Splitski kromanjonci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Splitski kromanjonci
Ma ne, što ti je. Grobari? Pa to su pristojni navijači kakve samo možeš poželjeti...scorpion wrote:
Je kao grobari su obrazovana i kulturna skupina koji kao u kazalištu navijaju za Partizan
Znači nema apsolutno nikakve razlike između bilo koje navijačke skupine. Sve je to hrpa idiota bez mozga. Kladim se da 90% njih ne znaju ni sastav kluba za koji "navijaju". Klošari koji nemaju ništa u životu i jedino se tako o čoporu osjećaju kao da su bitni
Debila ima uvijek i svugdje, kao što si sam rekao mali milijun puta. Drugačije može tvrditi samo ekstra glupi ofr iz Niša i njemu slična razina.
Žalosno je što tu neki prikazuju (mislim na medije, a onda prenose dalje debili) kako se incident dogodio na događaju koji je organizirala podružnica Torcide, što je sasvim netočno. Događaj se dogodio u 4 ujutro kad se u Dalmaciji zna brat s bratom poklati.
Btw. eto momka iz Šibenika funcuti istukli i izrizali po vratu, opet toga nema u medijima, opet se samo naglašava ovo jer se radi o nekome tko je iz srbije. A redovito imaš sranja, napadanja, premlaćivanja bez obzira odakle je tko.
Guest- Guest
Treba poštovat prave navijače koji odu gledat tekmu i navijat, i razlikovat od jebenih huligana koji idu na stadion radit sranja a ne gledat nogomet. A huligana ima posvuda. Ovo što se danas dogodilo naravno da nema veze ni sa Hajdukom ni Torcidom, nego sa par balavih debila kojima niko nije zalijepio jednu zidarsku kad je trebalo. Bracala pravi frku bezveze, a isto bi se i meni dogodilo u Srbiji da naletim na par takvih debila. I to ne mora imat nikakve veze sa nacionalnostima. Pa skoro je bio u novinama neki momak iz Dalmacije kojeg su u Zagrebu prebili purgeri i nanijeli mu ozbiljne ozljede.Andreas Goldberger wrote:Ma ne, što ti je. Grobari? Pa to su pristojni navijači kakve samo možeš poželjeti...scorpion wrote:
Je kao grobari su obrazovana i kulturna skupina koji kao u kazalištu navijaju za Partizan
Znači nema apsolutno nikakve razlike između bilo koje navijačke skupine. Sve je to hrpa idiota bez mozga. Kladim se da 90% njih ne znaju ni sastav kluba za koji "navijaju". Klošari koji nemaju ništa u životu i jedino se tako o čoporu osjećaju kao da su bitni
Debila ima uvijek i svugdje, kao što si sam rekao mali milijun puta. Drugačije može tvrditi samo ekstra glupi ofr iz Niša i njemu slična razina.
Žalosno je što tu neki prikazuju (mislim na medije, a onda prenose dalje debili) kako se incident dogodio na događaju koji je organizirala podružnica Torcide, što je sasvim netočno. Događaj se dogodio u 4 ujutro kad se u Dalmaciji zna brat s bratom poklati.
Btw. eto momka iz Šibenika funcuti istukli i izrizali po vratu, opet toga nema u medijima, opet se samo naglašava ovo jer se radi o nekome tko je iz srbije. A redovito imaš sranja, napadanja, premlaćivanja bez obzira odakle je tko.
scorpion wrote:
Treba poštovat prave navijače koji odu gledat tekmu i navijat, i razlikovat od jebenih huligana koji idu na stadion radit sranja a ne gledat nogomet. A huligana ima posvuda. Ovo što se danas dogodilo naravno da nema veze ni sa Hajdukom ni Torcidom, nego sa par balavih debila kojima niko nije zalijepio jednu zidarsku kad je trebalo. Bracala pravi frku bezveze, a isto bi se i meni dogodilo u Srbiji da naletim na par takvih debila. I to ne mora imat nikakve veze sa nacionalnostima. Pa skoro je bio u novinama neki momak iz Dalmacije kojeg su u Zagrebu prebili purgeri i nanijeli mu ozbiljne ozljede.
Potpis na sve što si napisa.
Guest- Guest
Bravo momčino, svaka ti čast, kakvo osvježenje na sceni punoj drukera, pozera i pičkica
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/konobar-koji-je-potjeran-iz-dubrovnika-zbog-tetovaze-delija-ono-sto-se-dogodilo-smatram-dijelom-navijacke-scene--a-ne-nacionalizma-/46949
A Bracala ka Bracala, naravno da radi frku bezveze umisto da je lipo prvo malo bacija oko na profile te napadnute vukovarske cigančadi
Valjda mislili da su u Rijeci pa da mogu najnormalnije vikat ono šta su vikali i očekivat da ih niko neće zbog toga krivo pogledat
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/konobar-koji-je-potjeran-iz-dubrovnika-zbog-tetovaze-delija-ono-sto-se-dogodilo-smatram-dijelom-navijacke-scene--a-ne-nacionalizma-/46949
A Bracala ka Bracala, naravno da radi frku bezveze umisto da je lipo prvo malo bacija oko na profile te napadnute vukovarske cigančadi
Valjda mislili da su u Rijeci pa da mogu najnormalnije vikat ono šta su vikali i očekivat da ih niko neće zbog toga krivo pogledat
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Verbal Kint wrote:Bravo momčino, svaka ti čast, kakvo osvježenje na sceni punoj drukera, pozera i pičkica
A šta si vikali, ljtb? Jel ne sme niko u HR navijati za zvezdu (iako smatram da je to težak mentalni hendikep :p: )
Guest- Guest
Žalosno je što nekad neki sasvim nevini budu napadnuti pa i pretučeni, ali se nikad ne digne toliko halabuke kao primjerice kod ovog slučaja.Verbal Kint wrote:Bravo momčino, svaka ti čast, kakvo osvježenje na sceni punoj drukera, pozera i pičkica
A onda smradovi od novinara prikazuju da je netko napadnut zbog toga odakle je, a ne ispitaju činjenice koje otkriju nešto sasvim drugo, kao u ovom slučaju.
Koliko srba ima u Hrvatskoj, koji žive u Hrvatskoj, a zasigurno ima i turista iz Srbije u sezoni, pa im nikad nije pala dlaka s glave. Kako to,kako to?
Guest- Guest
Jebat ga, vika je “ovo je Srbija”, pa je dobija po picki...
Dogodi se...
Meni je rodica u Zagrebu, na dan derbija, dobila šaku u glavu i nogu u ledja zbog odgovora “dva manje kvarat”...
Nisan vidija par članaka zbog toga, a isti je kurac...
;)
Dogodi se...
Meni je rodica u Zagrebu, na dan derbija, dobila šaku u glavu i nogu u ledja zbog odgovora “dva manje kvarat”...
;)
Guest- Guest
Sad valjda zna reći kol'ko je sati, jer ono kaj je rekla nije ništ'.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Jebat ga, vika je “ovo je Srbija”, pa je dobija po picki...
Dogodi se...
;)
Ko je vikao ovo je Srbija? Taj momak iz Vukovara u Supertru (iki kako se već zove ta vukojebina)?
Guest- Guest
Supetar je top misto, kakva vukojebina?
:D
Je, taj momak se dera, pa je dobija u jaketu...
Tako bar kažu...
;)
Tako bar kažu...
;)
Guest- Guest
Je, tako bar kažu. Ko i tvoja rodica, tako bar kažu.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Supetar je top misto, kakva vukojebina?
Tako bar kažu...
;)
Moguće, jedino ako je bio na heroinu...
Guest- Guest
https://net.hr/danas/hrvatska/srpski-radnici-za-bbc-o-radu-u-hrvatskoj-najljepse-iskustvo-koje-sam-dosad-imao-ni-zbog-tetovaze-nisam-imao-problema/
ovo niška gluperda neće objaviti... kakav paćenik
End- Posts : 21177
2015-08-25
A što će drugo napisati seljačina ofr iz niša koji nije guzicom mrdno dalje od te svoje šupe...fridrih_niche wrote:Supetar je top misto, kakva vukojebina?
Guest- Guest
Supetar je možda i najbolje otočko misto u ciloj Hr...
Najbolja povezanost sa kopnom, a sve ionako imaš u mistu ka da si na kopnu...
;)
Najbolja povezanost sa kopnom, a sve ionako imaš u mistu ka da si na kopnu...
;)
Guest- Guest
Ma glupo je da se ova tema vise uopće spominje...End wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/srpski-radnici-za-bbc-o-radu-u-hrvatskoj-najljepse-iskustvo-koje-sam-dosad-imao-ni-zbog-tetovaze-nisam-imao-problema/
Naravno da ćeš izvuc hrpu pozitivnih stvari vezano uz ovu temu...
Ka i neke negativne...
Pa bilo da je ric o Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Armeniji ili Kolumbiji...
;)
Guest- Guest
Ma ne može cigančad sebi pomoć, zamisli proć mirno i u tišini pored prostorija jedne od jačih Torcinih podružnica, ma nema šanseSerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Supetar je top misto, kakva vukojebina?
Tako bar kažu...
;)
Moguće, jedino ako je bio na heroinu...
Još su svježa sjećanja od prošlog lita na onog urnebesnog krajiškog borca koji je, vođen izmišljenom izjavom cara Lazara, sta sam naspram brojčano nadmoćnijeg neprijatelja i, braneći svetinju u vidu svoje gole guzice, hrabro im poručija da ga uvate ako mogu
I tako juriše ga ustaše cili litnji dan al uteče junačina...
Ipak na kraju nije bitno koliko je jaka sila koja te napada ako imaš dovoljno brze noge
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/560154/pretucen-na-bacvicama-jer-se-sepurio-s-cetnickom-tetovazom-to-je-bila-borba-za-zivot-jedva-sam-prezivio-napad-desetorice-huligana-s-palicama
Jbg, ponila ga morska atmosfera
Pa ovoga bi namarisalo na Petlovom brdu da bi misec dana leža na "urgentnom centru" a kamoli neće na Bačvicama
Ili ti možda misliš da tovari u glavi imaju instaliran face recognition program koji im šalje notifikaciju svaki put kad se u moru turista svih mogućih vjera, boja i nacija koji borave u Dalmaciji pojavi Srbin
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ma sigurno je nosio kalaš i šajkaču. Ipak su torcida fini momci...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala, posra si govno, pa ga sad pojedi...
Pojeli ste vi kamaru govana, ne samo sada-a tek će te ih i jesti u budućnosti dok podržavate ove degenerike...
Guest- Guest
Ti ne čitaš s razumijevanjem, a mislim da to nije moj ili ičiji tuđi problem osim samo tvoj...
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Splitski "turizam"
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao
» Splitski konobar mrzi turiste
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro