Pizonovi ne mogu bez Jadrana
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pizonovi ne mogu bez Jadrana
SRBI masovno ljetuju u Hrvatskoj
Zategnuti politički odnosi između Hrvatske i Srbije ne uspijevaju utjecati na turističke rezultate, pa je prema pokazateljima sustava eVisitor tijekom prvih sedam mjeseci zabilježeno 97.487 dolazaka te 599.035 noćenja s tržišta Srbije. U usporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, riječ je o porastu od 12 posto u dolascima te gotovo 20 posto u noćenjima.
Većina srbijanskih gostiju posjećuje Istru, Splitsko-dalmatinsku županiju i Kvarner, a top destinacije su im Rovinj, Zagreb i Pula. Ako borave u hotelima, najčešće odlaze u Zagreb, Opatiju i Rovinj, ako se odluče za kamp biraju Rovinj, Jelsu i Vrsar, a u privatnom smještaju najviše odsjedaju u Rovinju, Makarskoj i Crikvenici. Zanimljivo je da se gotovo 45 posto noćenja s tržišta Srbije ostvaruje u nekomercijalnom segmentu, dakle riječ je o takozvanim vikendašima koji na odmor dolaze u Obrovac, Benkovac i Rovinj.
Zategnuti politički odnosi između Hrvatske i Srbije ne uspijevaju utjecati na turističke rezultate, pa je prema pokazateljima sustava eVisitor tijekom prvih sedam mjeseci zabilježeno 97.487 dolazaka te 599.035 noćenja s tržišta Srbije. U usporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, riječ je o porastu od 12 posto u dolascima te gotovo 20 posto u noćenjima.
Većina srbijanskih gostiju posjećuje Istru, Splitsko-dalmatinsku županiju i Kvarner, a top destinacije su im Rovinj, Zagreb i Pula. Ako borave u hotelima, najčešće odlaze u Zagreb, Opatiju i Rovinj, ako se odluče za kamp biraju Rovinj, Jelsu i Vrsar, a u privatnom smještaju najviše odsjedaju u Rovinju, Makarskoj i Crikvenici. Zanimljivo je da se gotovo 45 posto noćenja s tržišta Srbije ostvaruje u nekomercijalnom segmentu, dakle riječ je o takozvanim vikendašima koji na odmor dolaze u Obrovac, Benkovac i Rovinj.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Pizonovi ne mogu bez Jadrana
mlogo je lepo to ustaško more
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
kako ces da znas, kad se ne mices iz decje sobe...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
flumen wrote:Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
kako ces da znas, kad se ne mices iz decje sobe...
bravo, bravo. petparacki poluinteligentni humor...
osecam susramlje koliko si glup.
Guest- Guest
Noor wrote:da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
da sam hrvat, mozda bih...
Guest- Guest
išao na more u hrvatsku?Serbia Strong wrote:Noor wrote:da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
to znam :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Možda ti pođe za rukom u sljedećem životu, sad samo možeš proklinjati sudbinu jer si srboSerbia Strong wrote:Noor wrote:da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
tre wrote:Možda ti pođe za rukom u sljedećem životu, sad samo možeš proklinjati sudbinu jer si srboSerbia Strong wrote:Noor wrote:da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
ubio bih se da sam hrvat...
Guest- Guest
ne opiri se...vidi džanga i pizzonaSerbia Strong wrote:ne bih u hrvatsku nikada isao na more...
jedan pati za rovinjom, drugi za brelima
pitaj ih zašto :)
Noor wrote:ne opiri se...vidi džanga i pizzonaSerbia Strong wrote:ne bih u hrvatsku nikada isao na more...
ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.
Guest- Guest
Čudno ja sam poznavao jednog srbu što se upravo zbog tog objesio, nije tu prešu više mogao podnositiSerbia Strong wrote:tre wrote:Možda ti pođe za rukom u sljedećem životu, sad samo možeš proklinjati sudbinu jer si srboSerbia Strong wrote:Noor wrote:da i znaš, poricao bi :)Serbia Strong wrote:stvarno ne znam ko je iz mog okruzenja isao u hrvatsku na more?
ubio bih se da sam hrvat...
pa nitko ti ništa neće...ne plaši se, samo budi dobar :DSerbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.Noor wrote:ne opiri se...vidi džanga i pizzonaSerbia Strong wrote:ne bih u hrvatsku nikada isao na more...
Noor wrote:pa nitko ti ništa neće...ne plaši se, samo budi dobar :DSerbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.Noor wrote:ne opiri se...vidi džanga i pizzonaSerbia Strong wrote:ne bih u hrvatsku nikada isao na more...
ma nije sustina da li mi neko hoce, ili nece. hvala bogu, umem ja da se branim...
sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
Guest- Guest
ma Koje pare? ti da imas pare, izasao bi napolje...Serbia Strong wrote:Noor wrote:Serbia Strong wrote:Noor wrote:sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
flumen-
2015-08-21
dobrodošli su svi dobre vjere i dobrih namjera, vjerujSerbia Strong wrote:Noor wrote:pa nitko ti ništa neće...ne plaši se, samo budi dobar :DSerbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.Noor wrote:ne opiri se...vidi džanga i pizzonaSerbia Strong wrote:ne bih u hrvatsku nikada isao na more...
ma nije sustina da li mi neko hoce, ili nece. hvala bogu, umem ja da se branim...
sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
flumen wrote:ma Koje pare? ti da imas pare, izasao bi napolje...Serbia Strong wrote:Noor wrote:Serbia Strong wrote:Noor wrote:sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
operi zube i usta, musavko-pa mi se onda obracaj...
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 1 of 6