Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zadar postaje transportni hub Jadrana
Rabarbara wrote:A neki bome i kratku pamet.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Aaaaaaaaavuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:
Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?
Očito se ne kaže badava da Hrvati imaju kratko pamćenje.
Nisam Inđojka. Nisam nikad pisala na podforumu Vijesti i politika. Niti jedan post. Nikad. :)
Zato masu vas i ne znam. Znam samo one koji su navraćali na kultne.
Nisam bila svadljiva a ni posebno upadljiva na kultnima. To sam se sad malo tu razbacala.
A e.
Ja sam se jednom prevario jer sam pretpostavio da si Freeda odnosno Tepih, ali meni se takva pogreška u vezi bivših nadimaka forumaša sa starog foruma ne može dva puta dogoditi. :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
jel tebi išta valja od jutra do mraka....pa hebemu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zadar je ok
Al zadranke,mmmmmmmmmmmmmmmmm
Al zadranke,mmmmmmmmmmmmmmmmm
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Valjaju mu atomske.
Guest- Guest
jesi prizdravio:)epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
dijagram-
2015-08-09
prvo ja nikom ne okrecem leđa tako da od iznenađenja nista...a ako se i to desi...ne bi ti oprostio...nisam ja svetac i veber hvalisavci a vecinom suhog....onda cemo prvo da se mjerkamo pa onda a sto ja znam mnogo je toga na kockiRabarbara wrote:Pripazi kad mi okrećeš leđa. Mogla bih te iznenaditi... a tebi se svidjeti, pa što ćemo onda.vuksadinare wrote:hebome pas ako ovo nije yehudim u haljiniRabarbara wrote:I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...vuksadinare wrote:zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sumnjam da si čitao kultne toliko da bi mogao pogoditi.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:A neki bome i kratku pamet.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Aaaaaaaaavuksadinare wrote:
pa kad sam ja bio nepristojan prema tebi
Očito se ne kaže badava da Hrvati imaju kratko pamćenje.
Nisam Inđojka. Nisam nikad pisala na podforumu Vijesti i politika. Niti jedan post. Nikad. :)
Zato masu vas i ne znam. Znam samo one koji su navraćali na kultne.
Nisam bila svadljiva a ni posebno upadljiva na kultnima. To sam se sad malo tu razbacala.
A e.
Ja sam se jednom prevario jer sam pretpostavio da si Freeda odnosno Tepih, ali meni se takva pogreška u vezi bivših nadimaka forumaša sa starog foruma ne može dva puta dogoditi. :)
Zapravo je nebitno.
Sad sam Rabarbara i gotovo. Brkata, svadljiva, upadljiva.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Sumnjam da si čitao kultne toliko da bi mogao pogoditi.Speare Shaker wrote:
A e.
Zapravo je nebitno.
Sad sam Rabarbara i gotovo. Brkata, svadljiva, upadljiva.
Već sam pogodio. :) Nebitno što to i jeste nebitno.
Čitao sam Kultne, ali nisam puno pisao, pogotovo ne u nekoj ranoj fazi svojeg pisanja na starom forumu (sa Freedom sam tada razmjenio nekoliko postova pa me je to očito pogrešno povuklo), od 2005. pa slijedeće 3-4 godine. Poslije jesam i to najvećim dijelom na jednoj temi, ali i stavio puno pjesama na Lastine Musicboxove.
To si što jesi i kraj priče. :)
Last edited by Speare Shaker on 1/2/2019, 11:35; edited 2 times in total
Guest- Guest
Imaš pravo... Nisi ti oni.vuksadinare wrote:prvo ja nikom ne okrecem leđa tako da od iznenađenja nista...a ako se i to desi...ne bi ti oprostio...nisam ja svetac i veber hvalisavci a vecinom suhog....onda cemo prvo da se mjerkamo pa onda a sto ja znam mnogo je toga na kockiRabarbara wrote:Pripazi kad mi okrećeš leđa. Mogla bih te iznenaditi... a tebi se svidjeti, pa što ćemo onda.vuksadinare wrote:hebome pas ako ovo nije yehudim u haljiniRabarbara wrote:I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...vuksadinare wrote:zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
Oni imaju malo više pristojnosti kad razgovaraju sa ženama, znaju se nositi i prihvatiti različite stavove bez krkanskih ispada.
Bez obzira na povremeno hvalisanje, imaju i smisao za humor (kao i Džango i Levi npr.) pa mi je zanimljivo 'popričati' s njima.
Guest- Guest
Moram sad ići, ali ovo me baš zanima...Speare Shaker wrote:
Već sam pogodio. :) Nebitno što to i jeste nebitno.
Neki drugi put.
Guest- Guest
pa bar sam ja pristojan prema zenama..pitaj soru..ja sam uvijek bio najpristojniji prema njoj bez obzira na razlicite stavove..dok jedan dan nije prekardasila i morao sam obraniti svoju osobnost...lijepo sam ja spikao sa zenama ovdje...sa nekima sam bio i privatno ok...za mene su veber i svetac sirovine..krkansko ponasanje...mozda tebe takvi privlace pa ne znas razlikovat krkanluk..moze biti...ima i takvih...moja obrada je na fini nacin i duze trajeRabarbara wrote:Imaš pravo... Nisi ti oni.vuksadinare wrote:prvo ja nikom ne okrecem leđa tako da od iznenađenja nista...a ako se i to desi...ne bi ti oprostio...nisam ja svetac i veber hvalisavci a vecinom suhog....onda cemo prvo da se mjerkamo pa onda a sto ja znam mnogo je toga na kockiRabarbara wrote:Pripazi kad mi okrećeš leđa. Mogla bih te iznenaditi... a tebi se svidjeti, pa što ćemo onda.vuksadinare wrote:hebome pas ako ovo nije yehudim u haljiniRabarbara wrote:
I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...
Oni imaju malo više pristojnosti kad razgovaraju sa ženama, znaju se nositi i prihvatiti različite stavove bez krkanskih ispada.
Bez obzira na povremeno hvalisanje, imaju i smisao za humor (kao i Džango i Levi npr.) pa mi je zanimljivo 'popričati' s njima.
2015-09-08
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Ožujska...
Iza zidića...
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:jesi prizdravio:)epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Jesam, za jedan dan sam skinuo prehladu: propolis, nekakv royal med sa svime iz verunića, češnjaka puno, limuna i slanina.
kao rukom odneseno...
evo dvije moje asistentice me zovu na zajednički joging na višnjiku...a što mogu :)
2015-08-06
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Ožujska...
Iza zidića...
oke to volim i ja i jastreb
2015-08-06
oce bit sta?epikur37 wrote:dijagram wrote:jesi prizdravio:)epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Jesam, za jedan dan sam skinuo prehladu: propolis, nekakv royal med sa svime iz verunića, češnjaka puno, limuna i slanina.
kao rukom odneseno...
evo dvije moje asistentice me zovu na zajednički joging na višnjiku...a što mogu :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:oce bit sta?epikur37 wrote:dijagram wrote:jesi prizdravio:)epikur37 wrote:jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
kao rukom odneseno...
Ja sam konzervativac, samo ću praviti društvo i pojašnjavati tehnike trčanja.
2015-08-06
Varaš se za Split...a i Ploče istoSpeare Shaker wrote:epikur37 wrote:A tek luka...
Zadar je prirodni centar jadrana...
Ovdje si potpuno u pravu, a Zadar ima nevjerojatan potencijal jačanja svog gospodarstva, ali i prostornog širenja na okolicu, za razliku od recimo Splita, da o Rijeci, Dubrovniku, Šibeniku ili Pločama i ne govorimo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma svi ti gradovi na obali imaju potencijala, samo steta to upropastit...bolje jamrat kako nista ne ide...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ryanair je nisko budžetna kompanija , ovo vam je vijest od jučer , nema Zadra brajo
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/586908/htz-u-2019-sest-novih-izravnih-zracnih-linija-iz-francuske-u-hrvatsku-evo-koje-ce-gradove-novi-letovi-povezivati
Zadar ima potencijal no zbog nekih određenih trenutnih stvari on je manje atraktivan od Splita , Dubrovnika i Pule
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/586908/htz-u-2019-sest-novih-izravnih-zracnih-linija-iz-francuske-u-hrvatsku-evo-koje-ce-gradove-novi-letovi-povezivati
Zadar ima potencijal no zbog nekih određenih trenutnih stvari on je manje atraktivan od Splita , Dubrovnika i Pule
2014-04-11
Da , svak mora nać svoj model održivog razvoja i onda to guratflumen wrote:ma svi ti gradovi na obali imaju potencijala, samo steta to upropastit...bolje jamrat kako nista ne ide...
Zadar ok no njemu željeznica ide na sjeveroistok pa je Split bliži brodovima tako je on zapadnije al mu nije željeznica bliže Evropi
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenci kupili transportni avion
» Pizonovi ne mogu bez Jadrana
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Orban : Više Balatona , manje Jadrana
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Pizonovi ne mogu bez Jadrana
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Orban : Više Balatona , manje Jadrana