Italija u recesiji
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Italija u recesiji
Maduru prekinut dotok novca iz Amerike , cijena nafte skače
Pogodite koja zemlja u Europi ima najveću cijenu naftnih derivata na benzinskim postajama i uglavnom uvozi taj energent šta se odražava na omjer uvoz izvoz ?
https://m.dw.com/hr/posljednji-naftni-dragulj-predsjednika-venezuele/a-47306780
Italija
Djavo leži u ....detaljima
Potopi
Pogodite koja zemlja u Europi ima najveću cijenu naftnih derivata na benzinskim postajama i uglavnom uvozi taj energent šta se odražava na omjer uvoz izvoz ?
https://m.dw.com/hr/posljednji-naftni-dragulj-predsjednika-venezuele/a-47306780
Italija
Djavo leži u ....detaljima
Potopi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Sjetio sam se!
Nije čovječe ne ljuti se efetkt, nego domino efekt!
Nije čovječe ne ljuti se efetkt, nego domino efekt!
crvenkasti-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:pismejker wrote:kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina..AssadNaPodmornici wrote:biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vaspismejker wrote:a recesija kucka na vrata...bude vam iebeno samo tako..die antwoord wrote:
Hrvatska izgubila 300.000 stanovnika a BDP raste
treba otvoriti granice da dođu imigranti jer nećemo imati para bez njih, treba naseliti Afrikance iz Marakeša
ti kozjebi nisu ništa pridonjeli, jer u tvornicama radili nisu, osim što su digli cijene nekretnina
tako je..svabima zjanula gusca da ce biti para,pa poceli nabijati cijene najmova do nebesa..ali ono ćunak..!!..sad sve poluprazno,a nitko ne dolazi novi,svabi gube lovu praznim stanovima..poceli su cak WG stan(studentski..dakle ima studendt svoju sobu,ostalo je zajednicko) naplacivati do 500 ojrova..bolesno..
sad im bude fino..karma iz bičez
Guest- Guest
nema frke, napunit ćemo mi Hrvati, kada protjeraju kozojebe.. jer pazi RH ekonomija će kolabrirati , nas ništa ne drži nego zericu turizma, 150 000 ljudi u turizmu hrani doslovno milijun penzića i uhljeba.. a ovdje ekipa uči njemački , priprema se za njemačku.. samo neka udre neko jače sranje, sve će to ostali hrvati popunitipismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:pismejker wrote:kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina..AssadNaPodmornici wrote:biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vaspismejker wrote:
a recesija kucka na vrata...bude vam iebeno samo tako..
ti kozjebi nisu ništa pridonjeli, jer u tvornicama radili nisu, osim što su digli cijene nekretnina
tako je..svabima zjanula gusca da ce biti para,pa poceli nabijati cijene najmova do nebesa..ali ono ćunak..!!..sad sve poluprazno,a nitko ne dolazi novi,svabi gube lovu praznim stanovima..poceli su cak WG stan(studentski..dakle ima studendt svoju sobu,ostalo je zajednicko) naplacivati do 500 ojrova..bolesno..
sad im bude fino..karma iz bičez
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
usput @svetac jel njemačka deportira? vjerojatno to rade tiho? šta misliš o tome? nisam zadnje vrijeme čuo da izvode toliko sranja
2018-06-14
Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć
Na redu je isisavanje BiH ,Srbiie , Cg ,Kosova , Albanije i Makedonije
2014-04-11
ima.. 800 000 ljudi radi u privatnom sektoru, imaš 500 000 uhljeba, i još barem 100 000 ljudi koji su na birou a rade na crno non stop..RayMabus wrote:Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć
neka ode 150 000 ljudi iz privatnog sektora, prdnit će državni sektor, pa će i tamo se pokupiti 50 000 ljudi, i može doći još 50 000 ovih što su na "crno" ako pukne ekonomija, neće biti niti posla na crno.. možeš iz hrvatske povuć još 200 000 - 300 000 radne snage..
još malo bosna, i srbija, i netrebaju njemcima kozojebi
2018-06-14
deportira potih ispod radara..neki dan sam nes pisao...proglesili su sve sjeverne drzave Afrike sigurnima,tak oda iz tih drzava ne primaju kozojebe uopce vise ,kao niti iz afganistana i Pakistana..AssadNaPodmornici wrote:usput @svetac jel njemačka deportira? vjerojatno to rade tiho? šta misliš o tome? nisam zadnje vrijeme čuo da izvode toliko sranja
na otprilike 100000 zahtjeva za azilom,maksimalno odobre u prosjeku 7-8..
najvece su probleme izbacili najbrze..prije godinu i po dvije,ovdje je licilo na Kairo,svabi nestal isa ulica..sad je milina ponovno..
i nadalje ide deportacija u zemlje primarnog dolaska..Svabi tjeraju sve sto mogu...naravno ispod radara novina i tako..kojekkvih udruga a sve prema zakonu..
Guest- Guest
Fantaziraš , znam šta misliš al ipak odgovor je neAssadNaPodmornici wrote:ima.. 800 000 ljudi radi u privatnom sektoru, imaš 500 000 uhljeba, i još barem 100 000 ljudi koji su na birou a rade na crno non stop..RayMabus wrote:Nema više Hrvata za jačat njemačku demografiju i ekonomiju , 150 tisuća ovakvih kao ja im neće nikad doć
neka ode 150 000 ljudi iz privatnog sektora, prdnit će državni sektor, pa će i tamo se pokupiti 50 000 ljudi, i može doći još 50 000 ovih što su na "crno" ako pukne ekonomija, neće biti niti posla na crno.. možeš iz hrvatske povuć još 200 000 - 300 000 radne snage..
još malo bosna, i srbija, i netrebaju njemcima kozojebi
2014-04-11
Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
Nemoš sve gledat kao brojke tj kao ekonomista , nešto je i u ...psihi
2014-04-11
RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
ako nemas koga parazitirati,itekako moras biti spreman na selidbu..jel..najvise vidjam iz RH bas ljude preko 45,pa i vise..
Guest- Guest
evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni. dapače neki od njih i pripremaju se za iseljavanje. mi svake godine gubimo par desetaka tisuća ljudiRayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
dodaj još , da kada bi otišla takva ekipa, Rh ekonomija bi "kolabrirala", (a i ovako će), onda automatski par stotina tisuća uhljeba nebi imalo za plaće.. silom prilika i dio njih će morati za njemačku..
učim njemački za svaki slučaj.. moran napisati domaći :)
2018-06-14
To ti je vrlo diskutabilna tema no mora se pravit razlika između 200 tisuća mlađih od 35 godina i 200 tisuća onih 40+ godinapismejker wrote:RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
ako nemas koga parazitirati,itekako moras biti spreman na selidbu..jel..najvise vidjam iz RH bas ljude preko 45,pa i vise..
Postoji velika razlika tu kad je minjanje ustaljenih životnih obrazaca u pitanju
2014-04-11
računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.
Last edited by AssadNaPodmornici on 31/1/2019, 13:54; edited 1 time in total
Ti nisi 40+AssadNaPodmornici wrote:evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni. dapače neki od njih i pripremaju se za iseljavanje. mi svake godine gubimo par desetaka tisuća ljudiRayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
dodaj još , da kada bi otišla takva ekipa, Rh ekonomija bi "kolabrirala", (a i ovako će), onda automatski par stotina tisuća uhljeba nebi imalo za plaće.. silom prilika i dio njih će morati za njemačku..
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni.RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
uči uči..uostalom trebas gledati najbolji trenutak da odes u svabiju..prije je uvijek i bolje..sad bi bilo oke,jerbo su Svabi razocrani kozoebima,i sad ce opet europljane kupiti i kapom i sakom..
Guest- Guest
netreba mi , dok je dobra turistička sezona, jer sam u šemi i dobro se probijam i ljeti zarađujem bolju plaću nego što bi mogao u njemačkoj ikada.. međutim ako prdne realno turizam, ja sam zakurac. onda put njemačke.pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja sam spreman za iseliti, a iman osiguran sezonski posao + zimi sam "nezaposlen"(čitaj pola zime radim na crno, a drugu polovicu odmaran).,.. povučem sa sobom curu, koja ima odličan RH posao, u njemačkoj bi dobila još 3x bolji. frendovi su mi isto tako spremni. većina njih zaposlena u privatnom sektoru, neki su nezaposleni.RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
uči uči..uostalom trebas gledati najbolji trenutak da odes u svabiju..prije je uvijek i bolje..sad bi bilo oke,jerbo su Svabi razocrani kozoebima,i sad ce opet europljane kupiti i kapom i sakom..
2018-06-14
Longi,Sila Boga ne pita,,to je bilo u mom slucaju..onda ne razmisljas o navikama i onom sto bi volio i pasalo ti..jednostavno se fajtas za opstanak..i to je to..Sve dok netko ima i najmanju sansu da prezivljava cak i na grbi drugog,nece ici..no kad nema nish da moze prezivjeti,onda je vrijeme pakiranju..RayMabus wrote:To ti je vrlo diskutabilna tema no mora se pravit razlika između 200 tisuća mlađih od 35 godina i 200 tisuća onih 40+ godinapismejker wrote:RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
Postoji velika razlika tu kad je minjanje ustaljenih životnih obrazaca u pitanju
Guest- Guest
Računaj da Austrija iduće godine otvara svoje tržište rada za njih , to će ti radije radit radit sezonski u Austriju nego odselit u Njemačku za stalnoAssadNaPodmornici wrote:računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.
Smanji malo
2014-04-11
ti zapeo za slavoniju ko ray za makedoniju..koji kurac imate fetiš na njih.. ...razumijem ak imas rodbine u slavoniji....ili ako si zbog neceg sentimentalno vezan..mozda jebes kakvu salvonku sve je to ok...ali vise pricas o slavoniji nego o imotskom koji ti je na pracku daleko...sve pet sto vodis brigu o slavoniju ali onom u osijeku jebe se za tebe u splitu..oni misle da si povlasteniji u drzavi do njih..vjeruj mi..ne tretiraju te nsita bolej od purgera..cak u zadnej vrijeme vise njih cijene nego vas doli...jer misleda cicate lovu iz drzavnog proracuna a dobro zarađujete od turizma...a oni trebaju tu lovuAssadNaPodmornici wrote:računaj da je slavonija i dalje žestoka vukojebina, tamo ima i dalje 800 000 ljudi.. ima hrpa zaposlenih što rade za lokalne hdzove katoličke krkane za 3000kn plaću.. takvi mogu put njemačke.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ne , tema je bila : Odlazak Hrvata u Njemačkupismejker wrote:Longi,Sila Boga ne pita,,to je bilo u mom slucaju..onda ne razmisljas o navikama i onom sto bi volio i pasalo ti..jednostavno se fajtas za opstanak..i to je to..Sve dok netko ima i najmanju sansu da prezivljava cak i na grbi drugog,nece ici..no kad nema nish da moze prezivjeti,onda je vrijeme pakiranju..RayMabus wrote:To ti je vrlo diskutabilna tema no mora se pravit razlika između 200 tisuća mlađih od 35 godina i 200 tisuća onih 40+ godinapismejker wrote:RayMabus wrote:Mladi su iselili a ovi 40+ godina to ti nije spremno na selidbu ako može neki poslić kraj kuće radit a može jer nezaposlenost pada iz godine u godinu
Na šta je moj odgovor bio : Ipak ne baš
Eno ti sve objašnjeno u gornjim postovima
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trump: SAD-e ide ka ogromnoj recesiji
» Nizozemska ekonomija u recesiji
» DW : BIH više nije u recesiji, sad je u depresiji
» Turska ekonomija i službeno u recesiji
» MMF: Rusija i većina susjeda ostaju u recesiji
» Nizozemska ekonomija u recesiji