ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija u recesiji

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Italija u recesiji Empty Italija u recesiji

Post by Guest 31/1/2019, 10:50

Italija u recesiji BREAKING-novi2018__29__

Italija u recesiji

ITALIJA je ušla u recesiju, pokazuju danas objavljeni preliminarni podaci o BDP-u za posljednji kvartal prošle godine.

Ovo nije bilo neočekivano s obzirom na to da je talijanski premijer Giuseppe Conte još jučer izjavio da očekuje takve podatke, a i ranije prognoze su ukazivale na to da bi jedna od najvećih europskih ekonomija mogla ući u negativnu fazu ciklusa.

Inače, ovo je prvi puta od 2013. da je jedna velika europska zemlja, članica G7 ušla u recesiju

https://www.index.hr/vijesti/clanak/italija-u-recesiji/2060482.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Italija u recesiji Empty Re: Italija u recesiji

Post by Guest 31/1/2019, 10:50

Italija u recesiji Exp
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 31/1/2019, 10:57

so it begins-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by crvenkasti 31/1/2019, 11:02

sad će onaj efekt i svi padaju jedan za drugim

kako se ono zove?
čovječe ne ljuti se?

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/1/2019, 11:04

prokleti trump
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:19

Talijanski proračun mogao bi naštetiti Europskoj uniji više od krize u Grčkoj

TALIJANSKI proračun, ako se ne izmijeni, mogao bi naštetiti cijeloj Europskoj uniji više i od grčke krize jer je talijansko tržište i gospodarstvo puno veće od grčkog. Zbog toga su se u Briselu sastali ministri financija, javlja Bloomberg.

Prema namjeri talijanske vlade, proračunom je predviđen deficit od 2,4 posto, no ne predviđaju se mjere štednje i smanjenje duga, najvećeg po udjelu u BDP-u unutar Europske unije, osim grčkog.

Ministari financija zemalja EU zato su se okupili početkom tjedna u Briselu kako bi raspravljala o talijanskom proračunu koji predviđa veliku državnu potrošnju i odbacuje europske mjere štednje. Također, kako bi smislila način da uvjeri talijansku vladu da promijeni prijedlog proračuna, jer bi po sadašnjem prijedlogu on polučio kontraefekte za gospodarstvo države.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/talijanski-proracun-mogao-bi-nastetiti-europskoj-uniji-vise-od-krize-u-grckoj/2040302.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:20

die antwoord wrote:
Prema namjeri talijanske vlade, proračunom je predviđen deficit od 2,4 posto, no ne predviđaju se mjere štednje i smanjenje duga

Paris last month forecast a 2019 deficit of 3.2%

France is breaking European law and the European Commission is turning a blind eye” Polish foreign minister Jacek Czaputowicz said

https://www.euractiv.com/section/economy-jobs/news/poland-lashes-out-against-eu-and-paris-over-french-deficit/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:22

Ja sam na sigurnom,u svabiji..najjaca ekonomija europskog kontinenta..posto sam dobrohotan,eto pomoću Mortalki i naci joj poso vodje,ali ce me morati seksualno usluživati.. :clown..a da..darovi ne padaju sa nebesa.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:28

pismejker wrote:Ja sam na sigurnom,u svabiji..najjaca ekonomija
Italija u recesiji Ger
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:42

die antwoord wrote:
Italija u recesiji Ger

Deda,ne budi Šejker,bem ti misha...jasno mi je i prije vijesti sto se dogadja...Evo primjer kod Menea u lokalnom podrucju 9000 driftera u audiju je ostalo bez posela..to je najavljeno na sastancima jos u septembru,a drzava je jos oplela audi sa 800 miljuna ojrova kaznu,nebitno sad zasto..serije A5 i a7 su imale ,dakle cijele serije,problem fail sa motorom,konstrukcijski fail.sve stopirano..i povuceno..dodatna steta se broji u milijardama blablabla..grad je napola pust,cijene najma stanova opet padaju,kozojeba samo u tragovima,mi gori sposobni i spretni,profitiramo..gledam vbas malo nekretnine za lupovati,jerbo se brutalno krenulo graditi prije dvije godine,jer se ocekivalo da ce Kozojebni se mnoziti u stotinama tisca komada i raditi ko sumanuti u autoindustriji..naivni svabi... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 11:52

die antwoord wrote:
Italija u recesiji Ger
toliko o tome da će sposobni imigranti sa bliskog istoka pokrenuti njemačku ekonomiju
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 11:55

Odlično

Italija u recesiji ITrecessiongraph

Može ovo još prema dole , tek je počelo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 11:56

ahhh,valjda su Svabi imali vziju onu,kad su arabe tijekom 19stog i poc. 20 stoljeca dirincili za svapske znanstvenike i drljali ko majmuni,po Egiptu i slicno... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 12:01

AssadNaPodmornici wrote:
toliko o tome da će sposobni imigranti sa bliskog istoka pokrenuti njemačku ekonomiju

Hrvatska izgubila 300.000 stanovnika a BDP raste

treba otvoriti granice da dođu imigranti jer nećemo imati para bez njih, treba naseliti Afrikance iz Marakeša
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 12:03

die antwoord wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

treba otvoriti granice da dođu imigranti jer nećemo imati para bez njih, treba naseliti Afrikance iz Marakeša
a recesija kucka na vrata...bude vam iebeno samo tako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 12:06

pismejker wrote:
die antwoord wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vas
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2019, 12:08

AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
die antwoord wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

biti će i vama jebeno, kada vam arapi i mujage podivljaju jer bude njemačka država rezala socijalu.. a onda će razliku tražiti od vas
kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina.. cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/1/2019, 12:10

pismejker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
pismejker wrote:
die antwoord wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

kod mene ih vise skoro niti nema..grad cca 120k dusa..a pola su stranci..od njih nema pizdarija..Turcadija pak seobu pravi tamo gdje hvataju nove poslove..kako rekoh grad poluprazan..sad ce cijene nekretnina bubnuti o pod...milina.. cheers
:tu 

ti kozjebi nisu ništa pridonjeli, jer u tvornicama radili nisu, osim što su digli cijene nekretnina
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 12:11

Ja ću prodat komad zemlje i boli me kurac , ima baba na Braću pedeset tisuća kvadrata lol!

PS : Nije bitna recesija nego koliko imaš iza sebe

Većina Nijemaca , pola Italijana a tako je i više manje svugdje po zapadnoj Europi su vam podstanari , u prevodu kost i koža

Dođi mi naveče nebudi goveđe :

https://www.klix.ba/biznis/britansku-automobilsku-industriju-ocekuje-unistenje-nakon-tvrdog-brexita/190131052
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/1/2019, 12:25

Maduru prekinut dotok novca iz Amerike , cijena nafte skače

Pogodite koja zemlja u Europi ima najveću cijenu naftnih derivata na benzinskim postajama i uglavnom uvozi taj energent šta se odražava na omjer uvoz izvoz ?

https://m.dw.com/hr/posljednji-naftni-dragulj-predsjednika-venezuele/a-47306780

Italija  Basketball

Djavo leži u ....detaljima

Potopi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down