Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Vidiš, ja ti predočim naoko nobrainer statistički problem i čak bi i mala beba shvatila da tu mora biti u pitanju neka začkoljica, nekakvo neintuitivno rješenje. Međutim, ti si toliko uobražen i bahat (a što si navikao da prolazi u ovoj balkanskoj prčvarnici s IQ prosjekom 85) da čak ni to ne možeš skontati. A ovamo se dičiš nekom opakom sposobnošću baratanja silogizmimaOh_Femder wrote:Zašto nisi osobno testirao Monty Hall problem? Zašto si takva pičkica da se ne usudiš empirijski provjeriti, kad si već tako blentavo uvjeren da si najpametniji na čitavom svijetumarcellus wrote:vjerujem američkim, ruskim i britanskim izvorimaOh_Femder wrote:A-ha, a to ti moramo vjerovati na tvoju riječ. Zašto nisi osobno testirao Monty Hall problem, kad već znaš tako dobro logički misliti?marcellus wrote:znam logički zaključit da je titino ne staljinu laž...
titinoj propagandi i udbašiji koja tu priču još gura baš i ne
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Ovdje jednog trabanta vozi neki Ajtijovac u nekoj firmi...Zlo..
Guest- Guest
Yehudim wrote:marcellus wrote:znam logički zaključit da je titino ne staljinu laž...
Znači - cili Svijet laže -
a samo ti govoriš "istinu"
ne cijeli svijet govori istinu a titići lažu da je tito reko ne staljinu
u svim enciklopedijama piše da je staljinu dojadilo da ga tito malo previše kopira i da vodi neke svoje politike u grčkoj i albaniji, vrlo opasne koje su mogle izazvat treći svjetski rat a staljinu baš nije bilo do toga
britannica
The Conflict With Stalin
Tito consolidated his power in the summer and fall of 1945 by purging his government of noncommunists and by holding fraudulent elections that legitimated the jettisoning of the monarchy. The Federal People’s Republic of Yugoslavia was proclaimed under a new constitution in November 1945. Trials of captured collaborationists, Catholic prelates, opposition figures, and even distrusted communists were conducted in order to fashion Yugoslavia in the Soviet mold.
Tito’s excesses in imitation eventually became as irritating to Moscow as did his independent manner—especially in foreign policy, where Tito pursued risky aims in Albania and Greece at a time when Stalin advised caution. In the spring of 1948, Stalin initiated a series of moves to purge the Yugoslav leadership. This effort was unsuccessful, as Tito maintained his control over the CPY, the Yugoslav army, and the secret police. Stalin then opted for a public condemnation of Tito and for the expulsion of the CPY from the Cominform, the European organization of mainly ruling communist parties. In the ensuing war of words, economic boycotts, and occasional armed provocations (during which Stalin briefly considered military intervention), Yugoslavia was cut off from the Soviet Union and its eastern European satellites and steadily drew closer to the West.
Po čemu???mortal wrote:AG Matoš veći od Krleže
Matoš je bio snažna ličnost i njegov je glas bio glasan,ali se po cjelokupnom opusu ni po čemu ne može mjeriti sa Krležom,koji je po meni ne samo hrvatski,već i najveći književnik sa jugoslavenskih prostora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam volio citati prijevode Luciana Secchia i Roberta Raviole...
ovo drugo mi je bilo previse komunisticki...ako vec hrvatski pisci onda Senoa, Kumicic, Mazuranic
ovo drugo mi je bilo previse komunisticki...ako vec hrvatski pisci onda Senoa, Kumicic, Mazuranic
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
marcellus wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:znam logički zaključit da je titino ne staljinu laž...
Znači - cili Svijet laže -
a samo ti govoriš "istinu"
ne cijeli svijet govori istinu a titići lažu da je tito reko ne staljinu
u svim enciklopedijama piše da je staljinu dojadilo da ga tito malo previše kopira i da vodi neke svoje politike u grčkoj i albaniji, vrlo opasne koje su mogle izazvat treći svjetski rat a staljinu baš nije bilo do toga
britannica
The Conflict With Stalin
Tito consolidated his power in the summer and fall of 1945 by purging his government of noncommunists and by holding fraudulent elections that legitimated the jettisoning of the monarchy. The Federal People’s Republic of Yugoslavia was proclaimed under a new constitution in November 1945. Trials of captured collaborationists, Catholic prelates, opposition figures, and even distrusted communists were conducted in order to fashion Yugoslavia in the Soviet mold.
Ako se dvije ribe svade na dnu mora..............neki Englez je u blizini.
------------------------------------------------------------------------------
Da nije bilo toga - NE - onda bi YU bila u SSSR-u, jednako nao DDR, Poljska, Rumunjska itd.
Dovoljno si star da znaš kako je bilo i da je staljinizam odbijen u YU
Sve ostale svoje fantazije obisi mačku o rep.
Moglo se dobiti putovnicu, ići vani, a i bilo je više slobode nego u Varšavskom paktu
Ma ZNAŠ TI TO VRLO DOBRO, samo muljaš samoga sebe a pokušavaš i druge ( sitnozube )
Mažuranić jak pjesnik,a ova dvojica previše naivne romantike.flumen wrote: ako vec hrvatski pisci onda Senoa, Kumicic, Mazuranic
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
Page 5 of 5