napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 16 of 38
Page 16 of 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
imali su " civilne " jakne
bez ikakvih klupskih ili drzavnih obelezja.
ali, konobaru krvniku to nije bilo dovoljno. mogo je i kite da im izmeri.
da proveri da li mu pasuju.
Guest- Guest
pomoz bog junaci...:)))))
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:pomoz bog junaci...:)))))
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://www.vecernji.hr/vijesti/srbin-napadnut-na-bacvicama-zbog-tetovaze-delije-knin-1261391
srpcad obozava "srpsku" dalmaciju.e,pa nece da moze...:)))
srpcad obozava "srpsku" dalmaciju.e,pa nece da moze...:)))
2015-10-28
splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
Guest- Guest
Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
I onda su jadni huligani krivi!
crvenkasti-
2014-04-17
Glup si..siris imali su zvezdina obiljezja ..a drugo konobaru sigurno to nisu prvi srbi koje je posluzivao da ga je to tako uzrujalo...imam filing da ni ovi u ovom slucaju nisu potpuno nevinasca...pitanje je sto je to konobara toliko uzrujalo da riskira vlastiti posao..jedino moze biti to da su mu ovi nesto rekli sto mu se ocito nije svidjelo...velim sigirno nisu ns tom splitskom najfrektevnijem mjestu konobaru prvi srbi koje je posluzivao..citam da jr jedan svjedok rekao da je konobar bio toliko uzrujan kao da mu je netko saopcio da mu je neko stradao...pizzon wrote:imali su " civilne " jakne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ali mnogo bre dobro biju...;)crvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
2015-10-28
Te huligane treba, ako nisu, učlaniti u HDZ i metnuti ih u neki nadzorni odbor.
crvenkasti-
2014-04-17
max123 wrote:ali mnogo bre dobro biju...;)crvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
To kad nas ima više, i kad imamo štange.
crvenkasti-
2014-04-17
Sto ti vodis brigu za ove zvezdase ti si partizanovac boli te kurac..vi ste nesto povlasteniji od cigana...mozda bi samo trebali dres skinuti i nastaviti mirno kavucrvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Glup si..siris imali su zvezdina obiljezja ..a drugo konobaru sigurno to nisu prvi srbi koje je posluzivao da ga je to tako uzrujalo...imam filing da ni ovi u ovom slucaju nisu potpuno nevinasca...pitanje je sto je to konobara toliko uzrujalo da riskira vlastiti posao..jedino moze biti to da su mu ovi nesto rekli sto mu se ocito nije svidjelo...velim sigirno nisu ns tom splitskom najfrektevnijem mjestu konobaru prvi srbi koje je posluzivao..citam da jr jedan svjedok rekao da je konobar bio toliko uzrujan kao da mu je netko saopcio da mu je neko stradao...pizzon wrote:imali su " civilne " jakne
bi li tako isto bilo i da su bili šiptari iz vaterpolo kluba Bondsteel Kosovo?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Sto ti vodis brigu za ove zvezdase ti si partizanovac boli te kurac..vi ste nesto povlasteniji od cigana...mozda bi samo trebali dres skinuti i nastaviti mirno kavucrvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
Budale bi naručile "kafu", opet bismo ih prepoznali.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobili u jaketu i sad kmeće.
A najjači su mi ovi Jugoslaveni , umisto da analiziraju stvar i uvedu pravilo da profesionalni igrači se moraju ponašat profesionalno oni skroz drugi priču.
Napucat i vas i njih.
A najjači su mi ovi Jugoslaveni , umisto da analiziraju stvar i uvedu pravilo da profesionalni igrači se moraju ponašat profesionalno oni skroz drugi priču.
Napucat i vas i njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a petar brzica sam samcet protiv iljadu i kusur srbadije...!?crvenkasti wrote:max123 wrote:ali mnogo bre dobro biju...;)crvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
To kad nas ima više, i kad imamo štange.
2015-10-28
Kurac..mi imamo sa vama partizanovcima poslovne dilove...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Sto ti vodis brigu za ove zvezdase ti si partizanovac boli te kurac..vi ste nesto povlasteniji od cigana...mozda bi samo trebali dres skinuti i nastaviti mirno kavucrvenkasti wrote:Znaju oni dobro koliko smo mi Hrvati glupi.
Budale bi naručile "kafu", opet bismo ih prepoznali.
2015-09-08
Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
crvenkasti-
2014-04-17
nema druge...
2015-10-28
Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
Nikakva srpska obilježja ne dolaze u obzir! Koji ti je kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
Jedini Srbi koje podnosimo, to su Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 16 of 38