ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija u recesiji

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Italija u recesiji - Page 2 Empty Re: Italija u recesiji

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:25

Maduru prekinut dotok novca iz Amerike , cijena nafte skače

Pogodite koja zemlja u Europi ima najveću cijenu naftnih derivata na benzinskim postajama i uglavnom uvozi taj energent šta se odražava na omjer uvoz izvoz ?

https://m.dw.com/hr/posljednji-naftni-dragulj-predsjednika-venezuele/a-47306780

Italija  Basketball

Djavo leži u ....detaljima

Potopi

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 31/1/2019, 13:28

Sjetio sam se!
Nije čovječe ne ljuti se efetkt, nego domino efekt!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 13:28

AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
die antwoord wrote:

Hrvatska izgubila 300.000 stanovnika a BDP raste

treba otvoriti granice da dođu imigranti jer nećemo imati para bez njih, treba naseliti Afrikance iz Marakeša
a recesija kucka na vrata...bude vam iebeno samo tako..
biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vas
kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina.. cheers
:tu 

ti kozjebi nisu ništa pridonjeli, jer u tvornicama radili nisu, osim što su digli cijene nekretnina

tako je..svabima zjanula gusca da ce biti para,pa poceli nabijati cijene najmova do nebesa..ali ono ćunak..!!..sad sve poluprazno,a nitko ne dolazi novi,svabi gube lovu praznim stanovima..poceli su cak WG stan(studentski..dakle ima studendt svoju sobu,ostalo je zajednicko) naplacivati do 500 ojrova..bolesno..
sad im bude fino..karma iz bičez :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:30

pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
a recesija kucka na vrata...bude vam iebeno samo tako..
biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vas
kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina.. cheers
:tu 

ti kozjebi nisu ništa pridonjeli, jer u tvornicama radili nisu, osim što su digli cijene nekretnina

tako je..svabima zjanula gusca da ce biti para,pa poceli nabijati cijene najmova do nebesa..ali ono ćunak..!!..sad sve poluprazno,a nitko ne dolazi novi,svabi gube lovu praznim stanovima..poceli su cak WG stan(studentski..dakle ima studendt svoju sobu,ostalo je zajednicko) naplacivati do 500 ojrova..bolesno..
sad im bude fino..karma iz bičez :clown
nema frke, napunit ćemo mi Hrvati, kada protjeraju kozojebe.. jer pazi RH ekonomija će kolabrirati , nas ništa ne drži nego zericu turizma, 150 000 ljudi u turizmu hrani doslovno milijun penzića i uhljeba.. a ovdje ekipa uči njemački , priprema se za njemačku.. samo neka udre neko jače sranje, sve će to ostali hrvati popuniti
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:30

usput @svetac jel njemačka deportira? vjerojatno to rade tiho? šta misliš o tome?  nisam zadnje vrijeme čuo da izvode toliko sranja
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:32

Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć

Na redu je isisavanje BiH ,Srbiie , Cg ,Kosova , Albanije i Makedonije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:34

RayMabus wrote:Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć

ima.. 800 000 ljudi radi u privatnom sektoru, imaš 500 000 uhljeba, i još barem 100 000 ljudi koji su na birou a rade na crno non stop.. 

neka ode 150 000 ljudi iz privatnog sektora, prdnit će državni sektor, pa će i tamo se pokupiti 50 000 ljudi, i može doći još 50 000 ovih što su na "crno" ako pukne ekonomija, neće biti niti posla na crno.. možeš iz hrvatske povuć još 200 000 - 300 000 radne snage.. 

još malo bosna, i srbija, i netrebaju njemcima kozojebi
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 13:35

AssadNaPodmornici wrote:usput @svetac jel njemačka deportira? vjerojatno to rade tiho? šta misliš o tome?  nisam zadnje vrijeme čuo da izvode toliko sranja
deportira potih ispod radara..neki dan sam nes pisao...proglesili su sve sjeverne drzave Afrike sigurnima,tak oda iz tih drzava ne primaju kozojebe uopce vise ,kao niti iz afganistana i Pakistana..
na otprilike 100000 zahtjeva za azilom,maksimalno odobre u prosjeku 7-8..
najvece su probleme izbacili najbrze..prije godinu i po dvije,ovdje je licilo na Kairo,svabi nestal isa ulica..sad je milina ponovno..
i nadalje ide deportacija u zemlje primarnog dolaska..Svabi tjeraju sve sto mogu...naravno ispod radara novina i tako..kojekkvih udruga a sve prema zakonu.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:42

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć

ima.. 800 000 ljudi radi u privatnom sektoru, imaš 500 000 uhljeba, i još barem 100 000 ljudi koji su na birou a rade na crno non stop.. 

neka ode 150 000 ljudi iz privatnog sektora, prdnit će državni sektor, pa će i tamo se pokupiti 50 000 ljudi, i može doći još 50 000 ovih što su na "crno" ako pukne ekonomija, neće biti niti posla na crno.. možeš iz hrvatske povuć još 200 000 - 300 000 radne snage.. 

još malo bosna, i srbija, i netrebaju njemcima kozojebi
Fantaziraš , znam šta misliš al ipak odgovor je ne
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:48

Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu

Nemoš sve gledat kao brojke tj kao ekonomista , nešto je i u ...psihi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 13:50

RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu

ako nemas koga parazitirati,itekako moras biti spreman na selidbu..jel..najvise vidjam iz RH bas ljude preko 45,pa i vise.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:52

RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu

evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni.  dapače neki od njih i pripremaju se za iseljavanje. mi svake godine gubimo par desetaka tisuća ljudi

dodaj još , da kada bi otišla takva ekipa, Rh ekonomija bi "kolabrirala", (a i ovako će), onda automatski par stotina tisuća uhljeba nebi imalo za plaće.. silom prilika i dio njih će morati za njemačku.. 

učim njemački za svaki slučaj.. moran napisati domaći :)
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:53

pismejker wrote:

ako nemas koga parazitirati,itekako moras biti spreman na selidbu..jel..najvise vidjam iz RH bas ljude preko 45,pa i vise.. :cleanteeth
To ti je vrlo diskutabilna tema no mora se pravit razlika između 200 tisuća mlađih od 35 godina i 200 tisuća onih 40+ godina

Postoji velika razlika tu kad je minjanje ustaljenih životnih obrazaca u pitanju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:53

računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.

Last edited by AssadNaPodmornici on 31/1/2019, 13:54; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:54

AssadNaPodmornici wrote:

evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni.  dapače neki od njih i pripremaju se za iseljavanje. mi svake godine gubimo par desetaka tisuća ljudi

dodaj još , da kada bi otišla takva ekipa, Rh ekonomija bi "kolabrirala", (a i ovako će), onda automatski par stotina tisuća uhljeba nebi imalo za plaće.. silom prilika i dio njih će morati za njemačku.. 

Ti nisi 40+
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 13:54

AssadNaPodmornici wrote:

evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni. 

uči uči..uostalom trebas gledati najbolji trenutak da odes u svabiju..prije je uvijek i bolje..sad bi bilo oke,jerbo su Svabi razocrani kozoebima,i sad ce opet europljane kupiti i kapom i sakom.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 13:55

pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni. 

uči uči..uostalom trebas gledati najbolji trenutak da odes u svabiju..prije je uvijek i bolje..sad bi bilo oke,jerbo su Svabi razocrani kozoebima,i sad ce opet europljane kupiti i kapom i sakom.. :cleanteeth
netreba mi , dok je dobra turistička sezona, jer sam u šemi i dobro se probijam i ljeti zarađujem bolju plaću nego što bi mogao u njemačkoj ikada.. međutim ako prdne realno turizam, ja sam zakurac. onda put njemačke.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 13:56

RayMabus wrote:
pismejker wrote:

To ti je vrlo diskutabilna tema no mora se pravit razlika između 200 tisuća mlađih od 35 godina i 200 tisuća onih 40+ godina

Postoji velika razlika tu kad je minjanje ustaljenih životnih obrazaca u pitanju
Longi,Sila Boga ne pita,,to je bilo u mom slucaju..onda ne razmisljas o navikama i onom sto bi volio i pasalo ti..jednostavno se fajtas za opstanak..i to je to..Sve dok netko ima i najmanju sansu da prezivljava cak i na grbi drugog,nece ici..no kad nema nish da moze prezivjeti,onda je vrijeme pakiranju.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:56

AssadNaPodmornici wrote:računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.
Računaj da Austrija iduće godine otvara svoje tržište rada za njih , to će ti radije radit radit sezonski u Austriju nego odselit u Njemačku za stalno

Smanji malo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/1/2019, 13:57

AssadNaPodmornici wrote:računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.
ti zapeo za slavoniju ko ray za makedoniju..koji kurac imate fetiš na njih.. :D ...razumijem ak imas rodbine u slavoniji....ili ako si zbog neceg sentimentalno vezan..mozda jebes kakvu salvonku sve je to ok...ali vise pricas o slavoniji nego o imotskom koji ti je na pracku daleko...sve pet sto vodis brigu o slavoniju ali onom u osijeku jebe se za tebe u splitu..oni misle da si povlasteniji u drzavi do njih..vjeruj mi..ne tretiraju te nsita bolej od purgera..cak u zadnej vrijeme vise njih cijene nego vas doli...jer misleda cicate lovu iz drzavnog proracuna a dobro zarađujete od turizma...a oni trebaju tu lovu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 13:58

pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:

Longi,Sila Boga ne pita,,to je bilo u mom slucaju..onda ne razmisljas o navikama i onom sto bi volio i pasalo ti..jednostavno se fajtas za opstanak..i to je to..Sve dok netko ima i najmanju sansu da prezivljava cak i na grbi drugog,nece ici..no kad nema nish da moze prezivjeti,onda je vrijeme pakiranju.. :cleanteeth
Ne , tema je bila : Odlazak Hrvata u Njemačku

Na šta je moj odgovor bio : Ipak ne baš

Eno ti sve objašnjeno u gornjim postovima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next