Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
Page 1 of 1
Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
Mandić i Knežević deklarirani su Putinovi pristaše, neizravno se izjašnjavaju protiv neovisnosti Crne Gore od Srbije, koja je proglašena 2006. te odbijaju integraciju u EU, kao i članstvo države u NATO-u koje postoji od 2017. Zalažu se za blisku povezanost Crne Gore i Srbije, protiv su Kosova kao neovisne države i negiraju genocid u Srebrenici.
Ulazak političara poput Mandića i Kneževića u vladajuću koaliciju dio je dogovora između Spajića i prosrpskih stranaka. Spajića, čija je proeuropska stranka nakon izbora prije godinu dana imala tek neznatnu većinu, podržalo je 13 zastupnika prosrpskog bloka. Zauzvrat je te stranke trebalo nagraditi ministarskim mjestima, što se sad i dogodilo, piše Deutsche Welle.
Uništava se sve što se gradilo godina, procesom upravljaju Vučic i Putin: ‘Da, moguće je da smo ih izgubili...‘
Ulazak političara poput Mandića i Kneževića u vladajuću koaliciju dio je dogovora između Spajića i prosrpskih stranaka. Spajića, čija je proeuropska stranka nakon izbora prije godinu dana imala tek neznatnu većinu, podržalo je 13 zastupnika prosrpskog bloka. Zauzvrat je te stranke trebalo nagraditi ministarskim mjestima, što se sad i dogodilo, piše Deutsche Welle.
Uništava se sve što se gradilo godina, procesom upravljaju Vučic i Putin: ‘Da, moguće je da smo ih izgubili...‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
Putem veleposlanstva je reagirala i američka vlada, koja se ranije jasno pozicionirala protiv sudjelovanja prosrpskih stranaka.
"Zabrinuti smo zbog uključivanja u crnogorsku vladu stranaka i čelnika koji ne osuđuju rusku agresiju na Ukrajinu, koji odbacuju sankcije EU protiv Rusije i čiji su postupci u izravnoj suprotnosti s načelima dobrosusjedskih odnosa", prenosi RFE poruku Američke ambasade u Podgorici.
Komšić pozdravlja američku NATO ambasadu ma gdje god bili:
"Zabrinuti smo zbog uključivanja u crnogorsku vladu stranaka i čelnika koji ne osuđuju rusku agresiju na Ukrajinu, koji odbacuju sankcije EU protiv Rusije i čiji su postupci u izravnoj suprotnosti s načelima dobrosusjedskih odnosa", prenosi RFE poruku Američke ambasade u Podgorici.
Komšić pozdravlja američku NATO ambasadu ma gdje god bili:
2014-04-11
Mi ćemo tebi Komšića, štaš ti nama kad smo mi glavne baje na planeti.
To je naš nacionalni američki interes, izbacivanje Rusije iz Bih, ista pod NATO i onda mi iz ambasade u Sarajevu preko sarajevskih Židova i Komšića itd ovdje krojimo šta mi hoćemo.
CG je članica NATO-a. Eto ti se Putin sad tu uvalio.
Okružio ti je tu Bosnu a još ti je i uzeo jednu članicu NATO-a umjesto da ti preko Komšića uvedeš meni ovamo islamski vilajet poviše glave.
I ŠTA ĆEMO SAD ?
To je naš nacionalni američki interes, izbacivanje Rusije iz Bih, ista pod NATO i onda mi iz ambasade u Sarajevu preko sarajevskih Židova i Komšića itd ovdje krojimo šta mi hoćemo.
CG je članica NATO-a. Eto ti se Putin sad tu uvalio.
Okružio ti je tu Bosnu a još ti je i uzeo jednu članicu NATO-a umjesto da ti preko Komšića uvedeš meni ovamo islamski vilajet poviše glave.
I ŠTA ĆEMO SAD ?
2014-04-11
Huti u sandalama su vam opet srušili dron.
Ide to vas ( američku imperiju )
Pozdravite Komšića svog pajdaša.
Ide to vas ( američku imperiju )
Pozdravite Komšića svog pajdaša.
2014-04-11
Pa kako ce sada prodati, ako oni tako rade los marketing.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A nije skup, ... samo 30 miljona dolara.
2014-04-11
Similar topics
» Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
» Dogovor ministara obrane: Hrvatska i Albanija spriječit će novu migrantsku rutu preko Jadrana
» Amerika napada Rusiju, Putin uzvraća, u ring ulazi KINA. Evo ko pobeđuje
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
» Dogovor ministara obrane: Hrvatska i Albanija spriječit će novu migrantsku rutu preko Jadrana
» Amerika napada Rusiju, Putin uzvraća, u ring ulazi KINA. Evo ko pobeđuje
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
Page 1 of 1