Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zadar postaje transportni hub Jadrana
Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Guest- Guest
eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Guest- Guest
pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
2015-09-08
Jednako im je imali ambiciju ili ne kad ne mogu Goricu dobiti...a bez kredita se ionako ne mogu pojačati, jasna stvar...za ikakvu konkurentnost u Europi nije dovoljno prodati pokojeg klinca godišnje za kikiriki...
darth_vader-
2014-04-17
a ko ce im dati kredit...?...prvo jer se uprava mjenja svakih pola godine..nemaju rezultate a samim time kroz rezultate dolaze i novci sa kojim bi vracali kredit...drugo...ako zatrazis kredit nazad jer nemas novce ili bar pokusas zatraziti lovu nazad prvo ti zapale auto a onda dobijes nocni 'posjet'...tako da od kredita vise ni's...to sto im je kapnula lova od palaverse ko da su dobili ne znam sto milijuna eura govori da smo u gabuli jebenoj...i ta lova ce se ispariti do ljeta a da li ima palaversi na vidiku ili ce se naci neko opet lud i pun love kao city to je vec pitanje za lutrijujasambrend wrote:Jednako im je imali ambiciju ili ne kad ne mogu Goricu dobiti...a bez kredita se ionako ne mogu pojačati, jasna stvar...za ikakvu konkurentnost u Europi nije dovoljno prodati pokojeg klinca godišnje za kikiriki...
2015-09-08
epikur37 wrote:A tek luka...
Zadar je prirodni centar jadrana...
Ovdje si potpuno u pravu, a Zadar ima nevjerojatan potencijal jačanja svog gospodarstva, ali i prostornog širenja na okolicu, za razliku od recimo Splita, da o Rijeci, Dubrovniku, Šibeniku ili Pločama i ne govorimo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Majke ti mile...
Inače, nije Evva ako te to baš toliko kopka.
Guest- Guest
..zadar i je bio za yuge najjaci industrijski grad u dalmaciji sa brdo firmi..dok je split recimo ovisio o jugoplastici i brodogradilistu...sibenik o tlm..dubrovnik o turizmu...Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:A tek luka...
Zadar je prirodni centar jadrana...
Ovdje si potpuno u pravu, a Zadar ima nevjerojatan potencijal jačanja svog gospodarstva, ali i prostornog širenja na okolicu, za razliku od recimo Splita, da o Rijeci, Dubrovniku, Šibeniku ili Pločama i ne govorimo.
2015-09-08
brdo "firmi"
2014-04-16
ako nije podsjetila me ova haljinaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:
Bravo!
Majke ti mile...
2015-09-08
nije ona nemanja,vuksadinare wrote:ako nije podsjetila me ova haljinaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:
eva srce jesi ti to boga ti...
Majke ti mile...
mogla bi biti ona ča svaki post završava na spot i govori nota bene
2014-04-16
aben wrote:nije ona nemanja,vuksadinare wrote:ako nije podsjetila me ova haljinaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:
Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?
Majke ti mile...
mogla bi biti ona ča svaki post završava na spot i govori nota bene
Enjoyka?
Nije ni ona.
Guest- Guest
zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
2015-09-08
Aaaaaaaaavuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:Bravo!jasambrend wrote:Šibenik je grad u pokušaju, a Split samo triba ograditi bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima i sve pet...
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Aaaaaaaaavuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:eva srce jesi ti to boga ti...Rabarbara wrote:
Bravo!
Očito se ne kaže badava da Hrvati imaju kratko pamćenje.
Guest- Guest
I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...vuksadinare wrote:zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
Guest- Guest
hebome pas ako ovo nije yehudim u haljiniRabarbara wrote:I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...vuksadinare wrote:zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
2015-09-08
A neki bome i kratku pamet.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Aaaaaaaaavuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?vuksadinare wrote:
eva srce jesi ti to boga ti...
Nisam Inđojka. Nisam nikad pisala na podforumu Vijesti i politika. Niti jedan post. Nikad. :)
Zato masu vas i ne znam. Znam samo one koji su navraćali na kultne.
Nisam bila svadljiva a ni posebno upadljiva na kultnima. To sam se sad malo tu razbacala.
Guest- Guest
Pripazi kad mi okrećeš leđa. Mogla bih te iznenaditi... a tebi se svidjeti, pa što ćemo onda.vuksadinare wrote:hebome pas ako ovo nije yehudim u haljiniRabarbara wrote:I noge... A bome i brkovi su mi prilično bujni...vuksadinare wrote:zapazio sam jedan detalj..ima dlakave ruke...
Guest- Guest
Rabarbara wrote:A neki bome i kratku pamet.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Aaaaaaaaavuksadinare wrote:pa kad sam ja bio nepristojan prema tebiRabarbara wrote:
Hoćeš li biti pristojniji ako kažem da jesam?
Nisam Inđojka. Nisam nikad pisala na podforumu Vijesti i politika. Niti jedan post. Nikad. :)
Zato masu vas i ne znam. Znam samo one koji su navraćali na kultne.
Nisam bila svadljiva a ni posebno upadljiva na kultnima. To sam se sad malo tu razbacala.
A e.
Ja sam se jednom prevario jer sam pretpostavio da si Freeda odnosno Tepih, ali meni se takva pogreška u vezi bivših nadimaka forumaša sa starog foruma ne može dva puta dogoditi. :)
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenci kupili transportni avion
» Pizonovi ne mogu bez Jadrana
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Orban : Više Balatona , manje Jadrana
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Pizonovi ne mogu bez Jadrana
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Orban : Više Balatona , manje Jadrana
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana