Splitski kromanjonci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Splitski kromanjonci
"Incident se dogodio u kafiću u centru, igrači su bili u civilnim jaknama, a ispod su imali majice kluba. Velika je razlika klupska obeležja, a ne navijačka. Najnormalnije su sedeli, konobar je prepoznao obeležja i obratio se Maksimoviću baš zbog toga. Oni su hteli da napuste objekat, a onda se pojavila grupa huligana sa šipkama, mislim noževima i palicama", rekao je Milojević na vanrednoj konferenciji u prostorijama VSS.
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=09&nav_id=1503774
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=09&nav_id=1503774
Guest- Guest
Re: Splitski kromanjonci
Bože dragi, kakvo dno od grada.
Tuku svoje, tuku tudje.
Definitvno dalmatincima fali par dasaka u glavi.
Tuku svoje, tuku tudje.
Guest- Guest
Zato ti tupko imaš punu glavu dasakaSerbia Strong wrote:Bože dragi, kakvo dno od grada.
Tuku svoje, tuku tudje.
Guest- Guest
Barem nikada ruku ne bih digao na tebe, niti na bilo kog drugog ko gleda svoja posla-idiote glupi...
Ali dobro, ne čudi-pošto si mentalna sirotinja koja pravda premlaćivanje igrača kluba za koji navijaš...
Ali dobro, ne čudi-pošto si mentalna sirotinja koja pravda premlaćivanje igrača kluba za koji navijaš...
Guest- Guest
Dobro, nije od jučer činjenica da si ti glup ko kurac.Serbia Strong wrote:Barem nikada ruku ne bih digao na tebe, niti na bilo kog drugog ko gleda svoja posla-idiote glupi...
A tko idiote rekao da bi ja digao ruku na tebe jadnika? Pa kad bi te netko napao, ja bi te branio tako jadnog!
Naravno, opet lažeš. Nigdje ja nisam pravdao premlaćivanje igrača Hajduka, naprotiv. Nađi moj post gdje sam pravdao, i ja ću staviti godinu dana na avatar sliku Partizana.
Nisam pravdao ni ovaj napada na igrače Zvezde, osvrnuo sam se samo na tvoje generaliziranje i kako ti je ovaj napad došao kao odlična prilika da ideš udarati po dalmatincima, pa uzoru na svog frenda Tupka iz zege-a. A svi dobro znamo da na brdovitom Balkanu ima takvi sranja i gluposti svugdje.
Skandal u Zagrebu: Huligani šipkama pretukli mlade vaterpoliste Partizana
https://naslovi.net/2016-09-10/kurir/skandal-u-zagrebu-huligani-sipkama-pretukli-mlade-vaterpoliste-partizana/18937386
Mladi hrvatski kajakaši napadnuti u Srbiji
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mladi-hrvatski-kajakasi-napadnuti-u-srbiji/503807.aspx
Kao što vidiš, takvih sranja ima svugdje. I svaki ovakav huliganski napad na sportaše treba osuditi, tražiti da se krivci pronađu i odgovaraju, a ne generalizirati i udarati po jednoj državi ili regiji kako to rade idioti poput tebe!
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Skandal u Zagrebu: Huligani šipkama pretukli mlade vaterpoliste Partizana
https://naslovi.net/2016-09-10/kurir/skandal-u-zagrebu-huligani-sipkama-pretukli-mlade-vaterpoliste-partizana/18937386Mladi hrvatski kajakaši napadnuti u Srbiji
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mladi-hrvatski-kajakasi-napadnuti-u-srbiji/503807.aspx
Kao što vidiš, takvih sranja ima svugdje. I svaki ovakav huliganski napad na sportaše treba osuditi, tražiti da se krivci pronađu i odgovaraju, a ne generalizirati i udarati po jednoj državi ili regiji kako to rade idioti poput tebe!
sat2-
2015-09-28
bracala se javno snebiva a u sebi slavi šta su splićani natamburali zvezdu kad već partizan ne može
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Tomice, ne vrijedjaj i pogledaj "sebe".
B-,
B-,
Nikad...End wrote:niche i njegovi hahari
Moja ekipa je rastafari, samo ljubav i mir...
A debila koji će ovako nešto napravit svuda ima...
Bilo u Splitu, Zagrebu, Beogradu, you name it...
Naravno, ne opravdavan napad na sportaše, to je idiotizam totalni...
I napravili su medvjedu uslugu gradu Splitu, a i samim Splićanima i ostalim Hrvatima kad budu išli u Srbiju...
;)
Guest- Guest
bafalo wrote:bracala se javno snebiva a u sebi slavi šta su splićani natamburali zvezdu kad već partizan ne može
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:bafalo wrote:bracala se javno snebiva a u sebi slavi šta su splićani natamburali zvezdu kad već partizan ne može
Guest- Guest
Jel triban lipit fotku da vi naricete za Titom, zajedno s delijama?
Guest- Guest
Šta čekaš?fridrih_niche wrote:Jel triban lipit fotku da vi naricete za Titom, zajedno s delijama?
Al to je Tupan zaboravio.
Guest- Guest
Btw. a neće nitko da piše (od medija pa do ljudi po portalima) kako su osnivači fantomske Građanske inicijative "Bit će bili što su bili" i voditelji stranice DUNH koji su protiv udruge Naš Hajduk i koji nude neke svoje ideje, jasno stali na stranu napadača igrača Zvezde, veličaju ih i sprdaju se napadom. Samo mali dio:
Dakle, Jastogu i mami Balun su napadi na sportaše (ne napadi na navijače, nego na sportaše) samo zato jer su imali službena obilježja kluba nešto sasvim normalno i napadači su heroji.
I takvi homo sapiensi traže neke promjene u Hajduku?
Dakle, Jastogu i mami Balun su napadi na sportaše (ne napadi na navijače, nego na sportaše) samo zato jer su imali službena obilježja kluba nešto sasvim normalno i napadači su heroji.
I takvi homo sapiensi traže neke promjene u Hajduku?
Guest- Guest
bafalo wrote:bracala se javno snebiva a u sebi slavi šta su splićani natamburali zvezdu kad već partizan ne može
vuksadinare- Posts : 100304
2015-09-08
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Splitski "turizam"
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao
» Splitski konobar mrzi turiste
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao