Splitski manijak ponovo napao
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Splitski manijak ponovo napao
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/novi-napad-u-splitu-nepoznati-muskarac-nasrnuo-na-43-godisnjakinju-nasred-ulice---464047.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Splitski manijak ponovo napao
Psihologinja je odlicno analizirala nasrtljivca.
Suzila je krug s 4 milijuna na 2 i pol:)
Suzila je krug s 4 milijuna na 2 i pol:)
dijagram-
2015-08-09
Seke,...nikud iz kuce
Rijesit ce ovo decki iz teretane, yoda i slicni
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Seke,...nikud iz kuce
da, yoda će ga gađati štambiljima
Guest- Guest
pa sad, ovaj poremeceni mogao bi biti upravo kakav lupac pecata:)Noor wrote:dijagram wrote:Seke,...nikud iz kuce
da, yoda će ga gađati štambiljima
ispast ce to onda
dijagram-
2015-08-09
Kastrirajte to da se ne razmnozi.
omni-
2014-04-12
jastreb wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/novi-napad-u-splitu-nepoznati-muskarac-nasrnuo-na-43-godisnjakinju-nasred-ulice---464047.html
Ray Mabus?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
NIje al da znam tko je platija bi mu pice.Antijunak wrote:jastreb wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/novi-napad-u-splitu-nepoznati-muskarac-nasrnuo-na-43-godisnjakinju-nasred-ulice---464047.html
Ray Mabus?
Jbga deset sati je prošlo , policijski sat a ti bez muške pratnje ....jesi ravnopravna ...eto i mene može napast pa cu se potuc ...nauci borilacke vještine.
Ovakvim likovima treba placat pice ....ono oženiš se i žena u deset sati da ce u prije popit pice ....otiđi slobodno ....i nema muške pranje i ovaj je izdeveta.
Aj sad opet izađi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Da je pametni pa ono ekipa razvedenih i frustriranih pa lijepo iza deset navecer do šest ujutro svaku bez muške pratnje izubijat i ubit Boga u njima ....jeben ti malter emanicpiranu jesi ravnopravna sada ?
Zakon đungle.
2014-04-11
43-godišnju ženu fizički je napao nepoznati muškarac nasred ulice. Podsjetimo, prije dva mjeseca zabilježena su čak tri napada na žene u istoj noći. Udruge za prava žena pozivaju institucije da budu ažurnije.
...
Samo po noci napada ...ženske bez muške pratnje ....zakon đungle.
Nemaš mušku pratnju .....prebije te.
LIku treba platit pice.
...
Samo po noci napada ...ženske bez muške pratnje ....zakon đungle.
Nemaš mušku pratnju .....prebije te.
LIku treba platit pice.
2014-04-11
LIku treba plati pice.
Prebija emanicpirane.
Da je pameti pa organizirat grupu razvedenih i frustriranih muških i onda samo od deset do šest ujutro ....jesi sama bez muške pratnje u tu uru ....ajmo batine.
Prebija emanicpirane.
Da je pameti pa organizirat grupu razvedenih i frustriranih muških i onda samo od deset do šest ujutro ....jesi sama bez muške pratnje u tu uru ....ajmo batine.
2014-04-11
Doci ce pomalagano svi do ovoga do cega je ovaj pajdo doša .......u prevodu lik jei nteligentan al ono neka ga zaribala il je razveden ....spojia dva i dva ....ti sama šetaš noci po gradu dakle tko meni šta može .....takva jedna ga je zaribala .....njmeu nije bitno koju ce opalit samo je bitno da si toliko umišljena da po noci šetaš mracnim ulicama i ti si tocno takva jedna.
2014-04-11
LIn sam.Antijunak wrote:jastreb wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/novi-napad-u-splitu-nepoznati-muskarac-nasrnuo-na-43-godisnjakinju-nasred-ulice---464047.html
Ray Mabus?
Nisu ovo negativni vanzemaljci pa cu ja izac i vrebat plijen u mraku.
Hebeš žene.
Kokoši obicne ....nisu vrjedne da se na njih covik popiša a kamo li šta drugo.
Uostalom ja napadam sprijeda ....usred bijela dana ....ako mi digneš živce ....i nebitno je tko je okolo.
2014-04-11
Žene mi nikad nisu bile zanimljiv plijen.
Moj plijen su ti negativci , negativni vanzemljci , vukodlaci . zlodusi .....ta ekipa.
Nešto šta smatram .....zanimljivom lovinom.
Žene to NISU.
Moj plijen su ti negativci , negativni vanzemljci , vukodlaci . zlodusi .....ta ekipa.
Nešto šta smatram .....zanimljivom lovinom.
Žene to NISU.
2014-04-11
Nažalost sad nema ništa zanimljivo u blizini al sam otkrio emanicpaciju i lovim cijelokupno društvo jer je ono emanicpacija sama.
Ovaj pajdo je samo dio toga.
Zato sam i reka da mu treba platit pice.
Moj je igrac i treba takvih više.
On lovi nocne dame a ja lovim društvo.
Ovaj pajdo je samo dio toga.
Zato sam i reka da mu treba platit pice.
Moj je igrac i treba takvih više.
On lovi nocne dame a ja lovim društvo.
2014-04-11
Antijunak wrote:jastreb wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/novi-napad-u-splitu-nepoznati-muskarac-nasrnuo-na-43-godisnjakinju-nasred-ulice---464047.html
Ray Mabus?
Nije, nije...
darth_vader-
2014-04-17
Društvo je dovoljno velik plijen koji zadovoljava moje apetite.
Onaj tko lovi vukodlake ne zadovoljava se sa ženkom il ženkama homo spaiensa spaiensa.
Njemu treba stvari plijen koji mu je IZAZOV.
Onaj tko lovi vukodlake ne zadovoljava se sa ženkom il ženkama homo spaiensa spaiensa.
Njemu treba stvari plijen koji mu je IZAZOV.
2014-04-11
longi,slušaj ovo:
"Mislim da je to nešto što je počelo već sad stvarati nelagodu. To sigurno radi osoba koja nije psihički stabilna i koja se još uvijek dobro kontrolira da je se ne može prepoznati. Ali pokazuje i druge abnormalnosti", kaže psihologinja.
"Mislim da je to nešto što je počelo već sad stvarati nelagodu. To sigurno radi osoba koja nije psihički stabilna i koja se još uvijek dobro kontrolira da je se ne može prepoznati. Ali pokazuje i druge abnormalnosti", kaže psihologinja.
vili40-
2015-08-02
Al je i kukavica.vili40 wrote:longi,slušaj ovo:
I intelignetan je.
Uhvatit ce ga ...uvijek operira na istom mjestu ...tu negdje živi.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predrag Raos je ponovo napao homoseksualce
» Sirijska vojska ponovo koristi zračnu bazu koju je Trump napao :D
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Manijak sa Krka
» Nije islamist no manijak...
» Sirijska vojska ponovo koristi zračnu bazu koju je Trump napao :D
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Manijak sa Krka
» Nije islamist no manijak...
Page 1 of 2