Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Miješaju li se tebi velika i mala slova slucajno ili namjerno ?mortal wrote:Sora wrote:Po meni je veleizdajnik .tudman i njegova politika mješanja u Bosnu A izdajnici su politicari hdzeja kojinsu proveli katastrofalnu pretvorbu
I sitni izdajnici sva ona boranija koja krade, vara i laze o svemu o svačemu i unistava narod
Mješaš li se ti kao Bosanka muslimanske vjeroispovjesti u Hrvatsku politiku??
manje seri prepelice
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
flumen wrote:Rijeka - prijestolnica Evropske kulture
ocito ne otvarate link, pada vidimo sto pise:
IGORU MANDIĆU POČASNI DOKTORAT SVEUČILIŠTA U RIJECI 'Ovo je čin odavanja počasti vladavini neovisnog uma nad uskogrudnim afektivnim radikalizmom'
jel' Spada ovaj Mandic u izdajice?
a sukladno tome i sveuciliste u Rijeci?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Dam se kladiti da ovom novinaru koji povlaci citate pjesnika od prije sto i vise godina a koji su mijenjali politicke pravce ovisno o prilikama, antimadarski , jugoslavenski , antijugoslavenski pa je tesko reci sto su mislili, Antisa koji je dao pola Hrvatske, zajebao vojsku i pobjegao sa zlatom nije izdajnik. A tek je taj izdajnik. Dao je teritorij, i vojsku za vlast i lovu.
Ujevic je bio za ideju jugoslavenskog jedinstva no na kraju je razocaran napisao “ mi smo imali da budemo jedna vojska . Ali srca su nasa , o drugovi , bila podvojena : vi ste trazili korist , a ja samo ljepotu.
Tako da tu su se pravci mijenjali kako su dolazila razocarenja i tesko je nekoga proglasiti za izdajnika.
Ujevic je bio za ideju jugoslavenskog jedinstva no na kraju je razocaran napisao “ mi smo imali da budemo jedna vojska . Ali srca su nasa , o drugovi , bila podvojena : vi ste trazili korist , a ja samo ljepotu.
Tako da tu su se pravci mijenjali kako su dolazila razocarenja i tesko je nekoga proglasiti za izdajnika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
2015-08-15
kaya wrote:Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
ma kriminalac ratni zločinac Tuđman je izdajica i bez tvojeg hipotetskog scenarija. izdao je kompletan narod zbog grupe kriminalaca iz redova udbe ustaške emigracije i klera sa Kaptola. u svakom slučaju je izdajica. da je 1990. rekao javno: hrvatice i hrvati HDZ već par godina subvertivno čačka srbe u krajini ne bi li ih isprovocirali da naprave oružanu pobunu i to će nama biti dobar motiv i povod za građanski rat već smo sve dogovorili i sa vladom u Beogradu. rat smo namjeno isprovocirali jer mi iz HDZ se moramo obogatiti a to je jedini način da sve vas hrvatice i hrvate opljačkamo. kad sve poberemo i uzmemo proglasit ćemo kraj rata mi ćemo iz HDZ-a biti pobjednici a vi hrvatice i hrvati biti ćete gubitnici. mi iz HDZ-a ćemo imati hrvatsku a vi hrvatice i hrvati ćete imati kurac od ovce postat će te gola sirotinja. opljačkati ćemo vas i uništiti vam budućnost. tko se s time ne slaže je jugonostalgičar, komunjara, četnik, orjunaš, crni ali ne samo crni nego i zeleni i žuti vrag!!! i može slobodno pakirati kofere i krenuti u Irsku.
da je tu istinu javno rekao 1990. baš me zanima da li bi bilo rata ili bi njega i kompletni HDZ hrvatice i hrvati rastgali na komadiće i objesili Tuđmana na jelačić plac.
Guest- Guest
kaya wrote:Antisa koji je dao pola Hrvatske, zajebao vojsku i pobjegao sa zlatom nije izdajnik. A tek je taj izdajnik.
Uvjerljivo najveći u hrvatskoj povijesti. I svakako jedan od najbeščasnijih ako ne i najglupljih.
Guest- Guest
Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e. A ti mi daj primjer još jednog državnika kojem je u 20-om stoljeću uspjelo istjerati (s jednom rukom iza leđa, nota bene) sovjetsku/rusku vojsku sa svog teritorija. Također, da li je republika Hrvatska međunarodno priznata kao pravni nasljednik EnDeHazije ili .... (fill in the blanks yourself ;D)marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.Gnječ wrote:kaya wrote:Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
ma kriminalac ratni zločinac Tuđman je izdajica i bez tvojeg hipotetskog scenarija. izdao je kompletan narod zbog grupe kriminalaca iz redova udbe ustaške emigracije i klera sa Kaptola. u svakom slučaju je izdajica. da je 1990. rekao javno: hrvatice i hrvati HDZ već par godina subvertivno čačka srbe u krajini ne bi li ih isprovocirali da naprave oružanu pobunu i to će nama biti dobar motiv i povod za građanski rat već smo sve dogovorili i sa vladom u Beogradu. rat smo namjeno isprovocirali jer mi iz HDZ se moramo obogatiti a to je jedini način da sve vas hrvatice i hrvate opljačkamo. kad sve poberemo i uzmemo proglasit ćemo kraj rata mi ćemo iz HDZ-a biti pobjednici a vi hrvatice i hrvati biti ćete gubitnici. mi iz HDZ-a ćemo imati hrvatsku a vi hrvatice i hrvati ćete imati kurac od ovce postat će te gola sirotinja. opljačkati ćemo vas i uništiti vam budućnost. tko se s time ne slaže je jugonostalgičar, komunjara, četnik, orjunaš, crni ali ne samo crni nego i zeleni i žuti vrag!!! i može slobodno pakirati kofere i krenuti u Irsku.
da je tu istinu javno rekao 1990. baš me zanima da li bi bilo rata ili bi njega i kompletni HDZ hrvatice i hrvati rastgali na komadiće i objesili Tuđmana na jelačić plac.
2015-08-15
da.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Antisa koji je dao pola Hrvatske, zajebao vojsku i pobjegao sa zlatom nije izdajnik. A tek je taj izdajnik.
Uvjerljivo najveći u hrvatskoj povijesti. I svakako jedan od najbeščasnijih ako ne i najglupljih.
2015-08-15
Oh_Femder wrote:Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e.marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
a ono do 48. se nije dogodilo, jelda.
tile je bio kvisling isto ko i ante, jedan je ratovo za hiću a drugi za kobu, ali ista govna
doduše tile je još k tome i izručio hrvatsku srbima, dodatno
usput, nije tile nikad reko ne staljinu nego je staljin skužio što ovaj radi i kako sebi gradi utjecaj u bugarskoj i grčkoj partiji i istiskuje rusiju pa ga je odlučio ubit
pa je tile otrčao kmečeč amerima do tada mrskim neprijateljima i pristupio nato paktu
to s titovim ne staljinu je isto jedna žestoka povijesna nebuloza
....tiletov projekt sfrj-ot se raspao a jos se nije ohladio...sve je bila fikcija i maglamarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e.marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
tile je bio kvisling isto ko i ante, jedan je ratovo za hiću a drugi za kobu, ali ista govna
usput, nije tile nikad reko ne staljinu nego je staljin skužio što ovaj radi i kako sebi gradi utjecaj u bugarskoj i grčkoj partiji i istiskuje rusiju pa ga je odlučio ubit
pa je tile otrčao kmečeč amerima do tada mrskim neprijateljima i pristupio nato paktu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma da je tudman rekokaya wrote:pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.Gnječ wrote:kaya wrote:Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
drugarice I drugovi, u istri imamo dosta smeca od mermera
dok to ne istovarimo u beogradski otpad za dubrivo nema nama napretka
a imamo I drugarica koje u zavisnosti o tome di usmjeri svoj zagorenluk bira I stranu
jah ustasku jah cetnicku
jer drugarice I drugovi pizda je cudna sprava
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
daj ne seri i plati tamo ženi alimentacijuprckov wrote:ma da je tudman rekokaya wrote:pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.Gnječ wrote:kaya wrote:Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
a imamo I drugarica koje u zavisnosti o tome di usmjeri svoj zagorenluk bira I stranu
jah ustasku jah cetnicku
2015-08-15
pa kakva si imam osjecaj kad bi tebe priguzio da bi ti pristala da placas umjesto menekaya wrote:daj ne seri i plati tamo ženi alimentacijuprckov wrote:ma da je tudman rekokaya wrote:pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.Gnječ wrote:kaya wrote:Pa zamislite samo da je tudman dao krajinu , jna pobjedila a on zbrisao s lovom ?!
jah ustasku jah cetnicku
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
ma da, evo pošalji mi lovu ja ću joj uplatiti..prckov wrote:pa kakva si imam osjecaj kad bi tebe priguzio da bi ti pristala da placas umjesto menekaya wrote:daj ne seri i plati tamo ženi alimentacijuprckov wrote:ma da je tudman rekokaya wrote:pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.Gnječ wrote:
jah ustasku jah cetnicku
2015-08-15
marcellus wrote:a ono do 48. se nije dogodilo, jelda.Oh_Femder wrote:Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e.marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Od 45-e do 48-e su tri godine. A ostatak istočnog bloka je stenjao pod baćuškama do pada berlinskog zida, pa ti sad računaj koliko je to godina, ako znaš malo matematika, kao što se baš ovdje pokazalo da ne znaš. Također, ako želiš znati što su Rusi učinili istočnim Nijemcima, usporedi jedan Mercedes ili BMW sa ovom abominacijom
Yugić je na primjer bila teška sprdačina od auta, ali pokraj te kartonske kutije je bio limuzina.
marcellus wrote:tile je bio kvisling isto ko i ante, jedan je ratovo za hiću a drugi za kobu, ali ista govna
Pogledaj rezultate. Što je ostalo nakon Pavelića? Apsolutno ništa pozitivno, jedino teška stigma da su Hrvati psihopatski koljači koje se i dan danas tečko riješiti. Što je ostalo nakon Tileta? Današnja samostalna hrvatska država (kakva god da je banana republika) koju je on omogućio ustavom iz 74-e i u granicama koje je on, a nitko drugi ucrtao masnom dlakavom šapom na umrljanoj salveti iz balkanske krčme.
marcellus wrote:doduše tile je još k tome i izručio hrvatsku srbima, dodatno
Pravi se javio Koliko li si se samo puta ovdje dernjao i tugovao da mi Hrvati nismo završili s raskiseljenim karađorđevićkim opankom za vratom. Neupitno remek djelo hrvatske poezije "Balade Petrice Kerempuha" nit' si čitao, a da i jesi, ne bi ga razumio jer, eto, slabo divaniš hrvatski, ali ti je zato seljački deseterac četnika Bore Čorbe vrhunac poetskog izražaja. Da ni ne spominjem kako si četničke huškaće iz dnevno.sr nazivao kolegama. Tko je tu onda izdajnik? You, of course.
marcellus wrote:usput, nije tile nikad reko ne staljinu nego je staljin skužio što ovaj radi i kako sebi gradi utjecaj u bugarskoj i grčkoj partiji i istiskuje rusiju pa ga je odlučio ubit
Koliki li su samo pokušali ubiti Tileta? Hitler je poslao Otta Skorzenija, čovjeka koji je sam samcijat i bez ispaljenog metka oteo talijanskim partizanima Mussolinija ispred nosa. I što je ulovio? Titine usrane gaće. Koliko li ih je tek Staljin poslao da ga upokoje? Taj ako li ja samo pomislio na tebe, bio si mrtav prije nego što si znao. Kakva faca moraš biti da sve to preživiš?
marcellus wrote:pa je tile otrčao kmečeč amerima do tada mrskim neprijateljima i pristupio nato paktu
Pa što si očekivao? Da će Tito poslat JNA na SSSR da tamo uvede reda? Jel' su ti mali zeleni gnjikavci poklopali mozak? Pa kako ćeš se boriti protiv neizmjerno jačeg protivnika od sebe nego lukavstvom? Vrhunsko umijeće ratnika je da pobijedi protivnika bez tarapane! Tko li je to ono rekao?
Tito je bio vrhunski ratnik i vrhunski političar. Da danas imamo jednog takvog, ne bismo udarnički navaljivali jezikom na usrano briselsko prkno, svaki put kad nam to EU naloži. Uostalom, i sam si nedavno priznao da je u socijalističkoj Šugoslaviji bilo više slobode kritiziranja nego danas u ovoj demokraciji. Pokrij se ušima po glavi i odi se stidit u ćošak
vuksadinare wrote:....tiletov projekt sfrj-ot se raspao a jos se nije ohladio...sve je bila fikcija i maglamarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e.marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Pa odgovori onda ti da li je Hrvatska danas priznata u granicama i kao pravni nasljednik EnDeHazije ili ...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
cekaj dok je oteramkaya wrote:ma da, evo pošalji mi lovu ja ću joj uplatiti..prckov wrote:pa kakva si imam osjecaj kad bi tebe priguzio da bi ti pristala da placas umjesto menekaya wrote:daj ne seri i plati tamo ženi alimentacijuprckov wrote:ma da je tudman rekokaya wrote:
pa dobro, to je točno. ja sam se referirala na hipotetsku situacija samo da si predoče koliki je tek ante izdajnik.
jah ustasku jah cetnicku
nemoj se gurat
jes kad cula za pristojnost drugarice
2014-04-18
Oh_Femder wrote:marcellus wrote:a ono do 48. se nije dogodilo, jelda.Oh_Femder wrote:Koji crni Staljin? Toj pičkici je tovariš Ćita dao špičokom u prkno još 48-e.marcellus wrote:koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Od 45-e do 48-e su tri godine. A ostatak istočnog bloka je stenjao pod baćuškama do pada berlinskog zida, pa ti sad računaj koliko je to godina, ako znaš malo matematika, kao što se baš ovdje pokazalo da ne znaš. Također, ako želiš znati što su Rusi učinili istočnim Nijemcima, usporedi jedan Mercedes ili BMW sa ovom abominacijom
Yugić je na primjer bila teška sprdačina od auta, ali pokraj te kartonske kutije je bio limuzina.marcellus wrote:tile je bio kvisling isto ko i ante, jedan je ratovo za hiću a drugi za kobu, ali ista govna
Pogledaj rezultate. Što je ostalo nakon Pavelića? Apsolutno ništa pozitivno, jedino teška stigma da su Hrvati psihopatski koljači koje se i dan danas tečko riješiti. Što je ostalo nakon Tileta? Današnja samostalna hrvatska država (kakva god da je banana republika) koju je on omogućio ustavom iz 74-e i u granicama koje je on, a nitko drugi ucrtao masnom dlakavom šapom na umrljanoj salveti iz balkanske krčme.marcellus wrote:doduše tile je još k tome i izručio hrvatsku srbima, dodatno
Pravi se javio Koliko li si se samo puta ovdje dernjao i tugovao da mi Hrvati nismo završili s raskiseljenim karađorđevićkim opankom za vratom. Neupitno remek djelo hrvatske poezije "Balade Petrice Kerempuha" nit' si čitao, a da i jesi, ne bi ga razumio jer, eto, slabo divaniš hrvatski, ali ti je zato seljački deseterac četnika Bore Čorbe vrhunac poetskog izražaja. Da ni ne spominjem kako si četničke huškaće iz dnevno.sr nazivao kolegama. Tko je tu onda izdajnik? You, of course.marcellus wrote:usput, nije tile nikad reko ne staljinu nego je staljin skužio što ovaj radi i kako sebi gradi utjecaj u bugarskoj i grčkoj partiji i istiskuje rusiju pa ga je odlučio ubit
Koliki li su samo pokušali ubiti Tileta? Hitler je poslao Otta Skorzenija, čovjeka koji je sam samcijat i bez ispaljenog metka oteo talijanskim partizanima Mussolinija ispred nosa. I što je ulovio? Titine usrane gaće. Koliko li ih je tek Staljin poslao da ga upokoje? Taj ako li ja samo pomislio na tebe, bio si mrtav prije nego što si znao. Kakva faca moraš biti da sve to preživiš?marcellus wrote:pa je tile otrčao kmečeč amerima do tada mrskim neprijateljima i pristupio nato paktu
Pa što si očekivao? Da će Tito poslat JNA na SSSR da tamo uvede reda? Jel' su ti mali zeleni gnjikavci poklopali mozak? Pa kako ćeš se boriti protiv neizmjerno jačeg protivnika od sebe nego lukavstvom? Vrhunsko umijeće ratnika je da pobijedi protivnika bez tarapane! Tko li je to ono rekao?
Tito je bio vrhunski ratnik i vrhunski političar. Da danas imamo jednog takvog, ne bismo udarnički navaljivali jezikom na usrano briselsko prkno, svaki put kad nam to EU naloži. Uostalom, i sam si nedavno priznao da je u socijalističkoj Šugoslaviji bilo više slobode kritiziranja nego danas u ovoj demokraciji. Pokrij se ušima po glavi i odi se stidit u ćošak
pa stenjali bi i mi da staljin nije odlučio dat ubit tita, ne vidim titine zasluge u tome :D
neka nje kod tebe, ja cu tu biti. meni samo lovu pošalji da joj prosljedim..prckov wrote:cekaj dok je oteramkaya wrote:ma da, evo pošalji mi lovu ja ću joj uplatiti..prckov wrote:pa kakva si imam osjecaj kad bi tebe priguzio da bi ti pristala da placas umjesto menekaya wrote:daj ne seri i plati tamo ženi alimentacijuprckov wrote:
ma da je tudman reko
jah ustasku jah cetnicku
nemoj se gurat
jes kad cula za pristojnost drugarice
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
Page 3 of 5