Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
https://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/d-dijanovi/31129-d-dijanovic-hrvatska-zemlja-placenih-izdajnika.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Ko porekbe drugacije-izdajica
2015-09-08
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
AG Matoš veći od Krleže
2014-04-16
Ko porekbe drugacije-izdajica
2015-09-08
pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
Rijeka - prijestolnica Evropske kulture
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
nije on mislio na te izdajice
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
rekao bi mene/slicne
i ti si se puno uzpizdija , moguce i tebe
2014-04-12
ok, lako za tebe, ali šta sam ja napravio ? :Ddebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
rekao bi mene/slicne
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ok, lako za tebe, ali šta sam ja napravio ? :Ddebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
rekao bi mene/slicne
ne mozes podrzavat index i bit nevin ka blanka vlasic
2014-04-12
:)AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Matos je inace pobjegao iz au vojske u beograd pa bi za ove i matos bio izdajnik.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
darth_vader-
2014-04-17
Doduše i Yoda i takvi, ofkors, eli...
darth_vader-
2014-04-17
dapace zapravo suprotno..ne mislim da si izdajica...tvoj problem je vrludanje..kad vidim da imas todomoljublje u sebi i kad ga nekako izbacis van trudeci opet zajebes i sve to sjebes bacajuci kartu na krivu osobu...sto se tice yode?...on moze jedino bit izdajica kapitalistadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
rekao bi mene/slicne
2015-09-08
flumen wrote:Rijeka - prijestolnica Evropske kulture
i Split je ispred vas, Dubrovnik posebno, Zagreb Vrh
Last edited by mortal on 28/1/2019, 17:36; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
vuksadinare wrote:dapace zapravo suprotno..ne mislim da si izdajica...tvoj problem je vrludanje..kad vidim da imas todomoljublje u sebi i kad ga nekako izbacis van trudeci opet zajebes i sve to sjebes bacajuci kartu na krivu osobu...sto se tice yode?...on moze jedino bit izdajica kapitalistadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa koje druge nisu mi jasni? OK , gong, are you serious, itd, ali njih računam pod SDP/HNS familiju.. tko je drugi ostao? ok možda koji HSPovac, znam i takvu gamad koja ide iz HSPa u HDZ pa nazad(ne svi ali dobar broj), ovisno o mogućnosti kačenja za državnu sisu, ali generalno, pokrio sam 99% izdajicadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa 200 000 članova HDZa i njihove familije.. to je 700 000 izdajica.. zatim par destaka tisuća članova SDP/HNS i njihove familije.. eto .. taman 1milijun ljudi
rekao bi mene/slicne
za domoljubno vrludanje spreman
2014-04-12
Imamo tri najjocitija primjera otpadnistva i izdajstva u Hrvata...1.Ivo Andric-za njega se moze prepisati da se prodao bas za judine skude...za polozaj i vlastiti novcanik...interesantno prodao se i za lazne mitove koji su nastali 'pricao mi djedo a njemu njegov djedo'
2.Zvonko Jurjevic-general JNA i zapovjednik 1991 zrakoplovnih snaga JNA koji se nije libio reci ako treba za jugoslaviju ubit cu i vlastitog oca..takodjer njegovo izdajstvo je dijelom i materijalne i vlastohlepne prirode ne samo ideoloske
3.Igor Mandic,Ante Baja Jurjevic,Stjepan Mesic,Vesna Pusic...stavio sam ih pod broj tri...
Pripadnike nacionalnih manjina ne ubrajam u izdajnike mada im je hrvatska mjesto rodjenja i zivljenja...po de faultu vecina ih se svrstava uz maticni narod
2.Zvonko Jurjevic-general JNA i zapovjednik 1991 zrakoplovnih snaga JNA koji se nije libio reci ako treba za jugoslaviju ubit cu i vlastitog oca..takodjer njegovo izdajstvo je dijelom i materijalne i vlastohlepne prirode ne samo ideoloske
3.Igor Mandic,Ante Baja Jurjevic,Stjepan Mesic,Vesna Pusic...stavio sam ih pod broj tri...
Pripadnike nacionalnih manjina ne ubrajam u izdajnike mada im je hrvatska mjesto rodjenja i zivljenja...po de faultu vecina ih se svrstava uz maticni narod
2015-09-08
A nisu to izdajice fuko
Ti mjesas otpadnike
Disidente
Opozicijske politicare
Drugscije
Tebi sve ravno.
Zato vas izdajnici lako i naguze.
To su oni kojinsu protiv narodnih interesa ucinili grde stvari.
A takvih ima u Hrvata itekako
Ti mjesas otpadnike
Disidente
Opozicijske politicare
Drugscije
Tebi sve ravno.
Zato vas izdajnici lako i naguze.
To su oni kojinsu protiv narodnih interesa ucinili grde stvari.
A takvih ima u Hrvata itekako
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
Page 1 of 5