Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
A nisu to izdajice fuko
Ti mjesas otpadnike
Disidente
Opozicijske politicare
Drugscije
Tebi sve ravno.
Zato vas izdajnici lako i naguze.
To su oni kojinsu protiv narodnih interesa ucinili grde stvari.
A takvih ima u Hrvata itekako
Ti mjesas otpadnike
Disidente
Opozicijske politicare
Drugscije
Tebi sve ravno.
Zato vas izdajnici lako i naguze.
To su oni kojinsu protiv narodnih interesa ucinili grde stvari.
A takvih ima u Hrvata itekako
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
Po meni je veleizdajnik .tudman i njegova politika mješanja u Bosnu A izdajnici su politicari hdzeja kojinsu proveli katastrofalnu pretvorbu
I sitni izdajnici sva ona boranija koja krade, vara i laze o svemu o svačemu i unistava narod
I sitni izdajnici sva ona boranija koja krade, vara i laze o svemu o svačemu i unistava narod
tudjman e moze biti izdajnik u svezi bosne...nije bio predsjednik bosne..ili mislis da je trebao..ono hrvatska do drine?Sora wrote:Po meni je veleizdajnik .tudman i njegova politika mješanja u Bosnu A izdajnici su politicari hdzeja kojinsu proveli katastrofalnu pretvorbu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da.
Onda ne bi bio izdajnik u Bosni ali to je znacilo suradnju s MUSLIMSNIMA a on to nije mogao zamisliti .
Navuklo ga ono zlo od šuška.
Onda ne bi bio izdajnik u Bosni ali to je znacilo suradnju s MUSLIMSNIMA a on to nije mogao zamisliti .
A u tri pizde materine
Ovaj proglašava ljevičarenje za izdaju
Ma
Katastrofa ko sve pise gluposti i sije razdor u Hrvata
Necu budalu ni citati
Ako nije demokracija, ako nemamo pravo promišljati s lijeve pozicije..
Onda recite
Ovo je ZATVOR. KATOTALIBANIJA. CRNA RUPA U SVEMIRU .
PLJUC
Ovaj proglašava ljevičarenje za izdaju
Ma
Katastrofa ko sve pise gluposti i sije razdor u Hrvata
Necu budalu ni citati
Ako nije demokracija, ako nemamo pravo promišljati s lijeve pozicije..
Onda recite
Ovo je ZATVOR. KATOTALIBANIJA. CRNA RUPA U SVEMIRU .
PLJUC
...ko bi zamislio?...pa dok smo mi,janezi i sipci bitke vodili protiv slobe i srbije krajem osamdesetih i pocetkom devedestih vi ste se svojski trudili da se tom istom slobi i srbiji ne zamjerite..ima sve lijepo zapisano i dokumentirano..pa tko bi vas onda u to vrijeme mogao smatrati saveznicima kad niste znali ni sto hocete ni sto zelite..pa jebote kad su hrvatska i slovenija priznate alija se neckao da trazi priznanje za bh-a..bilo ga prpa srba i slobeSora wrote:Da.
2015-09-08
Opet drugi krivi a ne Hrvatska politika
E necete vi nikad na zelenu granu
Nikad
Propada onaj tko ne Iskoristi priliku .
Propada na smetlištu povijesti
Ja znam da su Muslimsni bili itekako na strani Tuđmana i hrvatske
Ostalo su kenje i lazi insamoobmane
Nikad
I taj tvoj .DD pise članke o Hrvatskoj pod utjecajem JUGOSFERE .
E
I MENE JE MAMA TUKLA PO GUZICI
ZATO SAD IMAM DEBELU ..RIT.
TO SU TE politike desnice u Hrvata .
Pljuc
E
I MENE JE MAMA TUKLA PO GUZICI
ZATO SAD IMAM DEBELU ..RIT.
TO SU TE politike desnice u Hrvata .
Pljuc
Ovaj DD kao i Marcelko
Kao i svi novinari ..
Pa to nema veze s vezom .
To je PR određenih politika i politicara
Pa kak vam vise ne dosadi majku vam bozju
Stalno istu mantru mantrate
Majku mu vec bi kamen smislio kako izaci iz krize a gamad novinarska
O jugosferama ..
Muko moja
Kao i svi novinari ..
Pa to nema veze s vezom .
To je PR određenih politika i politicara
Pa kak vam vise ne dosadi majku vam bozju
Stalno istu mantru mantrate
Majku mu vec bi kamen smislio kako izaci iz krize a gamad novinarska
O jugosferama ..
Muko moja
bilo je onih mozda 30%...ali ti su na pocetku smaknuti a doveden jna kosov kadar...pa pol branitelja sarajeva muslimana na pocetku rata preslo nesto kasnije u hvo,hos kad je alija,ganic poceli dovoditi jna kosove kadrpve na celo tada jos TO BiH..Sora wrote:Opet drugi krivi a ne Hrvatska politika
Nikad
2015-09-08
Svaka čast nestašnom nosonji (jedna ga je dama u novinama cinkala da ju je na ulici poljubio u muf , naravno, onaj krzneni za grijanje ruku), ali da je bio bolji od Fritza..., malo sutra. Inače i jedan i drugi su se palili na Beograd, i jedan i drugi pokoji put pisali na ekavicimortal wrote:AG Matoš veći od Krleže
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Sora wrote:Po meni je veleizdajnik .tudman i njegova politika mješanja u Bosnu A izdajnici su politicari hdzeja kojinsu proveli katastrofalnu pretvorbu
Mješaš li se ti kao Bosanka muslimanske vjeroispovjesti u Hrvatsku politiku??
manje seri prepelice
immortal-
2014-04-16
AG Matoš veći od KrležeOh_Femder wrote:Svaka čast nestašnom nosonji (jedna ga je dama u novinama cinkala da ju je na ulici poljubio u muf , naravno, onaj krzneni za grijanje ruku), ali da je bio bolji od Fritza..., malo sutra. Inače i jedan i drugi su se palili na Beograd, i jedan i drugi pokoji put pisali na ekavicimortal wrote:AG Matoš veći od Krleže
immortal-
2014-04-16
Kad tako dobro poznaješ Matoša, hajde onda reci gdje je to napisao da ga je dama optužila da ju je poljubio u muf?mortal wrote:AG Matoš veći od KrležeOh_Femder wrote:Svaka čast nestašnom nosonji (jedna ga je dama u novinama cinkala da ju je na ulici poljubio u muf , naravno, onaj krzneni za grijanje ruku), ali da je bio bolji od Fritza..., malo sutra. Inače i jedan i drugi su se palili na Beograd, i jedan i drugi pokoji put pisali na ekavicimortal wrote:AG Matoš veći od Krleže
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?
Mislim na one koji su u tvome srcu i dusi.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
koje misliš, one koji su pjevali "Mi imamo dva velika sina, druga Tita i druga Staljina" ili one druge iz Pavelić / Mussolini kampa?
Tito je bio velikan. A sto se tice Staljina on me ne zanima. S njime nek se bave tamo u zemljama bivsg SSSRa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ajmo samarenje...postoji li sluzbeno slavlje takvih sluzbeno dozvoljeno od drzavnih vlasti?...da li su takvi u ustavu RH-a?...da li im vlasti otkrivaju spomenike?...da li se po njima nazivaju sluzbeno nekakve nagrade?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
2015-09-08
To je donekle tocnoRingo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Jer i Poljaci , Ukrajinci i jos neki, pa i SRBI , su takvi da slave svoje izdajice
E sad
Hrvati konkretno su najgori
Jer su bili u pokretu protiv Hitlera prvi u Evropi, pod vodstvom KPJ I TITA
SAD SE OKREĆU PROTIV SEBE I TIH HRABRIH PARTIZANA
to moze samo nezreo i infsnitilan narod bez svog istinskog identiteta, kpjem se nikad u povijesti nije pružila takva sansa da budu stvarna NACIJA kao u sfrj .
odbacujući tu svoju povijest l HRVATI ODISTA SVE VISE TONU
U SVEMU
nije u sfrj bilo idealno. Ali ovo brate ..
Tragedija kaj ne ?
Davuksadinare wrote:Ajmo samarenje...postoji li sluzbeno slavlje takvih sluzbeno dozvoljeno od drzavnih vlasti?...da li su takvi u ustavu RH-a?...da li im vlasti otkrivaju spomenike?...da li se po njima nazivaju sluzbeno nekakve nagrade?Ringo10 wrote:Hrvati su jedini narod u Europi koji nagori izdajnicki olos iz 1941 slavi kao nacionalne domoljube i heroje.
Službeno je negirana antifašistička borba TAKO STO JE
TitoVU BISTU PRECEDNICA BACILA .
uništeni spomenici PARTIZANA I ZRTAVA FASIZMA A DA SE NIKAD NIJE OTKRIO POČINITELJ.
SLUZBRNO JE NOVAC KUNA
SLUŽBENO SE POTICE UMANJIVANJE USTASKIH ZLOCINA KROZ REVIZIJU POVIJESTI itd
Miješaju li se tebi velika i mala slova slucajno ili namjerno ?mortal wrote:Sora wrote:Po meni je veleizdajnik .tudman i njegova politika mješanja u Bosnu A izdajnici su politicari hdzeja kojinsu proveli katastrofalnu pretvorbu
Mješaš li se ti kao Bosanka muslimanske vjeroispovjesti u Hrvatsku politiku??
manje seri prepelice
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
Page 2 of 5