napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 12 of 38
Page 12 of 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Čitan komentare , a bar se moš nasmijat , sad jebu ovome Crnogorcu mater , da ga triba potirat u Crnu goru
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:776482-NOVI-DETALjI-NAPADA-U-SPLITU-Zvezdine-vaterpoliste-udarali-metalnim-stanglama-i-palicama-pretili-klanjem
Šou program
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:776482-NOVI-DETALjI-NAPADA-U-SPLITU-Zvezdine-vaterpoliste-udarali-metalnim-stanglama-i-palicama-pretili-klanjem
Šou program
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovi šta ga je uvalilo u more je iz Cg
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/588350/39ja-sam-crnogorac-nisam-srbin39-vikao-je-napadnuti-vaterpolist-iz-mora-napadaci-ga-nazivali-cetnikom
https://en.m.wikipedia.org/wiki/VK_Primorac_Kotor
Da on nije Srbin nego Crnogorac i onda bacija dres da može izić iz mora
Sad tamo čitan komentare na njihovin portalima , jebu mu mater , da ga triba potirat u Crnu goru , a svašta , cirkus
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/588350/39ja-sam-crnogorac-nisam-srbin39-vikao-je-napadnuti-vaterpolist-iz-mora-napadaci-ga-nazivali-cetnikom
https://en.m.wikipedia.org/wiki/VK_Primorac_Kotor
Da on nije Srbin nego Crnogorac i onda bacija dres da može izić iz mora
Sad tamo čitan komentare na njihovin portalima , jebu mu mater , da ga triba potirat u Crnu goru , a svašta , cirkus
2014-04-11
A stvarno svašta ima
On je vika da je on Crnogorac a ne Srbin ...pa nije te napalo zbog toga a onda je netko viknija da je On je isto četnik
Napalo te zato šta nosiš dres Cz tu po Splitu , kurči se , ode te svi gledaju ko četnika koji doša provocirat a nije njima bitno njima jes ti Srbin il nisi
On je mislija da je to sad olakotna okolnost šta je Crnogorac a u dresu Zvezde ono
I sad još jača baza ovi mu u Srbiji jebu mater zbog te izjave , da ga triba potirat u Crnu goru
Ovo je šou živi , netrba snimat komedije uopće kad imaš ovo
On je vika da je on Crnogorac a ne Srbin ...pa nije te napalo zbog toga a onda je netko viknija da je On je isto četnik
Napalo te zato šta nosiš dres Cz tu po Splitu , kurči se , ode te svi gledaju ko četnika koji doša provocirat a nije njima bitno njima jes ti Srbin il nisi
On je mislija da je to sad olakotna okolnost šta je Crnogorac a u dresu Zvezde ono
I sad još jača baza ovi mu u Srbiji jebu mater zbog te izjave , da ga triba potirat u Crnu goru
Ovo je šou živi , netrba snimat komedije uopće kad imaš ovo
2014-04-11
To ti je ta srpska Dalmacija.pizzon wrote:longi
Idi da spavas
ispali ste divljaci do neba
Pazi oštar pas.
2014-04-11
Ha ha ha ha...Ringo10 wrote:Žao mi je ali ovaj put se moram suglasiti s tobom.Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
vele ovjde neki da je te praljude iritirao Irinej
Ako su ti trogloditi ikad čuli za Irineja ...
Guest- Guest
MA badava ti je. Vidis da ovdje svi to podrzavaju.kaya wrote:Ma ne bi ja sad puno o cipkoustom i sotonjari.
Ovo je zbilja divljastvo par exelance , jurit u crnom sa sipkama po rivi i tuci igrace. Treba im jebat mater i bacit ih u zatvor. Osramotili su nas i dali ovoj dvojici iz uvoda materijala. Ja bi ih zbog toga sipkom zatukla.
KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Balkan ti je u Bugarskoj. Pogledaj kartu.Ringo10 wrote:KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
Guest- Guest
Hrvatska je gori Balkan od Bugarske. Koja crna Bugarska ...cassanowa wrote:Balkan ti je u Bugarskoj. Pogledaj kartu.Ringo10 wrote:KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
2015-09-24
Ti si glup. Malo prije ti je Hrvatska bila Balkan. Balkan je u Bugarskoj.Ringo10 wrote:Hrvatska je gori Balkan od Bugarske. Koja crna Bugarska ...cassanowa wrote:Balkan ti je u Bugarskoj. Pogledaj kartu.Ringo10 wrote:KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
Guest- Guest
Glup ti ćaća koji te sklepao u glupoj materi.cassanowa wrote:Ti si glup. Malo prije ti je Hrvatska bila Balkan. Balkan je u Bugarskoj.Ringo10 wrote:Hrvatska je gori Balkan od Bugarske. Koja crna Bugarska ...cassanowa wrote:Balkan ti je u Bugarskoj. Pogledaj kartu.Ringo10 wrote:KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
2015-09-24
Šta se ljutiš?Ringo10 wrote:Glup ti ćaća koji te sklepao u glupoj materi.cassanowa wrote:Ti si glup. Malo prije ti je Hrvatska bila Balkan. Balkan je u Bugarskoj.Ringo10 wrote:Hrvatska je gori Balkan od Bugarske. Koja crna Bugarska ...cassanowa wrote:Balkan ti je u Bugarskoj. Pogledaj kartu.Ringo10 wrote:KAzu Hrvatska nije Balkan... koji vic
Pa nisam ti ja kriv šta ne znaš di je Balkan.
Guest- Guest
Evo, obrazuj se malo...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Balkan_(planina)
Guest- Guest
HAjde glupiras se ...cassanowa wrote:Evo, obrazuj se malo...
2015-09-24
Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Split je već davno postao grad za ludnicu.
Guest- Guest
pa to je ono sto zelim objasniti...zato sam stavio ona dva video ptimjera iz 1989...gdje ico u beogradu na upit novinarke zasto?..zato sto ste vi cigani,srbi picke..i zato sto vas mrzimo...vi nas mrzite ali mi vas jos vise'Rabarbara wrote:Ako su klinci onda treba trenera objesiti za jaja, jer im nije objasnio da se ne nose majice s imenom kluba pred utakmicu, a naročito ne u gradu koji je alergičan na ime Crvena zvezda.dzango wrote:Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
Ne opravdavam nasilje, ali jebemu, malo prilagodbe okolini ne bi štetilo.
To nema veze sa Srbima kao Srbima, nego provociranjem i bespotrebnim kurčenjem.
Zato ih je konobar i molio da pokriju obilježja na dresovima.
Jednako bi u Splitu prošli i dinamovci koji bi se uoči tekme s Hajdukom prošetali rivom u plavim dresovima.
Baš me zanima kako bi se u Beogradu proveli vaterpolisti koji bi se šetali centrom u dresovima na kockice.
Bože mili zaboravili ste neprijateljstvo Cz, Partizana, Hajduka i Dinama.
Rekoh, pred tekmom bi jednako prošli i u Zagrebu i u Splitu bilo koji koji imaju dresove suprotne momčadi. Torcida, BBB, Grobari... nemaju veze s nacionalnim nabojom, ali imaju s huiganstvom.
I ne glumatajte da toga nema i u Beogradu među vašim navijačima.
Ali sve dobro dođe da se produbi ionako dubok jaz nacionalne mržnje. Tako je i ovo okarakterizirano. Nažalost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dakolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
I ja to pratim vec godinama
Kazu mi nismo mi, to nam rade doseljenici iz bih itd
Ne vjerujem. Znala sam neke fetive i oni su postali maniti
A nekad sam voljela Split . Atmosferu. Otvorenost. Bacvice
Pa decko je dobro prosaocassanowa wrote:Evo, obrazuj se malo...
U Zadru bi ga jos i ŽIGOSALI S U
A sta nema razlike između GOVORITI I ČINITIvuksadinare wrote:pa to je ono sto zelim objasniti...zato sam stavio ona dva video ptimjera iz 1989...gdje ico u beogradu na upit novinarke zasto?..zato sto ste vi cigani,srbi picke..i zato sto vas mrzimo...vi nas mrzite ali mi vas jos vise'Rabarbara wrote:Ako su klinci onda treba trenera objesiti za jaja, jer im nije objasnio da se ne nose majice s imenom kluba pred utakmicu, a naročito ne u gradu koji je alergičan na ime Crvena zvezda.dzango wrote:Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
Ne opravdavam nasilje, ali jebemu, malo prilagodbe okolini ne bi štetilo.
To nema veze sa Srbima kao Srbima, nego provociranjem i bespotrebnim kurčenjem.
Zato ih je konobar i molio da pokriju obilježja na dresovima.
Jednako bi u Splitu prošli i dinamovci koji bi se uoči tekme s Hajdukom prošetali rivom u plavim dresovima.
Baš me zanima kako bi se u Beogradu proveli vaterpolisti koji bi se šetali centrom u dresovima na kockice.
Bože mili zaboravili ste neprijateljstvo Cz, Partizana, Hajduka i Dinama.
Rekoh, pred tekmom bi jednako prošli i u Zagrebu i u Splitu bilo koji koji imaju dresove suprotne momčadi. Torcida, BBB, Grobari... nemaju veze s nacionalnim nabojom, ali imaju s huiganstvom.
I ne glumatajte da toga nema i u Beogradu među vašim navijačima.
Ali sve dobro dođe da se produbi ionako dubok jaz nacionalne mržnje. Tako je i ovo okarakterizirano. Nažalost.
Ovdje uspoređuješ rszlicito . Govoriti o mrznji i raditi tskve stvari zbog mrznje.
Ovo je cisti primitivizam
I vi ga branite.
Pljuc
Page 12 of 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 12 of 38