Splitski konobar mrzi turiste
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Splitski konobar mrzi turiste
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/splitski-konobar-opleo-po-turistima-iz-celog-sveta-neku-su-toliko-losi-da-ih-ne-bi-pozeleo-ni-na-inauguraciji-seselja-za-predsednika-srbije/
Kermit-
2014-04-17
Re: Splitski konobar mrzi turiste
ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
Guest- Guest
ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspijePinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
al ono..naslov teme kretenski, ne čudim se, hehe
gdje kaže da mrzi, ako ih je samo rangirao prema kulturi i napajanju napojnicama
Guest- Guest
Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?Noor wrote:ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspijePinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
gdje kaže da mrzi, ako ih je samo rangirao prema kulturi i napajanju napojnicama
Kermit-
2014-04-17
Problem je kod nas sa konobarima jer bi bili direktori a ne mogu pa pizde ja nadalwko nisam vidio nadrkaniju raju pogotovi na moruPinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
Kermit-
2014-04-17
Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ne govorim o našim restoranima koji su u rangu loših fast food pečenjara u 70% slučajeva
Kermit-
2014-04-17
Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?Noor wrote:ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspijePinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
liku nije stalo ni do čega, osim do napojnice, a to ni ne skriva.
meni je samo bezobrazno to što misli kako mu je svi moraju dati. ono...nisam ja tu iz gušta i ljubavi prema konobarisanju, nego da radim i zaradim.
pa valjda prima plaću
Guest- Guest
Konobarski posao je zanat i zvanje koji je postao kvazi posao između dva posla to je problem drugo napojnica ne postoji u svim kulturama, pogotovo ako si bahati nadrkanac kao ovoj seljoNoor wrote:asilovski wrote:Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?Noor wrote:ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspijePinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
meni je samo bezobrazno to što misli kako mu je svi moraju dati. ono...nisam ja tu iz gušta i ljubavi prema konobarisanju, nego da radim i zaradim.
pa valjda prima plaću
Kermit-
2014-04-17
Bokte bio u nišavskoj mehani a konobari lete, šale se, pričaju zajebavaju a rade za siću i naravno da sam im ostavio napojnicu a ne ovaj degenrik što prodaje jebene ćevape od soje
Kermit-
2014-04-17
to je točno, konobari se bez ikakve škole, jer se misli da svatko zna donijet tanjur ili čašu.asilovski wrote:Konobarski posao je zanat i zvanje koji je postao kvazi posao između dva posla to je problem drugo napojnica ne postoji u svim kulturama, pogotovo ako si bahati nadrkanac kao ovoj seljoNoor wrote:asilovski wrote:Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?Noor wrote:ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspijePinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
pa valjda prima plaću
iz bezbroj primjera vidi se da to baš nije tako...
ali problem je, zašto se ne povećavaju kvote upisa u konobarske škole, baš pitanje viška...odnosno gdje zaposliti školovane konobare van turističke sezone...
Guest- Guest
nema se tradicije i sve je zbrda dola eo tu malo dalje od mene lik u sezoni ruši, buši i poslužuje pice i hranu, vire žice a zakon ko jebe kad si gazda...Noor wrote:to je točno, konobari se bez ikakve škole, jer se misli da svatko zna donijet tanjur ili čašu.asilovski wrote:Konobarski posao je zanat i zvanje koji je postao kvazi posao između dva posla to je problem drugo napojnica ne postoji u svim kulturama, pogotovo ako si bahati nadrkanac kao ovoj seljoNoor wrote:asilovski wrote:Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?Noor wrote:
ehehe...što bi ti sve yoda dao da ti to uspije
pa valjda prima plaću
ali problem je, zašto se ne povećavaju kvote upisa u konobarske škole, baš pitanje viška...odnosno gdje zaposliti školovane konobare van turističke sezone...
Kermit-
2014-04-17
U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
Kermit-
2014-04-17
gdje je inspekcija rada, valjda je na snazi neka odluka o zabrani radova u sezoni?asilovski wrote:nema se tradicije i sve je zbrda dola eo tu malo dalje od mene lik u sezoni ruši, buši i poslužuje pice i hranu, vire žice a zakon ko jebe kad si gazda...Noor wrote:to je točno, konobari se bez ikakve škole, jer se misli da svatko zna donijet tanjur ili čašu.asilovski wrote:Konobarski posao je zanat i zvanje koji je postao kvazi posao između dva posla to je problem drugo napojnica ne postoji u svim kulturama, pogotovo ako si bahati nadrkanac kao ovoj seljoNoor wrote:asilovski wrote:
Talijani, španjolci cigani ostali smrde osim onih koji ne ostave bakše pa tu je dokazao da on nema kulture, osim toga tkio daje napojnicu bezobraznim i ljenim konobarima a tocredom dolje jesu?
pa valjda prima plaću
pretpostavljam da se radi o jadranu...ili OS?
Guest- Guest
Znam ja šta je čardak,ali me zanima čardak kao neohrvatska karakterna osobina,ne kao objekt u kojem se suši kukuruz,jeli nastao ovdje ili...?asilovski wrote:Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
2014-04-22
balkan je to, a tebi to pašeasilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
europa je premultikulti za nas, eto vidiš
Guest- Guest
U principu čardak čarda je drvena kuća katnica samo je vremenom ista postala kukuruzarnikjastreb wrote:Znam ja šta je čardak,ali me zanima čardak kao neohrvatska karakterna osobina,ne kao objekt u kojem se suši kukuruz,jeli nastao ovdje ili...?asilovski wrote:Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
Kermit-
2014-04-17
Pa paše dašta a pašu i cijene a ne da platiš 200 kn za 3 maka piva sa đankozama na pijaci ko u londonuNoor wrote:balkan je to, a tebi to pašeasilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
europa je premultikulti za nas, eto vidiš
Kermit-
2014-04-17
Ma znam,ali zanima me jeli se taj termin za hrvatske uhljebe koristi (i) van foruma???asilovski wrote:U principu čardak čarda je drvena kuća katnica samo je vremenom ista postala kukuruzarnikjastreb wrote:Znam ja šta je čardak,ali me zanima čardak kao neohrvatska karakterna osobina,ne kao objekt u kojem se suši kukuruz,jeli nastao ovdje ili...?asilovski wrote:Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» konobar bojnik
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» on.ne.mrzi
» Puca u zene, jer ih mrzi!
» konobar bojnik
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» on.ne.mrzi
» Puca u zene, jer ih mrzi!
Page 1 of 3