti ćeš mi reći?
Ja ili netko drugi, svejedno. Netko ti treba reći...muckodjubre wrote:
Ti ćeš mi reći?
Koliko je Rađa emotivno vezan za te uspjehe ti teško možeš razumjeti, pa tako ni njegovu reakciju koja je prirodna i ljudska. No to ti nije opravdanje da ideš njega proziva u stilu kako mu takvo nešto više smeta nego porazi reprezentacije. U gradu i državi gdje se oni na vlasti ne bave pravim problemima već ovakvim stvarima, i rade ovakve gluposti,normalno da Rađa ovako reagira. Zato, drugi put malo domestosa prije i dobro isperi...
Guest- Guest
Dino " iskačem iz paštete" rađa!
Svaka čast njemu za košarkaške vještine na parketu,ali sada je postao posvuduša!
Svaka čast njemu za košarkaške vještine na parketu,ali sada je postao posvuduša!
muckodjubre wrote:Luka " izvlačim lovu iz Dinama" modrić!
Svaka čast njemu za nogometne vještine na terenu,ali je postao mamićev bankomat!
Ajde, da si i ti progledao...
Guest- Guest
Šta ti debilu vlaški znaš što je Split? Tebi je bliži Beograd nego Split.Andreas Goldberger wrote:Btw. prije nekoliko godina su majstori iz grada imali namjeru prepiturati sve murale posvećene Hajduku, ali naravno da se ekipa digla na noge pa ništa od toga.
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Splitski "turizam"
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao
» Splitski konobar mrzi turiste
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao
» Splitski konobar mrzi turiste
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet